עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rantza,

היי אנשים יקרים, שבוע שעבר הייתה סופת ברקים בירושלים ולפתע ה- Philips 32 PFL 7962 הפסיקה לעבוד. לקחתי אותה למעבדה, שם טענו שכרטיס הפיקוד נישרף מחיבור ה-HD שמחובר אצלי מהמחשב, לאחר החלפת הכרטיס התיקון עלה 1200 ש"ח. מששאלתי איך אפשר למנוע את הדבר שוב בעתיד?, טענו במעבדה שיש אפשרות לקנות מפצל HD שכביכול אמור למנוע, ובמקרה הכי גרוע המפצל שעולה כ-250 ש"ח ישרף. רציתי לדעת אם יש מישהו שניתקל בדבר ועד כמה מפצל HD יכול להוות חוצץ במקרה של פגיעת ברק. :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by 3d7,

מישהו יודע האם ואיך ניתן להשיג כרטיס פענוח PCI של HOT עבור HTPC שיעבוד עם WinTV PVR-150 במקום ממיר כבלים סטנדרטי (רצוי תשלום חד-פעמי ללא תשלום חודשי קבוע)?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by LIRON1,

השבוע התחדשתי ברמקולים למחשב microlab x16 והתאכזבתי מהבאס שלהם, כלומר יש להם באס טוב בווליום גבוהה אבל אני דווקא אוהב את הבאסים שבווליום הנמוך. השאלה אם כרטיס קול יעזור במשהו?

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by uziliv,

שלום אני מחפש כרטיס קול אמין ואיכותי עד כמה שניתן שיתחבר לרסיבר, בתחום של 200-300 שקל יש משהו מומלץ בטווח מחירים זה?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by king_mike,

זקוק לכרטיס קול טוב וזול הצעות בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yolh4f,

יש לי תכרטיס קול ריבלושן 5.1 של MADIUO אחרי שאני כבר מחפש תקופה ארוכה דריבר לווינדוס 7 ואני לא מוצא בלי ברירה אני קונה כרטיס קול חדש . אני צריךך כרטיס קול בשביל MX5021 שינצל תרמקולים כמה שיותר .. אבל תנסו שיעלה כמה שפחות כסף אבל כרטיס קול איכותי!! תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by aquarius,

רציתי לשאול איך הכרטיס קול הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=5419

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by KoDkOd,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש למחשב החדש.. השאלה איזה אני קונה את הרמקולים Hercules XPS210 איזה כרטיס אתם מציעים ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by trovlet,

היי רציתי לברר קצת בנוגע לכרטיס קול מה התפקיד שלו, ואיך כרטיס קול ב 200 ש"ח בערך יישפר את הסאונד? יש לי עכשיו אוזניות KRAKEN 7.1 וכשאני מגביר יותר מ 50% בערך יש רעשים מציקים כאלו האם כרטיס קול ימנע אותם?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by DORAZABI,

יש לי לוח אם ג'יגבייט B85 ואני רוצה המלצה על כרטיס קול טוב במחיר סביר שיאפשר לי שמיעה חדה במערכת.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Imtheman,

מישהוא מוכן לעשות לי קצת סדר ?? מה זאת אומרת כרטיס קול עם 8 ערוצים וליד זה רשום 7.1 או 7 ערוצים ואז 6.1?? יש לי כרטיס קול על הלוח כמה ערוצים יש לי 2??

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by DL,

אני קונה מחשב חדש, רמקולים creative 5200, לוח אם Abit IC7 או Neo2 (לא החלטתי עדיין) איזה כרטיס קול כדאי לי לקחת? המחשב הוא בעיקר למשחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. Started by bar212,

לפני כמה ימים מחקתי בטעות את כרטיס הקול מהמחשב שלי. מאיפה אני יכולה להוריד דרייבר לכרטיס הקול והתקני השמע במחשב יחזרו לפעול? דגם לוח אם-I865G מערת הפעלה- windows xp דגם כרטיס הקול- intel 82801eb ich5 צריכה עזרה דחוווווווווווווף !

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by naoriko,

שלום רב, היה ברשותי כרטיס קול מובנה בלוח האם עם 2 רמקולים + סאב רכשתי כרטיס קול מדגם - [h=1]Asus Xonar Essence STX PCIE[/h] נכון לעכשיו אני לא מצליח לכוון בהגדרות שיהיה מכוון על 2 רמקולים וסאב זה מכוון על 2 רמקולים , מה שגורם להדהוד בצליל. בבקשה אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה לכולם!

15. Started by liav12,

היי, שמתי לב שיש לי מהמחשב הקודם כרטיס קול PCI של איזו חברה מוזרה SWEEX, עם 5.1.... רציתי לדעת האם כדאי להרכיב אותו במקום ה OB הרגיל שיש לי..אם זה עדיף..ולא יהיו רעשים מוזרים כמו שיש לפעמים מהאון בורד...?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by galborho,

שלום! אני שובר את הראש כבר כמה זמן ומחפש כרטיס במחיר סביר שיהיה בעל כניסה אופטית ומצאתי בסוף X FI האקסטרים אודיו בגרסת PCI EXPRESS. לכרטיס כניסה ויציאה אופטית אבל פה נשאלת השאלה - האם הסיגנל שייכנס בכניסה האופטית יוכל לצאת לרמקולים (5.1) שמחוברים לכרטיס? לצורך העניין אני רוצה לחבר נגן DVD/XBOX360 והסאונד שיוצא מהיציאה האופטית שלהם לחבר לכניסה האופטית שבכרטיס הקול אבל אני לא יודע אם זה כניסה להקלטה בלבד או שאכן אפשר להשמיע את מה שנכנס לכניסה האופטית ולהוציא לרמקולים... מישהו יודע אם כך הדבר? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 17.12.2007 בשעה 19:13:25 אגב קראתי פה באחד הת'רדים "העיקר אל תקנה אקסרים אודיו" יש איתו ביעה מיוחדת? או שהוא בסדר ופשוט לא מצדיק את הכסף...

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by Peri228,

שלום ! ברשותי 100$ , ואני רוצה להשקיע אותם בכרטיס קול איכותי .. הכרטיס יחובר ל ATH-900 ( ול ADA880 , לא שזה משנה .. ) . בעתיד הכרטיס כנראה יועבר למחשב HTPC , כך שהוא צריך להיות איכותי ולתמוך ב 5.1 כמובן .. תודה מראש :>> עריכה - איך שכחתי ! הכרטיס יוזמן מארה"ב . לא צריך להתחשב במחיר של המשלוח ..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 1gnition,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם Asus P5B. כשפירקתי את המחשב הישן שלי גיליתי שעד אותו הרגע השתמשתי בכרטיס Creative ולא בכרטיס קול מובנה כמו שחשבתי. הדגם של כרטיס ה-Creative הוא CT4810. יש לי כרגע דילמה אם להתקין על המחשב החדש את הכרטיס קול שכרגע הזכרתי או את כרטיס הקול המובנה על לוח האם. כמובן שזה תלוי בשאלה לאיזה מהם ביצועים טובים יותר. אני יודע שזאת שאלה קצת תובענית, אבל בכל זאת אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה נחמד. תודה.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  19. אני הולך לקנות את ה-icemat siberia עוד כמה ימים ורציתי לשאול אם עדיף לקנות את ה-icemat עם הכרטיס קול או שלא שווה לשלם עוד 150 שקל בשביל הכרטיס קול? כלומר אם אני אקנה את האייסמט בלי הכרטיס קול יהיה הבדל משמעותי בסאונד אם אני משתמש בכרטיס קול Realtek AC97 (שהוא לא בדיוק נחשב לכרטיס קול טוב) עם האייסמט בלי הכרטיס קול? מקווה שהבנתם למה התכוונתי אה ויש לציין שאין לי ממש כסף לאייסמט עם הכרטיס קול ככה שאני מעדיף מאוד את האייסמט שבלי אבל רק אם זה ממש אבל ממש משפיע אז אני אקנה את זה שעם הכרטיס קול.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. קיבלתי לפני כמה ימים את האוזניות החדשות שלי שקניתי בעזרתכם ( ) - Beyerdynamic DT 231 וניסיתי אותם אצלי במחשב, שמעתי די טוב אבל יש לי הרגשה שהן מסוגלות ליותר... כרגע, יש לי במחשב כרטיס קול שהגיע עם הלוח - Soundmax שהדרייברים שלו כבר לא התעדכנו שנה אם אני אשפר את הכרטיס קול אני ארגיש את השינוי באיכות השמיעה? ואם כן, איך זה יתבטא בדיוק? והאם יש הבדל בווליום בין הכרטיסי קול? כי אני שם אצלי את כל ההגדרות של הווליום להכי גבוה ועדיין זה לא חזק כל כך... ועוד שאלה קטנה, יש לי רסיבר 5.1 סביר שמחובר לכרטיס קול... אם אני רוצה לשמוע עם האוזניות, עדיף לחבר לרסיבר או לכרטיס קול ישירות? תודה

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by ggg456,

שלום לכולם, אני די חדש בפורום אני רואה שהוא פעיל וגם ממש מעולה.... טוה אז ככה: מכיוון שהכרטיס קול שלי OB והלוח אם שלי מעפן (המפרט למטה) ואין לי מקום לעוד כרטיסי PCI במחשב (בגלל שללוח אם שלי יש רק שניים והכרטיס מסך מכסה את שניהם) אני צריך כרטיס קול שלא יישב בתוך המחשב... מעבד: ‏‏Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ לוח אם: ‏ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E‎ זיכרון מהיר: Kingston 512mb x2 דיסק קשיח: ‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ כונן אופטי: DVD±RW GSA-H42NK x18 Black‎ כרטיס גרפי: 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E (gigabyt) מארז: Gamer 450W, 8cm Fan Black מסך: LG 1760TR יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, הכל בכותרת. מחפש כרטיס קול איכותי למחשב נייד, שיהיה נוח לעריכה קטנה במוזיקה או בניגון עיקרי למוזיקה. אני יודע שהתקציב שהבאתי הוא לא מי יודע מה. אבל אם לא אמצא משהו איכותי ששווה את זה, לבסוף אני אקח את ה INDIGO, כן זה קפיצה בעוד אלפייה... תודה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  23. Started by D-Bang,

מה לדעתכם השילוב הכי טוב בין רמקולים וכרטיס קול בטווח של עד 1500 ש"ח אני רואה הרבה סרטים במחשב, מוסיקה ומשחקים ככה שמומלץ שהכרטיס יצטיין בכל התחומים הנ"ל ???

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by אוריפ,

שלום! כבר קיבלתי פה המלצות בנושא דומה, אבל הדרישות שלי השתנו טיפה: אני רוצה לעשות מערכת סאונד טובה למשחקים וקצת שמיעת מוסיקה. אני חושב לקנות את האודיג'י 2 ZS, אולי את ה2 הרגיל, אבל לא פחות מזה. עכשיו בא עניין הרמקולים: אני לא יודע מה עדיף, או לקנות מערכת סראונד טובה (אני רוצה איכות טובה), או מערכת 2.1 טובה, שתיהם בהמלצתכם כמובן... השימוש העיקרי, כאמור, יהיה משחקים. האם המשחקים משתמשים בסראונד? כי אם לא אני אלך על מערכת 2.1, כי אני לא הולך לראות DVD על המחשב. בקיצור, אני צריך המלצה לרמקולים טובים לצרכים הנ"ל במחיר לא מוגזם (איזה 1000 ש"ח גג לרמקולים...). אם המחיר נמוך לסראונד, נלך על איזה 2.1 טוב... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by m_a_t,

אני מחפש רמקולים טובים עדיפות ל-4.1, נסתפק גם ב- 2.1 שאלה- הלוחות אם החדשים באים עם כרטיס טוב O\B או שעדיף כבר להשקיע בכרטיס טוב יותר? (למשל הלוחות החדשים של epox nforce2) שווה לי לקחת ב- 1250 ש"ח audigy 2 + creative 5200?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים