עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי כרגע ATP3 והחסרון הכי רציני בכל המערכת הזאת זה שאין אפשרות לחבר אוזניות... אולי בגירסאות חדשות יותר יש ? בכל אופן לא בשלי... אז רציתי לדעת אם יש איזה מוצר פשוט שמפצל את היציאה מכרטיס הקול ומאפשר החלפה בקלות מהרמקולים לאוזניות וגם אפשרות לשלוט בווליום לאוזניות. זה דיי מעצבן לתקוע את הראש מאחורי המחשב כל פעם שאני רוצה להשתמש באוזניות (וזה לא קורה הרבה), ובמיוחד שהמגע קצת רופף אז אני צריך לשחק כל הזמן עם המגעים עד שזה פועל טוב :-\ וכשאין אפשרות לשחק עם הווליום אז זה בכלל סיוט תודה.

• 13 תגובות
    • 827 צפיות
  2. כרטיס קול http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4906 לוח אם http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5599

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by iib,

לדעתי השלט LCD של ה M3 היה הדבר הגאוני ביותר במכשיר... מי צריך להוציא את המכשיר מהכיס רק בשביל ה U/I. פשוט גאוני... חסרונו ב X5 צורם - צורם מאוד. מישהו יודע איך/כיצד ניתן להשיג את השלט בלבד? בלי האמצעי הזה אני די נוטה לכיוון ה M3 למרות שכסף הוא כמעט ולא פונקציה (בשביל המכשיר + שלט אני מוכן לזרוק 2500 ש"ח) ואני מעדיף לקנות מכשיר שלא אוטו-טו מפסיק היצור שלו.

• 7 תגובות
    • 827 צפיות
  4. שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לברר על רמקולים למחשב. הבעייה היא שאני לא מבין בזה יותר מדי, וכשאני קורא את הנתונים זה לא אומר לי כלום. בינתיים מצאתי שלושה זוגות של רמקולים, שאני כרגע מתלבט ביניהם: 1. Harman Kardon Soundsticks II - זה מה שמוכרים בבאג. אלה הרמקולים היחידים שיצא לי להאזין אליהם, והם נשמעו מעולה http://reviews.cnet.com/Harman_Kardon_SoundSticks_II/4507-3179_7-30706630.html?tag=spec 2. Logitech Z2300 - יש להם עוצמה מטורפת יחסית לאחרים http://reviews.cnet.com/Logitech_Z_2300/4507-3179_7-30993080.html?tag=tab 3. Klipsch Promedia GMX A-2.1 http://reviews.cnet.com/Klipsch_ProMedia_GMX_A_2_1___PC_multimedia_speaker_system/4507-3179_7-30839394.html?tag=tab אם י…

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  5. Started by silky,

שלום לכולם דיברתי עם מישהו שמוכר את הכרטיס שבכותרת (CREATIVE AUDIGY 2 ZS) שנמצא בשימוש מעל שנה. בשיחה עמו הוא אמר שהכרטיס פלטיניום אך לא חיצוני והוא מתמחר אותו ב-250 שקל. 1.האם הגיוני שזה CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINIUM או שהוא סתם לא מבין וזה הדגם הרגיל (לאור המחיר הנמוך)? 2: בהנחה שזה לא פלטיניום, במחיר הנ"ל- עסקה טובה(בהנחה שזה עובד והכל בסדר)? 3:כמה זמן מקבלים אחריות לכרטיסים כאלו(נניח שהכרטיס בשימוש שנה וחצי)?

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by NoobPCUser,

שלום, קניתי מערכת 5.1 של Creative T6100 והם מעולים אבל יש לי שתי בעיות: 1. האם יש איזושהי דרך נוספת להנמיך את הסאבוופר יותר? ניסיתי בEQULIZER של REALTEK אבל זה לא ממש השתנה. 2. אני די מתוסכל מן העובדה שאין כמעט סרטים שתומכים ב5.1, האם יש איזושהי תוכנה שיכולה להפעיל כל קובץ אודיו או ווידאו ב5.1 במקום 2.1? אם לא, האם CONVERT של הקובץ בתוכנה יכול להמיר אותו ל5.1? אם כן, איזה פורמט לבחור?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  7. Started by goodspeed,

קיבלתי מגבר ישן של sony ta-1150. רציתי לשאול אם מישהו מכיר אותו ויכול לחוות לי עליו דעה. כי אם הוא טוב אני אהיה מעוניין מאוד לקנות לו רמקולים ולהשתמש בו...

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by 111111,

הכרטיס קול שלי תומך ב7.1 כך שהוא לא הבעיה גם אם אני עושה בהגדרות על סראונד 5.1 הוא לא מנגן בכול הרמקולים איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה

• 8 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by asmon,

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב במחיר נמוך של עד 600 ש"ח, השאלה היא אם עדיף לי מערכת 5.1 זולה או 2.1 טובה? ועל איזה רמקולים אתם ממליצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  10. שלום לאחרונה התחדשתי במחשב נייד הוא כולל יציאת HDMI בעזרתה אני מתחבר ל-LCD בסלון וצופה בסרטים. החסרון הוא שאין לנייד יציאת אודיו דיגיטלית, שדרכה אוכל לחבר אותו לרסיבר, ולהנות מחווית אודיו טובה יותר. (כרגע האודיו מגיע לרסיבר מיציאת האוזניות -PL3.5 ל-RCA בסטריו) האם ישנו פתרון זול (סביב ה-100 ש"ח) לבעיה? איזה מתאם USB קטן אולי? אני מכיר כמה כרטיסי קול חיצוניים אך הם יקרים יותר ומסורבל להסתובב איתם ממקום למקום. תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  11. ברשותי כרטיס M-Audio Revolution 5.1 עם יציאה דיגיטלית קואקסיאלית. סרטי Divx מסויימים נקלטים אצלי ברסיבר בקידוד דולבי דיגיטל כשאני מנגן אותם ב DVD Player. לעומת זאת, כשאני מנגן את אותם הסרטים במחשב (מחובר לאותו רסיבר עם כרטיס הקול הנ"ל) הוא לא מזהה אותם כ DD. האם זה אפשרי בכלל? האם הבעיה בנגן? תודה מראש לעונים וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  12. אז ככה, המטרה שלי היא לקנות רמקולים 2.1 לחדר עד סוף החודש , שיתחברו גם לטלויזיה וגם לנגן MP4 שברשותי. התקציב כ350 ש"ח. המועמדים : 1. Altec Lansing VS4121 - ניתן להשיג 372 ש"ח בIVORY 2. לוג'יטק X240 - מחיר 272 ש"ח 3. JBL CREATURE 2.1 - ניתן להשיג ב350 ש"ח בBUG (יש לי קופון של 50 ש"ח עד סוף החודש) מה הרמקולים שיפיקו לי את מרב האיכות ויתאימו לצרכים שלי ? והאם ההבדל באיכות בין הזולים ליקרים שווה את הפער ?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  13. Started by Alduin,

Creative שידועה במכשירי Mp3 איכותיים חשפה עוד 2: אחד שנקרא Nomad Jukebox Zen NX כנראה שהוא המתחרה ל IPOD החדש....גם מזכיר קצת את ה IPOD בעיצוב... http://asia.creative.com/products/portaudio/jukebox_zen_nx/ והשני Nomad Muvo NX, אין ספק שהוא שיפור משמעותי לMuvo הקודם http://asia.creative.com/products/portaudio/muvo_nx/ מה דעתכם ? שווה, לא שווה? עדיף על ה IPOD?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לקנות מתנה זוג רמקולים בתקציב שנע בסביבות ה-400 ש"ח. לי עצמי יש רמקולים של לוגיטק מלפני 5 שנים ככה (סט של 4.1) שנשמעים לי אחלה, אבל תמיד מדברים על האיכות של Altec. הסתכלתי על כמה דגמים, והכי קרץ לי בנתיים Altec Lansing VS4121 - 2.1 מישהו מכיר ויודע איך הם נשמעים? האם יש בחירות טובות יותר בתקציב שכזה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by eins,

אני רוצה לקנות את ה X-FI יש לי את ה Z5500, מה ינצל אותו הכי טוב ? יש את ה ‏CREATIVE X-Fi XtremeAudio‎ ‏CREATIVE X-Fi XtremeGamer ‏CREATIVE X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ הפרו עולה ב 200 300 שקלים יותר.. האם עדיף כבר להשקיע את הסכום אם כבר קונים כרטיס קול איכותי ? האם בכל הכרטיס קול יש יציאה דיגיטלית? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by fungiman,

מגבר הווינטז' שלי בן 37 שנים ומתחיל לזייף מאוד. אני מאמין שמדובר בתקלה שניתן לתקן, אולם אין לי לאחרונה זמן לפרויקטים של DIY (מאותה סיבה גם פרויקט ה-TA2020 שלי כרגע בהמתנה). לכן אני מתכנן להעביר את המרנץ הזקן לאיחסון עד שתגיע שעתו ובנתיים לחפש מחליף ראוי. הרמקולים הם אומגה אודיו L7 אבל המגבר צריך להיות תואם גם לסבב השדרוג הבא של רמקולים בתקציב גדול יותר בעתיד (3-4 שנים). המקורות הם - כרטיס קול אסוס אסנס ונגן דיסקים של ארקאם. כניסת פטיפון תהיה נחמדה אבל ממש לא חובה. שומע מוזיקה מאוד מגוונת (למעט אלקטרוניקה רווית באסים, היפ-הופ וכו') ורואה סרטים מדי פעם. חשוב לי סאונד מפורט "ואוורירי" ופחות באסי. על מנת להשיג VFM מרבי אני בעיקר מחפש מגבר יד-שניה (אבל לא זקן מדי - לא יותר מ-…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  17. שלום, אשמח לקבל המלצה לכרטיס קול למשחקים (בעיקר) ומוזיקה. הגיע הזמן להשתדרג מה-Onboard למשהו "קצת" יותר טוב. בכל מקרה המליצו לי על ה-X-FI XTREME GAMER... למרות שהוא יישן. מה אתם אומרים? יש הצעות עדיפות?

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by kobibo,

רכשתי מאתר אולסייל DVD מסוג Apex היודע גם לקרוא כתוביות בעברית רציתי לדעת האם למישהו יש נסיון עם הדגם הזה ? והאם הוא מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  19. אני מתעניין במערכת לחדר קטן בתקציב של כ2500-3000 ש"ח. חשוב לי לקבל איכות סאונד גבוהה ככל האפשר ושיהיה פרולוג'יק 2. שמעתי אונקיו HT-S590 ופיוניר 151 וממש לא אהבתי (חוץ מזה שהסאב פסיבי בראשונה). בנוסף שמעתי ימאהה (אני לא בטוח בדגם, אולי RXV450) וגם הרמן 132 עם מרנץ SS1460. את אותם רסיברים שמעתי גם עם אינפיניטי TSS450. ההרמן היה הרבה יותר טוב מהימאהה. לגבי הרמקולים התלבטתי אבל אולי האינפיניטי :. ???

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by spide220,

היי, יש לי את הרמקולים הנל מחוברים לכרטיס קול המובנה של P5B-delux ועם הדרייברים המעודכנים מהאתר של ASUS , מערכת הפעלה VISTA 64BIT שאני מגדיר את הרמקולים בתצורה 5.1, רק הימני והשמאלי עם הבאס מנגנים ללא הCENTER או האחוריים בכל משחק סרט או שיר שניסיתי יש מישהו שיודע מה התקלה ואולי איזה הגדרה צריך לתקן? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  21. שלום רב, אני מחפש לקנות מסך טלויזיה LCD 37 לחדר שינה. המרחק מהמסך הינו כ 3 מטר. ולמרות זאת, הגענו (אני ואישתי) למסקנה שהגודל הנכון עבורנו הוא 37. היינו בכמה וכמה חנויות וקיבלנו כמה אופציות ומחירים. השימוש העיקרי הוא צפייה בממיר כבלים (SD) צפייה בתכני HD, חיבור למחשב (HDMI) לצפייה בסדרות/סרטים ממנו. הרעיון הוא מסך מהשורה הראשונה (LG, סמסונג, טושיבה, סוני...) בתקציב של עד 3500 ש"ח (כולל התקנה על הקיר). האופציות שקיבלתי שעומדות בתקציב זה הן: LG 37LD460 - במחיר של 3200 ש"ח. אחריות של ח.י. LG 37LH3000 - במחיר של 3400 (כולל התקנה על קיר) אחריות של י.שלום TOSHIBA דגם 733 במחיר של 3500 ש"ח. מישהו גם אמר לי שהייסנס זו אופציה לא פחות טובה מאלו למעלה ושכדאי לי לשקול... מה דעתכם? הרע…

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  22. Started by wta,

אם פותחים את הרמקול הראשי אפשר לנתק ממנו את הסאב?

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  23. היי, רכשתי היום אוזניות של Philips SHP-2500 - הנה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7235# העוצמה של הווליום לא משהו רועש ורציתי לשאול על איזה אוזניות אתם ממליצים ? אני צריך את האוזניות בשביל המחשב לשמוע מוזיקה 99% מהזמן ומדיי פעם מחבר ל-LCD. חשוב לי : 1. אוזניות גדולות מאסיביות כמו הפיליפס. 2. שיהיה ווסת ווליום. 3. עוצמה גבוהה. מה אתם מייעצים לי ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by BUNG,

אהלן אנשי פורום נחמדים אני רוצה אוזניות חדשות, משהו בסגנון של הגראדוס או אייסמט ורציתי גם לשאול באותה הזדמנות, מה עדיף GRADO'S SR80 או ZALMAN 5.1 למשחקים בעיקר וגם קצת למוזיקה? תודה רבה מראש עריכה: עכשיו נזכרתי שאני רוצתה גם כ.ק. חדש חשבתי בכיוון של M-Audio Audiophile 2496 Sound Card עכשיו אני רק רוצה לציין שה.ק. הוא בעיקר למוזיקה, אני מתכוון לחבר אליהם Altec Lansing 2100E 2.1 פלוס רסיבר מבית פיוניר דגם VSX-815-K...

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by swg,

שלום לכם, אני מעוניין לקנות IPOD מחו"ל מהאתר הזה ואת הדגם הזה: http://www.compu-america.com/Cart.asp?CatID=0 ורציתי לדעת מה קורה בעניין האחריות של המכשיר אם הוא מתקלקל בארץ. האם יש אחריות ללא תשלום בארת כמו כל מוצר שקונים בארץ.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.