עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by J S Bach,

היי, מה לדעתכם יותר טוב, תקליט הוויניל הישן או ה-CD המודרני מבחינת הסאונד והפרטים בהקלטה? מה ינצח: הדיגיטלי או האנלוגי? אשמח אם תכתבו את דעתכם + נימוק.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכום חיברתי את ההמחשה שלי עם כבל קוקסיאל למערכת קולנוע ביתי שלי(מגבר יאמהה 496 עם 5 רמקולים B&W) הריסיבר לא תומך פרו לוגיק 2 אבל בשאר כן פרו לוגיק DTS וכו ישנה אפשרות ב AC3FILTER לכוון את השמע ל פרו לוגיק 2 השאלה שלי היא האם ניתן יהיה לשמוע את החלוקה נכון כי תאורתית הסאונד שיוצא הינו פרו לוגיק 2 מהמחשב! באיזה מצב הריסיבר אמור לעמוד פרו לוגיק או משהו אחר בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by rollita,

שלום החלטתי לקנות את ה- ifp795 ואני צריך המלצה לאוזניות במחיר של עד 50$ בערך. לא מחברת koss (היא מעולה אבל אני קונה מאתר שלא מוכר אותה). (אגב, אני לא משתמש בו לספורט, אלא שכיוון שהפסיקו את ייצור ה- ihp120 וקשה להשיג אותו בחו"ל הבחירה הבאה היא ה- ifp - מה אתם חושבים על זה?)

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  4. איזה מהם עדיף לשימושים הנ"ל? (משחקים, מוזיקה, סרטים) 1) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451499 (DIVOOM X-FORCE 1H) 2) http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JIXFORCE1H (MicroLab M960) תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by approx,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1180 מה זה המחיר הזה מה מיוחד בהם

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  6. היי חברה, היה יום הולדת לא מזמן, והחלטתי לפרגן לעצמי קצת אני מעוניין לקנות אוזניות In-Ear נוחות ואיכותיות ככל האפשר למוזיקה בלבד: רוק, רוק אנטרנטיבי, פופ ואלקטרוני בעיקר. התקציב - 500 ש"ח פלוס מינוס. קיבלתי המלצה חמה מחבר על Dr-dre אבל ממה שאני קורא כאן הן שנויות במחלוקת. על כן אתן למקצוענים לדבר :-) שרון

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by vivogd,

אם למישהו יש invitations מיותר ל-joost אשמח לקבל אחד - vivogd@gmail.com

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  8. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

יש לי בסאב מ50 עד 150 khz למה יש את זה? ואיזה הבדל יש אם אני משנה את ה khz....? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by NI4NI,

שלום אני צריך כרטיס קול למערכת HTPC. הוא אמור להתחבר למגבר ולטלויזיה ולהשמיע טלויזיה, DVD, דיסקים וקבצים מוקלטים. ממה שקראתי פה בתגובות קודמות אז הכרטיס לא ממש משנה כל עוד יש לו יציאה דיגיטלית. אז מה בעצם ההבדל בין כל הכרטיסים ? ובשביל מה צריך צ'יפים מסובכים אם הם לא עושים עיבוד בכלל ? נראה לי שאני אקנה כרטיס Maya gold 7.1 כי מצאתי אותו בחו"ל במחיר נמוך. האם הוא כרטיס סביר ?

10. Started by d1v,

שלום לכולם,רציתי לדעת אם זה אפשרי בתוכנה כלשהי שאני אשתמש במקשים של המקלדת כמו לדוגמא מקשי ה NUM LOCK בשביל להעביר שירים ושליטה על הווליום כאשר איני בחלון של הנגן..אין לי מקלדת מולטימדיה,תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין להעביר את האודיו במחשב שיושמע בטלוויזיה..(אגב איך קוראים ליציאה הזאת בטלוויזיה? זאת של כל החיבורים של הDVD וכדו'..?) תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  12. קניתי את הכרטיס בשביל יציאה אופטית (באסוס XONAR לא היה), ואם זה כבר אופטי, אז לא ממש משנה באיזה כרטיס. בכל אופן, עכשיו אני יושב פה ומנסה להבין למה אני לא מצליח לשמוע את הסנטר בסרטי MKV. הסנטר מקבל סאונד ושומעים בו מצויין בכל פונקציה אחרת (מוסיקה, אינטרנט וסרטי DVDRIP) אבל בMKV עובד רק הסראונד. למה והאם תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. עזרה לאנשים שמעוניינים במערכת קולנוע ביתית (רסיברים רמקולים פלזמות LCD מקרנים) ולא כל כך מבינים תשאלו ואני המליץ

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  14. איך האיכות של היציאה האופטית ב ABIT NF7-SL? מספיק טובה בשביל מערכת קולנוע ביתי דיגיטלית? אני משתמש ברסיבר YAMAHA RX-V800....

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. אז ככה, יש לי סנהייזר MX-350 שעבדו עד שהבננה שלהם התחילה להידפק היא נהרסה לגמריי והאוזניות הפסיקו לעבוד. אני חתכתי אותה ורציתי להחליף בבננה של אוזניות אחרות שעובדות. אני לא יודע איך עושים את זה ככה שכל העסק הזה לא עבד. האם זה אפשרי בכלל או שחבל על המאמץ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by mani007,

1)הרמקולים ישמשו הרב למשחקים ושירים 2)ועוצמה לא חשובה לי אלא איכות סבירה למחירים של הרמקולים האלה http://www.starcom.co.il/shop/product.asp?product=74 http://www.pc100.co.il/Product.asp?Pid=SPK003&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0&aff=zap בבקשה תחזירו לי תשובה מהר

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. היי. יש לי מחשב נייד שמחוברת אליו המערכת בבית. אני רוצה להפעיל בו זמנית גם את הרמקולים של המערכת וגם את הרמקולים של הנייד. כשהכבל (פשוט, של אוזניות) מחובר - המערכת עובדת. כשהוא מנותק - הרמקולים של המחשב עובדים. יש אפשרות להפעיל גם וגם ביחד? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shibby15,

שלום לכולם, אני הולך לקניות בסוף החודש, כבר החלטתי על הלוגיטק 680 ועכשיו צריך לבחור רדיו דיסק חדש לאוטו. התקציב הוא באיזור ה100 דולר, כרגע הבחירה המובילה שלי הוא איזה נגן של איווה, 50 משהו. ורק בגלל הליין אין מקדימה לחבר את האייריבר. אני מעדיף מגבר כמה שיותר חזק כי אני מאמין שבשלב מאוחר יותר אני גם יקנה רמקולים. אני מאמין שזה כל המידע שצריך, תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by roei88,

קיבלתי שבוע שעבר את ה-archos gmini 402. אני יודע שלא מומלץ לרוץ עם נגנים שמבוססים על דיסק קשיח, אבל יש כאלה שאומרים שהסיכוי שתהיה תקלה מזה אפסי.. בקשר לקפיצות רצתי עם הנגן משהו כמו 8 דקות וגם נסעתי איזה 40 דקות באופניים (החזקתי תנגן ביד) ולא קפץ בכלל... מישהו פה רץ עם נגן כזה? (לא בהכרח gmini כל נגן שמבוסס על דיסק קשיח) התקלקל למישהו פה נגן בעקבות זה?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by Sting,

בעקבות צרוף מקרים מוזר עם מגנט שנדבק לסאב ומייד אחר כך הוא הפסיק לעבוד אני שואל את השאלה הזאת (למרות שלבסוף התברר שהמפצל נדפק) לצורך העיניין גם בהנחה שאם לרמקולים יש מגבר פנימי אם זה משנה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מתלבט איזה כרטיס קול לקנות בין ה creative audigy platinum לבין ה hercules gametheater xp עכשיו אני רוצה לדעת איך התמיכה שלהם בווינדוס אקס פי... אם מישהו מפעיל את אחד הכרטיסים האלה על אקס פי אני אשמח לשמוע איך זה מסתדר לו כי הבנתי שאף אחד מהכרטיסים האלה לא מגיע עם דרייברים לאקס פי על הדיסקים שלו... אז מה עשיתם? התקנתם את הקיימים? הורדתם מהאינטרנט? אם הורדתם, איך הם עובדים? טוב? כמה שיותר פרטים יותר יעזור לי, תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. האם רמקולים של CREATIVE יעבדו באיכות טובה יותר עם כרטיס קול של CREATIVE? אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 של CREATIVE ויש לי כרטיס קול של REALTEC 7.1 שהוא ON-BOARD. האם שווה לי לקנות כרטיס קול של CREATIVE 5.1 ? אני ירגיש הבדל ? אם כן איזה סוג של כרטיס קול ? (יש כמה..) תודה לעונים ! אולי תוכלו לענות לי גם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302392.msg2648689#msg2648689

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by jhracham,

שלום רציתי לדעת אם מישהו ניסה לרוץ עם IAudio X5L? האם זה יזיק להרד דיסק או שהוא שהזעוים מריצה חלשים מדי בשביל להזיק לו?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  24. אחי הביא לי אותם מתנה, מדובר באוזניות האלה: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_headphones_portables_04850 אוזניות חביבות למדי, אהבתי אותם באס נחמד ויש דגש על התדרים הנמוכים, אם אני לא טועה הם עולות בסביבות ה-100~ החסרון בהם שהם נראות טיפה ג'נריות ויותר מזכירות אוזניות שעולות 20 ש"ח...בעיקר השבריריות שלהם. למי שמחפש לקנות אוזניות בתקציב הזה שייקח אותם בחשבון, אוזניות טובות אהבתי. ד"א יש להם שליטה על הווליום (BUILD IN) כזה... ראיתי אותם למכירה ב-18$ [פה

• 2 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.