עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי כרגע px100. אני שוקל לקנות sony v700dj. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=560 השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי בסאונד? ועוד שאלה - הנגן שלי הוא אייריבר 120. האם המגבר שלו יתאים לי לסוני? תודה.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  2. הרמקול הוא אחד הסטליטים ב- 4.1 אינספייר.... אז כפי ששאלתי הוא נפגע או איכות הסאונד נפגעת כתוצאה ממכה קטנה בצד הרמקול?? תודה!

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by HellBoY,

איזה אוזניות יותר טובות מבין שתי אלא? והאם באמת ה 212 שווה את ה100 שקל יותר מה 202 ? ואם יש אוזניות יותר טובות מאלה בתקציב של 200-350 שקל אשמח לשמוע. דרך אגב הם יכולות להתחבר למחשב נכון?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  4. שלום, יש לי מערכת רמקולים X-530 של Logitech ואני צריך להרחיק את הרמקול הימני אבל הימני חייב להיות קרוב למחשב.. אני חשבתי לעשות שיגיע אליו השמע של רמקול שמאל ולשים אותו בצד שמאל ולהיפך. בקיצור, שהשמע של שמאל יגיע לימין וימין יגיי לשמאל. איך אפשר לעשות את זה? אני יודע שאפשר לחתוך איזה כבל ולהחליף את החוטים, אבל יש איזו דרך אחרת? תוכנה שמאפשרת לשלוט על היציאות של הרמקולים או משהו? תודה...

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  5. Started by QQQ,

בגלל שיש לי הרבה קבצי וידאו שמשתמשים באודיו של DOLBY AC3 5.1 ו-DTS 5.1 חשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל. עד כמה לדעתכם שווה לרכוש אותם בשביל "החוייה"? בהנחה שאני אשתמש בהם בעיקר לסרטים. אגב, מדובר בחדר בגודל של 3.8 מטר על 3.4 מטר.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  6. בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=149713.0 *הדיון המקורי מבולגן מאוד וכבר לא מתאים לשאלות שלי ולכן פתחתי חדש* אני עומד לקנות רסיבר harman kardon 130 והציעו לי את הרכב הרמקולים הבא: Wharfedale קידמי: V-200 אחורי: V-100 סנטר: Wharfedale OV-C סאב וופר של פיור אקוסטיק 12". איך הרמקולים? אני חושב שאקח את גרסת הV-200 גם לאחוריים, כדאי? מה חשוב לחפש בסאב והאם החברה הזו טובה/מומלצת? בנוסף אני מחפש כרטיס קול איכותי (הרסיבר יתחבר למחשב) השימוש העיקרי שלי הוא למוזיקה, משחקים וDVD. הבנתי שיציאה אופטית עדיפה, ולכן אשמח לקבל המלצות על כרטיסים עם יציאה כזו. תודה, LazyBoy

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  7. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיתחברו למערכת שמחוברת למחשב בעיקר לסרטים ומוזיקה אני מעוניון להשקיע 200-+ יש לי כמה שאלות * מה ההבדל בין שידור אינפרא רד ו RF ומה עדיף? *איזה סוללות בדרך כלל יש באוזניות? אני ישמח להמלצות תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

שלום. אני כרגע בניו יורק, והרגשתי שאני רוצה להתחדש ברמקולים אחרים במקום ה X-540 הגרועים של לוג'יטק, אז אחרי בדיקה קניתי ה audioengine a2 ב 200 דולר. בסה"כ יש להם צליל נחמד ביותר ופירוט מרשים. ה mids וה highs מאוד נעימים, אבל הבאס קצת מבלגן את החוויה ו"מלכלך" את הצליל, כלומר, הוא קצת גובר על ה mids וה highs ו"שוטף" אותם, אם זה תיאור מספיק ברור. תהיתי איזה amplifier ניתן לקנות במחיר לא גבוה מדי ע"מ לחזק את הנקודה החלשה הזו של הרמקולים. יכול להיות שזה ישתפר קצת עם ה break in, אבל בכל זאת. ד"א יש לי 30 ימים להחזיר במקרה שאני לא מרוצה. עצות? תודה.

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  9. Started by levyitay,

שלום כולם, אני מחפש המלצה לרסיבר 5.1 (לא צריך יותר), בסביבות ה 2000 שקל. ראיתי שיש Onkyo TXSR313 השאלה איך הוא, או האם יש המלצות אחרות? תודה!

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by levelone,

אני רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני וחשבתי על הX-Fi Surround 5.1 רציתי לשאול אם הכרטיס קול הזה מוציא צליל טוב ויודע לפענח סרטים משחקים וגם מוזיקה ל5.1 ערוצים? תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by def,

מכירים את התוכנה? איך היא? ומה השם המלא?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  12. שלום! אני מתלבט בין האייפוד והאייריבר... יש לי תקציב של 1800-2300 ואני רוצה נגן בקלאסה שהאיכות שמע שלו תהיה טובה ותוספות של וידאו וכו' יהיה נורא מגניב אבל אני בעיקר מחפש נגן שישמיע מוזיקה כמו שצריך. תודה לכל העונים!

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by mazoneli,

ברשותי הרסיבר הנ"ל, הייתי מעוניין לחבר את המחשב מיציאת ה HDMI ומהרסיבר דרך ה monitor out לחבר ל TV, האם אני אראה משהו למרות שלא אשתמש ביציאת HDMI, או במילים אחרות האם הרסיבר "יפצל" את הסיגנל. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by yosda-boy,

שלום רב, יש לי מספר קבצים שמכווצים ב- 320kbps. אני רוצה להוריד את האיכות שלהם ל 64 או 128kbps כדי להכניס יותר שירים לפלאפון (גם ככה אני לא ארגיש בהבדל). האם ישנה תוכנה (עדיף חינמית, אבל אפשר גם כזאת שעולה כסף) שמורידה איכות של קבצים. תודה, yosda-boy.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  15. היי, לפני כמה ימים הנורה בoptoma hd26 שלי התפוצצה ואני מחפש להחליף אותו. אני בעיקר רואה סרטים ב1080P. הייתי מאוד מרוצה מהHD26 חוץ מזה שהמאורר קצת רועש. אחרי חיפושים וקריאה בפורום אני מתלבט בין Optoma hd146x / hd143x / HD28e או Benq th585. מה דעתכם?

16. Started by nirsul,

אני שואל עבור חבר שמעוניין לחבר סט תופים דיגיטליים למחשב בתקציב הנמוך מ 400 ש"ח.(כבר ראיתי את הEMU 04040 - לא מעניין - יקר מדי) אני חושב שסאונד בלאסטר LIVE - + כבל המחבר בין יציאת הגסטיק ל MIDI יספיקו לו - הצרה שאיני מוצא חנות שמוכרת כבל זה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=16&product=251 האם מישהו ראה או שמע ? ניר

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  17. שלום, יש לי מסך dell 2407wfp אותו חיברתי לממיר hd של הוט. לצורך החיבור באמצעות חיבורי הקומפוננט שבמסך ובממיר השתמשתי בכבל בננות פשוט שהיה לי בבית (אדום צהוב לבן), השאלות שלי הן: 1. האם שווה להשקיע בכבל קומפוננט "אמיתי" (אדום ירוק כחול) ? 2. כמה זה אמור לעלות (ראיתי שטווח המחירים נע מ-50 עד 400 שקל) ? 3. האם אתם ממליצים על דגם/חברה ספציפים או לחילופין ציפוי מסוים ?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  18. { יכול להיות שיש פה דבר כזה או שעלה פה דיון כזה ואם כן אני מצטער פשוט אני לא יודע איפה וחיפשתי בכל האתר... אז אם כן אני ישמח לקבל קישור :-\} אני מחפש מילון מונחים כזה שמפרט אל כל מיני נצונים ומילים באנגלית שקשורות לאודיו ומוזיקה וסאונד בעיקר... או שכל אחד יכתוב פה מילים ופירוש שלהם לדגומא מה הכוונה שאומרים RMS423 משהו כזה וכו' אני ממש ישמח אם תענו וכל אחד ישתף אותנו בידע הנרחב שלו... כי אני מחפש מערכת טובה רמקולים וכו וההיתי רוצה להרחיב את ידיעותי ובמקום להיות בור והעם הארץ כמו שאני תודה מראש בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by Marokai,

אני שחקן SC2 מקצועי, ואני רוצה לקנות אוזניות איכותיות לגיימינג. אפשר המלצות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

תמונה: http://www.speedyshare.com/740391806.html תכוונו אותי לפי התמונה מה אני צריך להוריד/לעלות כדי שאני ישמע יותר את השחקים ופחות את קולות הרקע אם מישהו יוד בבקשה תעזרו לי כי יש איזה סרט שאני רואה בלי כתוביות, כי אין, וכדי להבין אני חייב לשמוע טוב.

21. Started by asaf999,

שלום. אני מעוניין לרכוש מערכת סראונד לסלון בתקציב של 5K~ מתוכנן גם HTPC. אז אין צורך בDVD וכאלו... לא חשבתי על משהו כי אין לי הרבה ידע בעניין, אז אשמח לקבל הצעה. תודה.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  22. אהלן כולם אחד התפקידים שלי בעבודה הוא לעבוד עם פרימייר בהכנת סרטוני הדרכה ולשמוע צלילים מעצבנים שוב ושוב ושוב. בשביל לא לשגע את הצוות אני עובד עם אוזניות, בעבר עבדתי עם on ear של bose פרטיות שלי אבל מאחר והם התחילו להישחק בעבודה החזרתי לבית וכעת אני מחפש חדשות על חשבון העבודה. הדרישות מהאוזניות הם שיהיו נוחות לאוזניים למשך יום עבודה שלם ושיהיה להם בידוד סביר מהסביבה. בתודה מראש גיא.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by יונתן4,

שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 300-400, הבנתי שההמלצות הן על הרמקולים של ALTEC LANSING אבל הבנתי שהם לא מתאימים למוסיקה רועשת ושהסאב צורם במוזיקה עם הרבה בס. הרמקולים הם כמובן למשחקים אבל אני שומע בהם המון מוזיקה וחשוב לי שהם יתאימו למוזיקה חזקה. יש המלצות? או שאני טועה ורוק וגרנאג' חזקים ומוזיקה כזו נשמעים טוב בATP ודומיו אז אשמח לתגובות... (אני שמעתי רק לגבי הATP, גם הVS4121 ככה?) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  24. אוקיי אז ככה זה המפרט שאני הולך לקנות השאלות שלי הם האם אני אוכל לראות טלויזיה במחשב ? ודבר שני: והאם אוכל לעבוד עם המחשב על מסך הטלויזיה ללא חיבור קאבלים? מעבד- Q9300 +Arctic cooling Freezer 7 Pro לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיסי זיכרון 2 יח'- G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP (Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling מארז- p180\p182 המסך שלי כרגע לזמן הקרוב הוא SAMSUNG 793 DF אך בעתיד הלא רחוק אני אחליף כנראה ל-DELL 2007WFP אשמח אם תעזרו לי.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by Dadude,

אני מחפש תוכנה שבא אני יוכל להגדיר את עוצמת הקול לרמקולים האחוריים והקדמיים לחוד יש לי AUDIGY ואין לי את זה בתוכנות של הכרטיס ולא על השלט כמו בחלק ממערכות הרמקולים .

• 1 תגובה
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים