אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איזה מבין שני הדגמים עדיף: SBS 370 או SBS 380 ......והאם יש רמקולים עדיפים על שניהם בתקציב של 170 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש שם sample rate sample size bit rate תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
נמצאת בחזקתי מערכת סטריאו ,לא יודע אם היא ישנה או חדשה אבל יש בה משהו מעצבן ! הרמקולים מתחברים למערכת בעזרת חוטים בלי פין בסוף (מקווה שאני מגדיר את זה נכון) אני מחבר חוט חשמל חשוף כזה לתוך המערכת עם שיניים אדומות ושחורות אם זה עוזר לכם להבין את המצב ... ממש כמו אדם קדמון עכשיו לבעיה איך אני יכול לחבר רק את הרמקולים למחשב שלי ? במערכת אין בעיה לחבר רמקולים מוזרים כאלה עם חיבורים מוזרים למחשב לפי השכל העקום שלי קצת יותר קשה יש איזה שהוא מפצל ? משהו ? מישהו ? חיים טובים ! תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות במחיר פלוס מינוס של 250 שקלים (לחבר למחשב) ראיתי את האוזניות הבאות בזאפ עם ביקורות טובות http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 אין לי מושג כל כך לגבי האיכויות של הדגמים והחברות השונות האם אלה אוזניות טובות ואיכותיות? אשמח לקבל חוות דעת או המלצות אחרות במחיר סביר תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במה עוזרת העוצמה הכוללת(RMS) של הרמקולים משנה? (לא ידעתי איך לנסח תשאלה)מקווה שתבינו ותעזרו תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מזה חודש שאני בחיפוש אחר אוזניות. הייעוד שלי לאוזניות הוא מוזיקה[פופ, פסיכודאלי, ראפ ורוק קל] ומשחקים, בעיקר משחקים. בהתחלה חשבתי שהסיבריה יהוו בחירה מצוינת עבורי אבל להפתעתי הביקורות היו כל-כך רעות שנפלתי מעצמי :-\ אז עברתי לחיפוש אחר ביקורות על הסטיל סאונד 5H וגיליתי שגם הן זה מסחור של זבל. הגעתי ל RP21 והבנתי שהן אוזניות מעולות לצרכיי שאני יכול להשיג בארץ אבל, הן בעצמם לאולפנים, שימוש שבחיים הן לא יקבלו אצלי. עכשיו מה שאני שואל זה: מה לעשות?, לקנות בכל זאת את ה RP21 ?,זה שווה לי ?, או שיש לכם משו חדש להציע לי שאני לא יודע עליו. תקציב: <500 ש''ח עם גמישות [+ 50] פרטים נוספים: אני יכול לקחת את זה מכל מקום בארץ מאילת ועד מטולה וכמו כן אני לא מוכן להזמין מח''ול.…
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, עקב מעבר דירה, אני מחפש לעצמי טלויזיה חדשה, לתליה על קיר בחדר, התקציב הוא עד 6000 ש"ח, בהנחה ואפשר למצוא LCD איכותית במחיר כזה. הגודל ? שוב, בהקשר למחיר, אני מקווה שאפשר למצוא משהו מעל 29" (הנוכחית שלי, הקרנה אחורית) אם לא, אז איזה גודל ייכנס בתקציב הזה ? שימושים - -טלוויזיה - תחובר למחשב לצפיה בתכני וידאו מהמחשב, לעיתים תכופות (יום יום אפילו) (כאשר היום יש לי יציאת SVIDEO, אבל בעתיד אני אחדש גם את כרטיס המסך) - בעתיד היותר רחוק, אולי איזו קונסולה. אני לא מכיר את השוק והחברות הפועלות היום, אני אשמח לקבל מכם המלצות לדגמים במידה וזה חורג מהתקציב עד 2000 ש"ח (כלומר עד 8000 ש"ח) אז אני אשמח לדעת, אולי אני אשקול דחיה בקניה לטובת משהו שבאמת שווה את זה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה Xtreme Gamer ל Xtreme Gamer Fatality??? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות אותו והבנתי שהוא נדיר כי לאחי יש אותו והוא אמר לי שאין הרבה כאלה ורציתי לדעת איפה יש אותו ואם אני מוצא יד שניה כמה זה יעלה לי בערך וכי אין לי כוח לחקות כמה שנים בישביל שהוא יתן לי אותו ואם אתם יכולים להמליץ לי על רסיבר אחר של Harman Kardon כיף
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לכתבה : http://www.hardspell.com/english/doc/showcont.asp?news_id=1173&pageid=1521
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התחדשתי ב Cowon D2 ורציתי לנצל אותו טוב יותר - להחליף את האוזניות הקימות באוזניות InEar איכותיות. -הכי חשוב לי באוזניות זה Noise canceling כמה שפחות רעש מהסביבה. -רק אחרי זה איכות סאונד - יש לציין שאני לא אוהב באס חזק . אני מוכן להשקיע עד 1000שח. אני מתלבט החל מהCX300 ועד E3C(לפי המחירים בארץ) הבעיה שלי היא שאני לא יודע כמה להשקיע- מצד אחד אני חובב איכות מצד שני אני לא אודיופיל (ומצד שלישי אני לא רוצה לבזבז כלכך הרבה כסף) מקווה שתעזרו לי להחליט כמה להשקיע ובמה.
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי האם מישהו מכיר מכשיר שעונה על כל הדרישות של קריאת תרגומים עבריים ללא הפיכה SRT SUB וכו וכולל את על המאפיינים של האפקס 811 הלהיט בעצם רק כולל כניסת USB מה שחסר באפקס הנפוץ מה שאני בעצם מחפש זה מכשיר זול שעובד כמו שצריך בדומה לאפקס 811 רק שכולל גם כניסת USB לחסוך את עניין הצריבות ושיעבוד חלק עם התרגומים והכל ללא קירטועים למינהם.. יש חיה כזאת או שאני יאלץ לקנות פשוט את האפקס811 ולהמשיך לצרוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
היי לכולם. קניתי מערכת Q6600 חדשה ובלוח אם מסוג GIGABYTE 965-S3 יש כרטיס קול אונבורד. במחשב הקודם שלי יש הרקולס פורטסימו 7.1 יש לי מערכת רמקולים 5.1 של Logitech רציתי לדעת מבחינת ביצועים ואיכות איזה כרטיס יהיה יותר מהיר או איכותי? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
זוועה? או באיכות טובה? בהנחה שיושבים 2 מטר מהמסך..
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. אני לא ממש מבין,,, תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?..
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הם מגיעות עם נרתיק ...אבל מלבד הנרתיק מישהו יודע אולי עם יהיה הבדל באיכות ועל תשכחו יצא בליין cx 500 שזה אמור להיות משהו ... http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/press_releases_20.07.07 אני מתכנן עליהם .
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
על מה ללכת lg טושיבה ? פליפס ... אני רוצה שתתמוך בה 1080P והגדול הרצוי הוא 42 תקציב 10 . הרבה חולקים על כך שטושיבה היא ההטלויזיה ...והרבה אומרים לא לקנות lg אני שואל אותכם על מה אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים איכותיים ויפים לשמיעת מוזיקה ולמשחקים, משהו איכותי שאפשר לתלות על הקיר ושישמעו כמו שצריך באיכות. אין לי מושג אם אני צריך 5.1 או 2.1 כי אני לא מבין את ההבדל, וגם רציתי לדעת כמה כרטיס הקול הוא משמעותי. התקציב הוא עד 550, אבל אני צריך לראות גם הצעות במחיר נמוך יותר, וגם אם יש משהו שחורג אבל יהווה שיפור משמעותי אז גם טוב. אז מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של אקווה והתקשרתי לטלפון שמופיע שם,הטלפון אינו תקין כל מי שרכש את המגבר יכול בבקשה לשיםפה\הודעה פרטית את הטלפון?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
בין האוזן לאוזניה יש "שקית" בד כזאת שנתפסת לאוזניה ובתוכה יש ספוגיות. הספוגיות עצמן הלכו פארש עם השנים. אם יש תחליף לדחוף לתוך ה"שקית" או בכלל לקנות את כל ה"שקית" הזאת עם הקליפסים שמתאימים לדגם שלי, או אפילו של דגם אחר העיקר שזה יתפס טוב על האוזניות שלי (אפילו המוזרות של ה 477 בסדר אם זה יתפס טוב). למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דבר כזה? בקילומבו חיפה לא היה :< תודה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב רמקולים שלהם למחשב, וההסכם שלהם לאחרונה עם HP (חלק מהניידים שלהם מגיעים עם ספיקרים שלהם) גורם לי לחשוב שהם חברה טובה. יש למישהו מושג ? :-*
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ללא קשר למחיר מי יותר טוב לדעתם. כי אני רוצה לקנות בקרוב וצריך להחליט
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות לוח אם חדש של ASUS: P5N32-E SLI והוא בא עם כרטיס קול (לא פנימי) חיצוני אשר נראה ככה: אבל השאלה שלי היא עד כמה הוא טוב? כי אני לא מצליח למצוא ביקורות ברשת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בלי מיקרופון ומגבר כי אז הוא קולט גם רעשים אחרים. יש לי מתאם של הג'ק הגדול לג'ק הרגיל(כמו של מחשב) שאני מחבר אותו לLINE IN זה עובד אבל שומעים כמו גיטרה רגילה.. בלי הדיסטורשיין.. איך אני יכול להקליט בלי המיקרופון את הגיטרה עם ה"צלילי רוק"? תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-