עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, אתמול קניתי כרטיס קול מקצועי ויש בו 8 יציאות לדברים ,ועוד יציאה אופטית ודיגיטלית, מה עושים עם זה עם היציאות הללו.?? תודה THANKS עוד שאלה זה נחשב לכרטיס מקצועי?

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  2. הכרטיס הוא כמובן OB מדגם: ADI® AD1988B 8-channel High Definition Audio CODEC - Support Jack-Sensing, Enumeration, Multi-streaming and Jack-Retasking - Coaxial / Optical S/PDIF out ports at back I/O אני רגיל לכניסות הקלטה של "wav in" (כלומר, מה שמשדר כרטיס הקול בעצם) ולהפתעתי יש רק 3 אופציות: CD Player Microphone Line In ממתי ה"שדרוג" הזה...? האם איאלץ להתקין תוכנה לשם כך? בנוסף, סתם כי מעניין אותי, האם חובה לעבוד עם תוכנת ה- Soundmax שתופסת לי 4-5MB על ה-RAM? תודה!

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  3. שלום לכם אני כיום בעל גאה של Creative Inspire 5200 5.1 כבר כ4 שנים. יש לי כרטיס קול על הלוח רילטק מלוח של ג'גהבייט 945 אשר שומעים בו יחסית בסדר... השאלה האם אני אקנה כרטיס קול לדוגמה X-Fi XtremeAudio/AUDIGY SE של Creative יהיה הבדל משמעותי? השימושים העיקריים הינם מוזיקה וממש קצת סרטים... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  4. Started by RoNeR,

התקנתי על המחשב שלי ויסטה.. לצערי שומעים מגעיל ברמות או שזה הויסטה דפוקה או שסתם הזמר צרוד.. היום החורף את הגרון של כולנו.... בקיצור האיכות של הרמקולים ירדה ברמות.. מישהו יודע למה?!!?!?? ואיך לסדר מדובר ברמקולים של הjbl 2.1

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  5. Started by eazy,

לוח האם של ג'יגהבייט הינו Gigabyte GA-8IK1100 (875P) - ATX ושל אסוס ASUS P4P800 (865PE) - ATX על לוח האם של ג'יגה בייט יש כרטיס קול עם התכונות הללו: High quality 6-channel AC'97 audio with S/P-DIF function Integrated Realtek ALC655 AC'97 audio CODEC chip, enables users to experience the seamless high quality 6-channel audio while watching movies or gaming. With new Jack-Sensing feature users won't have to worry about how to install speakers correctly ושל אסוס: ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC S/PDIF out interface לפי הפרמטרים הנ"ל האם משהו יודע מי מהכרטיסי קול עדיף???

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by eazy,

מה ההבדל באיכות כרטיס הקול שיש על לוחות ASUS P4 800 מול GIGABYTE

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by -LosNir-,

שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס קול החדש שלי Creative Live! 24bit, קניתי אותו מ eBay ב 90 ש"ח כולל משלוח. עכשיו במקרה הסתכלתי עליו מקרוב וראיתי שה DAC שלו זה Cirrus Logic cs4382.. מוזר לא? זה אותו ה DAC שיש ב Creative X-Fi Xtreme Music :s05: אם תסתכלו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270120.msg2384043#msg2384043 Anatoli רשם שאם יש לכרטיס אותו DAC אז יש לו אותו סאונד.. ז"א יש לי כאן כרטיס קול עם סאונד של Creative X-Fi Xtreme Music? :-X

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by meirdor,

תגידו מה אתם אומרים על הכרטיס קול creative x-fi sorrund 5.1 הוא עולה בסביבות ה 350 שקל לשימושים של מוסיקה נטו פשוט הנייד שלי עם כרטיס קול מובנה והסאונד מהרמקולים החיצוניים לא משהו וכשאני מחבר אוזניות אז יש רעשי רקע חזקים....אני יודע שיש כרטיסים לחריץ הרחבה של הנייד אבל אני לא רוצה אותם בכל זאת כי אני רוצה שהוא יתאים לי גם למחשב השולחני כשאני ארצה.תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. שלום לכולם אז ככה... יש לי LCD32 R81B של סמסונג למי שמכיר... רסיבר DENON AVR-1705 רסיבר חמוד. 6 רמקולים של JBL . אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר. איזה כרטיס קול נורמלי אפשר למצוא בערך בסכום של 150-400 ש"ח **לא הבנתי למה נועדו אופצית ה"אפשרויות" שיוצרים הודעה חדשה** ?

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by adizarko,

אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית שישמש ל HTPC ויתחבר לרסיבר. בכול אופן מצאתי רק כרטיסים עם SPDIF ואני לא בטוח שזו היציאה שאני מחפש.... מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב? תקציב עד 300 ש"ח? אם אין משהו בתקציב הזה חשבתי לקנות כרטיס 5.1 ללא אופטי שיתחבר באנלוגי.. בעייה היא הורדת איכות - זה נכון? יש ירידה באיכות? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yuval_cohen,

הי יש לחבר שלי מינידיסק (mzr909) עם כניסה אופטית והוא רוצה לחבר אותו למחשב אז הוא מעוניין לקנות כרטיס קול עם יציאה אופטית (מרובעת) בתקציב של בערך 250 שקל מה אתם אומרים על ה apache cybersound acs200?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by idani1983,

שלום, אני מחפש כרטיס קול עם יציאה אופטית, השימוש בכרטיס יהיה ע"פ הצרכים הבאים לפי הסדר:מוזיקה סרטים ומשחקים לגבי המחיר אני לא סגור אבל בסביבות ה 500 ש"ח (המחיר לא סגור עדין אני פתוח להצעות) תודה רבה

13. אני רוצה לקנות אחד כזה בתקציב של 250 שקל... ההרקולס ירד מהפרק כי קשה להשיג אותו ואיפה שיש אותו הוא יקר האם ה terratec 512i הוא פתרון טוב? (יש בו יציאה אופטית נכון?) והוא עולה 230 שקל אם לא אנו תנו לי הצעות אחרות תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברים, אני מעוניין לחבר את המחשב שלי למערכת סטריאו ולשמוע מוסיקה באיכות גבוהה יותר מאשר עם הכרטיסים המובנים שיש בדרך כלל. חיפשתי כאן המלצות וראיתי כרטיסים יחסית יקרים שעושים דברים מעבר למה שאני צריך כמו יצירת מוסיקה, הגברה לרמקולים (אני בס"כ צריך סיגנל טוב - המגבר שלי יידאג להגברה) , יצאיה ל-5 רמקולים וכו'. אשמח מאוד לעזרתכם בעיניין זה. כמו - כן , האם נראה לכם שיציאת RCA איכותית יותר מיציאת TRS הסטנדרטית (יציאת אוזניות)? תודה, ספי

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  15. Started by AcID-,

שלום לכולם, לאחרונה נדפק לי הלוח אם והחלפתי אותו בחדש: GIGABYTE - GA-G41M-ESL2 הבעיה היא שלא שמתי לב כשקניתי אותו אם יש לו בכרטיס קול על הלוח גם יציאה אופטית\קואקסיאלית. אפשר לקבל בבקשה המלצה לכרטיס קול זול שיש לו גם יציאה אופטית וגם יציאה רגילה לאודיו. תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  16. ברשותי כרטיס M-Audio Revolution 5.1 עם יציאה דיגיטלית קואקסיאלית. סרטי Divx מסויימים נקלטים אצלי ברסיבר בקידוד דולבי דיגיטל כשאני מנגן אותם ב DVD Player. לעומת זאת, כשאני מנגן את אותם הסרטים במחשב (מחובר לאותו רסיבר עם כרטיס הקול הנ"ל) הוא לא מזהה אותם כ DD. האם זה אפשרי בכלל? האם הבעיה בנגן? תודה מראש לעונים וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by micoo,

שלום, יש לי בחדר מערכת 5.1 ומגבר עם חיבור קואקסלי. איזה כרטיס אני יש בשוק עם חיבור קואקסלי? השימוש יהיה בעיקר למוזיקה וסרטים (בכלל בכלל לא משחקים) תקציב:700-900 תודה!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. Started by Sunny Jim,

האם לכרטיס הקול בלוח אם שלי asus a7v133 יש את היציאה הזאת? אם לא, אז מה הכרטיס קול הזול ביותר שאני יכול למצוא שיש לו את היציאה הזאת?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. היי בגלל שאני לא ממש מעודכן, אני אשמח לשמוע המלצות על כרטיס קול. דרישות: * הכל, רק לא קריאטיב. * מן הסתם הערות בסיגנון "עדיף את כרטיסי הקול המובנים בלוח" הן מיותרות, כי אני לא יחליף עכשיו לוח אם בשביל זה... * יציאת spdif עם חיבור RCA או חיבור אופטי * תמיכה נורמלית גם במשחקים (eax2 וכו') * אין צורך בכרטיסים עם קופסאות שליטה חיצוניות, ועדיף כמה שיותר זול. מערכת נוכחית: epox 8rda3+ rev2 barton 2500 512mb pc3200 תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by natu,

מחפש כרטיס קול עם כניסה דיגטלית שתומך ב4.1 עדיפות לקריאיטיב בסכום של עד 500 ש"ח יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by urik,

שלום אני מחפש לקנות כרטיס קול טוב בעל כניסת MIDI (אם קיים כזה) אשמח לשמוע המלצות בנושא בתודה מראש אורי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by The TrCkeR,

הכרטיס קול הענק הזה הינו מתצורת ISA, נבנה בשנת 95, פירקתי אותו ממחשב פנטיום 3 ולא האמנתי כמה גדול הוא! (מה זה הטירוף הזה?) הכרטיס קול הכי גדול שראיתי אי פעם. אפילו יש עליו כרטיסי זיכרון ישנים (SIMM). למישהו יש פרטים עליו? מה שימושים שלו? למה הוא כל כך גדול? (בשנת 95 היו כרטיסי קול גם יותר קטנים..) [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by guyishai,

אני צריך את הכרטיס רק בשביל ה-Gameport שיש בו ולכן בחרתי את הכי זול. עכשיו, באתר של מוצר ה-Gameport (פדלים), היה רשום "Windows XP supports high-speed gameports only".אז אם כך, האם המוצר עומד בקריטריונים? הקישור לכרטיס: http://www.st-lab.com/SC8738_3.html תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by ScreameR,

יש כרטיס עם יציאה קואקסאלית\אופטית במחיר שווה לכל נפש ? מצידי שיהיה לו רק יציאה אחת... תודה.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by מוקיון1,

אז ככה עברתי שוב על המפרט של המחשב שקניתי לפני חודש בערך וראיתי שכתוב כרטיס קול 6 ערוצים ושכחתי מי זה בכלל ושמתי לב לזה אז שמתי לב שאצלי יש כרטיס קול רגיל שהוא ירוק ורוד ותכלת ואין עוד שלוש כאלו הזהוב החום אני חושב ועוד אחד אז אם אני עכשיו אלך להגיד בחנות שאני רוצה שישימו לי כרטיס קול של ה 6 ערוצים זה לא יעשה לי בעיות בכרטיס קול ובהקלטה ? מחכה לתשובה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים