אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף חיברתי את המערכת ADA880 של ה4 רמקולים וסאב, ויש משהו מאוד מרגיז עם הבאס. בווליום מעל החצי, קצת יותר, הבאס נשמע מוזר, לא יודע איך להסביר את זה... זה נשמע עמום כזה ורועד... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני שחקן SC2 מקצועי, ואני רוצה לקנות אוזניות איכותיות לגיימינג. אפשר המלצות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לצורך עבודה במקהלה ועם זמר.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את המערכת Z-5500 לפני יומיים, וברצוני לדעת מה זה אומר DTS ו-THX ... אמרו לי שTHX מנקה משהו את איכות הסאונד אבל אמרו לי גם שצריך כרטיס קול שיתמוך בזה בלי כרטיס קול שתומך בשתיהם , זה לא יעשה כלום...
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. היו לי רמקולים של אלטק לנסינג, ה-ATP3. אחרי שהדגם התקלקל קניתי את היורש שלו, VS4121. עכשיו גם הדגם הזה מתחיל לעשות בעיות ואני מעוניין לקנות חדשים. הבנתי שהיורש של ה-VS4121 הוא VS4621, אבל ראיתי שזה קיבל הרבה ביקורות שליליות. אז אילו רמקולים כדאי לי לקנות כדי להחליף את ה-VS4121? הרמקולים של MicroLab טובים כמו של אלטק לנסינג? יש דגם ספציפי שמומלץ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת אם הסוג הזה של הרמקולים הוא טוב YAMAHA YST M30 sub + 2Sp ???
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כשאני משמיע קטעי Wav או MP3 (אני די בטוח שבMIDI זה לא קורה) אז המחשב מתחיל לנגן ואחרי כמה זמן פשוט נתקע וממשיכים לשמוע את הצליל האחרון שנוגן (בד"כ זה צפצוף). נסיתי כמה נגני מוזיקה - MediaCenter, Winamp. אפילו כשניסיתי את המשחק "מיליונר" שמשתמש בקבצי WAV, אז אחרי כמה זמן זה נתקע לי. אני עובד עם XP, וכרטיס הקול הוא Audigy 2. חשבתי שהבעיה היא עם הכרטיס, אז ניסיתי לבטל אותו ולהשתמש בכרטיס Onboard במקום (גם קריאיטיב) והבעיה נשארת. אם זה לא בכרטיס (נראה לי) וזה לא בנגן (די בטוח), אז במה כבר יכולה להיות הבעיה? יכול להיות משהו בווינדוס שאחראי על ניגון ומוזיקה? עוד משהו - המחשב שלי (אתלון 1.4) עומד כרגע על בערך 65 מעלות מעבד ו50 מעלות לוח אם. יכול להיות שזו הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבא אני יוכל להגדיר את עוצמת הקול לרמקולים האחוריים והקדמיים לחוד יש לי AUDIGY ואין לי את זה בתוכנות של הכרטיס ולא על השלט כמו בחלק ממערכות הרמקולים .
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש סט רמקולים 5.1 לטלוויזיה. תקציב :2500 שקל. ואני גם צריך מגבר למערכת בתקציב של 1500 שקל. הצעות?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 יש לי חדר בגודל 12 מ"ר, ואני חושב לחבר את זה ללוח LGA 775 לשימוש של מוזיקה, סרטים ומשחקים
-
- 13 תגובות
- 833 צפיות
-
-
??? אני פשוט יכול ליקנות אותם מחבר שלא מישתמש בהם איזה מחיר כדי לי ליקנות אותם ועל תגיד שקל תהיו רצינים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הי, אשמח לטיפ / עצה לגבי מסך 40" לחדר שינה שיהיה led תקציב עד 6,000 ולסלון גודל 55" תקציב עד 11,000 שיהיה led + 3d חשבתי על ה Samsung סידרה 7000 לשניהם אבל זה טיפה מעל התקציב תודה!
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי DVD של APEX שמתי סרט בדיסק עם כתוביות בנפרד ואני רואה את הכתוביות הפוך האם זאת בעיה בכתובית ? במכשיר ?והבנתי שאפשר לסדר את זה עם עדכון חומרה לDVD איך אני יכול להשיג עדכון שיתאים למכשיר שלי? המכשיר שלי DVD APEX DVX-4351 http://www.apexdigital.co.il/product_info-23+68.asp
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אתמול הבאתי מגבר אולי טיפה ישן אבל רואים שהוא על כמה וטוב בקיצור הכל פעל מצוין ממש כמו חדש עד שעשיתי פאדיחה חיברתי את התקע של המגבר שמחובר לשקע יותר מידיי חזק אז המגעים פשוט נגעו בברזל של המגבר (ליד הגוף קירור) בקיצור מאז במקום להידלק 2 מנורות של ההפעלה נדלקת רק אחת והמגבר פשוט לא פועל ניסיתי להחליף פיוזים אבל אין כלום לא עוזר .. עכשיו חשבתי לקחת אותו לתיקון אבל אני לא יודע אם זה שווה את ההוצאה הכספית למרות שזה מגבר חזק מאוד וטוב אז אולי תגידו לי מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה באמתתת :-[
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
למישהו יש מערכת רמקולים בתצורת 5.1 והיתה לו בעיה לחבר את האחוריים?, כי פשוט שמעתי שיש בעיה ואני לפני קניה של כרטיס כזה.
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מצאתי אצל מישהו CX400 במחיר מציאה ...(200 ש"ח) חדשות באריזה סגורה , השאלה היא איך אני יוכל לוודא שהאוזניות לא מזוייפות?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 200 וואט לאוטו, יש איזה דרך לחבר אותם למחשב?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הפדים הם של ג'רמי לין, שמכין בין היתר גם רצועות ראש של דנון וגרדו בנוסף לפדים לאוזניות מגוונות. http://www.jmoneyaudio.com/main.php החלטתי שנמאס לי מהבד המגעיל הזה (VELOUR) שיש לי עם הבייר ואמרתי וואט דה הל כבר יכול להיות.. 60$ דולר זה עלה (ואני מרשה לעצמי לרשום את זה בפומבי), 60$ ששווים כל סנט. איכות הבניה והתפירה (הכל בהכנה עצמית של ג'רמי) פשוט מדהימה. הפדים מספקים נוחות טובה (לא מתעלה אמנם על הvelour הרגילים של בייר) ואטימה, יחסית טובה יותר. ועכשיו לסאונד - השינוי הוא אדיר, בעצם אלו לא אותן אוזניות כרגע. הבאס בעל פירוט לא מהעולם הזה וניחן בניואנסים חדשים של ווקלים גבריים, תופים נשמעים מפורטים יותר ובעלי יותר תקיפה, גיטרות חשמליות, אקוסטיות, הכל מקבל נפח חדש שלא הו…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כעת מסך מחשב Samsung 19" SyncMaster 913N ומסך טלוויזיה TOSHIBA 32" 32XV550P FULLHD קניתי כבל HDMI וחיברתי את מסך הטלוויזיה דרך כניסת ה-HDMI הצדדית בטלוויזיה, למחשב ע"י מתאם DVI-HDMI. סו פאר סו גוד. אולם, לא התקבלה תמונה במסך הטלוויזיה ואילו במסך המחשב עדיין התקיימה תמונה. לכן ניתקתי הכל וחיברתי אך ורק את מסך הטלוויזיה, והנה התקבלה לה תמונה חלקה. אך כעת מסך המחשב ללא תמונה (כאילו מנותק ממחשב). לפני שקניתי את הטלוויזיה הייתי בטוח במאת האחוזים ששני המסכים הנ"ל יכולים ואמורים לעבוד ביחד ובמקביל, אך כעת אני מגלה שחלה עם הרעיון בעיה. זוהי אינה בעייה חומרתית, כל החיבורים וכל הכבלים אמינים ועובדים כראוי. כיצד אוכל לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים, המשך שבוע מהנה.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000680057883/ מתחרה ב IPOD NANO ?
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם יש טעם לתקן טלווזיה... או שכבר עדיף לקנות חדשה (בעיה במסך עצמו, לא בחיבורים... לחצו על המסך בכוח)
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
הצלחתי!!!!! אז אחרי שבדקו בחנות את הסאב, ואחרי שטכנאי אמר שזה הסאב בכל זאת לדעתו חזרתי היום לאופיס דיפו, וכאן אני רוצה לציין שהם ממש מהממים! בלי לבדוק אותו שוב, פשוט הביאו לי סאב חדש! והכל עובד!!!!!!!!!! יאאאאאי!!! יאאאא!!! קולולוווו!!! יש מוזיקה מ6 רמקולים! וכשהמחשב מחובר לטלויזיה רואים סרטים ושומעים בסראונד!!! אין מאושרת ממני!! רציתי לומר תודה רבה מכל הלב לכולם על הנכונות, הנסיונות, והתמיכה, בעיקר הנפשית.... פעם ראשונה שלי בפורום מסוג זה, לא האמנתי שככה זה... תזכו למצוות! מקווה שלא נצטרך להתראות שוב (ושהכל יעבוד.. ) אבל אם לא.. אז בהחלט נתראה! בהצלחה לכולם! נטע
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי T6060 מרוצה מהם עושים את העבודה יש לי בעיה קטנה שתי ההרמקולים האחורים ה LB RB נמצאים רחוק ממני לעומת הסנטר והצדדים ואני רוצה להגביר אותם רק אותם קצת יותר יש אפשרות לעשות את זה חרשתי את כול גוגל ולא מצאתי תודה
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי כרגע px100. אני שוקל לקנות sony v700dj. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=560 השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי בסאונד? ועוד שאלה - הנגן שלי הוא אייריבר 120. האם המגבר שלו יתאים לי לסוני? תודה.
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מחפש דגם ממולץ על אפשרות לקריאת MP3 , ואיכות שמיעה מקסימלית שניתן להשיג במחיר , לגבי עיצוב , זה כבר עניין של טעם ...
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-