עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם יש לי כרגע בעיה שהיא בעיה נפוצה כבר לרוב השחקנים שמשחקים ב BFBC2 . יש לי כמובן כרטיס קול מובנה של REALTEK . המשחק קורס לי כל 30 דק' משחק בערך ( זה לא ה-OC הוא יציב ברזל ב-OCCT אחרי הרצה של שעה ) . בכל אופן חשבתי על כרטיס חיצוני . הייעוד שלי הוא כמובן לשחק בראש שקט עם BFBC2 . שומע המון מוסיקה וגם לסרטים ( אם זה באמת ישנה משהו ) . בנוסף יש לי מערכת רצינית שמחוברת למחשב . התקציב הוא לא כל כך מדוייק , כי אני לא ממש יודע מה התקציב לכרטיסי קול . הדרישה שלי לא מקצועית ,סהכ רוצה להשביע את רצוני . וגם לא מוכן להוציא עוד כסף מיותר על שטויות . תודה רבה למי שמוכן לעזור בנושא .

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by assaf972,

שלום לכולם ..אך אני מחבר את המחשב לטלווזיה?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by Fire Angel,

שלום, אני רוצה לקנות DVD חדש. עכשיו: אני מחפש DVD טוב-לא סתם, איכות טובה, סאונד טוב, מפרט טוב+קריאת תרגום בעברית+כל הפורמטים החדשים והכל. אז ככה: יש את הDVD של PIONEER דגם DV-380S. לפי מה שהבנתי יש לו מפרט טוב מאוד. רק לא מצאתי שיש לו קריאת תרגומים בעברית. יש את הDVD של XORO. דגם HSD 4000. גם הבנתי שהוא טוב- רק הבנתי לפי כמה פורומים שצריך לעשות לו עידכון לפני השימוש הראשוני, ושיש לו בעיה עם איחור בהצגת הכתוביות. אז ככה: א. בDVD של PIONEER דגם DV-380S - יש יכולת קריאת תרגומים בעברית? SUB וSRT? (הכי חושב) אם לא, - יש לו עדכון לזה? ניתן להוריד? זה בא עם דיסק לזה? ומה דעתכם עליו? טוב? שווה את המחיר של 890? ויש לו חיבור DVI? כי אני רוצה לחבר אותו למסך הLCD שלי. (ואם כן - כיצ…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by Idanbs,

מבחינת איכות צפייה מה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by eran256,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות בתקציב של 300-400 שקל, אפילו פחות אם אפשר. המטרה: ניתוק מוחלט מרעשי רקע (במידה וזה אפשרי) וצליל נקי ויפה (באס חשוב!). שהאוזניות יהיו נוחות להליכה איתם (לא כבד, ולא לוחץ מדי על הראש. סוג אוזניות:קשת. בנוסף לכל הדברים הללו חשוב לי שהאוזיות יהיו עמידות . סגנון מוזיקה: רוק, כגון led zeppelin and nirvana תודה מראש ערן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי עכשיו אוזניות שאני מאוד מרוצה מהם של חברת AKG הבעיה איתם שהכבל שלהם קצר מדי ואני לא יכול לחבר אותם למחשב איזה אוזניות איכותיות יש שיעבדו לי גם בMP3\סלולארי וגם יהיה להם כבל מספיק ארוך בשביל המחשב? חשוב שהסאונד יהיה נקי באסים מודגשים בקיצור משהו איכותי

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  7. אח שלי סיפר שבמקום העבודה שלו הוא יכול לשמוע מוזיקה וקולות דרך הרמקול המובנה של המחשב (PC SPEAKER). איך ניתן להגדיר את הווינדוס שישמיע קולות ומוזיקה דרך הPC SPEAKER במקום דרך כרטיס הקול ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. אם כן, מה יותר איכותי? האם בשניהם אפשר להעתיק מטייפ ל-CD ולשמוע את המחשב במערכת? אם כן, איך מגדירים את זה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by anatoli,

אהלן אנשים, אחרי הרבה זמן שעסקתי בלהשיג את החלקים, בשבועות הקרובים אני סוף סוף אבנה כמה דברים נחמדים. היום התחלתי מקטן, עם ה-GrubDAC (קישור לדיון בהד-פי). מדובר על ממיר דיגיטאלי לאנאלוגי, DAC שמתחבר למחשב באמצעות USB, משם לשבב PCM2707 (דיי סטנדרטי לשימוש הזה) שממיר ל-I2S, משם ל-DAC של וולפסון שאומנם עולה קצת מאוד, אבל מוצלח מאוד. הבנייה כולה לקחה לי בערך 30 דקות, אך לצערי הממיר הראשון עשה בעיות, אבל כמו שעון. 7 דקות מוזיקה, שקט, ובעיות בזיהוי ב-USB, וחוזר חלילה. אני לא בטוח ממה נבעה הבעיה. אפשרות אחת היא אחד מהקבלים שהיה שונה ממה שמומלץ בדף המפרט של היצרן, אך אין לדעת, כי האחד הזה כבר עף מהחלון לפני כמה שעות בצד החיובי, בזמן שניסיתי למצוא דרך לפתור את הבעיה, מצאתי דרך…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. קודם כל, שמחתי לראות שיש פורום עברי עם אנשים שמבינים בתחום ואודיופילים כמו שצריך! בקיצור, אחרי שקניתי כרטיס קול (Line 6 UX2) להקלטות החלטתי שזה לא ריאלי לעבוד עם האוזניות ב50 שקל שלי(כולל מיקרופון עוד!) וזה הזמן להשתדרג! (במיוחד לרגל המאורע החשוב שקורה בעשירי לחודש הנוכחי - כניסתה של המשכורת) אז.... תקציב: בעקרון בסביבות ה300 שקל, מעדיף פחות(250 ככה יהיה לי נוח מאוד) אבל יכול גם יותר אם משהו חדשני ופורץ גבולות מחכה לי ב50 שקלים יותר דרישות: האוזניות האלה מיועדות להיות מולטי-טאלנט. גיימינג, מוזיקה, הקלטות, הכל! מה שצריך! הדבר היחידי שאני כנראה לא אעשה זה לנייד אותם, כי אני רוצה אוזניות גדולות ונוחות, וזה לא בא ביד אחת עם ניידות (אולי אני אקנה גם איזה אין-איר נחמדות לאייפון…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. IR Blaster מה הוא עושה? ומה זה חיבור RF?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by omer1789,

שלום לאחר שקניתי את הרמקולים FX 6021 של אלטק אני מחפש כרטיס קול , התקציב שלי זה עד 350. האם כדאי לי לקנות את האדוג'י 2? הוא באמת ישפר את איכות הצליל במידה שהאוזן שמה לב? תודה

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  13. Started by Jook,

שלום , זה הפוסט הראשון שלי כאן מאז שנת 2003 אני חושב , נוסטלגי משהו ... אני מחפש המלצה למערכת 2.1 למחשב עבור אחותי , התקציב הוא עד 500ש"ח , לאחרונה האלטק לאנסינג3 הישנים שהיו ברשותה התקלקלו אחרי שנים של שימוש. מצאתי באתר השוואה בין האלטק לנסינג ללוג'יטק אך מדובר על דגמים יקרים יותר בסביבות ה-1000 שקל. אשמח להמלצות , במיוחד אלטק או לוג'יטק שיש לי איתם ניסיון ... תודה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by DORAZABI,

יש לי לוח אם ג'יגבייט B85 ואני רוצה המלצה על כרטיס קול טוב במחיר סביר שיאפשר לי שמיעה חדה במערכת.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by bennyriz,

השאלה היא כזה.. איזה כרטיס עדיף לדרישות הבאות. הכרטיס ישמש מחשב לא למשחקים אלא אך ורק לשמיעת מוזיקה וניגון סרטי DVD.. המחשב המדובר הינו: AMD ATHLON XP 1800 עם כונן ASUS DVD E616 ועם כרטיס מסך ATI RADEON 7000 TV-OUT (מעבד MPEG2) כמו כן המחשב מחובר לטלויזיה סטיראופונית מגבר ימהה ישן (תומץ AC3 אם אני לא טועה בלבד, וכולל 5 יציאות אנלוגיות) ומערכת קולנוע קצת ישנה עם 5 רמקולים + סאב השאלה היא האם עם הפרטים הנ"ל איזה כרטיס עדיף, והאם כרטיסים כאלה מספיקים כדי לצפות בסרטי DVD עם איכות סאונד טובה ב5 ערוצים ? האם בכרטיסים הנ"ל יהיה חובה להשתמש ביציאות אנלוגיות או שלא ? או שאולי עדיף להוסיף קצת בשביל הGTXP ? תודה מראש למי שיאיר את עיני.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אהלן! בתהליכי הקמת עמדת עגינה ללפטופ. יש מסך חדש, כרגע מחובר בVGA לצערי. יש לו כניסת DP, HDMI בנוסף, ללפטופ יש יציאת DP יש כבל HDMI, אין כבל DP לקנות מתאם DP לHDMI או שכבר עדיף לקנות כבל DP-DP? שאלה נוספת - מחפש רמקולים טובים (יחסית) שהם 2 או 2.1 באיזור ה-200 ש"ח (עדיפות מטה) (גם כך לרוב שומע באוזניות)

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  17. שלום רציתי לקנות רמקולים רק למשחקים והמליצו לי על הATP3 , אבל ממה שהבנתי כאשר קראתי חלק מהנושאים בפורום זה שמערכת של 4.1 יותר טובה למשחקים מאשר מערכת 2.1 , לכן לא כדאי לי לקנות את הATP3. אז חשבתי על לקנות ATP5 , אבל זה עולה ממש הרבה . האם הרמקולים האלה של לוגיטק שווים ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_157&products_id=307 (Logitech SoundMan® SR-30 ) או הרמקולים האלה (Logitech Z-540 ) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_157&products_id=2001 תודה

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. אני צריך המלצה לרמקולים שכוללים סאב ושני לוויניים, איכותיים עד כמה שאפשרי כשמדובר בתקציב של 200 שקל. אודה על כל המלצה, הארה או הערה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by roisg,

אילו מבין הרמקולים הבאים (בלי להתחשב במחיר) הם הכי מומלצים? (מוזיקה, סרטים, משחקים - הכל באופן כללי ולא מקצועי). ALTEC LANSING ATP3E 2.1 ALTEC LANSING VS4121 2.1 ALTEC LANSING VS2421 2.1 JBL CREATURE II 2.1 HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II 2.1 בתודה מראש..

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  20. הכרטיס קול הזה : Creative Sound Blaster Audigy 2 Zs הוא כמו: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum pro בדיוק, רק שבו יש את הראק (הקופסא החיצונית) וברגיל אין? או שגם יש הבדל בביצועים עצמם?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by gilad0327,

אבל לא נראה לי שזה לכול הנגנים .. לשלי לא מצאתי.. יש שם רק 3 נגנים... מה נסגר איתם? http://www.archos.co.il/default.asp

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. Started by guycnaan,

אני מעוניין בקניית מקרן כיס, כשהפונקציה היא מקרן שמאפשר את הפיצ׳רים הבאים: א) מקרן איכותי שנותן עוצמת הארה בהירה וממוקדת גם בחדר בהיר ולא חשוך יחסית, חדות לסרטים רצויים אך לא על חשבון מחיר גבוה מדיי ב) חיבור אפשרי לאייפון לפטופ או כרטיס sd ג) מחיר שנמוך מ-200 רצוי המקרן יכול להיקנות בארצות הברית, תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. ערב טוב אנשים! קודם כל אני יודע שה נושא שלא קשור למחשבין וכל זה ,אבל אני מעדיף להיתיעץ עם אנשים מפה,אז ניגש לעיניינו! קניתי ליפני חודשיים בערך מגבר של fender dsp 65 ויש לו יציאה של footswitch ואף פעם לא הבנתי מה זה באמת. אז אם מישהו יודע מזה אני אשמח לדעת איתו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by AdamS,

שלום, כתבתי כאן מזמן לגבי המערכת שרציתי לשים במחשב החדש שקניתי והמליצו לי אז לקנות את ה-G500 של Creative. אבל מאז עבר זמן, ושמתי לב שרק אתר אחד מוכר את המערכת הזאת.. ואני רוצה לפחות לקנות לה מתלים נורמלים וכל זה. אז סתם רציתי לברר שוב על המערכת, יש איזושהיא מערכת בסביבות ה-1500ש"ח שמשתווה למערכת הזאתי? אם אפשר גם לדאוג למתלים זה יהיה מעולה, אני פשוט לא ממש מבין בזה - אז אני לא יודע אפילו איפה להתחיל. תודה רבה מראש, אדם

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by ScreameR,

הבאתי אותו בזול מאוד, איך הוא ?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.