אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני אמור לקבל את המכשיר בימים הקרובים ורוצה כבר להתחיל להחליף את שמות השירים (יותר נכון להפוף אותם בכתב מראה). התוכנה שבה אני שומע את השירים במחשב היא "ווינאמפ" והיא קוראת את ה ID3v2 tag אז אני מעוניין להחליף רק את ה-ID3v1 tag השאלה היא איזה מהטאגים המכשיר עצמו קורא? והאם אפשר לקבוע לו איזה טאג לקרוא? אני מבקש לענות רק אם יודעים בוודאות בגלל שזאתי עבודה של כמה שעות ואני לא רוצה לעשותה לחינם. בתודה ניר
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש מערכת רמקולים 5.1 (די זולה לא משהו יקר והיא גם די ישנה בלי רסיבר -סאב אקטיבי)...חשבתי לשים רמקולים של מערכת סטיראו (משנת 200 בערך של ENWOOD) האם עדיף לשים אותם כרמקולים קידמיים במקום הרגילים שהגיעו עם המערכת 5.1?? תודה מראש... ;D
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
פוסט ראשון בפורום הזה, מקווה לצאת בידיים מלאות D: אני צריך המלצות לטלויזיות LCD בגודל 42" בתקציב של עד 8000 ש"ח, למטרות צפיה ב HD בעיקר. מה חשוב? ניגודיות נורמלית (לא 1:800..... סתם דוגמה) זמן תגובה של 8ms או פחות לפחות חיבור אחד מכל סוג (SCART, HDMI, VGA, Component, Composite ושאר ירקות) למרות שעל זה אפשר להתפשר אחריות של יבואן נורמלי ליותר משנה. זה הכל תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בעבודה אני תקוע עם שירים הומאיים ב-VH1 או תוכניות שונות על פרחות בנות 16 ב-MTV. אז חשבתי לעצמי לקנות MP3 עם נפח אחסון גדול (בסביבות ה-10GB-20GB)+רמקולים קטנים ואיכותיים שאוכל להקשיב למשהו נורמלי. שמתי לב שהנגנים של IPOD CLASSIC די זולים, ואולי לצרף להם רמקולים. על מה אתם ממליצים? קצת קשה לי להגדיר תקציב, כי אין לי מושג כמה רמקולים טובים וקטנים אמורים לעלות, אבל בוא נגיד 1500 להכל, יספיק? יש בפחות אפילו?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי קניתי טלווזיה LCD של Fujicom. אתמול בערב חיברתי אליה את המחשב שלי עם כבל s-video ועם כבל אודיו RCA לבן ואדום. הכל עבד לי יפה עם הסאונד והכל. יש לציין שהתחנה בטלוויזיה הייתה על AV כשהתעוררתי בבוקר, והדלקתי את הטלוויזיה כדי לצפות במחשב, זה הפסיק לעבוד לי! היה כתוב לי "אין סנכרון, ולא כיביתי כלל את המחשב. עשיתי ריסט 3 פעמים, החלפתי כבל S-video ואפילו חיברתי כבל VGA על מנת לבדוק שהבעיה אינה בכרטיס ועם כבל VGA זה אכן עבד. מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזו? אני ניסיתי כל דבר אפשרי
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הפדים הם של ג'רמי לין, שמכין בין היתר גם רצועות ראש של דנון וגרדו בנוסף לפדים לאוזניות מגוונות. http://www.jmoneyaudio.com/main.php החלטתי שנמאס לי מהבד המגעיל הזה (VELOUR) שיש לי עם הבייר ואמרתי וואט דה הל כבר יכול להיות.. 60$ דולר זה עלה (ואני מרשה לעצמי לרשום את זה בפומבי), 60$ ששווים כל סנט. איכות הבניה והתפירה (הכל בהכנה עצמית של ג'רמי) פשוט מדהימה. הפדים מספקים נוחות טובה (לא מתעלה אמנם על הvelour הרגילים של בייר) ואטימה, יחסית טובה יותר. ועכשיו לסאונד - השינוי הוא אדיר, בעצם אלו לא אותן אוזניות כרגע. הבאס בעל פירוט לא מהעולם הזה וניחן בניואנסים חדשים של ווקלים גבריים, תופים נשמעים מפורטים יותר ובעלי יותר תקיפה, גיטרות חשמליות, אקוסטיות, הכל מקבל נפח חדש שלא הו…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הרבה זמן אני חושב על לחבר מחשב באוטו, ושהוא יהיה מערכת סאונד. מישהו מכיר איזה פרוייקט דומה שנעשה כבר?? אילו רכיבים אני יצטרך?? איך אני יוכל לשלוט בעניין בלי מסך? ואיך ובמה אני מחליף את המקלדת והעכבר? אני יחבר מסך LCD קטן שיראה את שמות השירים או משהו כזה... למישהו יש עוד רעיונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
זה נראה לי עדיף בהרבה על מיני דיסק רגיל כי כאן מדובר על דיסק אופטי שהוא גם באיכות גבוהה וגם תואם לכל מכשיר רגיל של CD-ROM דיסקמן או DVD שתומכים MP3 ובדיסק קטן נכנס 180MB שזה דיי מספיק בMP3 אז תגידו מה דעתכם, הבעיה שעדיין אין בארץ, חבר שלי אמר לי שזה יגיע בדצמבר לארץ ויעלה 600 ש"ח שזה יקר אבל עדיין יותר זול מהדיסקמן. הנה קישור לחברה napa - A-max http://www.amaxhk.com/products/napa/mcd381/mcd381.htm
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קניתי LCD של HAIER דגם L37A8A, היא מחוברת עם חיבור SCART לממיר של יס. יס משדרים חלק מהתכנים בפורמט 4:3 וחלק מהתכנים בפורמט 16:9. כאשר אני עובר בין תכנים שמשודרים בפורמט שונה, הטלוויזיה משנה את ה-Zoom שלה בהתאם לתוכן המשודר. כלומר, שאם אני צופה בתוכן של 4:3 הטלוויזיה משנה את ה-Zoom שלה ל-4:3 ולהיפך. חיפשתי בהגדרות של הטלוויזיה ולא ראיתי אפשרות לבטל את זה. מישהו יודע למה זה קורה? איך מבטלים את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול להקלטה בייתתית ורציתי שתייעצו לי על כרטיסים אני רוצה משהו חיצוני שמתחבר לפייר וואיר או חיצוני + פנימי.... ביינתים יש לי אחד על הכוונת תגידו לי מה אתם חושבים עליו "EDIROL FA-66" תודה
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז ככה, לא מזמן בניתי קופסאות לשתי סאבים שהיו זרוקים לי בחדר, יצא קטלני... עכשיו אני יודע שאם אני מחבר אותו ככה ישיר למגבר הוא נותן את כל הצלילים (נמוכים, בינוניים וגובים)... האם מיש'ו יודע או יכול לעזור לי למצוא מדריך לבניית קרוסאובר (מפצל צלילים) לסביבות ה100-150 וואט Rms שאני יוכל לשמוע בהם רק צלילים נמוכים... תודה רבה [move]אולי בכל זאת ?![/move]
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הרמקול הוא אחד הסטליטים ב- 4.1 אינספייר.... אז כפי ששאלתי הוא נפגע או איכות הסאונד נפגעת כתוצאה ממכה קטנה בצד הרמקול?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ברשותי רסיבר מסוג LUXMAN LR-2000 וכרטיס קול במחשב מסוג CRIATIVE AUDIGY 5.1 שכולל את אותה יציאה דיגיטאלית כתומה [sPDIF] בכל אופן נאמר לי כדי להשתמש באופציה הדיגיטאלית לקחת כבל שבצד אחד הוא בננת מונו ובצד שני ע'י אילתור לחבר בננת RCA בודדת שבעצם תשמש לחיבור קווקסיאלי שהוא בעצם יחובר לרסיבר עצמו בכניסה הזו..והבננת מונו תחובר ליציאה הדיגיטאלית בכרטיס..אומנם ניסיתי זאת אך הדבר לא עבד ביעילות רבה ולא התגלה כאפקטיבי כמו שתואר.. לבנתיים אני עובד אם שלושה בננות סטראו מהכרטיס ל6 בננות RCA שמחוברות בתצורת 5.1 ANALOG לרסיבר שלי המטרה שלי שוב איך לעזעזל אני משתמש באותה יציאה דיגיטאלית מהכרטיס קול שלי כמו שצריך ללא בעיות ובאמת שאני אקבל במוצא שמע 5.1 ????? אשמח אם תעזרו לי..
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אוקיי, יש לטלויזיה הזאת ביקורות טובות. הצרה שאין הרבה מקומות שמוכרים אותה בארץ.. הביקורות בחו"ל משבחות! אבל.. יש למישהו נסיון איתה? (היא גם מ-א-ד יקרה.. אולי יקרה מידי...)
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ערב טוב (למרות איך שמכבי נראית ....) שאלה לי בבקשה מי היבואן הרישמי של altec Lansing בישראל קרט,ניופטקום ? אני יודע שהיבואן הרישמי נותן שנתיים אחריות על הרמקולים הנ"ל ומחליפים בחדש במקרה תקלה. הבעיה היא שאני יודע שקרט נותנים את זה אבל שמעתי שגם ניופטקום עושים אותו דבר,זה נכון לא נכון <? אולי ניופטקום היא חברה בת של קרט ? או ששניהם נותנים את זה או שמא זה לא נכון ? מצטער על האי סדר בהודעה ( :
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לקבל יותר פרטים לגבי הנגן הנ"ל [ נגן MP3/MP4 Digital Audio Player 1G Sandisk ] יש מישו שמוכן לדבר לעניין ?! לפני שאני הולך לקנות ! תודה רבה ול"ט !
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי רמקולים מסכנים שלא שוים כלום ואני רוצה לקנות חדשים תקציב עד 500 שקל רמקולים למוזיקה ואוזניות למשחקים עד 400 שקל ואולי יוכלו את האוזניות בחול אם זה יהיה יותר זול. בבקשה תעזרו לי לבחור כי אני לא ממש מבין בזה.
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן חברים.... יש לי לוח ABIT AN7, שהכרטיס קול הוא על הלוח (של סאונדסטונ). אני מקליט טלויזיה באמצעות כרטיס טלויזיה של leadtek, ובפלט לא יוצא לי קול. רואים מונה ואין קול. הבנתי שאני אמור לכוון את ההגדרה בווינדוס של מקור ההקלטה של קול אבל לא מוצא את זה. הכרטיס קול שלי נותן לי את התפריט הבא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
יש לי מכשיר DVD שקורא קבצי DivX... עכשיו יש לי כמה סרטים שצרובים רגיל בDATA ולידם התרגום (ז"א שני קבצים נפרדים). עכשיו המכשיר מפעיל את הסרט אבל לא רואים כתוביות.... שאלה היא איך אני צורב כדאי שגם התרגום יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה למערכת סטריאו בסכום של בערך 500 ש"ח- איכותית ככל האפשר. מהמערכות ששמתי עליהן עין: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719224 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401989 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704459 http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=109417&af=10 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593382 אשמח לעזרתכם! תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ומידי פעם מוזיקה ... את הICEMAT siberia אני מכיר אבל עדיף שיהיה יותר זול ... ראיתי את ה Logitech Precision Gaming , Sennheiser HD201 , AKG K44 והאמת שאני לא מבין גדול בתחום . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
סוף סוף חיברתי את המערכת ADA880 של ה4 רמקולים וסאב, ויש משהו מאוד מרגיז עם הבאס. בווליום מעל החצי, קצת יותר, הבאס נשמע מוזר, לא יודע איך להסביר את זה... זה נשמע עמום כזה ורועד... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי מחבר סרט "שמשון ודלילה" משנת 1949 דובר אנגלית. האם אפשר להוסיף לו תרגום וכתוביות בעברית? ואם כן כיצד עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מחפש המלצה לרמקולים + סאב בלי לקרוע את הכיס (מחשב חדש של הבן שלי שאוהב לשמוע מוזיקה). תצורה 2.1.
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-