עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מלבד הנתונים היבשים של הרסיבר ... מה עליי לדעת על רסיבר יד שנייה כדי להימנע מתקלות שעלולות לקרות עם הציוד ? מבחנים ? שאלות למוכר ? תקלות אופייניות ? etc etc etc etc

2. Started by Dr Hardware,

רמקולים סאונדוורק של קריאטיב.. חיברתי אותם נכון קדמיים לחיבור של הקדמיים ולג'ק הירוק בלוח ואחוריים לאחוריים... בכל מקרה אני לא שומע סאונד מהרמקולים האחוריים.. אחרי כיוונון דרך הדרייבר של nvidia (לוח 8RDA+ 2.1 ) בדיוק לפני שלוחצים FINISH הוא משמיע איזה דמו כזה שמדגים.. ובדמו הזה שומעים יפה את כל ה4 אבל ברגע שלחצתי פיניש זה נעלם אין יותר... יש לציין גם שבבדיקה באשף של הדרייבר שהוא בא לבדוק אם הרמקולים האחרויים עובדים הם עבדו עכשיו הם עובדים, אבל רק שאני מכוון את הדרייבר ל4 SPEAKERS (בדולבי-4 רמקולים הם לא עובדים) והם עובדים ממש חלש עם סאונד מוזר כזה בוא נגיד שאם הייתי צריך לשמוע רק מהם, הייתי זורק אותם לפח... סאונד חלש ומוזר וצרוד... מה זה? דרייברים אחרונים אגב

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by GOVNER_T.S.Y,

האם אפשר לחבר כבל קומפונט (כלומר 5 יציאות ) לחיבור טלוויזיה רגיל (כלומר החיבור הצהוב הזה ) g0vner_x3

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  4. Started by navk2,

ברשותי מערכת רמקולים של CREATIVE,אני משער שהיא איכותית כי משהו שמבין בסאוד בחר לי אותה (לא אני) , אני רוצה לעשות שברמקולים שמאחורה ישמעו יותר חזק מאשר הרמקולים שמקדימה ולעשות שברמקול האמצעי (CENTER) אני אוכל לישלוט ואם אפשר גם לעשות שתמיד אני אשמע מכולם גם בתוכנות\משחקים שלא תומכים. אני יודע שבלתי אפשרי שיהיה לי סראונד אבל שישמעו מכולם אותו דבר זה גם טוב ! עוד שאלה, איך אני בודק איזה דגם יש לי ? (אני רק רוצה להבהיר שאני לא כזה מבין בסאונד !)

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by roei86,

אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לסלון, בגודל 42-47 " הבעיה שאין לי תקציב מוגדר. יש לי דרישות ברורות - שתהיה איכות תמונה מטורפת, FULL HD, ושתהיה אמינה. אין לי תקציב מדויק... ברור שאעדיף לרכוש משהו ב 3000 ש"ח, אך אם בשביל משהו איכותי אצטרך לשלם 7000-8000 שח, לא תהיה לי בעיה אם אדע שזאת הבחירה העדיפה. אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסכים במחירים אלה (עדיף כמה שיותר נמוך כמובן) ואולי לתת טיפים כללים מה ב-א-מ-ת חשוב כשבוחרים מסך. תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Iv0ry,

ראיתי את האוזניות הללו בKSP https://ksp.co.il/?uin=49111 האם מומלצות לגיימינג מרובה/מוזיקה? האם הבס שלהם טוב? חשוב לי שיהיו נוחות לאורך זמן, איכות חומרים טובה (שלא יתפרקו או יכאיבו כמו הסנהייזר HD205), ושהכבל לא יהיה ארוך ומסורבל תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום קניתי משקפיים (ראה תמונה) 3D ACTIVE SHUTTER GLASSES כי במשקפיים הפשוטים אדום טורקיז לא אהבתי את המראה הירוק בפרצופים של הסרט. באתר של החנות היה כתוב שהם מתאימים לכרטיסי מסך של NVIDIA (יש לי 660Ti) עשיתי חיפוש אם השאלה הזאת כבר נמצאת וראיתי שלא ובשאלה דומה היה רשום שלא צריך טלוויזיה בתלת ממד (יש לי TOSHIOBA POWER TV את הדגם אני לא יודע אבל היא מחוברת בHDMI ב1920*1080 למחשב שלי ואין לה כינסת USB). יש לי צורב BW-12B1ST של ASUS . וסרט ספיידר המופלה בתלת ממד, תוכנת CyberLink PowerDVD 13. חיברתי את האני לא יודע מה זה בUSB למחשב ואותו בUBB למשקפיים עכשיו השאלה שלי היא איזה התקן זה מבין ההתקנים הבאים ב"אשף הגדרות תצורה בלוח בקרה של NVIDIA מתאים? א.מקלט\משדר אינפרה אדום ומשק…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by לי:)(:,

שלום לכולם אני מעוניינת לקנות נגן פשוט יחסית של 1G אבל חשוב לי מאוד שיתמוך בקבצי תמונות ולא רק MP3... האם קיים נגן כזה (שאינו ipod) והאם תוכלו להמליץ לי על משהו מסויים? הייעוד שלו זה להעלאת שירים ותמונות לקראת טיול ארוך... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by blue_wolf,

שלום לכם , יש לי בעיה שלא נתקלתי בה בעבר .. יש לי מחשב NEO 3 865PE MSI התקנתי את הדריבר ALC850 AC97 (כרטיס קול ) התקנתי מקודדים KLITE FULL ניסיתי את הנגנים VLC, BSPLAYER, MEDIAPLAYER 10 אך יש לי בעיה שאני לא בטוח עם זאת בעית תוכנה או חומרה כאשר אני מנגן שיר אני שומע אותו מעוות או כמו זכוכוית שנשברות ואילו בדריבר עצמו כאשר אני מבצע טסט לסאונד אני שומע היטב את הצלילים בסטריאו יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by Itamarro,

אני מחפש מערכת 2.1 נחמדה לחדר, מוזיקה סרטים ומשחקים, ושמעתי טובות עליה. התקציב שלי זה עד 400 שקל. אגב, אם כבר את זו, יש לכם המצלה איפה לקנות אותה (חי במרכז)?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by idan1836,

שלום , רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את האייפוד שלי לרכב ? חוץ מחיבור עם כבל RCA מהאייפוד לרכב, יש עוד דרך/דרכים כלשהי/כלשהם לחיבור האייפוד ? ראיתי באיזה תמונה שחיברו את האייפוד עם הראש המלבני הזה שמקבלים עם האייפוד שבקצה השני שלו יש חיבור אחר במקום הUSB. תודה על העזרה ..

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  12. שלום לכולם קניתי טלויזיה LCD של Samsung וברצוני לחבר אותה למחשב. חיברתי כבל RGB לכניסה במחשב, ורואים מצויין... ועכשיו אני רוצה לחבר את הכרטיס קול שלי ולכניסה בטלויזיה... בגלל שיש כל כך הרבה חיבורי RCA מאחורי הטלויזיה אני מניח שאני צריך לחבר ל AV IN בטלויזיה (רק Audio L,R) ובצד המחשב לחבר ל LINE Out (חיבור ירוק אני חושב)... נשמע פשוט אבל פשוט אין Sound. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה המעיקה... תודה מראש, גל.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by talbion,

היי, קניתי את מכשיר ה-DVD המקליט של TOSHIBA. הצלחתי לצרוב על דיסקים, גם למחוק מהם, ואפשר להגיד שהכל עובד מצוין. הקלטתי סרט, לדיסק CD-R רגיל, וכשבאתי לראות אותו ב-DVD אחר (לא מקליט), לא הצלחתי. זה נותן הודעת שגיאה. הבנתי שבשביל להצליח לראות סרטים ב-DVDים אחרים מה-DVD המקליט, אני צריך לעשות "FINALIZE" לדיסק אחרי ההקלטה, וכך עשיתי. אבל עדיין זה לא מאפשר לי לצפות בדיסקים האלה. מישהו מכיר פתרון לבעיה? יש איזשהו תהליך שלא ביצעתי לפני הכנסת הדיסק ל-DVD רגיל?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by n_aviv1,

אם אני אחבר את הDVD עם S-video זה ישפר את האיכות? כרגע החיבור הוא החיבור הצהוב הפשוט (RCA). יש משמעות אם הכבל מוזהב או לא מוזהב? ועוד שאלה אני רוצה לדעת מה הדגם של הטלוויזיה שלי אבל אני לא יודע איפה למצוא. איבדתי את החוברת של ההוראות ואני רוצה לבדוק משהו בקשר לתפריט... למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by Bugo,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות רמקולים למחשב (או מערכת רמקולים או משהו כזה). קראתי את המאמר למעלה על מערכות והוא לא ממש מדבר על מה שאני מחפש. אז העניין הוא שהתרגלתי למגבר עם 4 רמקולים גדולים שהתחבר למחשב ועכשיו אין לי את זה יותר (הכל היה נורא ישן אבל בכל זאת). אז אני רוצה משהו שנשמע טוב, לא צריך מקצועי וסופר מגה אולטרה... במקום להסביר במשפטים אני פשוט כותב בנקודות מה אני מחפש, יותר נוח לכולנו: - זה בעיקר בעיקר למוזיקה וקצת לסרטים (ממש קצת). שיהיה מתאים גם לחיבור לדיסקמנים ודברים כאלה. - לא משהו גדול, כמה קופסאות שאפשר לשים על השולחן של המחשב או על רהיטים ליד. זה גם לא צריך להיות נורא עוצמתי זה בחדר די קטן. - מחיר של נגיד עד 400-500 שקל, עדיף פחות מ- 400. אני לא כל כך מבין בזה…

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  16. שלום חברים. עכשיו שנפתח פורום מיוחד בנושא אודיו אני מקווה שאמצא אנשים בעליי ידע בהפיכת תקליט ישן וטוב לדיסק איכותי ונקי מרעשים כמובן שניסיתי לעשות את הדבר חבר שלי אפילו הצליח דיי יפה אבל... ! ניסיתי להעתיק שיר למחשב מפאטיפון ללא מגבר שמחובר לרסיבר דרך כניסת ה-LINE IN בעזרת התוכנה SOUND FORGE הדיסטורשין היה עצום פשוט בלתי נסבל ואי אפשר היה לווסת את הווליום ועוצמת הקלט מהמגבר למחשב וזה היה פשוט בפול ווליום :'( בתקליט אחר שהדיסטורשין לא היה כל כך נורא היו כל כך הרבה רעשי רקע שזה היה פשוט בלתי נסבל חבר שלי הצליח ממש יפה עפ פטיפון שיש לו מגבר פנימי והוא מחובר ישירות לכניסת הLINE IN וע"י הנמכת הווליום אפשר לווסת את עוצמת הווליום ובכך למנוע דיסטורשין אבל התקליט היה חדש ונקי מרע…

• 29 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. Started by Lirans,

היי ברשותי כרטיס מסך עם יציאת hdmi ואני מעוניין להשתמש בחיבור הזה כדי להעביר קול דיגיטלי לרסיבר. אין לי חיבור hdmi ברסיבר. האם קיים מתאם כלשהו המאפשר לחבר באמצעות כבל קואקסיאלי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה בDVD בבית לפני חודש זה התחיל אני מכניס דיסק עם סרט או דיסק און קי פתאום הDVD קורס או שהסרט מתחיל אחרי איזה 3 דקות מתכבה לבד בבקשה תעזרו לי אני משתגע מזה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?ai=2536008#more_info 2000ש"ח בWALLASHOPS,המכירה נסגרת ב5 וחצי בבוקר...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by PrefaceAlumni,

אני מתלבט בין : Philips 5604 42" או SONY S5600 40" מה אתם אומרים?

21. Started by Bakshi1,

שלום, החלטתי לקנות מערכת 2.1 למחשב בתקציב שבין 200-300 ש"ח. אין לי מושג איזו מערכת טובה קיימת במחיר זה, או שמא כולן אותו הדבר.. אשמח לייעוץ :-)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by leshets,

אני רוצה להעביר את הסאונד מהסרטים (DIVX וכו) במחשב שלי לרסיבר שלי בצורה קאוקסיאלית איזה כרטיסים יכולים לתת לי מענה לבעיה הזו נ.ב אם הסרטים בעלי פסקול רב ארוצי(AC3 ) ברצוני שהוא יעבור לרסיבר וישמע בכל הרמקולים כמובן

• 48 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by soulriver,

שלום לכולם בימים הקרובים אני הולך לרכוש מספר מוצרים לסלון ורציתי את חוות דעתכם לפני הקניה. המכשירים בסלון: Sony BRAVIA EX500 טלוויזיה 46 אינץ' ממיר HD של HOT אני הולך לרכוש את המוצרים הבאים: סטרימר: Popcorn Hour A-210 - מהארץ כונן קשיח: Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB - מהארץ רמקולים: Energy Take Classic 5.1 - מחו"ל רסיבר: Onkyo TX-NR609 - מחו"ל יבוא דרך ushops סה"כ יוצא באזור ה6,600 ש"ח אני לא יודע איזה ממיר מתח לקנות... אם מישהו מכיר ממיר מתח קטן וטוב אז אני אשמח לדעת. מה אתם אומרים על כל החבילה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by solet,

האם מדובר בכבל סטנדרטי שניתן לרכוש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? האם הוא מתאים לכל מערכת סטיראו (גם ישנה?) ולכל מחשב?

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  25. ידיד הציע לי זוג R3 של טאנוי במחיר של 2700 ש"ח, מכיוון שהחלטתי לפתח קצת את תחום הקול אצלי במחשב, החלטתי לשקול את ההצעה ברצינות. כדאי לי? והאם ההשקעה של מחיר כזה ברמקולים כדאית ותהיה מורגשת לעומת ה2100 Altec המצועצעים משהו שיש לי כרגע?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.