עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Yehudaa,

ברוך השם קניתי אותו התקנתי אותו (יש לציין ההתקנה ממש קלה)עם הדרייבר הכי עדכני(דרך האתר) חיברתי למערכת הצנועה שלי וממש תאווה לאוזניים צליל מפורט מאוד מהגבוהים עד הנמוכים. ומאוד אהבתי את הבאסים . במיוחד בשיר קצבי . באס חזק הדוק וגם הנמוכים מפורטים מאוד. מערכת התופים של נקמת הטרקטור קמה לתחיה אצלי בבית. וגם בווליום גבוה הצליל איכותי ומפורט. בקיצור מרוצה מאוד. דרך אגב קניתי את הכרטיס בהמלצה של פורום של מוזיקאים ואכן צדקו כרטיס ברמה ממליץ http://www.m-audio.com/products/en_us/Audiophile192-main.html

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by Alduin,

Creative שידועה במכשירי Mp3 איכותיים חשפה עוד 2: אחד שנקרא Nomad Jukebox Zen NX כנראה שהוא המתחרה ל IPOD החדש....גם מזכיר קצת את ה IPOD בעיצוב... http://asia.creative.com/products/portaudio/jukebox_zen_nx/ והשני Nomad Muvo NX, אין ספק שהוא שיפור משמעותי לMuvo הקודם http://asia.creative.com/products/portaudio/muvo_nx/ מה דעתכם ? שווה, לא שווה? עדיף על ה IPOD?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by elad-r,

חיברתי היום את ה-ada880 החדש שלי ויש לי בעיה שלפעמים זה מפסיק פתאום להשמיע לאיזה חצי שנייה בערך ואז חוזר להיות רגיל וזה קורה ככה כל דקה בערך במשך כמה דקות ואז מפסיק ואחרי כמה זמן זה חוזר לעוד כמה דקות ומפסיק.... מישהו מכיר את זה?.. נ.ב, מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד בדיקה של AC3? או איך אני מפעיל את הבדיקה שאפשר להוריד מהביקורת על ה-ada880? כי זה לא עובד לי... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  4. המליצו לי פה בעבר על AKG K324P שאני לא מצליח להשיג (בבאג אזל המלאי ושאר החנויות רחוקות ממני). המליצו גם על SENHEISSER CX 300 אבל האוזניות אי סימטריות וזה מאוד לא נוח. יש אופציה אחרת במחיר הזה או שאני צריך לחכות לבאג/לעשות טיול לאחת החנויות שמוכרות (בתקווה שאצלהן כן יש)? (לגבי החנויות שמוכרות את AKG - התבססתי על האתר ZAP)

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by sbhtkK7,

http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_portable_504771

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  6. Started by GoldenGold,

טוב אחרי התלבטויות קשות על הרבה מאוד רמקולים החלטתי שאני מעוניין יותר במוזיקה מסרטים ומשחקים ואיני צריך 5 רמקולים אז בחרתי ב-z4 ואני הולך לקנות אותם כנראה מחר או מחרתיים... רשום שיש בשלט חיבור לאוזניות ו-aux עכשיו לפי מה שהבנתי אפשר בעזרתו לחבר נגן לרמקולים. 1. איזה כבל אני אצטרך בשביל להשתמש ב-aux ואיפה אני יכול להשיג אותו? 2. חיבור ה-aux איכותי כמו שאני יחבר את המכשיר דרך הכבל 3.5 מ"מ? 3. החיבור אוזניות איכותי כמו שאני אחבר את האוזניות לחיבור המקורי? 4. אפשר בעזרת השלט לשלוט על הבאסים והעוצמה באוזניות? 5. זה יהיה איכותי לחבר את הנגן דרך קבל ה-aux ואת האוזניות דרך החיבור בשלט? 6. אם אני מחבר את האוזניות לשלט זה עושה mute לרמקולים? 7. אם אני מחבר את הנגן דרך קבל ה-au…

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

בוקר טוב, אני מעוניין שתגידו לי מה הכי טוב בין שלושת המערכות האלה,מאחר ואין לי מושג במושגי אודיו. התקציב עד כ-500 שקלים. 1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2775 2. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3433 3. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4761 **חשוב שהמערכת תהיה 4.1 ומעלה** תודה לכל מי שיעזור.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  8. שלום, אני צריך המלצה למסך טלויזיה בגודל 32 אינץ' לצפייה בסרטים בעצם חח אמ.. התקציב הוא 3,500 ש"ח ואם לא לטלויזיה עצמה אז אולי לאיזה חברה מומלצת יותר. אני חשבתי בכיוון של טלויזיה של טושיבה או שארפ תודה מראש

9. Started by thechecker,

שלום! רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את האזניות האלה: http://www.ebay.com/itm/2012-Brand-New-Steelseries-Siberia-V2-Stereo-Headset-white-/230875649866?pt=US_Headphones&hash=item35c142d74a יש לי אבל שאלות לגבי הקישור שלמעלה: הן מסין,בלי המארז, ללא כבל מאריך וכרטיס קול USB-לא שכל אלה חשובים לי,אבל האם המחיר משתלם? והחשש שלי שהן מזויפות ואני אקבל אזניות שרק נראות אותו הדבר עם איכות סאונד גרועה ואני אפילו לא אדע כי אף פעם לא היו לי אזניות טובות בשביל שאני אוכל להשוות! אני לא משחק הרבה במחשב הרבה אבל אני צריך אזניות שיתאימו גם למוזיקה אז רציתי לדעת אם שומעים בהם טוב גם למוזיקה או שזה יותר למשחקים ועדיף לקנות אזניות שהם יותר נחשבות למוזיקה ואם צריך אז לקנות מיקרופון בנפרד,ו…

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  10. שלום, אחרי תקופה לא קצרה שמערכת שלי מחוברת למחשב, החלטתי שאני צריך משהו חדש. אני מחפש מערכת שתשמש אותי בעיקר למוזיקה. חשוב מאוד ההספק, האיכות, העוצמה. אם יש משהו להמליץ עליו, אני ישמח. אני מעדיף דגמים חדשים, ולא דגמים שכבר שנה + בשוק. אני בודק כרגע גם אפשרות להרחיב את התקציב. תודה.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by Tzion,

איזה מערכת הכי כדאי לקחת משם. לפי מה שאני יודע הLG הכי נורמאלית מכל החברות רכב שהחליטו לייצר קולנוע ביתי. האם באמת המערכת של הLG הכי טובה? (מגבר משולב עם DVD 5 סטליטים וסאב)

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  12. כמובן במחיר שפויי, ואני לא כולכך יודע מה המחירים לכן עם אפשר עזרה אני אודה לכם. יש לי מיספר אוזניות שהכבלים או הפילטרים שנהרסו, וחבל ליזרוק אותם לפח, כמה יעלה לי לתקן נגיד 4\5 אוזניות? או איפה אפשר להשיג בחנויות את הכבלים או פילטרים?

13. Started by D-Bang,

יש לי מינידיסק של סוני MZ-N1 ואני רוצה לחבר אותו לרכב הרדיו-טייפ ברכב הוא גם של סוני, דגם XRC5090 אם זה עוזר, ויש בו מאחורה כניסת AUDIO IN.. חיברתי את הMD היום בעזרת כבל RCA לרדיו-טייפ אבל אין לי מושג איך להעביר ממצב רדיו למצב MD (הרדיו מלפני חמש שנים ואני לא מוצא את החוברת הפעלה שלו) מקווה שתוכלו לעזור לי!!

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by iib,

לדעתי השלט LCD של ה M3 היה הדבר הגאוני ביותר במכשיר... מי צריך להוציא את המכשיר מהכיס רק בשביל ה U/I. פשוט גאוני... חסרונו ב X5 צורם - צורם מאוד. מישהו יודע איך/כיצד ניתן להשיג את השלט בלבד? בלי האמצעי הזה אני די נוטה לכיוון ה M3 למרות שכסף הוא כמעט ולא פונקציה (בשביל המכשיר + שלט אני מוכן לזרוק 2500 ש"ח) ואני מעדיף לקנות מכשיר שלא אוטו-טו מפסיק היצור שלו.

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  15. מצאתי (בנישה, מאחורי הפטיפון ) זוג אוזניות, שלדעתי (הצנועה אמנם) נשמעות די טוב, מספר הדגם של האוזניות הוא MDR-V6, וכתוב שהן"אוזניות סטריאו דינמיות". האוזניות די/מאוד ישנות (הן שייכות לאבא שלי שקנה אותן מתישהו כשהיה צעיר), והציפוי דמוי-העור שהיה על הספוגיות התפורר לגמרי (לא לפני שלכלך אותי במלא פרורים קטנים ונמרחים של החומר). השאלה שלי היא האם הן נחשבות לאוזניות טובות והאם שווה ללכת לסוכנות של סוני כדי לקנות כיסויים חדשים בשבילן.

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  16. קודם כל אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער... לא מצאתי מקום אחר אני רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני מארה"ב, לא דרך חנות ומשלוח, אלא דרך קרוב משפחה שייקנה את זה מחנות ויביא את זה איתו ממש בימים הקרובים שהוא חוזר. הכרטיס: TC Electronic KONNEKT 8 FireWire הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב אלא רק מע"מ של 17%, השאלה שלי אם כרטיס קול חיצוני נכלל בסיפור? (כרטיס קול למטרות עבודה עם מוזיקה.) הכרטיס עצמו עולה 300$ בחנויות, איתו הקרוב שלי יקנה גם כרטיס FIREWIRE שעולה 30$ (בשביל הכרטיס קול, זה כרטיס פיירווייר). לגבי הפיירוויר - אין לי בלוח, ואמרו לי שהכרטיס קול הזה דורש פיירוויר עם צ'יפסט של Texas Instrument ז"א 330$ תכלס, השאלה שלי היא כמה כסף בסופו של דבר אני צריך להפקיד לבחור? שלא יהיו הפתעות…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by איתייי,

למה נעלת את האשכול שלי??? בשביל מה יש את הפורום כדי שאנשים ישאלו שאלות אם הם לא יודעים נכון??אז תאמין לי שאם יחס כזה אף אחד לא ייכנס לפה בושה וחרפההההה יש פורומים אחרים הם כבר יעזרו... ועוד הערה קטנה תעבוד קצת על החוש הומור שלך אתה ממש לא מצחיק!

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by mistaarvim,

שתיהן HD READY, איזה 37" יותר טובה?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  19. סוף סוף הגיעו אוזניות ה PX-100 הם ממש נוחות כאילו והן לא שם איכות הצליל הרבה יותר טובה מהאוזניות המעפנות שהיו לי לפני... כעת ניתן לזהות המון יותר פרטים בשירים MP3 [וגם אין הדחיסה שמורידה פרטים...] אבל ציפתי ליותר מכך משום מה אני מרגיש שהן לא מנוצלות מספיק... [שומע מכרטיס קול מובנה] מה ניתן לעשות כדיי לשפר את העניין? :-\

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by 111111,

הכרטיס קול שלי תומך ב7.1 כך שהוא לא הבעיה גם אם אני עושה בהגדרות על סראונד 5.1 הוא לא מנגן בכול הרמקולים איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  21. משהו יכול להמצליץ לי על אוזניות טובות עד 300 (אפשר גם לחרוג קצת) שמתאימות לשיחות בסקייפ ומשחקים תודה לעוזרים

22. אני רוצה להתחיל בפרויקט לבניית מגבר האוזניות MHM ומה שנראה די פשוט בהתחלה (קונים את כל החלקים ומרכיבים) הסתבר להיות די מורכב. אז הנה כמה שאלות שאני מתחבט בהם: 1. MOSFET או BJT ? ההבדלים בינהם מתוארים בכל מיני מושגים אודיופילים שאין לי מושג בהם ("חם", "בהיר" וכו). לרוק ומטאל איזה מהם אני רוצה? 2. סוג הקבלים. כבר ראיתי שהבבדלים במחירים יכולים לקפוץ כאן מאד גבוה, אבל בהנחה שאני רוצה להשתדרג כאן, על איזה שילוב אני הולך? אנשים מתאים הבדלים של שמיים וארץ בין סוגי קבלים עם ערכים זהים, ממש לא הבנתי את הקטע, אבל בהנחה שהשאר נורמלים ורק אני המשוגע, על מה ללכת? 3. זוג הטרנזיסטורים ביציאה. גם כאן מדברים על הבדלים במונחים אודיופילים, אני צריך מתרגם גם כאן. יש לי ניסיון בהלחמה וידע מסו…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by avatar,

שלום רב, האם יש טעם להתקין כרטיס SB AUDIGY 2 על מחשב חדש עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA? לפי מיטב הבנתי רוב הפונקציות שלו יהיו מנוטרלות ממילא. (האלטרנטיבה היא להשתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח.) תודה מראש למשיבים.

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  24. היי כולם יש לי XBOX שכרגע מחובר לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI ואני רואה ושומע מהטלוויזיה את הסאונד. עכשיו יש לי רמקולים 5.1 של המחשב (לוג'יטק X530) שבא לי לחבר אותם לXBOX ולשמוע את המזחק בסראונד כמו שצריך.... איך אני מחבר בדיוק בין הXBOX לרמקולים האלה של המחשב ונהנה מהסאונד? אגב, פעם היה לי פלייסטיישן 2 ואז כשהייתי רוצה לחבר אותו לרמקולים של המחשב פשוט הייתי מחבר את הכבלים האדום והלבן שלו למתאם שקיבלתי לרמקולים וזה הכל...אבל ב|XBXOX אין את זה בחיבור HDMI.... מקווה שהבנתם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  25. אהלן חברים, קניתי לאחרונה dac שאותו אני מחבר למוניטורים. עד היום הם היו מחוברים לכרטיס קול המובנה בלוח האם, והשיפור שהתקבל הוא עצום. קראתי קצת באינטרנט על תוכנות לשמיעת מוסיקה וראיתי שכדאי להתקין wasapi או asio במידה והכרטיס תומך... אז התקנתי wasapi, עכשיו השאלה שלי היא האם יהיה הבדל אם אני משתמש בנגן ווינאמפ (עם wasapi) ולא ב foobar2000 או תוכנות הנחשבות איכותיות יותר מבחינה מוסיקלית ? במידה ויש הבדל, האם הוא יהיה משמעותי ? האם יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות בתוכנה foobar2000 חוץ מהתקנת ה wasapi ? חיפשתי באינטרנט ובכל מקום כתוב משהו אחר... בחלק מהמקומות ראיתי שאומרים להתקין resampler sox שאין לי מושג מה זה ולמה זה טוב. אשמח לעזרה ממישהו שמבין בעניין... תודה מראש :-)

• 6 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.