עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by elad-r,

חיברתי היום את ה-ada880 החדש שלי ויש לי בעיה שלפעמים זה מפסיק פתאום להשמיע לאיזה חצי שנייה בערך ואז חוזר להיות רגיל וזה קורה ככה כל דקה בערך במשך כמה דקות ואז מפסיק ואחרי כמה זמן זה חוזר לעוד כמה דקות ומפסיק.... מישהו מכיר את זה?.. נ.ב, מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד בדיקה של AC3? או איך אני מפעיל את הבדיקה שאפשר להוריד מהביקורת על ה-ada880? כי זה לא עובד לי... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by mazoneli,

ברשותי הרסיבר הנ"ל, הייתי מעוניין לחבר את המחשב מיציאת ה HDMI ומהרסיבר דרך ה monitor out לחבר ל TV, האם אני אראה משהו למרות שלא אשתמש ביציאת HDMI, או במילים אחרות האם הרסיבר "יפצל" את הסיגנל. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  3. יש לי מערכת קולנוע ביתית: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TPDVR4400SSN בקיצור לרסיבר או ל-DVD או איך שלא תקראו לזה אין יציאה/כניסה אופטית.... חשבתי להחליף אותו ב-DVD אחר שיש לי בבית שיש לו כזה דבר וכמובן שלכרטיס קול שלי יש כזו יציאה אופטית. האלה היא האם כדאי לי? אני ארגיש הבדל? ומאיפה משיגים בכלל כבל אופטי כזה? עסק יקר?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  4. הרסיבר - http://hi-fi.co.il/sg_product~RXV367~35~253.htm הרמקולים שהמליצו לי - http://hi-fi.co.il/sg_product~270~35~262.htm , זה מתאים לרסביר מבחינת אום וDB? ואם יש עוד המלצות?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by sbhtkK7,

http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_portable_504771

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  6. Started by balon007,

אני מקווה שזה בסדר שאני פותח את האשכול הזה פה אם לא אז נא למחוק. בזמן שאני מחבר את הHTPC שלי לLCD (פיליפס 5522) יש רעש מאוד מעצבן (מן רעש סטטי) כזה שיוצא מהרמקולים של הטלוויזיה זה מפריע במיוחד שמגיבירם את הווליום מעל 40% לכן זה מאוד מפריע. בהתחלה חשבתי שאולי הכרטיס קול של הHTPC דפוק אז ניסיתי לחבר את המחשב הנייח שלי מהחדר לטלוויזיה וגם שחיברתי אותו יש בדיוק אותה בעיה. חשוב לציין שהמחשב מעביר וידאו דרך כבל HDMI עם מתאים לDVI וסאונד מועבר דרך כבר אודיו פשוט. משהו כזה: http://www.ust.hk/itsc/classroom/notebook/photo/cable_audio_pc.jpg כמו דברים: - הכבל של הסאונד טוב כי כשחיברתי אותו למערכת סטיראו לדוגמא אז שומעים מושלם. - הרמקולים של הטלוויזיה גם תקינים. בשידורי כבלים שומעים…

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by Chymes,

אני מחפש רמקולים איכותים למחשב מתנת יום הולדת לאח שלי. תקציב: 800 - 1000 ש"ח. אפשר להוסיף עוד כמה מאות שקלים. אני רוצה שזו תהיה מתנה מאד איכותית.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by or_azu,

אבא נזכר שיש לו מגבר וזוג רמקולים שיושבים סתם בלי לעשות כלום אז לקחתי אותם.. תמונות יהיו שתהיה מצלמה.. אבל סתם רציתי לדעת איך הם? (נשמעים מצוין..) הרסיבר הוא של קנווד KA-V68R והרמקולים של ימאהה לא מצאתי דגם אבל 150 וואט.. רציתי גם על הדרך לשאול אתכם על הרמקולים יש כיסוי שחור איך הוא מחובר אליהם (הדבקה?) ואם אני רוצה להוריד אותו הם יהרסו? כאילו עדיף להשאיר אותו? עוד דבר בנוגע לרמקולים הם מצופים במשו שחור כזה דמויי עץ.. איפה אני יכול להשיג את זה? כי הוא כבר מתקלף ואני רוצה להחליף..

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by icebreak,

לאחרונה יצא דגם חדש של נגן ה NEUROS II, חיה של נגן במחיר ממש מצחיק. לגבי הביצועים, אז יש לו דיסק בנפח 20 עד 80 גיגה, יכולת לנגן OGG, מתפקד כדיסק רגיל, משדר !!! רדיו פנימי, מקלט רדיו, מיקרופון והקלטת LINEIN, אוזניות מעולות יחסית לחרא שמקבלים עם הנגנים, ועוד הדברים הרגילים. יתרון נוסף הוא המודלריות, ניתן להוציא את הדיסק והבטרייה בקלות ולהחליף אותם אם רוצים (וניתן לקנות כמה אם רוצים). כמו כן, התוכנה שלו (FIRMWARE) היא משוחררת בחינם OPEN SOURCE, ולכן ניתן להוסיף תמיכה בעברית למכשיר (למי שיש ידע כמובן). החסרונות הם בעיקר הגודל (יותר גדול מ IPOD אבל עדיין נייד), וגם זמן בטרייה של 10 שעות (למרות שניתן להחליף במקום אותה). והדובדבן בקפצת זה המחיר !!! 300$ לדגם עם 60 גיגה ו 35…

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by evman007,

אני קונה את הכרטיס מחר.עכשיו יש לי רסיבר של JVC די מתקדם עם המון כניסות ורציתי לדעת לאיזה כניסה הכי מומלץ לחבר על מנת לקבל את הסאונד הכי טוב שאפשר.כרגע אני עם 2 רמקולים בלבד שמחוברים למערכת. וגם כמה עולה כבל דיגיטלי? תודה לכולם על העזרה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by thechecker,

שלום! רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את האזניות האלה: http://www.ebay.com/itm/2012-Brand-New-Steelseries-Siberia-V2-Stereo-Headset-white-/230875649866?pt=US_Headphones&hash=item35c142d74a יש לי אבל שאלות לגבי הקישור שלמעלה: הן מסין,בלי המארז, ללא כבל מאריך וכרטיס קול USB-לא שכל אלה חשובים לי,אבל האם המחיר משתלם? והחשש שלי שהן מזויפות ואני אקבל אזניות שרק נראות אותו הדבר עם איכות סאונד גרועה ואני אפילו לא אדע כי אף פעם לא היו לי אזניות טובות בשביל שאני אוכל להשוות! אני לא משחק הרבה במחשב הרבה אבל אני צריך אזניות שיתאימו גם למוזיקה אז רציתי לדעת אם שומעים בהם טוב גם למוזיקה או שזה יותר למשחקים ועדיף לקנות אזניות שהם יותר נחשבות למוזיקה ואם צריך אז לקנות מיקרופון בנפרד,ו…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  12. Logitech S3-30 Creative INSPIRE 2.1 2500 Creative LX220 איזה הכי מומלץ? במחיר הזה זה איזה הכי פחות גרוע? 200-300 ש"ח ולא אגורה יותר......\:

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by Pc1ko,

יש לי מגבר Denon 1404 עם הספק מקסימלי לערוץ של 80RMS ורמקולים ER עם הספק מקסמלי של 250RMS. עד כאן הכל בסדר, והכל עובד מעולה. עכשיו לשאלה, לאחרונה קיבלתי במתנה רמקולים, בואו נקרא להם רמקולים ג'נריים, עם הספק של (אני לא בטוח, אבל מניח שזה לא יותר גבוה מזה) 10RMS. אם אני מחבר את המגבר שלי אליהם, מה יקרה להם? אני לא מחבר רק אותם, אלא אותו ביחד עם הרמקולים המקוריים שיש לי (כלומר שני רמקולים לכל ערוץ במגבר), יכול להגרם נזק למגבר שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים ER שלי? יכול להגרם נזק לרמקולים הג'נריים? תודה רבה על העזרה אם יש עוד משהו שלא הזכרתי והיה צריך להזכיר אז תזכירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  14. יש לי במחשב כרטיס קול בעל 4 יציאות סטריופוניות יציאות לרמקולים מקדימה, יציאה לרמקולים מאחורה, יציאה לרמקולים מהצדדים, ויציאה לסאב (בנוסף למיקרופון וכניסה חיצונית) יש לי 6 רמקולים (רמקולים של מערכת סטריאו) לקדימה אחורה וצדדים. לאותם רמקולים אין מגבר פנימי ולכן כרטיס הקול אינו יכול לספק להם עוצמת קול ברמה מספיקה ולכן שומעים חלש. אני מחפש מגבר שיוכל לקבל את 4 היציאות של המחשב ויוכל להוציא אותם אל 6 הרמקולים שלי (וגם לסאב למרות שאין לי) שמעתי שמגבר מסוג Integrated Amp נותן לי את המענה ? מישהוא מכיר מגברים מסוג זה שמתאים לבעייה שלי או כל מגבר שיכול לתת מענה לבעייה שלי (אני לא מחפש ריסיבר כי הוא יקר מאוד ו אובר קילינק בשבילי, אני מחפש מגבר פשוט) תודה רבה מראש ski_farm

15. אני מתלבט בין כרטיס Creative Audigy 5.1 לבין Hercules Fortissimo III 7.1 אני רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם איכות הקול שלהם שווה (אם לא אז מי יותר טוב והאם ההבדל משמעותי...?) 2. מהו ניצול המעבד של כל אחד מהכרטיסים? - זה הכי חשוב לי!! משום שאם הניצול הוא גדול מדי והוא מוריד יותר מדי מהFPS זה ממש חרא... אם תמצאו בנצ'מרקים שיראו לי הבדלים בניהם אני אשמח!! לא משנה לי שהכרטיס השני הוא 7.1 לי מספיק 5.1... הקריאטיב עולה 400 שקל וההרקולס עולה 280 שקל בבקשה הדבר השני שרציתי לדעת הוא החשוב לי ביותר!!! אם תוכלו לעזור לי בזה אני אהיה סופר שמח!!!!!!

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by AMD-Z,

מה אתם אומרים על הרמקולים: LUXEON EM-4.1 ? http://www.luxeonav.com/en/em4.htm

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by Drek Boy,

היי... אני עושה הופעות רחוב ואני רוצה להתחיל לשלב בהן הופעה של מוסיקה חיה עם שימוש בלופים. אני מופיע עם חבר ונשתמש בכמה כלי נגינה ונעשה עם זה מוסיקה להופעות שלנו. אני צריך קצת עזרה בלמצוא ציוד מתאים לזה... הציוד שצריך לפטופ (יש, ואחד דיי טוב) תוכנה (המליצו לי על אבלטון לייב) כרטיס קול מיקרופון בעצם אני צריך לדעת איזה כרטיס קול יתאים לזה?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  18. שלום האם הכרטיס PVR150 (הרגיל) מתאים למארזים בגובה 14 סמ להלן הקישורים: כרטיס http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=477&CatCode= מארזים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713123 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=718239 תודה מראש שייקה

19. שלום לכם יש לי סט של 5.1 רמקולים מתוצרת Microlab שמחוברים למחשב באמצעות כרטיס קול sound blaster X-fi. אני יושב קרוב מאד לרמקולים הקדמים והייתי רוצה שהאיזון שלהם יהיה יותר לכיוון הרמקולים האחורים, לא מצאתי שום אפשרות כזו בתוכנה של כרטיס הקול ואין לי אפשרות לשנות את האיזון באמצעות השלט של הרמקולים. אם למישהו יש רעיון כלשהו כדי לבצע את השינוי או מכיר תוכנה שיכולה לעשות את זה אני אשמח לדעת תודה ושבוע טוב

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  20. אהלן אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב ולפטיפון כרגע יש לי 4 רמקולים של aiwa שמחוברים במקביל למערכת aiwa nsx s555 (שומע בסטריאו..2 שהגיעו עם המערכת ו2 ממערכת ישנה יותר) הסאונד לא ממש מספק אותי ורציתי לשדרג קצת.. עוד כמה ימים אני מביא פטיפון עם מגבר (של חברת dual) חשבתי לקנות את ה ATP3 שאני ממש אוהב את הסאונד שהם מוציאים (אשמח לקבל הצעות לדגמים חדשים טובים יותר) אבל כשאני חושב על זה אנלא יודע איך הATP יעבדו עם המגבר של הפטיפון? ועוד אופציה זה אולי לקנות את ה ATP למחשב ופשוט את הרמקולים של הAIWA לחבר ישירות למגבר של הפטיפון וזהו...אבל זה סתם רמקולים פשוטים ואני מפחד לאבד את כל האיכות צליל שמוציא הפטיפון...ואני מעדיף שיהיו לי רמקולים איכותיים גם לפטיפון מה אתם אומרים? אני ל…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by kisin,

שלום לכולם, מקווה שאני שואל בפורום הנכון. מכירים את התכנות שמקליטות סטרימינג מאתרי אינטרנט? אני מחפש תכנה חינמית שתקליט מצגת שהכנתי בווינדוס מובי מייקר כי הווינדוס מובי מייקר לא מוכן לשמור לי את הקובץ אחרי שעבדתי עליו כל כך הרבה... :-( תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  22. אני רוצה כרטיס קול עד ה 500 שקלים שפשוט יפיק צלילים גבוהים ובינוניים נקיים ואיכותיים.

23. זה עולה בדיוק כמו האלטק 880 .. מה יותר שווה? ועוד דבר אני רוצה לקנות את הרמקולים בעיקר למשחקים ולא עדיף לקנות מערכת של קריאטיב 5.1 ב700 שקל?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  24. שלום, החלטתי להחליף טלווזיה, יש בידי 2100 ש"ח, בבקשה תמליצו לי על טלווזיה, חשוב שיהיה חיבור USB בנוסף לצפייה בסרטים/תמונות. תודה!

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by Raanan97,

אני מחפש אוזניות ראיתי את האוזניות athm50 מה אתם אומרים? והאמת שגם חברת סנייזר מעניינת אותי איזה דגמים מומלצים? האוזניות למחשב ואני מזמין מ אייבי אז אם יהיה קישורים יכול ליהיות נחמד

• 1 תגובה
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.