עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.sony.lv/view/ShowProduct.action?product=DAV-DZ20&site=odw_en_LV&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=HCS+Surround+Kit+%26+DVD+Player#tab האם היא משתלמת? האם יש משהו עדיף במחיר הנקוב?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by Alina,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=30&product=9515

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  3. יש ברשותי RECIVER 5.1 תוצרת הרמן קרדון שתומך בדולבי דיג'יטל, דגם: AVR200 הבעייה שכדאי לשמוע ברמקולים בווליום מתקבל על הדעת אני צריך לסובב את החוגה של עוצמת הקול עד הסוף. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם בעיה כזאת יקרה לתיקון? עד איזה סכום כדי להשקיע בתיקון מגבר שכזה,שהוא בן יותר מ-7 שנים, בהתחשב בעובדה בזה שיותר ויותר נכנסים לשוק רסיברים 7.1 שתומכים בכול התקנים החדשים של קול ווידיאו ? הכוונה לתקנים של BLUR RAY : HDMI 1.3A ,DOLBY TRUE HD , DTS HD

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  4. אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות, שאפשר להסתובב איתם ברחוב, בשביל הנגן X5. לא אוזניות כפתור!!! הן עושות לי בעיות עם האוזניים (מנסיון של שנתיים עם כאלה). תקציב לא גבוהה כל כך, נגיד עד 400 ש"ח ואם יש סיכוי למחיר נמוך יותר בשביל אוזניות איכותיות אז סבבה. בנוגע לאוזניות של הנגן עצמו, העברתי כמה אלבומי MP3 לנגן והתחלתי להקשיב להם עם האוזניות שלו. האיכות הייתה ממש מגעילה, ואם אני מגביר את עוצמת הקול מעל ל-25 אני מתחיל לשמוע פיצוצים צורמים (אני משער שזה אמור להיות הבאס או מה שזה לא יהיה!). ליתר ביטחון, כדי לוודא שהבעיה באמת באוזניות עצמן, עשיתי בעצמי RIP, לאלבום מקורי שיש לי, לפורמט FLAC. גם איתו לא היה שיפור גדול! בנוסף, חיברתי את ה-SR60 שלי לנגן, והבעיה של הקול נפתרה. אז הבעי…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  5. יש לי בלוח המובנה יציאה אופטית ודיגיטלית שווה להשקיע?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי רמקולים של Altec Lansing דגם:ADa 890 וקניתי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 NX USB עכשיו ברמקולים יש יציאה דיגיטלית S/PDIF ובכרטיס קול יש יציאה אופטית. האם קיים איזשהוא קבל או מעביר שיחבר בין שתי יציאות אלה? קישורים רמקולים: http://formen.ign.com/news/32647.html כרטיס קול: http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103 בתודה מראש נתי

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  7. כרגע אלו הן המובילות: רמקול למחשב Logitech Z523 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745952 רמקול למחשב JBL CREATURE 3-2.1 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753953 רמקול למחשב MicroLab X13 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750585 רמקול למחשב Altec Lansing VS4621 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758879 ת'אמת אין לי שום נסיון עם אף אחד מהרמקולים האלה לכן רציתי לשמוע דיעה ממישהו שכן יש לו\היה לו אחד מאלה הדגמים האלה הם בסה"כ אוסף מהמלצות פה ושם וחיפוש זריז בזאפ לפי תקציב אז אם פספסתי משהו אני אשמח לשמוע.. עוד דבר שחשוב לציין אני מעדיף איכות מאשר עוצמה כרגע יש לי את הדגם VS2421 של altec lansing עוצמה יש הרבה אבל איכות לא ממש מה גם שכל פעם שאני מקבל שיחה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tania131,

http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=40262&sog=C-MP3Player איך הMP3 הזה, ואיך החברה הזאת? אני יודע שזה לא סאנדיסק בכל זאת, אבל בסכום כסף כזה , איך נראה הMP3 הזה?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by FatalClaw,

שלום. אני צריך בבקשה טלוויזיה 22-24 לחדר שינה לא גדול. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. חשוב איכות תמונה, עדיף חיבורים כמו SCART ו-HDMI, רמקולים טובים (אם לא עדיף אפשרות לחיבור רמקולים חיצוניים), חברה טובה. ישנה אפשרות למסך טלוייזיה שהוא גם מחשב. אשמח לקבל עצות והמלצות. המטרה היא תקציב נמוך לטלוויזיה\מסך מחשב לא גדולה לחדר לא גדול עם איכות צפיה ושמיעה טובה כלל במסגרת התקציב. תודה.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by MDK,

אני הולך לקנות מחשב חדש עם כרטיס קול - hercules fortissimo II, רמקולים - altec lansing atp 3 ו-לוח אם ASUS A7V333... אם אני אמצא חנות שיש בה את כל מה שאני רוצה, אבל אין לה את הכרטיס קול של הרקולס, אז מה לקנות במקום זה - creative sb live 5.1, משהו אחר, או להישאר עם הכרטיס קול שבא עם הלוח אם ? ? ? ? ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מחפש את ה-Megaworks 510D של Creative, אני מאוד רוצה לקנות אותם, אבל אני לא מוצא שום אתר בארץ, שמוכר אותם. מישהו יכול לעזור לי? חיפשתי ב-פלונטר, פנדה, pchardware, excellnet, simpletech... בבקשה תעזרו לי! תודה. נ.ב. אני לא יודע אם זה מותר לרשום כאלה הודעות, אבל אני אקח את הסיכון, זה בסדר אם תנעלו את ההודעה אם היא מפרה את החוקים.. (למרות שלא נראה לי....)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה כרטיס מסך radeon HD 4870 מסך SAMSUNG syncemaster 17' - רזולוציה -1024-1280 טלויזיה samsung LCD 450-32 רזולוציה רצויה 768-1360 הטלויזיה מחוברת למחשב דרך DVI- HDMI *כשהכל על 768-1360 אז הסרטים נראים בסדר גמור* אני לא מצליח למוצא בתוכנת הcatalyst שבאה עם הכרטיס אפשרות לתת רזולוציות נפרדות לשני המסכים. חוץ מאפשרות אחת שבה זה שולחן עבודה מורחב. אפשרות זו לא טובה כי כל הזמן העכבר גולש מעבר למסך ואי אפשר לעבוד ככה. (הטלויזיה נמצאת מחוץ לשדה הראייה שלי כאשר אני מול המחשב) מה שקורה שסרטים שאני מנגן בטלויזיה נראים כאילו בZOOM OUT. הם 16:9 אבל תופסים משו כמו 60 אחוז מהמסך במקום את כולו. האם הפתרון היחידי שלי הוא לקנות מסך רחב גם למחשב?!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by sorwo,

תגידו אפשר לחבר את הנייד לטלויזיה כדי לצפות בסרטים

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  14. Started by Niv golan,

הכין ניתן למצוא עידכונים הכי חדישים לכרטיסי קול....??

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  15. Started by Dr. David,

אני מתעניין באחד מהמכשירים האלה. אודה האם תוכלו לומר לי איזה מהם עדיף. בתודה מראש

16. אהלן, ברשותי טלוויזית LCD של SAMSUNG מדגם la32c450e1. בטלוויזיה הנ"ל יש יציאת USB שדרכה אפשר לראות סרטים מDOK. אני מעביר את הסרט ואת הכתוביות (SRT) שלו לDOK ומחבר לטלוויזיה. עד כאן הכל טוב ויפה ואני רואה את הכתוביות מוצגות על המסך עם הסרט. אך שמתי לב שהכתוביות ממש קטנות, אז חיפשתי בהגדרות ומצאתי אפשרות להגדיל תכתוביות והגדרתי על הכי גדול. עם זאת, אני עדיין מתאמץ כדי לראות את הכתוביות בטלוויזיה. האם יש אפשרות להגדיל את הכתוביות באמצעות תוכנה כלשהי? או שגם אם אני יגדיר במחשב את הכתוביות על גודל 100 הטלוויזיה תשנה את זה לגדלים שהיא מכירה? האם יש עדכון קושחה שיכול להגדיל את הכתוביות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. מעניין אותי לדעת עם מתוכנן איזשהו דור חדש באיזושהי חברה גדולה (קריאטיב,איאודיו,איריבר,אפל וכו') השלט טלוויזיה החדש הזה של איריבר פשוט נראה לי רעיון מטומטם,מקווה שלחברות האחרות יהיה משהו יותר מעניין להציע. תודה

18. Started by dror_gh,

שלום אני צריך עזרה ברכישת מערכת רמקולים 5.1 . אני לא ממש מתמצא בתחום והייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים. ממ בעיקרון התקציב הוא עד 600 ש"ח אבל אם יש דברים איכותיים בקצת יותר אז תרגישו חופשי להראות לי אותם תודה רבה לכם

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  19. היי ברשותי לוח אם - Asus M2N-E וכרטיס הקול הראשי במחשב הוא במובנה. עכשיו השאלות שלי מתפרסות ככה- במשחקים מסוימים הסאונד מתחיל לקרטע, אבל ממש לקרטע ומגיע למצב בלתי הפיך עד שאני צריך להפעיל מחדש את המשחק או המחשב. סרטוני מעבר, כמו למשל במשחק Marvel בעבר ככה שהקול נתקע כל שניה ואיתו גם הסרטון (התצוגה) נתקעה. עכשיו ככה- אני חושב שיש לי אחריות על הלוח, אבל השאלה היא כזאת: האם כדאי פשוט להגיד לחנות שיחליפו לי כרטיס קול אחרי בדיקה (שדורש בעצם החלפה של כל הלוח, לא?) או שכדאי לקנות כרטיס קול חדש (creative sound blaster 5.1 הזול עדיין שווה משהו?)? ומהי באמת ההשפעה של כרטיס הקול על איכות הסאונד באופן כללי. ז"א, אם אני אקנה למשל מחר מערכת מפוצצת 5.1 במחיר של 4-5 ספרות אבל עם כרטיס קו…

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  20. אני זקוק לאוזניות אלחוטיות בתקציב של עד 160$ שיתאימו למגבר שלי. למוסיקה (פינק פלויד בצד העדין... ו-METAL לסוגיו בצד הכבד) ולסרטים. אני אשמח לקבל לינקים למוצרים בחנויות בחו"ל (רצוי עם מחירים ומחירי משלוח סבירים ) בנוסף , עוד 2 תהיות... האם לאוזניות חוטיות יש יתרון על האל חוטיות בנוגע לאיכות הסאונד? והאם ישנן אוזניות 5.1 (אמיתי.... לא אפקטי סראונד) ששוות את ההשקעה (לסרטים ול-DVD AUDIO) ומתאימות למגבר? ורק הבהרה קטנה..... למחשב אין שום קשר לעניין.... הכל נעשה בין ה-DVD ל-RECIVER. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. במחשב הנייד שלי יש חיבור VGA בלבד ובמסך יש חיבור הן של VGA והן של DVI. אם מחברים את המסך בכבל DVI עם מתאם DVI-VGA למחשב, האם העברת האות תהיה כמו ב VGA או כמו DVI? כרטיס המסך הוא כרטיס מובנה X4500. העליתי את הנושא בפורום מחשבים ניידים, אך שם לא קיבלתי תשובה ונראה לי שהנושא יותר מתאים לכאן, מכיוון שהשאלה היא כללית לחיבור DVI דרך מתאים DVI-VGA תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by yoel14,

שלום לכולם, אגש ישר ולעניין כי כבר היתה לי שגיאה("an error occured on explorer...") ככה שטקסט ארוך ומפורט נמחק בשניה לפני 2 דק' F U C K I N G S H I T ! ! ! ! ! :s05: בכל אופן, (מקווה שלא עצבנתי אף 1 עם ההקדמה הארוכה, הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת איכשהוא [זה היה או לכתוב על זה בעצבים ולהרוס תמקלדת או לבעוט במחשב, מאחר ואין לי יותר מידי כסף לביזבוזים החלטתי להרוס רק ת'מקלדת] ) לעניינינו, חיברתי ת'מחשב לטלביזיה- רואים סבבה! מה שלא הצלחתי זה להקליט מהטלביזיה- את אות המחשב. מה שעשיתי זה לחבר את המחשב לTV ע"י 3 כניסות RCA VIDEO/AUDIO IN כמו כן חברתי את יציאות RCA VIDEO/AUDIO LINE-OUT לוידאו ע"י חיבור SCART 21 פינים (…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  23. יש לי לוח אם של Asus P4B533-VM ויש לו כרטיס קול מובנה עם יציאה של 6 רמקולים הבעיה היא שהיציאה היא line out ולא speaker out וזה גורם לרמקולים להשמע מאוד חלש, האם יש אפשרות לשנות משהוא בהגדרות כדי לשנות את היציאה ל spaeker out? יש לי גם כרטיס creative vibra 128 ובו אפשר לשנות את זה בעזרת ג'מפר אחד!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by casio888,

התקציב: סביבות ה500 שקל השימוש: סרטים משחקים ומוזיקה יהיה מחובר: מגבר 5.1 אני לא מרוצה מהכרטיס קול שלי בלוח אם. רוצה משהו טוב, אני מעדיף משהו שיהיה לו גם חיבור אופטי וגם קואקסיאלי. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by slavazh,

טוב אז ככה לפני קצת יותר משלוש שבועות פתחתי פוסט כאשר קיבלתי את DT250 שלי. לאחרונה היו לי כמה ימים פנויים לשבת איתם על הראש ולכתוב את הביקורת הזו. מבנה: האוזניות מדגם DT250 בעלי התנגדות 250 אוהם והן אוזניות סגורות קומפקטיות, האוזניות בניות כמו טנק ומרוויחות ביושר את הכיתוב "Made in Germany" שמוטבע עליהם. האוזניות הגיעו אם כבל מסולסל שמתחבר לאוזנייה השמאלית בלבד כמו שנהוג בדגמים האחרים של ביירדינמיק וניתן למתוח אותו עד לאורך של כ-3 מטרים אך מה שמיוחד בדגם הזה, זה שהכבל ניתן לניתוק מהאוזניות, וכך אפשר לשדרג אותו לכבל טוב יותר או לאחסן את האוזניות ביותר קלות. דברים נוספים שמתפרקים כאן זה כמובן רצועת הראש והפדים, לפדים יש כאן פטנט נוסף, הדיסקה שמחזיקה את הפד ניתנת לפירוק מהאו…

• 3 תגובות
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.