אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור! שידרגתי את המחשב שלי ברמות גבוהות למדי, התקנתי ווינדוס ויסטה 64, הבעיה רק שאין לי מושג איך להתקין את הכרטיס קול שיש לי, מישהו יכול לתת לי הדרכה כלשהי? אולי צריך להוריד דרייבירם שמתאימים לווינדוס החדש אם כן מאיפה!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
השאלה בכותרת בתקציב של בסביבות ה 150 שקל מה עדיף: Audigy ValueוCreative Live 7.1 24BitוCreative ? תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אילו כרטיסי קול טובים מוצעים כיום לעריכת/הפקת מוזיקה בMID-END?
-
- 13 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב עם MSI K9N NEO-FV3 עם כרטיס קול מובנה, ובמחשב הישן יש לי כ. קול sound blaster live 5.1 של קריאטיב. יש טעם להעביר אותו למחשב החדש? , או שהם פחות או יותר באותה איכות. תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קיבלתי השבוע מחשב התקנתי אותו ואני לא מצליח להגדיר את הכרטיס קול השאלה איך אני יודע איזה דריוור לכרטיס קול להוריד מהאינטרנט איפה רשום הסוג של כרטיס קול
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הכרטיס שבא על GA-7VAX אמור להיות 6 ערוצים. אז איך זה שיש רק LINE-IN\LINE-OUT\MIC ? אולי זאת שאלה יותר עקרונית אבל לא אמורים להיות 6 יציאות? אם לא אז אני לא יכול לחבר נגיד סתם 4 רמקולים שונים למחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כבר לא מעודכן ורציתי לדעת האם כרטסי הקול המובנים בלוחות האם החדשים ( http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RBA8CzWoopUlYRFZ) מגיעים לרמה של כרטיסי קול נפרדים (creative asus) עבור המשתמש הביתי(מוזיקה, סרטים משחקים) ואם לא אז איזה כרטיס קול הוא הממולץ כעת עבור אותם הצרכים.
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול בחיבור PCI http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio/M/B000IZC0GO.htm כרטיס שלפני 3 שנים עלה לי 400 ש"ח קניתי אתמול מחשב חדש, ואני לא רואה על הלוח אם חיבור PCI... יש שם רק חיבור שנראה כמו PCI-E זה אומר שהכרטיס קול הזה הולך לפח בעצם?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
ראיתי הרבה המלצות על הכרטיס עכשיו ראיתי בזאף יש ולה 4 חנויות והם לא כולכך המינות וגם נמצאות רחוק מי הבית שלי .......... מאיפה עוד אפשר לקנות אבל במחיר מה שיותר נמוך מי הצפון ?? בחיית תעזרו לי [br]פורסם בתאריך: 4.09.2008 בשעה 17:19:33 במקום הכרטיס קול כי ראיתי שהוא לא נמכר כי אין בזאפ בכלל חנויות ........ יש המלצה למשהו אחר באותו רמה ואותו מחיר כמו קולוX-Fi XtremeGamerוCreative מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ?במיוחד לשמיעת מוזיקה ושירים לא מעניין אותי משחקים! כי רשום פשוט גימר אז לא יודע מה אומרים ?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום קניתי היום את הרמקולים של לוג'יטק Z5500 אני משתמש בכרטיס קול Sound Blaser Live 5.1 האם לדעתכם אני צריך להחליף לכרטיס קול טוב יותר או שזה מספיק מה שיש עכשיו? מאוד התרשמתי מהאיכות של הרמקולים בינתיים למרות שרק שמעתי בהם שירים ולא שיחקתי הסאב ממש ענקי! (אולי אפילו יותר מידי) אבל בסה''כ עד עכשיו נראה לי כמו מערכת רמקולים מצויינת... מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככהאני סטודנט עם מחשב נייד של DELL הסאונד כשמחברים אוזניות (JBL REFERENCE 220) ממש גרוע ויש רעשי רקע שגורמים לי לכאבי ראש וגם כשאני מחבר את הרמקולים של ה ALTEC LANSING VS4121 שלי הסאונד ממש גרוע בהשוואה לחיבור לנגן ה MP3 שלי.מכיוון שאני סטודנט באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע אני חוזר פעם בשבוע-שבועיים הבייתה שם יש לי מחשב שולחני גם עם כרטיס מובנה בלוח אם (HD REALTEK) שמשום מה כולם אומרים שהוא כרטיס טוב אבל גם איתו בחיבור לאוזניות יש רעשי רקע אפילו חזקים יותר ובזמנו כשהרמקולים היו מחוברים אליו(עכשיו הם בבאר שבע) הוא היה מזייף חופשי רוב האנשים לא שמים לב אבל לי הסאונד חשוב.חשבתי על כרטיס קול חדש כזה שאני אוכל לחבר לנייד ולקחת הבייתה ולחבר למחשב השולחני ולכן נשמע לי מעולה …
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חזק, עם לוח אם P35-DS3L, עכשיו המחשב מחובר לLCD ולרסיבר. לרסיבר הוא מחובר בכבל אופטי, האם יש לי טעם לקנות כרטיס קול USB 5.1 ? זה ייתן לי משהו שהלוח אם שלי לא? כמובן שהמטרה היא סרטים
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אין לי תקציב - זה בשביל איזה קרוב של הבוס שלי, שלא יהיה מוגזם אבל שלא יהיה זול טנקס
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול USB עם LINE-IN , לשימוש הקלטות תקציב עד 200 ש"ח , היחיד שמצאתי הוא זה http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=DIGITALMUSICLX&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם יש יותר זול\מומלץ ....תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס קול X-Fi. כרטיס קול נהדר, אבל כשאני מדבר במיקרופון דרך Skype אני שומע את עצמי מדבר. הבעיה הזאת לא הייתה קיימת בכרטיס קול מובנה. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נמצא בעיצומו של תהליך בחירת הרכיבים לHTPC (שישמש בעיקר לסרטים ולמוסיקה ,אבל גם למשחקים...) , ותהיתי אם יש צורך לקנות גם כרטיס קול וגם איזה DAC.... עד לפני כמה זמן הייתי סגור על auzentech prelude בתור כרטיס קול אבל עכשיו אני כבר לא בטוח שאני אקנה כרטיס קול - אני די בטוח שאני אקנה DAC , ואם הבנתי נכון - אז בגלל שמחברים אותו ליציאה דיגיטלית מהמחשב הכרטיס קול של הלוח אם יעשה את העבודה שלו ואז אין ממש צורך בכרטיס קול . אז בקיצור: האם יש טעם לקנות כרטיס קול אם קונים DAC ? האם שילוב של שניהם ייתן תוצאה טובה יותר ? ואם משהו יכול להמליץ על DAC טוב ( באיזור ה1000~2000 ש"ח )? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
הי, אני רוכש את הלוח אם הבא : http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2164&modelmenu=2 עם כרטיס קול על הלוח מהסוג הזה: Realtek ALC1200, 8-channel High Definition Audio CODEC יש לי גם כרטיס קול AUDIGY של CREATIVE סלוט PCI השאלה איזה כרטיס קול עדיף לי להשאיר? אני משתמש במחשב למשחקים בעיקר, ושמע בשתי רמקולים עם סאב או באוזניות. האם השימוש בכרטיס קול יעודי יתן לי איכות קול או תמיכת חומרה כמו EAX עדיפה על הצ'ים שמגיע על הלוח אם הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את ה dt880 . עכשיו אני רוצה לקנות או מגבר או כרטיס קול , מה ישפר יותר את איכות הסאונד?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
מה עדיף אנשים? בינתים אני עם כרטיס קול עלוב 128 nvidia שבא עם הלוח אם!ורמקולים שליפני כמה שנים 2.1 umax ליקנות כרטיס קול חדש (ואם כן איזה?)או ליקנות כבר מערכת ב400 שקל... בישביל ה dvd+מחשב (5.1-streo to sround) שמעו אני רוצה לישמוע את הפסי שלי באיכות הכי טובה!!!! כמה שיותר מהר, יש לי רק 500 שקל אז מה עדיף ליקנות קודם? ואם תגידו לי מה ליקנות אז מאיפה ליקנות(מקום הכי זול) בבקשה אנשים תעזור ליייי אני אולי ילד מניאק חסר סכל אבל תעזור לי דחוף בקשה בקשה בקשה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את איכות הסאונד במחשב שלי ואני לא יודע מה עדיף להחליף: כרטיס קול או רמקולים?? יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם. המחשב שלי מחובר לרסיבר אז הז אני שומע דרך רמקולים מהרסיבר רמקולים ממש טובים אבל יש לי רק 2 קדמיים אז אני רוצה שיהייה לי סאונד 5.1 או 4.1 אז מה להחליף: כרטיס קול או רמקולים? ואם מחליפים אז לאיזה כרטיס קול ולאיזה רמקולים? תודה,טל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי יש לי כרטיס קול און בורד AC97 משהו כזה ואני חושב על לקנות את הכרטיס: Creative Sound Blaster Live 5.1 מה יהיו ההבדלים? יש לי כרגע רמקולים של קריאייטיב 4.1 שנקראים קמבריג' וברוב המשחקים אני לא שומע בסראונד ??? מה דעתכם? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ככה יש לי רסיבר של דנון שיש לו יציאת אופטית ו HDMI 5.1 אני מחפש כרטיס למחשב (פנימי) שיעביר לי אודיו ב 5.1 בחיבור אופטי תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
-