עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Aner,

???

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  2. שלום לכם שוב ידידיי, בזכות עזרה של כמה אנשים טובים וחיפוש אנטנסיבי באינטרנט אחר הנגן שמתאים לי, ננעלתי על הXS 200 ARCHOS. אבל אז מישהו אמר לי שהוא ראה כבר Archos xs 202 שהוא כמו XS200 משופר. עכשיו אני בטוח שאני רוצה לחכות, מישהו יכול להגיד לי אם הוא שמע פרטים על הXS 202? מתי הוא אמור להגיע? (לארצות הברית או לאירופה?) ואם למישהו יש לינק לחנות שמוכרת אותו זה מבורך! תודה ענקית מראש, מאוד אשמח אם אקבל לינקים ועצות. נמרוד

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  3. אז ככה כמו שהכותרת אומרה אני חשבתי על GARDO SR-80 השאלה שלי יש משהו בסכום הזה שיותר שווה מה SR-80 האאוזניות מיועדות ל iriver ihp120.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by j-cool,

אני צריך תוכנה לעריכת מוסיקה על מה אתם ממליצים לי???

5. שלום אני הולך להעביר את המחשב לחדר אחר ואני רוצה לשמור פה את המערכת בחדר שכיום המחשב נמצא בו לכן אני מתעניין ברמקולים חדשים קראתי על הדגם הזה רבות אבל לא הבנתי כמה דברים קטנים... 1.אני רוצה לדעת איך הרמקולים מתחברים לסאב וופר...? 2.האם החוטים מספיק ארוכים כי אני צריך לפחות איזה 3-4 מטר לרמקולים האחוריים....?בגלל זה אני שואל את שאלה אחד לדעת אם אפשר לקנות מאריכים... 3.האם ניתן לתלות את הרמקולים בממ"ד האם אפשר לקדוח חורים ולשים אותם אם לא אולי עם איזה דבק מיוחד...? 4.מה אתם חושבים בכללי על הרמקולים האלה איך הם והאם הם שווים את המחיר? אני פתוח לעוד הצעות...! תודה מראש לעוזרים..!

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  6. Started by Rapture,

אני מחפש המלצה לטלוויזיה LCD לחדר שינה, השימושים הם: רק צפייה בHD (דרך סטרימר) וXBOX360 הטלוויזיה לא תחובר לממיר YES או HOT בקרוב התקציב עד 2500 ש"ח, מרחק צפייה 1.5-1.8 מטרים. כמה אינצ'ים מומלצים למרחק כזה ? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת הקולנוע הביתי שמורכבת מפלסמה, רסיבר ורמקולים 5.1 . עכשיו, עם המסך לא היתה לי יותר מדי בעיה אבל אני לא בטוח איך מחברים את הכרטיס קול והרסיבר. מישהו אולי יודע איך אני מחבר כרטיס קול Creative X-Fi ExtremeMusic ורסיבר Pioneer VSX-515 ? אני מצרף תמונות של החיבורים של הכרטיס קול והרסיבר. כרטיס קול: רסיבר:

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  8. Started by Chymes,

אני מחפש רמקולים איכותים למחשב מתנת יום הולדת לאח שלי. תקציב: 800 - 1000 ש"ח. אפשר להוסיף עוד כמה מאות שקלים. אני רוצה שזו תהיה מתנה מאד איכותית.

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by Oprapc,

אז ככה הבנתי שהנגנים של PROSOUND הזולים לא משהו ובעיקרון אני עכשיו חייל אז אני לא רוצה משהו יקר ושיהיה נוח למי שמכיר בסביבות ה-600 ש"ח שיעלה. ראיתי את הדגם הזה: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=Deejay1024&Cat2Cat1ID=32&Cat2ID=214 מה אתם חושבים עליו? תודה מראש לכולם (=

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  10. שלום רב, אני מחפש לקנות מסך טלויזיה LCD 37 לחדר שינה. המרחק מהמסך הינו כ 3 מטר. ולמרות זאת, הגענו (אני ואישתי) למסקנה שהגודל הנכון עבורנו הוא 37. היינו בכמה וכמה חנויות וקיבלנו כמה אופציות ומחירים. השימוש העיקרי הוא צפייה בממיר כבלים (SD) צפייה בתכני HD, חיבור למחשב (HDMI) לצפייה בסדרות/סרטים ממנו. הרעיון הוא מסך מהשורה הראשונה (LG, סמסונג, טושיבה, סוני...) בתקציב של עד 3500 ש"ח (כולל התקנה על הקיר). האופציות שקיבלתי שעומדות בתקציב זה הן: LG 37LD460 - במחיר של 3200 ש"ח. אחריות של ח.י. LG 37LH3000 - במחיר של 3400 (כולל התקנה על קיר) אחריות של י.שלום TOSHIBA דגם 733 במחיר של 3500 ש"ח. מישהו גם אמר לי שהייסנס זו אופציה לא פחות טובה מאלו למעלה ושכדאי לי לשקול... מה דעתכם? הרע…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  11. Started by tick tak,

היי בטח שמעתם על המבצע בבאג..... אני צריך אוזניות 1 לאייפוד קלאסיק 2 למחשב שומע בעיקר , אלקטרונית , צריך בס נקי , וטרבל אני חושב שאני יקח לאייפוד אוזניות ניידים portable משהו כמו - 350 שקל SE-MJ2 של PIONEER http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=387&catid=5&subcatid=61 יש גם את audio-technica ATH-SJ3 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6660&perur=2&t=12&c=308 שאלה: כמה באמת ואם כן איזה , אוזניות כפתור מסוגלים להתמודד עם בס כבד בצורה טובה שתחזיק מעמד לזמן? לגבי אוזניות למחשב ראיתי את - Pioneer SE-M280 ב - 300 שקל קצת מפחיד האוזניות האלה , אני לא יודע אם אני זקוק להם אבל מבצע אז למה לא? יש גם את audio-technica ATH-T22 ב 20…

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

מצורף סקרין שוט משום מה ה UPDATE IPOD לא ניתן לבחירה. ה HEBPOD מותקן, שאר האיקונים שהיו ב ITUNES (כמו ה APPLE STORE, VIDEO, RADIO וכל השטויות, ביטלתי בהגדרות... זה לא שזאת בעיה). ניסיתי למחוק הכל ולהתקין מחדש, לא עזר... לא היו שום בעיות לפני חודש (לפני הפירמוט) עם אותם תוכנות והכל... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by thechecker,

שלום! רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את האזניות האלה: http://www.ebay.com/itm/2012-Brand-New-Steelseries-Siberia-V2-Stereo-Headset-white-/230875649866?pt=US_Headphones&hash=item35c142d74a יש לי אבל שאלות לגבי הקישור שלמעלה: הן מסין,בלי המארז, ללא כבל מאריך וכרטיס קול USB-לא שכל אלה חשובים לי,אבל האם המחיר משתלם? והחשש שלי שהן מזויפות ואני אקבל אזניות שרק נראות אותו הדבר עם איכות סאונד גרועה ואני אפילו לא אדע כי אף פעם לא היו לי אזניות טובות בשביל שאני אוכל להשוות! אני לא משחק הרבה במחשב הרבה אבל אני צריך אזניות שיתאימו גם למוזיקה אז רציתי לדעת אם שומעים בהם טוב גם למוזיקה או שזה יותר למשחקים ועדיף לקנות אזניות שהם יותר נחשבות למוזיקה ואם צריך אז לקנות מיקרופון בנפרד,ו…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  14. שלום יש לי אייפוד מיני 4 GB עכשיו לפני שבוע פתחתי את האייפוד אחרי טעינה ממחשב אחר, שחררתי מ"החזק" ונכנסתי לפלייליסט, וברגע שהוא פותח תשיר הראשון הוא מתחיל להעביר שירים לבד ואין מצב ששומעים שיר, הוא מפסיק להעביר שירים ברגע שנגמרו השירים שהוא יעבור. ניסיתי לבחור אמן ודרך שם אני אצליח לשמוע, אך יש אותה בעיה. מה עליי לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  15. יש לי במחשב כרטיס קול בעל 4 יציאות סטריופוניות יציאות לרמקולים מקדימה, יציאה לרמקולים מאחורה, יציאה לרמקולים מהצדדים, ויציאה לסאב (בנוסף למיקרופון וכניסה חיצונית) יש לי 6 רמקולים (רמקולים של מערכת סטריאו) לקדימה אחורה וצדדים. לאותם רמקולים אין מגבר פנימי ולכן כרטיס הקול אינו יכול לספק להם עוצמת קול ברמה מספיקה ולכן שומעים חלש. אני מחפש מגבר שיוכל לקבל את 4 היציאות של המחשב ויוכל להוציא אותם אל 6 הרמקולים שלי (וגם לסאב למרות שאין לי) שמעתי שמגבר מסוג Integrated Amp נותן לי את המענה ? מישהוא מכיר מגברים מסוג זה שמתאים לבעייה שלי או כל מגבר שיכול לתת מענה לבעייה שלי (אני לא מחפש ריסיבר כי הוא יקר מאוד ו אובר קילינק בשבילי, אני מחפש מגבר פשוט) תודה רבה מראש ski_farm

16. Started by ik_86,

אני שוקל לקנות רמקולים ואני לא יודע האם לקנות 5.1 או 2.1 אני צריך משהו טוב במחיר די זול סביר... המליצו לי על הרמקולי 5.1 של לוג'יטק X530 מה דעתכם על הרמקולים האלה הם טובים או סתם חרא? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=7886639

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  17. Started by noise,

היי אנשים, אשמח לקבל המלצה למסך LCD "32 לחדר (אולי זה קצת גדול לא יודע...) בכל מקרה יש לי הגבלות גודל של רוחב מקסימלי של 80 ס"מ - עדיף מעט פחות... גובה פחות קריטי כי מקסימום נוריד את הגובה של המדף. ראיתי את השארפ LC32A33 - במחיר של 4390 וראיתי בעיתון שיש גם ב- 4170 או משהו כזה. לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות ברשת בכלל...(אם מישהו מכיר אשמח לחוות דעת). היא קצת יקרה... הייתי שוקל לרכוש משהו מעט יותר זול.. האם יש המלצה? חשוב שזוית הצפייה תהיה מיטבית+ואם אפשר כברHD READY אז גם טוב (למרות שאני לא מבין גדול...ושידורי טלויזיה יהיו עדיין על הפנים. האם מישהו שמע ביקורות על LCD של הייסנס?או דברים כאלה או המלצות אחרות יתקבלו בברכה! - תודה [br]פורסם בתאריך: 16.08.2008 בשעה 11…

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  18. אהלן חבר'ה אני לא יודע אם זה הפרום הנכון אבל אני אנסה למרות זאת אני מחפש שלט אוניברסלי שלא יעלה יותר מדי, נגיד בסביבות ה 100 שח (לא אכפת לי להוסיף עוד קצת בשביל בשביל שיהיה לו גם מסך) אבל בנוסף לדברים הבסיסים שאני מעוניין לשלוט עליהם (טלווזיה, ממיר הוט, מגבר ו דיוידי) אני מעוניין יכולת לשלוט גם על המזגן לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by THE FOX,

למי מחברי הפורום יש מגבר אוזניות מתוצרת DARKVOICE? למי שכן, האם בדקתם את יציאת הפרה אמפ? המון מהללים את את הסאונד שהוא מפיק באוזניות בHEAD-FI אז אולי גם כך במערכת רמקולים.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by someone,

מישהו פה ממליץ מנסיון אישי? או אולי על נגן אחר בסביבות ה1000 שקל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  21. רצוי שהמיקרופון יהיה כמה שיותר איכותי ולא יהרס אחרי יומים. התקציב בערך עד 200 שקל. משהו להשיג משהו טוב בסכום הזה?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  22. יש מערכת רמקולים 5.1 (די זולה לא משהו יקר והיא גם די ישנה בלי רסיבר -סאב אקטיבי)...חשבתי לשים רמקולים של מערכת סטיראו (משנת 200 בערך של ENWOOD) האם עדיף לשים אותם כרמקולים קידמיים במקום הרגילים שהגיעו עם המערכת 5.1?? תודה מראש... ;D

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  23. זה לא מופיע גם במיקסר תודה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  24. Started by swg,

נפלה כאן טעות. נא למחוק. זה היה רלוונטי עד לפני כמה שעות, אך עכשיו יהיה סתמי להמשיך את זה.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  25. Started by iib,

לדעתי השלט LCD של ה M3 היה הדבר הגאוני ביותר במכשיר... מי צריך להוציא את המכשיר מהכיס רק בשביל ה U/I. פשוט גאוני... חסרונו ב X5 צורם - צורם מאוד. מישהו יודע איך/כיצד ניתן להשיג את השלט בלבד? בלי האמצעי הזה אני די נוטה לכיוון ה M3 למרות שכסף הוא כמעט ולא פונקציה (בשביל המכשיר + שלט אני מוכן לזרוק 2500 ש"ח) ואני מעדיף לקנות מכשיר שלא אוטו-טו מפסיק היצור שלו.

• 7 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים