אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
השאלה הינה כפי המוצגת בנושא הת'רד. כמו כן עוד כמה קושיות: א. עד כמה ישתפר הצליל אם אני אשדרג את הכרטיס הקול הנוכחי שלי(רילטק HD אונבורד) לM-AUDIO REVOLUTION 5.1 ? ב. עד כמה אני ארגיש בהבדל בין ATP3 לבין סאונדסטיקס עם רבולושיטיון או בלי? ג. מה עוד אופציות אם אני רוצה לשדרג את מערכת ה2.1 שלי? הערה** אני אוהב מוסיקת פרוגרסיב רוק בעיקר, מטאל מדי פעם ופה ושם ג'אז וקלאסיקה ** מה לדעתכם יהיה השיר הכי טוב לבדוק את המערכת? ניחוש שלי: BOHEMIAN RHAPOSDY תנו הצעות...
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
בפברואר 2006 [לפני שנה וחצי] קניתי בבאג אוזניות Shure E2c. עד עכשיו האוזניות עבדו ללא תקלות ובאיכות מעולה, בימים האחרונים האוזנייה השמאלית התחילה לעשות בעיות,לפעמים משמיעה, לפעמים לא ולפעמים משמיעה אבל לא באופן חלק. אין בעיה של קרע בכבל או משהו כזה [עשיתי פה חיפוש וראיתי שזה קרה לכמה אנשים] יש לי את הקבלה וגם את האריזה המקורית של האוזניות. [כולל התעודת אחריות של היצרן] האחריות של Shure היא לשנתיים,אבל באתר של באג [היום,לא יודע מה היה מתי ששקניתי] כתוב שיש אחריות לשנה של באג. השאלה אם אני צריך לפנות לבאג או ישר לחברה? ד"א עשיתי חיפוש ולא מצאתי יבואן רשמי של Shure בארץ,כלומר שאם באג לא יעזרו כנראה שאצטרך לשלוח את האוזניות אל היצרן. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמונה: http://www.speedyshare.com/740391806.html תכוונו אותי לפי התמונה מה אני צריך להוריד/לעלות כדי שאני ישמע יותר את השחקים ופחות את קולות הרקע אם מישהו יוד בבקשה תעזרו לי כי יש איזה סרט שאני רואה בלי כתוביות, כי אין, וכדי להבין אני חייב לשמוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
בקיצור אני מחפש מערכת של 2.1 חדשה וכרטיס קול התקציב הכולל זה עד 1000 שקל המערכת תשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סאונד של 2.1 במחיר של עד 1k אני חשבתי על הz2300 האם ישנה בחירה עדיפה יותר המערכת תיהיה בשימוש של מוזיקה בעיקר (metal rock R&b) בתודה מראש, דור
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המערכת הזו?? מישהו מכיר אותה או שמע אותה או משהו?? לפי מה שהבנתי היא מערכת די חזקה: עוצמה כוללת - 54W עוצמת סאב - 24W עוצמה לערוץ - 15W השאלה איך הסאונד שלה באמת?? והאם שווה להשקיע בשבילה 370 ש"ח לפי דעתכם?! רק תנו דעות.. או המלצות אם מישהו מכיר את המערכת הנ"ל..
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בלי כרטיס קול מובנה אז אני צריך הצעה לכרטיס קול. אני לא מהאנשים שחולים על מערכות סראונד וכל זה אני פשוט מחפש כרטיס קול רגיל שיהיה מוזיקה במחשב. וכן רמקולים 2.1 איכותיים בלי להשתגע במחירים. תקציב לשניהם 500 ש"ח גג עדיף כמה שפחות!
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
ברשותי מערכת רמקולים 5.1, כאשר אני צופה בסרטים המקודדים בAC3 הווליום ברמקולים האחוריים נמוך משמעותית מבקדמיים. הבעיה קיימת רק בסרטי AC3 ורק במחשב. כאשר אני שומע קבצי סטריאו על כל הרמקולים או מפעיל בדיקת סאונד, הווליום שווה בכל הרמקולים. יתרה מכך, כאשר אני מחבר את הרמקולים ישירות לDVD, אותם סרטים בעלי ווליום לא שווה במחשב נשמעים בצורה שווה. מה יכולה להיות הבעיה? משהו בהגדרות של הAC3?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן אהלן! אז ככה.... יש לי גיטרה ומגבר... אבל(!)... בשעות המאוחרות או בשעות צהריים כשאי אפשר לשמוע עם הרמקול של המגבר.. אפשר לשמוע באוזניות. זאת הבעיה... האוזניות היחידות שיש לי בבית הם : אוזניות של ה- MP3... (כבל קצר מדי), אוזניות מעפנות של 30 שקל Maxell.. (לבנות כאלה עורפיות שנכנסות לתוך האוזן.. ואחרי 5 דקות האוזניים כואבות - לא בא בחשבון לשבת ולשמוע עם זה מוזיקה), וזהו! אז אני רוצה אוזניות איכותיות עד כמה שאפשר בתקציב של 200 שקל פלוס מינוס. ראיתי את ה- AKG K26P והם נראו לי כמו משהו שאני יהנה ממנו במחיר הזה.... אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא! תודה מראש, עודד ב.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי , הייתי מעוניין לדעת איזה כרטיס קול הכי איכותי מבחינת הצליל המופק ממנו. השימוש בו יהיה לחיבור אל אוזניות ישירות, לכן הגברה פנימית טובה תהיה חשובה בכדי שתתאים ל Equation RP-21. E-MU® 1212M ESI Juli@ PCI ESI MAYA44 אשמח לשמוע עוד חלופות
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני הזמנתי את ה Logitech x530 ורציתי לדעת איפה המקום הטוב ביותר לשים את הסאב הנה תמונה של החדר: פה הסאב הישן לשים גם את החדש שם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלה אני מתכנן לשדרג את מערכת הסטריאו בחדר שתפקידה העיקרי הוא שמיעת מוזיקה מהמחשב, אם כי בעתיד אני גם מתכנן לחבר אותה לטלוויזיה. המערכת בנוייה מהחלקים הבאים: כרטיס קול של חברת Hercules דגםFortissimo III 7.1 רסיבר של חברת Pioneer דגם VSX-405 וזוג רמקוליים מדפיים של חברת JBL דגם XE-2 תחילה שקלתי לקנות מערכת רמקולים 2.1 אך מכיוון שהתקציב מאפשר לי לכוון גבוה יותר, אני שוקל כעת ללכת על רמקולים מדפיים. האם שידרוג של הרמקולים בלבד יכול לעשות את העבודה או שעלי גם להחליף את שאר המרכיבים של המערכת? אשמח לקבל עצות והכוונות בנושא.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אמי תקנה טלויזיה ואני צריך עזרה באיזה דגם לקנות. מכיוון שאני לא מבין בטלויזיות אני צריך את עזרתכם. הדברים היחידים שאני מבקש הם שהטלויזיה תהיה לפחות 32" [אם אין מסכים איכותיים במחיר הנל, אז יותר קטן], חיבור HDMI וCOMPONENT, ואם זה אפשרי אז תמיכה ב1080P [לPS3 החדש שלי]. תודה רבה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר מערכת לאוטו שגם מנגנת צרובים עם MP3 וגם יש לה יציאה לנגן MP3? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, הורדתי איזה סרט בלו ריי, הוא מגיע בחמישה קבצי TS כאלה. הצלחתי להפעיל את הוידאו, במדיה פלייר קלאסיק ובנגן של איזושהי חברת קודקים, ELECARD שמה, וגם התקנתי אינספור קודקים, גם של אלקרד האלה. סאונד בתוכנה שלהם לא פועל, במדיה פלייר קלאסיק כן, אבל הוידאו זז בפריימ-רייט נמוך להחריד. למישהו יש נסיון בהפעלה של קבצים כאלה? חייב עזרה, ישבתי על זה בשלושת הימים האחרונים ולא הצלחתי .... במדיה פלייר הרגיל מנוגן הסאונד אבל לא הוידאו, וב-VLC פלייר זה בכלל לא פועל.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום..אבא שלי נמצא כרגע בהונג קונג לזמן מוגבל ככה שאם תוכלו אני צריך את זה דיי מהר..תודה אני מחפש אוזניות..משהו בסגנון shure e2c/3c או הultimate ears..אם יש המלצות אחרות, בכיף. זה צריך להיות בטווח ה100-200 דולר..עדיף מאוד לטווח ה100.. תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רוצה לקנות מסך LCD לסלון בגודל הנ"ל יש המלצות ? התקציב הוא 7000 +-
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן אנשים, נתקלתי ברמקולים של חברת SonicGear ברשת (לצערי עוד לא שמעתי אותם באמת), שמאוד מעניינים אותי. בין כל הדגמים שיש להן שנראים יפה אבל לא מעניינים אותי תאכלס כי המראה לא אומר כלום על הצליל, נתקלתי בכמה דברים מעניין. ההכי מעניין הוא ה-iSteroid. שימו לב, רמקולים 2.1 עם מגבר מנורות! לא יודע אם יש להם עוד דגמים כאלה, לא יודע איך זה נשמע, אבל זה בהחלט משהו מעניין מאוד. http://www.sonicgear.com.sg/pdetail.php אני מקווה שייצא לי לשמוע את הרמקולים האלה (בין אם אני אוהב ובין אם לא, הם מעניינים אותי). אם למישהו יש גישה לזוג, אתם יודעים מה לעשות Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לקראת קניית HTPC , צריך המלצה לכרטיס קול איכותי עם DAC טוב, או DAC חיצוני בנפרד. המטרה היא שיהיה ניתן (אם אפשר) להחליף CD איכותי - למטרת שמיעת מוסיקה ברמה אודיופילית. ברשותי רמקולים של אודיו וקטור , רסיבר yamaha rxv 2700 , ומגבר nuforce ia7. טווח מחירים רצוי ~4000 ש"ח. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
התחדשתי ברמקולים X530 לפני פחות משבוע חיברתי את הרמקולים לסאב כמו שצריך חוץ מזה שהחלפתי במקומות בין האחורי הימיני ושמאלי כי כשעושים בדיקת סראונד הוא מזהה אותם הפוך.. הרמקולים חוברו לכרטיס http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257 לפי הצבעים ירוק לירוק כתום לכתום ושחור לשחור.. עכשיו יש בעיה בכל זה: לא שומעים בסראונד בכלל.. במוזיקה שומעים רק משני רמקולים קדמיים ששמעתי אצל חבר ששומעים שכולם בסרטים אותה בעיה.. במשחקים יש עוד סראונד אבל שומעים ממש חלש משני האחוריים ישלי ויסטא ואמרו לי שזה בעיה איתם אבל לחבר שלי יש אותם בויסטא ואין לו שום בעיה בבקשה עזרה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול בחיבור USB, לשימוש במחשב נייד (כרטיס הקול המובנה לא שווה הרבה). הכרטיס ישמש לצפיה בסרטים, ויחובר לרסיבר (מע' קולנוע ביתית). אשמח לקבל המלצות כיוון שאני לא מכיר כלל את התחום הזה. לגבי תקציב - 200-300 נראה לי די והותר, 400 כבר קצת יקר לי, אבל נראה על פי ההסברים שלכם. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
עלה לי רעיון שראיתי דווקא בפורום תצוגה וגרפיקה ואני אוסיף כמה סעיפים על מנת להתאים אותו לצרכים שלנו אני רואה שאלות שחוזרות על עצמן על כרטיסי קול.בפורום גרפיקה יש סטיקי על כרטיסי מסך ברמות משתמש ותקציב הרעיון שלי הוא כזה לפורום שלנו : רמת משתמש : בסיסי ביותר איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב עד 300 שקל שימוש : מוזיקה וקצת משחקים רמת משתמש : מתקדם איזה כרטיס מומלץ : קריאטיב או ESI עד 800 שקל שימוש : מוזיקה סרטים משחקים רמת משתמש :כבד איזה כרטיס מומלץ : EMU ESI בין 800 ל 1600 שקל שימוש מוזיקה נטו נוחות שימוש חשוב לציין כל דגם מחווית שימוש של חברי הפורום.שאלות חוזרות ונשנות פה ונפתחים ת'רדים מיותרים.יעוץ של כמה שורות על דגם לפי רמת המשתמש יכול למנוע פתיחת שאלות מיותרות.…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הייתי רוצה לקבל המלצה על רמקולים בתקציב של 1000 ש"ח פחות או יותר לעסק קטן ... תודה
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שמעו ישלי כרטיס קול nVIDIA MCP04 - Audio Codec Interface PCI האם זה כרטיס קול טוב ? נחמד ? או מה אתם אורמים אליו ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, לגבי שני הכרטיסים הנ"ל איזה כרטיס מנצח נטו מבחינת איכות הסאונד שהוא מוציא? ללא קשר למחיר, וגם ללא קשר לפיצ'רים הנוספים שהם מציעים, אלא נטו מבחינת הסאונד+ דרייברים. מה הייתם לוקחים? תודה
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-