אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, לפני שאני מתחייב לכמה שנים בחברת הכבלים בשביל ממיר מקליט חשבתי לשאול אם אפשר לבנות במחשב את אותו דבר. הסלון מחובר אצלי למחשב דמוי מדיה סנטר מאד חזק והשאלה אם יש כרטיס מסויים טוב פשוט ויציב שממש יכול לעשות את העבודה בהקלטה / מעקב ערוצים בכבלים. אשמח לכל עצה או טיפ בנושא. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה למחשב שלי ע"מ שאוכל לעבוד עם הויסטה. יש לי 4G זכרון . בהתחלה המליצו לי על ההפיפלאג או משהו כזה אבל לאחר קריאה הבנתי שהוא עושה בעיות עם 4G ותוקע את המחשב. ראיתי כרטיס של לידטק - 3200 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה שיאפשר צפייה והקלטה של תוכניות דרך ממיר של הוט (בכמה שפחות מאמץ של המחשב עצמו) מוכן לחרוג טיפה אם ההשקעה תיהיה שווה את זה (כרטיס פנימי או חיצוני לא חשוב העיקר שיתמודד עם הקלטה באיכות סבירה ושיעבוד בXP) תודה. שלומי.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ואיזה כרטיס עובד - עם דרייברים טובים - בויסטה 64 ? קראתי ש PVR-150 עובד רק ב 2GB זכרון , ולא עם 4GB ??? בנוסף אני מעונין ביכולת לשנות ערוצים בממיר עם השלט המסופק . קראתי על משהם של לידטק ? , שנקראים כרטיסים היברידיים : אנאלוגי ודיגיטלי האם יש טעם להשקיע בכרטיס כזה ? הכרטיסים שראיתי גם יושבים על PCIE תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשבקולנוע ביתי HTPC השאלה שלי היא כזהות מה התפקיד של הכרטטיס טלויזיה ואם הוא חייב להיות במערכת קולנוע ביתי? ואם יש דרך אחרת חוץ מכרטיס טלויזיה לחבר את הטלויזיה ואם כן איך? ואם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך או כרטיס קל במערכת HTPC!?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אין לי מושג בכרטיסי טלויזיה למחשב. ברשותי מסך samsung T220 הרגיל לא עם הHD. כרטיס מסך 8800GT - הוא לא פונקציה פה.. אני יודע אבל רציתי לציין.. איזה כרטיס טלוויזיה יהיה האופטימלי ביותר - אני רוצה לחבר לכרטיס ממיר YES ולראות דרכו בעצם טלוויזיה. אם יש מצב לכרטיס עם שלט - אשמח. האם האיכות תיפגע עם כרטיס הטלוויזיה ? כדאי לי לקנות כבל מיוחד מהכרטיס טלויזיה למסך ? תודה, בבקשה תפרטו מפרט של הכרטיס ויכולות בברכה, דן
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
-
הי, יש לי מסך samsung T240 וממיר של yes. אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה עם איכות סאונד ותצוגה גבוהה, כאמור כסף הוא לא issue. אני לא בטוח איזה סוג כרטיס עדיף חיצוני או פנימי ואיזה כרטיס בכלל. אין לי שמץ בדברים האלה ככה שאני אשמח לכל עצה ותגובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס טלויזיה הבא: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11751192&g_kind=1#detail כדאי לקנות אותו ? לצורכי הקלטה וצפיה בלבד... ללא עריכה וכו'
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס ורוצה להבין מי נגד מי, למה לשים לב, כרטיסים מומלצים, מחירים ועוד. אשמח אם מישהו יעזור לי או ייתן ל קישור כזה. דבר נוסף, רמקולים atp3, זה שם הדגם? אם אני אלך לחנות יבינו על מה אני מדבר?
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
8-Channel Audio Combo Kit אני צריך את החלק הזה ללוח של גיגבייט כדי לחבר את המערכת קולנוע שלי ויש אותו רק בנעה מחשבים מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה באזור המרכז(ראשון)???
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב HTPC ולשים בו את הכרטיס הנ"ל. אני מעוניין להקליט וידאו למחשב ממצלמת וידאו דיגיטלית שנרכשה בארה"ב שמקליטה על גבי mini-DVD, ושעובדת בשיטת NTSC. לא צריכה להיות בעיה לחבר את המצלמה לכרטיס ולהקליט ממנה למחשב נכון?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם, חיפשתי בנוגע לכרטיס ללכידת וידאו בפורום, אך רוב הנושאים נותרו ללא מענה, משום מה. בכל מקרה, אני רוצה להתייעץ עמכם לגבי הדרך האיכותית ביותר להפיכת המחשב למעין TIVO. (או יס מקס / הוט מג'יק המקומיים.) קו המחשבה שלי הוא כך: אקליט תכנים מהממיר דרך כרטיס לכידת וידאו, ואשדר את התכנים האלה דרך מזרים מדיה קיים (PCH-110) חזרה לטלויזיה. הטלויזיה היא CRT, כך שחיבור המחשב (ובכך השמטת המזרים מדיה.) אליה הוא די מעצבן, ולכן אני נעזר במזרים מדיה קיים. האם יש לכם רעיון טוב יותר / יעיל יותר? הממיר: ובכן, ברשותי ממיר HOT מסוג ג'וניור (כלומר, זה שמו העממי ב-HOT, אני מניח, דגם ABQ 1H4G.), אשר בעל היציאות הבאות: SCART X 2 - TV-OUT + VCR (Video) Optical X 1 (לא רלוונטי, אני מני…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
???הההייי קניתי LCD של שארפ. ויש לה ממיר דיגיטלי מובנה לקליטת ערוצי לווין.יש בצד חריץ לכרטיס CI מה זה ואיפה קונים ??? קוביביג תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
טוב שמוע יש לי כרטיס קול מ DVD ואני לא יודע עם אני יכול לעשות איתו משהו אז שמוע זה הכרטיס : VOS VT7206 ess video drive es6028f בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי השמח מאוד ותודה מראש Gold $shark
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מחוברות גם אוזניות דרך הPL. וגם מערכת רסיבר דרך היציאה הקואקסיאלית דיגיטלית. לא הצלחתי להגיע להגדרות שישמעו דרך שתי היציאות יחד את אותו הסאונד. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ניסיתי לנגן סרט DTS עם הכרטיס שלי וברמקולים (TSS1) נדלקה מנורה של דולבי זה קשור בכרטיס? או שזה משהו אחר?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לאחרונה הסבתי מחשב ישן (יחסית) למדיה סנטר וחיברתי אותו לטלויזיה. אני שוקל להחליף לו את כרטיס המסך, כך שניתן יהיה לחבר אותו בחיבור HDMI לטלויזיה (כיום מחובר עם כבל שממיר יציאת DVI מהמחשב לכניסת HDMI לטלויזיה) תהיתי האם קיים כרטיס מסך שמשולב בתוכו גם כרטיס טלויזיה שמסוגל לקלוט את שידורי הטלויזיה הדיגיטלית של עידן + (DTT או DVBT) אשמח לקבל המלצות במידה וקיימת חיה כזו.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם חברתי את המחשב הנייד FUJITSU למסך LCD HDr והוא לא מציג מסך מלא ככול שמגדילים את הרזולוציה התצוגה קטנה משומה. הכרטיס מסך הוא INTEL HD GRAPHICS הוא פשוט לא מצליח לעשות FULL SCALE. ניסיתי מצב DUPLICATE אותה הבעיה. אפילו כששמתי את הטלויזיה בתור מסך ראשי התצוגה הייתה קטנה ולא מלאה. ניסיתי בטלויזיה נוספת והבעיה ממשיכה,ניסיתי עם מחשב נייד אחר שיש בו כרטיס של NVIDIA ועובד נפלא. האם הבעיה היא בכרטיס או בדרייברים? האם יש שיטה אחרת? אשמח..
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה על כרטיס מסך עם יציאת component בנוסף ליציאת DVI/HDMI? יש לי טלוויזיית CRT ואני מעוניין לקנות מחשב מדיה סנטר. אם יש לוח אם עם כרטיס כזה on board, עוד יותר טוב... אני מנסה לחסוך בעלויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני עומד להזמין מחשב חדש שמבוסס על מעבד AMD X4 620 ולוח אם GIGABITE עם מאיץ גרפי מובנה - בתקציב של כ 2000 ש"ח, אני מעוניין לבדוק אופציה של חיבור טלויזיה ישנה (CRT) לצפיה בסרטים אך לצורך זה אני צריך יציאת S-VIDEO (או COMPOSIT) שכן לטלויזיה יש כניסות של S-VIDEO ו SCART בלבד. האם תוכלו להמליץ על כרטיס מתאים (רצוי מהחנות SKYPC) האם זה בכלל משתלם? האם יתאפשר להמשיך לעבוד על המחשב במסך הרגיל במקביל לכך שמישהו צופה בסרט בטלויזיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה או טיפ בקשר לכרטיס סאונד אכותי למחשב המדיה סנטר בסלון המחובר לCreative Megaworks 500, המתאים בעיקר לסרטים אבל גם קצת משחקים מדי פעם. הכיוון הכללי הוא בתקציב של +-1,000 שח, משהו כמו Creative X-Fi Titanium Fatal1ty תודה!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
איזה כרטיס מיקצועי הוא המתאים ביותר למוסיקאי שמשתמש ב sequencer, synthesizer וכל השאר ?
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
Intel P4 - 1.8A GHz 478PIN 1,114 ש"ח EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 796 ש"ח CORSAIR 256MB DDR333 PLATINUM SERIES SILVER 641 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 ש"ח SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB 1,164 ש"ח זה המחשב שאני הולך לקנות. המחשב מחובר למערכת סראונד של JVC. המערכת משמשת אותי לרמקולים, 5.1. איזה כרטיס הכי יהיה לי טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת לאיזה כרטיס אני אזדקק אם ברצוני לשמוע בדולבי דיגיטל וDTS דרך הכבל האופטי שמתחבר לי מהמחשב לרסיבר? כוונתי היא למשחקים שתומכים בDTS+DOLBY כמובן... נ.ב. סרטים אני כבר רואה כך אבל הכרטיס אונבורד שלי לא תומך במשחקים בעלי יכולות סראונד... איזה כרטיס ייתן לי את מירב התמיכה?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-