אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, לגבי שני הכרטיסים הנ"ל איזה כרטיס מנצח נטו מבחינת איכות הסאונד שהוא מוציא? ללא קשר למחיר, וגם ללא קשר לפיצ'רים הנוספים שהם מציעים, אלא נטו מבחינת הסאונד+ דרייברים. מה הייתם לוקחים? תודה
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת 5.1 של microlab מדגם m-960 יש לי אותם כבר כמה חודשים,עד השבוע האחרון לא יצא לי כל כך לשמוע מוזיקה על גבוה ופתאום השבוע שמתי לב שהסאב ממש מזייף מוציא קולות כאילו משהו קרוע שם כל באס שיוצא בווליום גבוה מלווה בקולות צורמים. השאלה שלי האם זה בעיה בסאב או שככה הוא אמור להיות? אפשר לכוון את זה איכשהו? או שרצוי לשלוח לתיקון? או שזה אולי בעיה בכרטיס קול? תודה מראש!! נתונים של המערכת: סטיליטים 8rmsX5 תדרים 140khz-20khz סאב 22rms תדרים 30khz-140khz distortion 0.3% 1w 1khz s/n ratio 80db separation 40db
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה נהרס לי המיקרופון שלי, ואני רוצה ליקנות מיקרופון איכותי שישמעו אותי חלק בתוכנות דיבור וכוליי, שמעו אותי די חרא במיקרופון הקודם כמו מאוורר על המיקרופון שבצעם אין שום מאורר בכיוון שלו או ביכלל בחדר. תודה מכול הלב לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הכוונה היא למדיה סנטר בכלל (לא בהכרח מ"ה של מיקרוסופט ... למרות שאין לי זמן להתעסק עם זה אז היא עומדת בעדיפות ראשונה... אלא אם כן יש רוב להמלצות על משהו אחר .... חשוב שיהיה ידידותי למשתמשים רגילים - כלומר להורים שלי) הכוונה שמחשב ישמש בעיקר למדיה סנטר (אולי לפעמים גלישה בסלון כי זה נוח או דברים אחרים פשוטים) ובזמן הפנוי שלו (נגיד בלילה כשהוא כבר לא בשימוש) ישמש להורדות. תודה על עזרה, טל נ.ב. התקציב לא משהו ... כרגע אני יכול לקבל ללא עלות P3-1000 ולשים עליו המון זכרון 750 MB ואולי אפילו 1 גיגה יותר (תלוי כמה הסלוטים של זכרון יהיו ללוח אם שאקבל)
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי,יש לי קיום מסך מחשב מסוג Dell 207WFP רוב השימוש שלי במחשב זה אינטרנט וסרטים,מידי פעם משחקים(אני יכול שנה לא לשחק במשחק ואז לשחק שבוע במחשק אסטרטגיה...) אבל לא אחד אשר יושב לשחק משחקים. מכיוון שרוב הזמן אני רואה סרטים,אני רוצה מסך גדול לסרטים. אני מתכוון להשאר עם שני המסכים במקרה שזה אפשרי,להשאר עם הנוכחי ולקנות טלוויזיה ולחבר אותה בתור מסך שני,ובא לצפות בסרטים. הטלוויזיה לא תחובר לכבלים. היא תשמש רק לסרטים אשר יעברו דרך המחשב. התקציב הוא 4000-4500 גג,יש משהו במחיר הנ"ל אשר באמת יהיה טוב לשימושים האלה? או שעדיף לוותר על זה עד שיהיה תקציב יותר טוב.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היום קיבלתי את E-MU 1212M ואינני מצליח להעביר AC3 דרך היציאה הדיגיטאלית אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח ישנם מלא הגדרות וזה מסובך בטירוף
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי יש לי כבר שנה בעיה עם הכרטיס קול HERCULES GAME THEATER XP - הערוץ השמאלי הקדמי לא עובד. חיברתי את הרמקולים לOB אבל אז האחוריים לא עובדים במצב רגיל וצריך להוסיף M3D. האם לדעתכם כדאי לקנות AUDIGY SE 7.1 ב155 שקל? נ.ב. - חיפשתי בZAP הצעות אחרות ובTRADEZONE ולא מצאתי משהו יותר טוב. גם בYAD2.co.il לא מצאתי
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי לי "CX300" שאלתי את המוכר לגבי אחריות והוא אמר לי שאין אחריות עליהם,והאמנתי לו בלי לבדוק לעומק.בהתחלה התלהבתי מהאיכות קול שלהם אפילו שלא חשבתי שהיא בשמיים כמו שכולם אומרים,בזמן האחרון היה לי בעיות איתה אוזניה אחת נשמעת חלש מהשנייה ובכלל שניהם יצאו מהמקום או שהדבק פתאום התפורר אני לא יודע,ובדיוק לפני כמה ימים אני קורא שבחור בHWZONE אומר שכן יש אחריות על האוזניות ועוד לשנתיים!,בדקתי באתר של סנהיזר וגם שם כתוב שהאחריות היא לשנתיים .התחלתי לדאוג שאולי קיבלתי אוזניות מזויפות במחיר מלא (299ש"ח). חשבתי לעצמי מה אני אמור לעשות עם זה -או לבוא לחנות ולהגיד שמע בן אדם קניתי פה אוזניות שהייתי אמור לקבל עליהם אחריות ולא קיבלתי שיט ויכול להיות שמכרתם פה איזה …
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של AOC. המסך מחובר מאחורה למחשב ככה שאני שומע דרך המסך עצמו ולא רמקולים חיצוניים. אבל כשאני מחבר אוזניות למסך (לא לחיבור מהמסך האחורי למחשב, מקדימה מקום לאוזניות) האוזניות משמיעות רעש "רררררררררררררררררררררררררררר" כזה לא מפסיק וזה מעצבן רצח, לא משנה לאיזה ווליום אני משנה תזה במחשב זה נשאר אותו רעש, גם על השתק. באוזניות החדשות שלי אין באוזניה עצמה אפשרות לשנות תווליום אז זה נשאר אותו דבר, בקודמות יכולתי לשנות תווליום גם דרך האוזניה, וכשעשיתי את זה ככה הרעש של ה"רררררררררר" התחלש. קיצר 2 זוגות אוזניות ושתיהן עושות תרעש הזה, יש למישו מושג איך לתקן את זה? זה מעצבן רצח. תודה מראש ואם זה לא הפורום המתאים (חשבתי שכן, זה אודיו), אז מצטער תעבירו ;D
-
- 2 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אני לא יודע אם ככה קוראים להן- אוזניות שנכנסות לאוזן. עד עכשיו הייתי אוזניות של sennheiser שקיבלתי עם הiRiver H200 הוותיק שלי. האיכות שלהן הייתה לא רעה בכלל, אבל לא מספיק טובה. מה גם שלא היה איטום בכלל- רעשים מבחוץ הסתננו פנימה בלי שום בעיה. אז אני מחפש משהו יותר טוב, שכן רוב הזמן אני עם האוזניות האלה בתוך האוזן. משהו איכותי, שיחזיק מעמד, ושיאטום כמה שיותר (עד כמה שזה אפשרי באוזניות כפתור). אם גם יש המלצות מאיפה לקנות כל דגם, זה יהיה מעולה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. יש לי רסיבר של קנווד 5100D וחיברתי אליו את כל הרמקולים כולל הסאבוופר, ולמרות זאת מופעים בתצוגה של הרסיבר רק 5 רמקולים במקום 6 (כולל הסאב). בתפריט של הרסיבר הפעלתי את אופציית הסאבוופר, הוא נמצא במצב ON. חיברתי את הסאב בכבל RCA פשוט, יכול להיות שזו הבעייה?, יש כבל מיוחד לחיבור הסאב?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש האם כדאי לקנות כונן blu -ray ?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הטלוויזיה הזאת? נראית סבבה לא? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18035803&type=2&product=1&=
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להכין איזה JUKEBOX (תיבת נגינה) ממחשב ישן (פנטיום 3) אבל יש לי בעיה עם כרטיס הקול. ניסתי לזהות אותו עם AIDA32 ללא הצלחה, ניסתי עם HWINFO32 והיא זיהתה שכרטיס הקול הוא "ensoniq id device 1000". לא הצלחתי למצוא דרייבר לחרא הזה (סליחה על הביטוי). מישהו מכיר את הכרטיס או דרך אחרת לזהות אותו. bottom line: איך אני מפעיל את הכרטיס הזה. אני אנצל את ההזדמנות הזו לעוד שתי שאלות: 1) כחלק מה- jukebox חשבתי לחבר מסך 7-9'' למארז במקום לחבר מסך קונבנציונאלי. אני יודע שקיימים מסכים בגדלים כאלו למערכות סטיראו לרכב (מסכי DVD). השאלה היא האם אפשר לחבר אותם בצורה כזו או אחרת למחשב? 2) בנושא כרטיס הקול... אני לא רוצה להשקיע כסף על הפרוייקט הזה ומעדיף להשתמש בכרטי…
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות וידאו חדש שמשולב בו DVD. יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש ואיכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? הוידאו הישן שלי מחובר דרך SCART לטלוויזיה, אז יכול להיות שבגלל החיבור הוא מקליט גרוע... ויש לי עוד שאלה על חיבורים שמתי לב שיש כבלים שמחוברים למחשב כמו S-VIDEO, RGB, HDMI... מה לדעתכם החיבור הכי טוב שקיים היום?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בכל נגן רואים אותה איכות או שזה משתנה בין נגן לנגן?(כמו מדיהפליר,ריאל פליר וכו')
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לאחר שיטוטים באינטרנט חשבתי לנסות את שיטות הLOSSLESS - מצאתי ריפר מעולה - dBpoweramp , הריפר נותן לעשות ריפ מדיסק לפורמטים של LOSLESS - FLAC , Microsoft Losless , Apple Lossless ועוד... עשיתי ריפ לדיסק של DREAM THEATER - SYSTEMATIC CHAOS לפורמט של אפל , העלתי לאייפוד , שמתי GRADO SR60 והתוצאות מדהימות ! הבדל מטורף לבין הMP3 הקודם. אין לי מגברים ואייפוד נגן סביר אך עדיין אפשר לשים לב להבדל ! הורדה חינמית : http://www.dbpoweramp.com/dmc.htm קודקים נמצאים ב : http://www.dbpoweramp.com/codec-central.htm מתקינים את הריפר , מכניסים דיסק מקורי ועושים ריפ - הריפ פשוט מאוד ולא צריך להוות בעיה לאף אחד , לאחר מכן יצא לכם קבצים נחמדים וכבדים מן ה MP3 LAME הרגיל.. מקווה שעזרתי ל…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך את הרמקולים שלי ל5.1 כלומר, להוסיף עוד רמקול שישמש סנטר. הדבר אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני צריך שזה יהיה מחובר גם לlcd וגם למחשב .... הוצאתי הרבה על המשחב לא נשאר לרמקולים .. עדיף רמקולים של logitech או של כל חברה ידועה אחרת או מערכת קולנוע ביתי פשוטה באותו מחיר שכוללת dvd ו5 רמקולים של 40-60W וסאב בופר אני צריך שזה יהיה מחובר לשתיהם בוא זמנית כח הזמן..זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
זה סט 2.1 למי שלא מכיר והכרטיס קול שיש לי בלוח אם שווה ל*** לוח האם שלי הוא asus p4s800d אני מעוניין לקנות משהו שישפר משמעותית את איכות הצלילים כי הרמקולים האלו יכולים להפיק הרבה יותר אם יש למישהו הצעות לא מחפש משהו מקצועי רק בשביל מוזיקה מעדיף שהתקציב יהיה בסביבות ה500 וכמובן שעדיף פחות תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב (עד 500) אפשר המלצות?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות זוג רמקולים ומצאתי מישהו שמוכר זוג רמקולים סרווין ווגה RE16. חיפשתי מידע לגבי הדגם הנ"ל ולא מצאתי. אם מישהו מכיר את הרמקולים, אני אשמח לשמוע חוות דעת עליהם ומה המחיר שלהם בחו"ל (כי בארץ אין אותם). בנוסף, בשורה התחתונה, האם הם מומלצים ביחס לזוג רמקולי מדף ושווים את המחיר? תודה, אייל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
טוב אז אחי התייעצות רבה כאן הבנתי שהאקסטרים אאודיו לא שווה כ הוא מסורס, האקסטרים גיימר לא שווה כי הוא חיקוי, והפטאליטי עולה 1000 שקל אז ירדתי מלקנות כרטיס קול חדש... יש לי את הכרטיס הנ"ל בגרסא sb0220 אבל אנילא מוצא דרייברים!! מישה יודע איפה מוצאים?? תודה!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אז בהמשך למסורת שנמצאת אצלי בחתימה, גם את הפרוייקט החדש שלי אני מלווה ביומן מסע את ה-Equation אני מאוד אוהב. רק מבאס אותי שיש להן באס טיפה שמן בשבילי בקטעים מסוימים, ולדעתי אפשר לעשות את הצליל שלהן נקי יותר. מה גם, העובדה שהכבל עובר בתוך האוזנייה לא שימחה אותי, במיוחד שהכבל פשוט עלוב. דק בצורה מטורפת. אז הפרוייקט בסופו של דבר כנראה שיכלול עוד כמה שינויים, בעיקר הכבל החיצוני שבינתיים לא עשיתי איתו כלום. לא עשיתי שום כבל אחר בינתיים בגלל שהאוזניות האילו כרגע סתם תופסות מקום, הן יבואו לידי שימוש מבחינתי כשאני אעבור לבאר-שבע ולא ארצה לסחוב את ה-K1000 איתי כל שבוע. שם כשאני אדע איך הכל ממוקם ואיזה אורך אני צריך אני אכין כבל חדש. בינתיים הכבל של ה-3מטר מצוין בשבילי. מה שעשי…
-
- 27 תגובות
- 9.4k צפיות
-