עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. חשבתי שאולי הגיע הזמן להחליף את הHD212PRO שלי... יש לי בחשבון paypal 80-100$ לא זוכר בדיוק, עכשיו רציתי לדעת האם יש אתר שאפשר לקנות ממנו אוזניות במחיר הזה כולל משלוח לארץ? כי לפי מה שאני יודע אין שום אתר בארץ שאפשר לשלם לו בPAYPAL... אני מעדיף אוזניות פתוחות ואני בעיקר שומע רוק ומטאל. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  2. Started by Elad_m,

שלום יש לי מערכת 5.1 של microlab מדגם m-960 יש לי אותם כבר כמה חודשים,עד השבוע האחרון לא יצא לי כל כך לשמוע מוזיקה על גבוה ופתאום השבוע שמתי לב שהסאב ממש מזייף מוציא קולות כאילו משהו קרוע שם כל באס שיוצא בווליום גבוה מלווה בקולות צורמים. השאלה שלי האם זה בעיה בסאב או שככה הוא אמור להיות? אפשר לכוון את זה איכשהו? או שרצוי לשלוח לתיקון? או שזה אולי בעיה בכרטיס קול? תודה מראש!! נתונים של המערכת: סטיליטים 8rmsX5 תדרים 140khz-20khz סאב 22rms תדרים 30khz-140khz distortion 0.3% 1w 1khz s/n ratio 80db separation 40db

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Gliderpilot,

שלום, יש ברשותי את ה CREATIVE XFI XTREME MUSIC ואת הLOGITECH Z5500.. בחרתי ב- GAME MOE בכרטיס קול וקינפגתי את BATTLEFIELD באודיו ULTRA HIGH וכמובן בכרטיס קול שלי.. בעיה היא שאני שומע את האפקטים רק מהרמקולים האחוריים .. כלומר אם מישהו יורה עלי כשהוא מלפני אני אשמע את הירייה *רק* מהרמקולים האחוריים.. וגם אם יש את פצצות האלה שבאות מהשמיים (artillery) גם אם הן נוחתות לפני אני אשמע אותם רק ברמקולים האחוריים.. מיותר לציין שביצעתי כל כיול אפשרי הן ב-SPEAKER CONFIG והן ב- THX CONFIG... מה יכולה להיות בעיה ?? אני ממש מתחרט על זה שקניתי את הזבל של רמקולים האלה

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  4. בוקר טוב לכולם לפני שבועיים זה קרה, נשרף לי המגבר Pioneer sa9500 (אהבתי אותו מאוד). לאחר שנסעתי ל"כוכב הרדיו" בתל-אביב שסירבו שם לתקן את המכשיר בטענה שהקבל שנשרף לא ניתן להשגה . (63V 18000uf). החלטתי כנראה שאין יותר מידי ברירה אלא ללכת על מגבר חדש . כאן אתם נכנסים לתמונה, אני מבקש המלצות לדגמים ספציפיים של מגברי סטריו שאוכל ללכת לשמוע. בגדול הדרישות שלי מהמגבר : מגבר סטראו לשמיעת מוזיקה. שיוכל להוזיז את הרמקולים שלי (89DB L110 75W RMS), הם צריכים מגבר חזק שידחוף כמו שצריך. שלא יפול מאיכות השמע של המגבר הקודם. רצוי שיהיה עם שלט רחוק (ממש לא חובה). עד 2000 ש"ח כמובן אשמח לשמוע גם בפחות , אפשר גם יד שניה . תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  5. בשעה טובה ומוצלחת, הורדת FLAC חוקית, איכותית, ומיוחדת מאוד. האלבום הוא הקונצ'רטו(ים) של ברנדנבורג של באך. ההקלטה איכותית היישר מהרפובליקה הצ'כית (שמסתבר שבהקלטות של מוזיקה קלאסית הם דיי סבבה כי יש לי כבר כמה אלבומים מהמדינה הזאת ). היופי של היצירה הזו מסגנון הברוק (לא רוק, ברוק - סגנון שנוגע לאומנות בכלל ולא רק למוזיקה, מתחיל בסביבות השנה 1600) הוא באותנטיות שלה. למרות הביצוע הטרי, הכלים הם אותם הכלים שהיו קיימים אז עם דגש מיוחד על שמירה על האותנטיות של היצירה. טובה מאוד, הזדמנות פז להיכנס לתחום הזה של המוזיקה ולהכיר כלים שלא שמעתם עד כה. מומלץ בחום. http://www.rozhlas.cz/d-dur/download_eng Anatoli.

6. Started by baz0r-,

הם עולים 225 דולר והאיכות שמיעה נשמעה לי די טובה. הם משתלמים למחיר או שיש יותר טובים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by eegg,

אני מתלבט בין creative t6060 לבין logitech x530 המחיר לא חשוב בלוגיטק החוטים מבולגנים (עוברים דרך הרמקול הימיני), הבאס נמצא רק מאחורי סאב וופר אבל להרבה אנשים יש אותם ויש הרבה ביקורות טובות עליהם בכריאטיב החוטים עוברים דרך הסאב וופר שזה טוב וזה בא עם שלט חוטי שעליו יש כניסת aux ובאס אבל מצאתי רק ביקורת אחד עליהם אז אין על הרבה להיסתמך אם אפשר עזרה כי אני צריך לדעת השבוע מה לקנות

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by Alon.R,

שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להגדיל את הכתוביות של הסרטים בווינדוס מדיה סנטר, התירגומים נמצאים על קבצי srt. תודה.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  9. Started by stone cold,

טוב אז ככה יש לי מסך אסוס PW201 שתומך גם בקומפוננט וגם בקומפוזיט ב2008 אני מתכנן לקנות WII ואני רוצה לקנות לו כבל קומפוננט השאלה היא לקומפוננט יש 5 חיבורים ואני רוצה תאודיו לחבר למערכת סטריאו סטנדרטית זה אפשרי או שצריך מתאמים? 3 זה לווידיאו ו2 זה לאודיו? דרך אגב זה המוצר שאני רוצה לקנות - http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=969

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  10. רציתי לדעת איזה מקליטי DVD מומלצים? (עם HD) רציתי עוד לשאול, האם יש הצדקה לקנות מקליטים (עם אותם פונקציות) ב 3000 ש"ח כשאר אפשר למצוא גם ב 1000-2000 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  11. פעם, לפני כמה שנים טובות, אני זוכר שקראתי פה שהכרטיס קול לא משנה כלל במערכת עם רסיבר שכן הרסיבר מעבד את הקול, אבל חבר שלי טוען שהוא חש הבדלים עצומים בסאונד בין הAC97 שעל הלוח אם שלו לבין הCREATIVE SOUND BLASTER 5.1 שלו. הגיוני ?

12. Started by XtraZone,

אני רוצה לקנות סט 5.1 לחדר בהשקעה עד 500 שקל עד עכשיו המליצו על שני הדגמים בכותרת ושניהם בהפרשים של 50 שקל אז זה לא משנה המחיר, אבל כן משנה האיכות.. מה אתם ממליצים לי לקחת מבין שניהם? אני מזמין יום ראשון כבר..

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אתרים כמו you tube /ynet/נענע וכו' גם משחקים שאני מפעיל חלק מהצלילים לא נשמעים כמו למשל הצליל של סירטוני הפתיחה. לעומת זאת שירים וסרטים רגילים אני שומע רגיל.... יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם ופרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים.... אשמח לעזרה בנושא...

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  14. Started by EMAN,

מה קורה חבר'ה? אני מתלבט אם להשקיע ברמקולים המעולים JBL ENCOUNTER. אני מודע לאיכותם, שכן אני בעל דגם הCRETURE. בביקורות שונות נאמר שמי שרוצה את האיכות של הקריצ'ר בתוספת עוצמה, יקח את האנקאונטר.. אבל המחיר.. די גבוה. אולי מישהו יכול להמליץ על רמקולים איכותיים מאוד במחיר של עד 500, 550 ש"ח? או שמה ללכת על האנקאונטר?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  15. רכשתי לפני כמה ימים את ה- D2 של איאודיו ושמתי לב שהאוזניות המקוריות שלו לא מוציאות ממנו את כל האיכות תנו הצעות לאוזניות עד 350 שקל שיוציאו ממנו את כל האיכות ............... תודה לעוזרים......................

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by haim1440,

שלום רציתי לדעת איזה מבין שני הדגמים עדיף: SBS 370 או SBS 380 ......והאם יש רמקולים עדיפים על שניהם בתקציב של 170 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  17. יש שם sample rate sample size bit rate תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by IlanF,

אני מחפש רמקולים טובים אבל לא יקרים.. אני מוכן להוציא עד 300 ש"ח.. אני מחפש רמקולים עם סאב שיהיו לי רמקולים קדמיים. הרמקולים האחוריים שלי זה רמקולים של מערכת סטריאו.. פשוט עכשיו יש לי רמקולים ג'נריים מעפנים בלי סאב ולעומת הרמקולים של מערכת הסטריאו שלי בכלל לא שומעים אותם... חשבתי על אלה: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=415490 מה אתם אומרים עליהם?

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by amircx,

היי יש לי רסיבר של ימהה HTR-5630 , הבעיה היא שברמקול אחד שאני מחבר למחשב יש רעש של זמזום כזה בזזזזזזזזזזזזזזז (אם אני מגביר גבוהה) ניסיתי כמה בדיקות ונראה לי שהכרטיס שלי CREATIVE AUDIGY נראה לי שאני צריך כרטיס טוב יותר שיודע להחזיק רסיבר ו7 רמקולים נראה לכם שזה יכול להיות הבעיה? ואם כן, איזה כרטיס מומלץ שיפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by udi,

שלום לכם אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים לחדר שלי אשר השימוש העיקרי בה הוא סרטים בתקציב שלא יעלה על 700 ש"ח לכן לאחר קריאה קצרה בפורום הבנתי שאני צריך ללכת על 5.1 { תקנו אותי אם אני טועה ...} בכל מקרה אני מתלבט בין שני הסוגי האלו Logitech X-530 { למרות שאני רואה שיצא כבר Logitech X-540 מה ההבדל בינהם ? } Creative 5.1 Speaker System Inspire T6100 כרגע המחשב שלי מחובר למערכת רגילה בעלת 2 רמקולים תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by ohad2890,

במה עוזרת העוצמה הכוללת(RMS) של הרמקולים משנה? (לא ידעתי איך לנסח תשאלה)מקווה שתבינו ותעזרו תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by Netanel o_0,

האם חיבור למחשב ייתן ווליום טוב והגברה טובה או שזה לא מספיק?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  23. שלום לכולם ברצוני לקנות אוזניות במחיר פלוס מינוס של 250 שקלים (לחבר למחשב) ראיתי את האוזניות הבאות בזאפ עם ביקורות טובות http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 אין לי מושג כל כך לגבי האיכויות של הדגמים והחברות השונות האם אלה אוזניות טובות ואיכותיות? אשמח לקבל חוות דעת או המלצות אחרות במחיר סביר תודה מראש לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by quantoM,

מזה חודש שאני בחיפוש אחר אוזניות. הייעוד שלי לאוזניות הוא מוזיקה[פופ, פסיכודאלי, ראפ ורוק קל] ומשחקים, בעיקר משחקים. בהתחלה חשבתי שהסיבריה יהוו בחירה מצוינת עבורי אבל להפתעתי הביקורות היו כל-כך רעות שנפלתי מעצמי :-\ אז עברתי לחיפוש אחר ביקורות על הסטיל סאונד 5H וגיליתי שגם הן זה מסחור של זבל. הגעתי ל RP21 והבנתי שהן אוזניות מעולות לצרכיי שאני יכול להשיג בארץ אבל, הן בעצמם לאולפנים, שימוש שבחיים הן לא יקבלו אצלי. עכשיו מה שאני שואל זה: מה לעשות?, לקנות בכל זאת את ה RP21 ?,זה שווה לי ?, או שיש לכם משו חדש להציע לי שאני לא יודע עליו. תקציב: <500 ש''ח עם גמישות [+ 50] פרטים נוספים: אני יכול לקחת את זה מכל מקום בארץ מאילת ועד מטולה וכמו כן אני לא מוכן להזמין מח''ול.…

• 6 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים