אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
בסוף אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על 5.1 ואלה X540 נראים לי הכי טוב כל ביקורת משבחת אותם המחיר הוא די גבולי בשבילי 650 אבל אני מוכן לההשקיע בשבילם מה אתם אומרים עליהם \ יש אולי משהו טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אוקי אמ.. המחשב שלי הוא p4 2.8 הבעיה שיש לי כרטיס מסך ישן, ג'פורס 4... והמסך שלי הוא phiplips אז עכשיו. כעיקרון אני מעונין לקנות xbox 360 כאשר תצא הגירסה החדשה.. רציתי לדעת אם יש מצב שיש מסך LCD בגודל של 21 אינצ' HD שאני יוכל להחבר עליו גם XBOX וגם את המחשב. ואיזה כרטיס מסך אני יצתרך? או שעדיף כבר לקנות מסך גדול 32 אינצ', ולהישאר אם שלי, כי אני בסדר גמור איתו....?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום יש לי D2, כמו לכולם, ואני מעוניין לשדרג את האוזניות. חשבתי על HFI-650 ,UltraSone. יש להם התנגדות גבוהה יחסית, משהו כמו 70 אוהם. האם תהיה בעייה איתם? הנגן יסחוב? תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני מתלבט בין אוזניות לנגן Creative Zen V Plus Sennheiser CX300 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=401055 Creative EP630 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=401958 Sony MDREX51LP http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=35860 Creative EP635 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472643 אם יש לכם עוד הצעות לאוזניות שנכנסות בתוך האוזן ואוטמות את הרעשים מהסביבה תרשמו כאן, התקציב הוא כמו של האוזניות פה 100-200 תודה למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך המרפט של הLCD37 אינטצ' הזאת? אני רוצה לקנות אותה.. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1579&CategoryID=138&Page=1
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כי זה הבדל של כסף רציני.. וזה מהכסף שלי.. אני נוטה יותר לZ5500 אבל אנמי מפחד שאין הבדל גדול ביניהם ואני סתם יזרוק כסף שקרעתי ת'תחת בשבילו.. אז האם באמת שווה להשקיע ב5500 על פני ה5300 ולהוסיף את כל הכסף? ואין משהו משתלם יותר מהZ5500 באותו המחיר נכון?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מחבר בrc את כרטיס המסך gf440 mx 64mb למסך של טלוייזיה בav יש דרייבר הכי חדש -מקורי מnvidia המחשב פשוט לא קולט את הtv ואני לא מצליח להשמיע קבציי וידאו של דור 3 פלפון lg במחשב רואים אבל לא שומעים! יש לי חבילת מקודדים של kazza mega pack
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום. ניתקלתי בבעיה שמאוד מפריעה לי במחשב. כשאני מנסה להקליט משהו בעזרת המיקרופון, לא משנה כמה זה רועש או שקט, המחשב אוטומטית מנמיך את הווליום לאט לאט מה שיוצר סאונד של פייד אאוט בסופו של דבר. אני לא יודע אם הבעיה היא בכרטיס קול או בדרייבר או במחשב עצמו, חיפשתי בכל המחשב הגדרות שאפשר לשנות כדי שהמחשב לא יגע לי בווליום לבד אבל לא מצאתי. חיפשתי גם בגוגל משהו דומה אבל לא מצאתי. כרטיס הקול שלי מובנה בלוח האם: Analog Devices AD1986A. הלוח הוא של ASUS. אשמח לשמוע הצעות ורעיונות איך לפתור את הבעיה הזאת. אני כבר נואש.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
לאחרונה אני שוקל לקנות נגן נייד ,הבחירה כנראה תהיה ה-D2, בין היתר בגלל יכולת ניגון FLAC, מבוסס FLASH, ולא לא כלכך משנה לי לראות ווידיו עליו (אולי פעם ב...). ביום ראשון הייתי אצל אבי יפה. תומר המליץ לי לנסות את ה-K271 והאמת שמאוד אהבתי את הסאונד שלהם, אבל לא יכולתי לנסות אותם עם הנגן (שעדיין לא נקנה). רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם האוזניות הנ"ל ללא הגברה עם ה-D2 (קרי, חיבור ישירות לנגן נייד)? עידכון: אתמול קניתי את ה-K271 מאבי יפה(במחיר לא רע בהשוואה לחנויות אחרות), הסאונד שלהם לפי דעתי (ובין כל האוזניות הסגורות שניסיתי) מצויין! מאוזנות מאוד, מפורטות, באס עדין שלא מכה חזק. פירוט מהמם בתדרים גבוהים (טרבל), וגם במידים. לשמוע הקלטה איכותית לגיטרה אקוסטית הוא משהו מהמם. לכל מ…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הרמקולים הנ"ל שמגיעים עם חיבור סטריאו אנלוגי וחיבור דיגיטלי שלא ניתן לחבר אותו לשום יציאה שמגיעה מהלוח אם מאחורה, איך אני מחבר את הכבל למחשב ולאיזה יציאה מהלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מישו יכול בבקשה להביא הצעה למיקרופון שולחני ממש טוב או אם אוזניות. אני לא מתכוון להוציא יותר מ60שקל על אוזניות אם מיקרופון או יותר מ 30שקל על מיקרופון שולחני אני לא צריך משו לא נורמלי של LOGITECH (יותר מ60שח ...) או משו ממש טוב ,אני צריך דבר פשוט שאפשר לקנות בOFFICE DEPOT או כל חנות אחרת.... ושאני לא יצטרך להזמין באינטרנט *מחול* (אם אתם חושבים שאני ילך לחנות ויבקש שימליצו לי אז לא כי מפגרים שמה כל אוזניה שיש לה מיקרופון הם ממליצים) תודה.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי חיפוש אחרי אוזניות שיתאימו לי, מצאתי את ה MS1 של אלסנדרו הגדעץי אילהם מחיפוש ב HEAD-FI, ורק רציתי לדעת אם יש משהוא יותר טוב מהם בתקציב של 120 דולר? אפשר אוזניות סגורות ופתוחות.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחנויות למשל: http://tinyurl.com/yvws4e רשימת סקירות: http://tinyurl.com/3ager8 אני זקוק לאוזניות אלחוטיות טובות + מיקרופון ובינתיים ה- Plantronics Pulsar 590A הן היחידות שככל הנראה עונות על הדרישות שלי: שימושים, לפי סדר עדיפות: 1. שמיעת מוזיקה מהמחשב (לרוב MP3 ב-256M ומעלה אך גם AAC ו-FLAC מדי פעם). 2. SKYPE - שימוש אינטנסיבי. 3. צפיה בסרטים מה-HTPC בסלון (כדי לא להעיר את הילדות בלילה ) 4. גיימינג עצבני (FSP ודומיו). דרישות נוספות: 1. טווח קליטה ארוך (~5 מטר). 2. חיי סוללה ארוכים (~10 שעות על טעינה אחת). 2. איכות סאונד טובה בשמיעת מוזיקה. 3. איכות מיקרופון טובה 4. איכות בניה גבוהה לשימוש ארוך טווח. אשמח לחוות דעת ממי שהתנסה בהן או לקבל המלצות על חלופות עדי…
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת דיוידי משולב מגבר עם 5 רמקולים וסאב מדגם וLHT3602SDוLGו תמונה הלינק הזה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=473322 1. אבקש קודם כל חוות דעת על המוצר 2.הייתי רוצה לדעת איך כדאי לתלות את הרמקולים הקטנים על הקיר ואיכן למקם את הסאב. 3האם ככל שהחוט ארוך יותר ככה הצליל יהיה פחות איכותי. 4.על כל רמקול כתוב משו אחר אבקש שתגידו לי איפה למקם כל רמקול אחד FR RL RR FL C אם אני עומד עם הפנים לטלויזיה תודה מראש תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול קריאייטיב AUDIGY ויש לי בעיה- ברמקולים האחוריים לא שומעים את צד ימין ואילו את צד שמאל שומעים בשני הרמקולים האחוריים!
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן אנשים, שמתי לב שיש עניין דיי רב במערכות 2.1 שונות והתקציב הרבה פעמים דיי מכובד. עם זאת, כל היידע "המצטבר" בפורום פה בא מביקורות פה ושם או מזה שמישהו שמע כמה דקות איזו מערכת. אני רוצה לשנות את זה. מזה אומר בעצם? ביקורת רצינית ורחבה יחסית של חברי הפורום. בשביל זה צריך להתאסף כמה אנשים באיזה מקום עם כמה מערכות ולבדוק. אז מבחינת מקום זו לא בעיה, אני יכול לסדר משהו (או בבית, או במקום אחר שיש לי). אין לי בעיה לפנות כמה שעות טובות לעניין. גם מקור טוב וקבצים באיכות טובה בשביל לקבל בדיקה רצינית יש לי. הבעיה שנותרת היא הגדולה מכולם, המערכות. יש דיי הרבה מערכות בשוק, כאשר אני מכוון לכיוון הממוצע ומעלה. X-230 ו-ATP3 הן ממש הגבול התחתון פה (ואת שתיהן יש לי, כך שזו נקודת התחלה). ע…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לצפיה בטלוויזיה לא משנה או פלזמה או LCD שהיה 32-36 אינץ איכותי ויתמוך בHD תקציב בערך 6000-7000 שקל תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום העם אפשר קישור לעידכון גרסא של מכשיר Apex DVX815 אבל אני צריך את העדכון הכי חדש שיצא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ברשותי אוזניות Equation RP-21, השידרוג הראשון שנעשה בהן הוא החלפת החיווט הפנימי ע"י אנטולי. מה עוד ניתן לעשות שישפרו את האוזניות מבחינת סאונד ונוחות? יצא לי לראות שהיה אדם שהחליף את הפאדים, והוסיף שבמהלך זה השתפרה הנוחות והצליל. אז מהיכן ניתן לקנות פאדים אחרים לאוזניה, משהו שיהיה יותר נוח , כמו ב AKG K701
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הH600וMicroLab , איך החברה.? אמינה? טובה.? המפרט נראה לא רע.. ואני צריך מערכת גדולה למחשב.. מה אתם אומרים.? Aviko
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי לכולם. ברצוני לקנות לקנות רמקולים נוחים וניידים לIPOD MINI. אני מדבר על הסוג שמיועד לIPOD בסגנון תחנת עגינה. אשמח לקבל המלצות. קונה בארה"ב.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
logitech Z-4 , Harman-Kardon SoundStick 2.1 Creative 2.1 Speaker System I-Trigue 3400 אני מתלבט בין כול אלו,ורציתי לדעת מה הערכה הכי מומלצת מכול אלה מכול הבחינות, כאשר באס עמוק ואיכותי הוא פרמטר אחד החשובים בשבילי(שומע טראנס וPsy)?[br]פורסם בתאריך: 26.08.2007 בשעה 18:05:21 מצטער על ההקפצה,אני פשוט מחפש רמקולים למחשב בדחיפות ואין לי הרבה זמן להחליט.אז מבקש ממי ששמע את הערכות האלה ומבין עניין ,שיגיד לי מה הכי מומלץ מאלה ואם יש אחרים יותר טובים,אז הייתי רוצה לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל לנתח לי קצת א ני אשמח, לא מצליח כ"כ להבין את ההבדלים ביניהם ואני מתלבט בשביל המחשב החדש שלי. בעיקרון אני גיימר כבד וחולה מוזיקה וגם קצת סרטים. זהו =]
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלתי. אני רוצה לראות להעביר תמונה מהמחשב(כרטיס מסך?) לטלוויזיה. ניסיתי לחבר לכרטיס מסך כבל, כשהצד השני נכנס לשקע video בטלוויזיה, אך איני רואה תמונה. מה עושים? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-