עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ik_86,

אני שוקל לקנות רמקולים ואני לא יודע האם לקנות 5.1 או 2.1 אני צריך משהו טוב במחיר די זול סביר... המליצו לי על הרמקולי 5.1 של לוג'יטק X530 מה דעתכם על הרמקולים האלה הם טובים או סתם חרא? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=7886639

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  2. Started by urich,

מדובר בזוג מבוגר אני מחפש טלוויזיה גודל 42 זולה (עד 3000) בעיקר לצפייה בשידורי SD דרך ממיר HOT אין כוונה לחבר למחשב סטרימר או ממיר HD בשנים הקרובות ולכן לא חייב להיות FULL HD ועל כן חשבתי על רכישת פלזמה שאני מואד אוהב את התמונה שלה והיום ניתן למצוא כאלו של מותגים מוכרים סביב ה 2100. הטלוויזיה לא תהיה בשימוש כבד ולא מדובר בוידאופילים שמחינים בדקויות האיכות של הטלוויזיה, כמובן שאני אשמח לתמונה טובה ככל האפשר. אני אשמח לשליטה נוחה, מתיחת תמונה טובה!! והחלקת תנועה טובה בשידורי ספורט, ורמקולים יחסית סבירים (אין כוונה לחבר למערכת ועל כן ההסתמכות היא על הרמקולים המובנים). ועוד שאלה כמה הבדל יהיה בצריכת החשמל בין פלסמה LCD ו LED בשימוש של 4 שעות ביום סך הכל.

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  3. אני מתלבט בין כרטיס Creative Audigy 5.1 לבין Hercules Fortissimo III 7.1 אני רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם איכות הקול שלהם שווה (אם לא אז מי יותר טוב והאם ההבדל משמעותי...?) 2. מהו ניצול המעבד של כל אחד מהכרטיסים? - זה הכי חשוב לי!! משום שאם הניצול הוא גדול מדי והוא מוריד יותר מדי מהFPS זה ממש חרא... אם תמצאו בנצ'מרקים שיראו לי הבדלים בניהם אני אשמח!! לא משנה לי שהכרטיס השני הוא 7.1 לי מספיק 5.1... הקריאטיב עולה 400 שקל וההרקולס עולה 280 שקל בבקשה הדבר השני שרציתי לדעת הוא החשוב לי ביותר!!! אם תוכלו לעזור לי בזה אני אהיה סופר שמח!!!!!!

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  4. שלום (: יש לי מחשב רגיל ומחשב נייד..אני מעוניין בפיתרון הכי טוב ואיכותי שיאפשר לי לחבר תלאפטופ לטלוויזיה.. רובו כדאי לעשות ערבי קריוקי ולהפעיל תסרטוני קריוקי שהם על המחשב..בטלוויזיה ולשמוע אותם באיכות תואמת (: אודה לעוזרים תודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  5. שלום לכם, אני אמור לקבל את המכשיר בימים הקרובים ורוצה כבר להתחיל להחליף את שמות השירים (יותר נכון להפוף אותם בכתב מראה). התוכנה שבה אני שומע את השירים במחשב היא "ווינאמפ" והיא קוראת את ה ID3v2 tag אז אני מעוניין להחליף רק את ה-ID3v1 tag השאלה היא איזה מהטאגים המכשיר עצמו קורא? והאם אפשר לקבוע לו איזה טאג לקרוא? אני מבקש לענות רק אם יודעים בוודאות בגלל שזאתי עבודה של כמה שעות ואני לא רוצה לעשותה לחינם. בתודה ניר

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  6. Started by Drek Boy,

היי... אני עושה הופעות רחוב ואני רוצה להתחיל לשלב בהן הופעה של מוסיקה חיה עם שימוש בלופים. אני מופיע עם חבר ונשתמש בכמה כלי נגינה ונעשה עם זה מוסיקה להופעות שלנו. אני צריך קצת עזרה בלמצוא ציוד מתאים לזה... הציוד שצריך לפטופ (יש, ואחד דיי טוב) תוכנה (המליצו לי על אבלטון לייב) כרטיס קול מיקרופון בעצם אני צריך לדעת איזה כרטיס קול יתאים לזה?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  7. איכות שמע למשל? איכות האוזניות? המחיר קורץ לעין ;D

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  8. בעבודה אני תקוע עם שירים הומאיים ב-VH1 או תוכניות שונות על פרחות בנות 16 ב-MTV. אז חשבתי לעצמי לקנות MP3 עם נפח אחסון גדול (בסביבות ה-10GB-20GB)+רמקולים קטנים ואיכותיים שאוכל להקשיב למשהו נורמלי. שמתי לב שהנגנים של IPOD CLASSIC די זולים, ואולי לצרף להם רמקולים. על מה אתם ממליצים? קצת קשה לי להגדיר תקציב, כי אין לי מושג כמה רמקולים טובים וקטנים אמורים לעלות, אבל בוא נגיד 1500 להכל, יספיק? יש בפחות אפילו?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by rotem_o,

שלום, ברשותי הכרטיס Leadtek WinFast TV2000 XP RM כבר מס' חודשים והשלט שהגיע איתו לא עובד.. התקנתי את כל הדרייוורים של הכרטיס, אני צופה ומקליט עם Winfast PVR שהגיע איתו אבל השלט לא עובד על התוכנה.. האם צריך להתקין תוכנה נוספת עבור השלט?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  10. שלום, יש לי כרטיס Creative SB Live אבל אני לא יודע יותר מזה, (שמעתי שיש 5.1 , Value ועוד) השאלה שלי היא האם יש תוכנה או סימנים מסויימים שבעזרתם אוכל לזהות את כרטיס הקול שלי. תשובות רציניות בבקשה . תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  11. אני רוצה לעשות בביתי משחב שעובד כ-PVR ואני צריך מדריך כלשהוא לזה אך לא מצאתי. מישהו יודע? תודה מראש, יואב.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by oferziv1,

שלום לכולם, אני קצת מתוסכל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי קניתי טלויזיה חדשה LCD PANASONIC THL32C10 קניתי כבל HDMI ל HDMI חיברתי את המחשב לטלויזיה רואים נפלא שומעים נפלא אך לאחר זמן לא מוגדר לפתע יש סאונד בווליום מטורף עם רעש של שלג לכמה שניות, הסאונד מפסיק לחלוטין ל 3 שניות וחוזר שוב עם שלג רועש ואז חוזר הסאונד, תהליך זה קורה לי כל 6-7 דק. קניתי כבל ראשון וזה קרה חשבתי שהבעיה בכבל אז קניתי כבל חדש שוב אותו הדבר מה שמשאיר לי בעיה עם הסאונד במחשב או משהו כזה. אשמח לעזרה בנושא ושמישהו יפתור לי את התעמולה תודה רבה, עופר

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by (iriver H10),

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=34886

• 11 תגובות
    • 850 צפיות
  14. משהו יכול להמצליץ לי על אוזניות טובות עד 300 (אפשר גם לחרוג קצת) שמתאימות לשיחות בסקייפ ומשחקים תודה לעוזרים

15. שלום לאחרונה התחדשתי במחשב נייד הוא כולל יציאת HDMI בעזרתה אני מתחבר ל-LCD בסלון וצופה בסרטים. החסרון הוא שאין לנייד יציאת אודיו דיגיטלית, שדרכה אוכל לחבר אותו לרסיבר, ולהנות מחווית אודיו טובה יותר. (כרגע האודיו מגיע לרסיבר מיציאת האוזניות -PL3.5 ל-RCA בסטריו) האם ישנו פתרון זול (סביב ה-100 ש"ח) לבעיה? איזה מתאם USB קטן אולי? אני מכיר כמה כרטיסי קול חיצוניים אך הם יקרים יותר ומסורבל להסתובב איתם ממקום למקום. תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  16. Started by MotoCross,

כיום ישנם יותר ויותר רמקולים אלחוטיים- האם יתכנו רעשי קליטה או שמיעה באיכות ירודה? מה עדיף - אלחוטיים או חוטיים? ???

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by Or ei,

במטוס חזרה לארץ שמעתי עם האוזניות עם הIRIVER של חבר בקיצור הם נשארו בכיס והתמונה למעלה מספרת את ההמשך אחרי שהם יצאו הם היו נקיות יותר ממה שאני זוכר (שעווה) אחרי יום חיברתי לנגן ושמעו בהן מצוין זכור לי שצד אחד היה יותר חלש כנראה מהיסתמות ועכשיו שומעים מצוין מומלץ לכל מי שרוצה לנקות אותם!! הוראות: לשים בכיס של מכנס (של דגמ"ח שנסגר , חשוב!) ולזרוק למכונה לשים על תוכנית עדינה 40-30 מעלות ולקוות לטוב ד"א IPOD shuflle עמיד בנפילה לתוך אסלה (כשהוא פועל)

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by asilbob,

אני רוצה לקנות טטלוויזיה טלויזיהוLCDוLA32R81BוSamsungו32ואינטשו ראיתי טטלויזיה בתצוגה עכשיו רואים טוב יש צבעים ממש יפים אבל הכול מרווח כזה חבל על הזמן הסתקלתי על ערוץ 10 אבל בHD רואים פצצה אבל הפחד שלי שעוד מעט יצאו טלוויזיות חדשות ..... יותר שלא יהיה מרוח .. למה אני קונה בשביל החדר שלי הוא לא כולכך גדול אבל אני קונה בגלל שאני רוצה מסך 32 אני רוצה מסך גדול בשביל כדורגל וזה.......... מה אתם אומרים שבעתיד כול השידורים יהיו באיכותHD או שבעתיד הטלווזיות יהיו יותר טובות ?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  19. אהלן אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל לחבר את הלפטופ שלי לממיר רגיל של HOT (לא HD או שום דבר מיוחד...). המגבלה - חייב להיות חיבור USB (אפילו PCMCIA אין). יש לכם המלצה טובה לכרטיס טלויזיה פשוט שיעשה את העבודה? (אגב, הצפייה תהיה על מסך חיצוני יותר גדול שיחובר ללפטופ)

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by Aner,

???

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  21. ברשותי מערכת הרמקולים הזאת והיא מונחת בצורה לא טובה. כמו שהבנתי הרמקולים צריכים להיות בגובה הראש.. הנה תמונה- [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by Ronenosh8,

http://ufu.co.il/files/e11596m3wptycliuvk61.jpg אני רוצה לחבר את הטלויזיה + הכרטיס טלויזיה לממיר הזה. מה הדרך הכי טובה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by gdilan,

מאתר PDApoint.net פירסמתי את זה בעמוד הראשי של האתר אבל הייתי חייב גם כאן אז מה מקבלים ? 1. Harddrive assembly - how does it work: for example install a hdd 60 gigabyte sized. 2. Replace the storage battery with a new or stronger 2200 mAh one. So you have 29 hours enjoyment non stop. A lot of fun with your new pimped IRIVER http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...AMEWN%3AIT&rd=1 לא יודע אבל תהנו בכל מקרה ישי

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by fab2244,

שלום לכולם, אני מעוניין באוזניות on-ear בעדיפות לחוטיות, בשביל להקטין חימום אוזניים ומשקל קל יותר. חשבתי על האוזניות האלה: 1) Sennheiser Momentum 2 - On Ear https://www.headsound.co.il/product/sennheiser-momentum-20 2) Bose SoundLink On-Ear Bluetooth למרות שהן אלחוטיות, המשקל שלהם קל https://www.netoneto.co.il/product/אוזניות-bluetooth-on-ear-מבית-bose-דגם-soundlink?aff=Zap&aff_a=1 3) B&O BEOPLAY H8I אלחוטיות https://www.netoneto.co.il/product/אוזניות-אלחוטיות-עם-מסנן-רעשים-אקטיבי-bo-beoplay-h8i?aff=Zap&aff_a=1 אם יש לכם המלצה לאוזניות נוספות, עד ל1000 ש"ח, אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by ydinon,

היי אני מחפש נתונים להשוואה בין מקודדי וידאו. בעיקר השוואה בין H.264 לכל השאר. חוץ מזה, אני מחפש כמה שיותר תכונות של ה H.264, יתרונות חסרונות, מה הבעיות שלו וכו'. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים