עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הי, אשמח לטיפ / עצה לגבי מסך 40" לחדר שינה שיהיה led תקציב עד 6,000 ולסלון גודל 55" תקציב עד 11,000 שיהיה led + 3d חשבתי על ה Samsung סידרה 7000 לשניהם אבל זה טיפה מעל התקציב תודה!

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  2. שלום (: יש לי מחשב רגיל ומחשב נייד..אני מעוניין בפיתרון הכי טוב ואיכותי שיאפשר לי לחבר תלאפטופ לטלוויזיה.. רובו כדאי לעשות ערבי קריוקי ולהפעיל תסרטוני קריוקי שהם על המחשב..בטלוויזיה ולשמוע אותם באיכות תואמת (: אודה לעוזרים תודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  3. נכון שבווריאציות שונות הנושא הזה נטחן ונשאל וכו ... אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובות שענו לי באופן מוחלט ומאחר והיו לי כמה סוגים של אוזניות - in ear cx300 - נהרסו ... אוזנייה אחת עובדת וכו ... בטח החוט ועוד איזה סט של סנהייזר שהתפרק הכיסוי שלו היו לי גם סט מגניב של אוזניות שנקראו skull candy אז אני אנסח את זה ככה : תקציב : לא מוגבל אוזנייה צריכה להיות חזקה וחוט חזק שלא מצ"תקמק כמו לא יודע מה, עדיף פלאג ישר ולא "ר" ... חשוב לי מאוד נושא האיכות ... לכן אני מוכן ללכת על תקציב משופר .... הכי חשוב שלא תעוף לי מהאוזן באמצע רכיבה או ריצה על ההליכון ... אשמח לתשובה טל

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by Pika007,

פוסט ראשון בפורום הזה, מקווה לצאת בידיים מלאות D: אני צריך המלצות לטלויזיות LCD בגודל 42" בתקציב של עד 8000 ש"ח, למטרות צפיה ב HD בעיקר. מה חשוב? ניגודיות נורמלית (לא 1:800..... סתם דוגמה) זמן תגובה של 8ms או פחות לפחות חיבור אחד מכל סוג (SCART, HDMI, VGA, Component, Composite ושאר ירקות) למרות שעל זה אפשר להתפשר אחריות של יבואן נורמלי ליותר משנה. זה הכל תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by Sifo Jen,

היי! לטלפון שלי יש A2DP והוא נגן המוזיקה הראשי שלי, הרדיו שלי כרגע זה רדיו פשוט שבא עם MAZDA3 בלי LINE IN ועם CD PLAYER, אני רוצה לשמוע את הMP3 שלי ברדיו ואני מוכן להשקיע ולהחליף את הרדיו, השאלה שלי האים יש כזה דבר רדיו תומך A2DP? ואם אין, האים יש לכם רעיונות אחרים לאיך לחבר את הפלאפון לרדיו? כרגע הוא מחובר בעזרת משדר רדיו ואני ממש לא מרוצה מהחיבור הזה.

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  6. Started by rotem_o,

שלום, ברשותי הכרטיס Leadtek WinFast TV2000 XP RM כבר מס' חודשים והשלט שהגיע איתו לא עובד.. התקנתי את כל הדרייוורים של הכרטיס, אני צופה ומקליט עם Winfast PVR שהגיע איתו אבל השלט לא עובד על התוכנה.. האם צריך להתקין תוכנה נוספת עבור השלט?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by AtR,

מה קורה אנשים, אני מחפש המלצה לאוזניות סגורות עד 600ש"ח חשבתי לכיוון ה-Shure SRH750DJ מה אתם אומרים? חשוב לציין, אני שומע הרבה מוזיקת היפ-הופ, אלקטרונית ובעקרון חשוב לי כל העניין של הבאס, פה ושם רוק ומטאל גם לא יזיק שיישמע כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  8. Started by AmirNadav,

שלום אממ, לפני כמה זמן חבר שלנו טס לחו"ל ותכננו שהוא יביא לנו את הiAudio G3 1Gb מnew egg, אבל לא היה להם במלאי, והוא כבר חזר לארץ. מצאנו חנות (http://www.top100.co.il) שמוכרת את המכשיר הזה ב999 שקל, אבל אז ראינו באתר את המכשיר הבא: http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=iBEAD-1000&Cat2Cat1ID=95&Cat2ID=330, 1.5 גיגה, מסך צבעוני, וכו'... הנגן הזה משתווה לiAudio? או שהוא פחות טוב? כי המחיר זהה. תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by oleg,

זה נראה לי עדיף בהרבה על מיני דיסק רגיל כי כאן מדובר על דיסק אופטי שהוא גם באיכות גבוהה וגם תואם לכל מכשיר רגיל של CD-ROM דיסקמן או DVD שתומכים MP3 ובדיסק קטן נכנס 180MB שזה דיי מספיק בMP3 אז תגידו מה דעתכם, הבעיה שעדיין אין בארץ, חבר שלי אמר לי שזה יגיע בדצמבר לארץ ויעלה 600 ש"ח שזה יקר אבל עדיין יותר זול מהדיסקמן. הנה קישור לחברה napa - A-max http://www.amaxhk.com/products/napa/mcd381/mcd381.htm

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by .:YoGy:.,

היי, אני רוצה לדעת אם יש טעם לתקן טלווזיה... או שכבר עדיף לקנות חדשה (בעיה במסך עצמו, לא בחיבורים... לחצו על המסך בכוח)

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  11. Started by arielman22,

שלום אני רוצה לקנות טלויזיה 32". האם עדיף לקנות את הטלויזיה עם ממיר מובנה או להשתמש בממיר חיצוני (השקעה של 230 שקל). האם איכות הצפייה שונה?

12. משהו יכול להמצליץ לי על אוזניות טובות עד 300 (אפשר גם לחרוג קצת) שמתאימות לשיחות בסקייפ ומשחקים תודה לעוזרים

13. Started by vbasic,

רציתי לקנות נגן mp3 שנראה לי דיי נחמד , ויש לו המון תכונות וקיבלות ענקית של זיכרון 40G למרות שהוא לא ציבעוני הוא דיי טוב בשבילי. רציתי לדעת מהם שלבי הפיכת הממשק לעברית באופן כללי בנגנים. ואיך אפשר לדעת אם ניתן לעשות עיברות גם בנגן המדובר. הנגן נקרא : X's Drive VP3320 http://www.usbid.co.il/ProductDetails.aspx?prodID=240 אתר היצרן: http://www.vosonic.com/index.php?php_mode=spec&php_itemid=34 לא לפחד לפרט...

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by EVGA,

הלכו לי האוזניות הקודמות של SS 5HV2 , ואני רוצה לקנות משהו חדש בעיקר למשחקי יריות , לשמוע צעדים ויריות ומאיפה האויוב יבוא.. חשבתי ללכת לדגם החדש של steelseries 7H , יש דברים יותר מומלצים ?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  15. אהלן אנשים D: סוף סוף הגיע הזמן לקנות טלויזיה חדשה לסלון, והחלטנו על פלזמה 42" בתקציב של עד 10,000 ש"ח. -אני מודע לזה שרואים לא משהו (בלשון המעטה) את השידורים של הוט/יס, אבל הפלזמה הזו הולכת בעיקרון לשמש ל ה-ר-ב-ה סרטי DVD. דרישות: חיבור VGA לפחות, יהיה נחמד DVI או HDMI חיבור קומפוננט כמובן תומכת HD וזה הכל בעיקרון...... -אם למישהו יש סיבה מדוע לא לקנות פלזמה, אתם מוזמנים לציין. אשמח לקבל כל דעה, תודה -אם זה לא המקום המתאים, אז בבקשה להעביר את זה X:

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  16. על איזו עוצמות ווליום/באס/טרבל בוינדווס הכי מומלץ לשים ע"מ שההגדרות יתאימו להגדרות הפיזיות ע"ג השלט של הרמקולים?

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  17. ברשותי רסיבר מסוג LUXMAN LR-2000 וכרטיס קול במחשב מסוג CRIATIVE AUDIGY 5.1 שכולל את אותה יציאה דיגיטאלית כתומה [sPDIF] בכל אופן נאמר לי כדי להשתמש באופציה הדיגיטאלית לקחת כבל שבצד אחד הוא בננת מונו ובצד שני ע'י אילתור לחבר בננת RCA בודדת שבעצם תשמש לחיבור קווקסיאלי שהוא בעצם יחובר לרסיבר עצמו בכניסה הזו..והבננת מונו תחובר ליציאה הדיגיטאלית בכרטיס..אומנם ניסיתי זאת אך הדבר לא עבד ביעילות רבה ולא התגלה כאפקטיבי כמו שתואר.. לבנתיים אני עובד אם שלושה בננות סטראו מהכרטיס ל6 בננות RCA שמחוברות בתצורת 5.1 ANALOG לרסיבר שלי המטרה שלי שוב איך לעזעזל אני משתמש באותה יציאה דיגיטאלית מהכרטיס קול שלי כמו שצריך ללא בעיות ובאמת שאני אקבל במוצא שמע 5.1 ????? אשמח אם תעזרו לי..

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  18. Started by QQQ,

בגלל שיש לי הרבה קבצי וידאו שמשתמשים באודיו של DOLBY AC3 5.1 ו-DTS 5.1 חשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל. עד כמה לדעתכם שווה לרכוש אותם בשביל "החוייה"? בהנחה שאני אשתמש בהם בעיקר לסרטים. אגב, מדובר בחדר בגודל של 3.8 מטר על 3.4 מטר.

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by Or ei,

במטוס חזרה לארץ שמעתי עם האוזניות עם הIRIVER של חבר בקיצור הם נשארו בכיס והתמונה למעלה מספרת את ההמשך אחרי שהם יצאו הם היו נקיות יותר ממה שאני זוכר (שעווה) אחרי יום חיברתי לנגן ושמעו בהן מצוין זכור לי שצד אחד היה יותר חלש כנראה מהיסתמות ועכשיו שומעים מצוין מומלץ לכל מי שרוצה לנקות אותם!! הוראות: לשים בכיס של מכנס (של דגמ"ח שנסגר , חשוב!) ולזרוק למכונה לשים על תוכנית עדינה 40-30 מעלות ולקוות לטוב ד"א IPOD shuflle עמיד בנפילה לתוך אסלה (כשהוא פועל)

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by thebomb59,

אני מעוניין לקנות אותם אם מישהו יוכל להגיד לי חוות דעת עליהם

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  21. ברשותי לוח Rampage II Extreme וכרטיס שמגיע עם הלוח הינו SupremeFX X-Fi רמקולים Logitech Z5500 האם כדאי לשדרג כרטיס קול ? ייעוד : משחקים + Lossless אודיו שמתי עין על הכרטיס הנ"ל Creative X-Fi Titanium Fatality Champion אבל הבנתי שיש בעיות בדרייברים ב WINDOWS 7 . מה אתם אומרים ? או ממליצים ? תודה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  22. Started by צחי,

יש לי כרטיס של סאונד בלסטר והתצוגה של הכרטיס מופיעה בראש המסך על התצוגה יש פונקציות שימוש וחלקם פתאום לא מופיעות. זה כרטיס מדגם emu10k1 של חברת קריאטיב

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  23. Started by Amir74,

איזה תוכנה מסוגלת לעשות עבודה של sequencer ?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  24. המליצו לי פה בעבר על AKG K324P שאני לא מצליח להשיג (בבאג אזל המלאי ושאר החנויות רחוקות ממני). המליצו גם על SENHEISSER CX 300 אבל האוזניות אי סימטריות וזה מאוד לא נוח. יש אופציה אחרת במחיר הזה או שאני צריך לחכות לבאג/לעשות טיול לאחת החנויות שמוכרות (בתקווה שאצלהן כן יש)? (לגבי החנויות שמוכרות את AKG - התבססתי על האתר ZAP)

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by dsane,

האם עדיף לרכוש אחד של sony או של irock? והאם איכות הקלטת להעברת אודיו טובה יותר?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.