עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by HellBoY,

איזה אוזניות יותר טובות מבין שתי אלא? והאם באמת ה 212 שווה את ה100 שקל יותר מה 202 ? ואם יש אוזניות יותר טובות מאלה בתקציב של 200-350 שקל אשמח לשמוע. דרך אגב הם יכולות להתחבר למחשב נכון?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by MDK,

בין הIFP 700 לIFP800 לא מצאתי בכלל הבדלים..אפילו המשקל זהה, רק שגודל ה800 יותר קטן. (יש להם אותם נתונים מבחינת זמן סוללה וכל השאר) לעומת זאת, לIFP900 יש מסך צבעוני, יכולת הצגת תמונות, ו-40 שעות סוללה נטענת! ובאתר הם חוזרים ואומרים שהוא הFLASH הכי טוב שלהם - מבחינת איכות סאונד גם ההבדל הבולט לעין זה המחיר היותר יקר של סדרת ה900

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by roee97,

שלום, אני מעוניין בקניית טלויזיה חדשה שתחליף את הCRT בת ה15 שלי... התקציב שלי הוא 5000-6000 ש"ח. הגודל בסביבות ה 46-47 אינץ'. אני פונה יותר לכיוון של LED בגלל שיש חלון בחדר. כמו כן, אני מעוניין בטלויזיה חכמה, עם אפשרות לדיבור (ושיחות וידאו) בסקייפ. מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  4. Started by bagetrek,

שלום לכולם , רציתי לקבל יותר פרטים לגבי הנגן הנ"ל [ נגן MP3/MP4 Digital Audio Player 1G Sandisk ] יש מישו שמוכן לדבר לעניין ?! לפני שאני הולך לקנות ! תודה רבה ול"ט !

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  5. יש לי רמקולים מסכנים שלא שוים כלום ואני רוצה לקנות חדשים תקציב עד 500 שקל רמקולים למוזיקה ואוזניות למשחקים עד 400 שקל ואולי יוכלו את האוזניות בחול אם זה יהיה יותר זול. בבקשה תעזרו לי לבחור כי אני לא ממש מבין בזה.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  6. אהלן חברים.... יש לי לוח ABIT AN7, שהכרטיס קול הוא על הלוח (של סאונדסטונ). אני מקליט טלויזיה באמצעות כרטיס טלויזיה של leadtek, ובפלט לא יוצא לי קול. רואים מונה ואין קול. הבנתי שאני אמור לכוון את ההגדרה בווינדוס של מקור ההקלטה של קול אבל לא מוצא את זה. הכרטיס קול שלי נותן לי את התפריט הבא: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  7. Started by parker8,

איך הם? רמקולים טובים? אתם ממליצים על משהו אחר בתקציב של עד 1000 שקל? האם תקציב של 1000 שקל הוא תקציב טוב לרמקולים ששימושם העיקרי יהיה משחקים וסרטים? תודה מראש לעוזרים נ"ב פנדה הביאו דגם של לוג'יטק- Z-5400 ב-2100 ש"ח, הם בכלל לא מופיעים באתר של לוג'יטק יכול להיות טעות? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=13484

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  8. שלום, יש לי מערכת 5.1 ערוצים מחוברת למחשב ועכשיו יש לי גם מערכת סטריאו בבית שאף אחד לא משתמש ואני רוצה להוסיף אותה בנוסף ל5.1 ערוצים שכבר מחוברת. יש אפשרות כזאת? תודה.

9. ראיתי את הכרטיס טלוויזיה APEX T328B וזה נראה כמו משהו שיכול להיות ממש שימושי בשבילי (במיוחד כי זה חיצוני) השאלה שלי היא אם אני אחבר את החיבור של הכבלים שמתחבר לטלוויזיה אל הכרטיס טלוויזיה אני אוכל לראות את כל הערוצים שיש לי בטלוויזיה כעת?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by e-d-a,

היי מי שזוכר אני פתחתי את הדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172068.0 בקשר לאיזה נגן כדי לי לקנות, ואז ראיתי אצל חברים נגנים pmp אחד של ארקוס AV400, ואחד ארקוס ג'ימיני 402, ועוד אחד של סמסונג, זה נראה לי הרבה יותר טוב ונראה לי יענה על כל הדרישות שלי (כמו שראיתם יש לי הרבה) בדגם 402 ראיתי שהוא שם עברית מלאה ממש להכל (הדגם 400 של צרפתי אחד ככה שהכל היה בצרפתית מלאה), וגם אהבתי את האפשרות שאפשר לסדר שם הכל בדיוק כמו במחשב (ולא בצורת ID3 TAG), עכשיו נראה לי שבכל הדגמים של ארקוס זה ככה עם העברית. חשוב לי גם שיהיה לו מוצר כזה כמו זה http://www.podsplus.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=90 בכל מקרה בתחום הזה אני ממש לא מבין ומחכה להמלצ…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  11. אני אשמח לתשובה לגביהן.... ושאלונת קטנטונת... יש לי אוזניות פשוטות של 40 שקל עם מיקרופון אפרי לנתק את המיקרופון ולהפריד בין האוזניות ולבין המיקרופון? סתם בשביל הניסוי כי מיקרופון יש לי כבר בנפרד אם כן יש מדריך קטן איך לעשות את זה? עריכה: שכחתי לרשום שהשימושים הם למוסיקת היפהופ R&B טראנסים רוק ומזרחית ( בדגש על טראנסים והיפהופ )

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  12. אהלן חברה. אז כן אני בעליו הגאה של סטרימר חדש הAC RYAN MINIPLAYON ויש לי שאלה או שניים הטלויזיה שלי כרגע עדיין לא HD אלא רגילה של פעם והפאנל הפעלה קצת נמתח לי על המסך לצדדים האם יש אפשרות לשחק עם זה? להצר להקטין? השאלה השניה זה מה בדיוק העניין על הדונגל? איך זה פועל הסטרימר מתחבר לאינטרנט ומה אני יכול לעשות איתו? אשמח אם תרחיבו כמה שיותר אני מאוד מעוניין לצבור עוד מידע לגבי תפעול המכשיר תודה רבה רבה!! 8)

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  13. Started by dsane,

האם עדיף לרכוש אחד של sony או של irock? והאם איכות הקלטת להעברת אודיו טובה יותר?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by DAVIDD,

בגלל כל ההמלצות והביקורות הטובות שיש בארץ ובעולם. חשבתי ללכת על הI-120 אבל ראיתי שאין אותו בארץ ושמעתי שהפסיקו לייצר אותו נכון? חשבתי ללכת על המכשיר הזה בגלל המארז שעשוי מאלומיניום. עשכיו המכשיר השני! הH-320 שכולם ממליצים עליו נראה לי אחלה רק המארז נראה זבל לא? יעני אם הוא נופל הלך קפוט ואם כבר אנחנו בסדרת הH ראיתי שבתווספת של 500 שקל אפשר לקבל עוד 20 ג`יגה ואת הH-340 מה ההבדלים במכשיר חוץ מהגודל? כמה זמן סוללה בכ"א מהם? ולא נראה לי שאני צריך 40 ג`יגה 20 מספיק לי עד הגג אז לוותר על ה340 נכון? עכשיו מחיפוש קצרצר בזאפ מצאתי את המכשיר הזה http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10-20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap איך המכשיר הזה לעומת ה320 ומה כדאי את …

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  15. אני צריך דרייבר קול טוב.. בבקשה מישהו יכול להביא לי לינק תודה לכל העוזר!!

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by אפיז,

היי לכולם אני חדש בפורום ובנושא אז להתייחס בהתאם(לא כולנו גאוני מחשבים מה לעשות עוד נישארו כמה על הפלנטה.....) טוב לעיניין קיבלתי את משאת נפשי IRIVER IHP120 חדש אך לצערי איני מבין אגלית אלא בסיסית ביותר(ושוב יש עוד כמוני...) בקשתי לכל מי שיכול לעזור להשיג הוראות בעיברית נאמר לי שיש כזה דבר בכדי שאוכל לנסןת להבין את העסק כמו כן למי שיש סבלנות מנימלית לעזור לי להבין ולבצע תהליכי עידכון גירסה וכו' אפשר גם להעביר לי למייל את ההוראות תודה וחג שמח לכולם המייל שלי effiz@netvision.net.il ( נ.ב. נא לא להפציץ התיבה קטנה ובסיסית תודה)

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by Holy,

אני צריך המלצה לנגן MP3 אחד מבוסס פלאש של בערך 5 גיגה ואחד מבוסס דיסק של בערך 20 גיגה (עוד לא החלטתי מה אני מעדיף) אין הגבלת תקציב לא מעוניין בנגן סרטים וכל השטויות האלה

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by noise,

היי אנשים, אשמח לקבל המלצה למסך LCD "32 לחדר (אולי זה קצת גדול לא יודע...) בכל מקרה יש לי הגבלות גודל של רוחב מקסימלי של 80 ס"מ - עדיף מעט פחות... גובה פחות קריטי כי מקסימום נוריד את הגובה של המדף. ראיתי את השארפ LC32A33 - במחיר של 4390 וראיתי בעיתון שיש גם ב- 4170 או משהו כזה. לא הצלחתי למצוא עליה ביקורות ברשת בכלל...(אם מישהו מכיר אשמח לחוות דעת). היא קצת יקרה... הייתי שוקל לרכוש משהו מעט יותר זול.. האם יש המלצה? חשוב שזוית הצפייה תהיה מיטבית+ואם אפשר כברHD READY אז גם טוב (למרות שאני לא מבין גדול...ושידורי טלויזיה יהיו עדיין על הפנים. האם מישהו שמע ביקורות על LCD של הייסנס?או דברים כאלה או המלצות אחרות יתקבלו בברכה! - תודה [br]פורסם בתאריך: 16.08.2008 בשעה 11…

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  19. Started by yoni321,

טוב אנשים אני מחפש אוזניות שיתאימו לקואנטר ולשמיעת שירים מין שילוב בין השניים. התקציב נע בין 50 -70$ אם אתם יכולים למליץ לי על כמה ולהסביר לי על ההבדלים ביניהם. אני יכול להזמין רק מחנות אחת אמזון לינק: http://www.amazon.com/gp/homepage.html/103-9233461-1855031 תודה על ההעזרה. :xyxthumbs:

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by yigalb,

אני מעוניין שמסך יחיד 24 אינטש ישמש גם לטלויזיה בכבלים וגם למחשב, וכן שהשמע יצא מאותו סט רמקולים - במקרה שלי ALTEV V4621. יש לט מעט מסכים בעלי 2 כניסות וידיאו, כך שאין בעיה בווידאו. הבעיה היא באודיו, שכן צריך למתג גם את השמע כשבוחרים את הכניסה במסך - למשל כשעוברים מצפייה במחשב לצפייה בממיר של הוט. חשבתי להשתמש במסך עם 2 כניסות HDMI, שכמובן כוללות גם שמע, ולהשתמש ביציאת האוזניות של המסך ככניסה לרמקולים. הבעיה היא שזה מוריד דרסטית את איכות השמע. האם יש רעיון יותר טוב? אם הפיתרון היחידי הוא רסיבר: האם יש רסיבר "מיני" ? מדובר על חדר ילדים, לא סלון גדול.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  21. יש מערכת רמקולים 5.1 (די זולה לא משהו יקר והיא גם די ישנה בלי רסיבר -סאב אקטיבי)...חשבתי לשים רמקולים של מערכת סטיראו (משנת 200 בערך של ENWOOD) האם עדיף לשים אותם כרמקולים קידמיים במקום הרגילים שהגיעו עם המערכת 5.1?? תודה מראש... ;D

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by mega1234,

שלום, הגיע לידי סט ישן של סוני (4.1) ועכשיו צריך רסיבר שיניע אותם, אני צריך המלצה לרסיבר (עד 1200 ש"ח עדיף פחות) תודה :-)

23. Started by ofsher,

שלום רציתי לדעת אם יש מישהו שיודע איך מחברים מגבר (של דנון במקרה שלי) דרך כבל קואקסילי לכ.קול ON BOARD שיש לו כניסה קואקס. SPDIF ואיך מגדירים את זה מבחינת תוכנה שהמחשב יזהה... תודה!

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  24. היי, אוזניות הן דבר שאני ממש לא מתמצה בו לכן אני מבקש את עזרתכם. התקציב הוא כ500 ש"ח והשימוש העיקרי בהם הוא יהיה למשחקי מחשב ומסיבות רשת (UT2004, ועוד) מיקרופון לא דרוש. תודה

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  25. Started by rotem_o,

שלום, ברשותי הכרטיס Leadtek WinFast TV2000 XP RM כבר מס' חודשים והשלט שהגיע איתו לא עובד.. התקנתי את כל הדרייוורים של הכרטיס, אני צופה ומקליט עם Winfast PVR שהגיע איתו אבל השלט לא עובד על התוכנה.. האם צריך להתקין תוכנה נוספת עבור השלט?

• 4 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.