אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה לכונן בלוריי, בפרט מבין הדגמים הבאים: Pioneer BDC-S02 Sony BDUX10S ASUS BC-1205PT LG GGC-H20L LightScribe
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת למחשב שתשלב (איכשהו) מוזיקה, סרטים ומשחקים. בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של מדפיים ומגבר יד שניה, אבל זה מסובך לי מידי כי אין לי אוטו אז אני לא יכול ללכת ממקום למקום ולנסות שילובים של רמקולים עם מגברים. אז די פסלתי את הרעיון הזה. הסתכלתי אחר כך, וראיתי כמה ביקורות באינטרנט על הרמקולים המוגברים Audioengine a5 שאומרים שיש להם אחלה סאונד ואיכות בנייה מעולה, אבל אני לא בטוח שהם מתאימים לסרטים ומשחקים. עוד סט רמקולים אחר הוא ה-logitech z5500 שעכשיו נמכר בחצי בערך ממה שהוא היה נמכר עד לפני כמה חודשים (1200 ש"ח בערך), שאומרים שלסרטים ומשחקים הוא מעולה למחירו אבל למוזיקה הוא זוועה.... ד.א ראיתי את הסקירה באתר על ה- Solo c7/c6 אבל פשוט הרמקולים האלו לא נראים לי מ…
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קיבלתי את האוזניות שהזמנתי. אז ככה: מדובר בAKG K324 שהוזמנו מאיביי ב3.7 ב18$ כולל ביטוח משלוח (משלוח בחינם). האוזניות עולות 200 ש"ח בזאפ. שמעתי את הדגם AKG K315 או דגם דומה שהיו לא משהו בכלל. לאחותי יש K312P שהן עוד פחות טובות (מן הסתם). שמעתי גם סנהייזר CX300 שלא אהבתי והימרתי על הדגם הזה. דבר ראשון איכות סאונד: מכל מה ששמעתי עד היום מin-ear אלה הכי טובות (לא שמעתי כ"כ הרבה איכותיות אבל בכל זאת כל מיני). הצליל מפורט, שמעתי צלילים בשירים שלא ידעתי שהיו קיימים בהם. הבאס יורד מספיק נמוך ולא נמרח/ נחתך כמו בכל דגם אחר ששמעתי. לא מכיר אוזניות טובות יותר במחיר הזה כפי שנקנה מאיביי ולא חושב שבכלל קיים דגם יותר טוב למחיר. תכולת אריזה: 3 מתאמי סילי…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבריה, כותרת + חוות דעת על החברה/טלויזיה תודה
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הלכתי עכשיו לראות מסך LCD אבל לפלזמה הזאת היה נראה שיש תמונה הכי איכותית רוצים עליו 7500 ש"ח, מה דעתכם ? השימושים שלי הם טלויזיה רגילה 90% וסרטים 10%.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, רכשתי logtiech x530 ואחרי כמה הגדרות קצרות דרך הsoundmax (relteck hd) s ובדיקת סראונד דרך התוכנה היתי מרוצה. אבל בסרטים אני מבחין בנתון משונה, חבילת הקודקים מראה לי בסאונד את הדבר הבא: ( תסתכלו למטה בשורת המשימות) בoutput רשום לי stereo . שאני נכנס להגדרות של ה ffdshow audio decoder ומסמן ac3 ו ac3 s\pdif אז אין לי סאונד בכלל. אני שומע בכל הרמקולים בסרטים, אבל עדיין מרגיש שמשהו קצת חסר.
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת 2.1 לסרטים, מוסיקה ומשחקים. לפי התגובות די נסגרתי על רמקולים Z2300 של Logitech (אשמח לשמוע על המלצות אחרות באותו טווח מחירים). בנוסף קראתי הרבה המלצות על כרטיס קול Asus Xonar Essence ST. השאלה האם אני צריך בכלל כרטיס קול לרמקולים אלו, או שאפשר להסתפק בכרטיס קול פשוט יותר (אם בכלל לא מספיק רק זה שיש בלוח אם) לניצול מלא של הרמקולים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב תמיכה ב FHD מעדיף פלזמה מאשר LCD כי רוב השימוש זה טלווזיה חברות מועדפות sony SHARP HITCHI LG NEC
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
האם האופציה היחידה לקבלת סאונד איכותי היא הz5500? אני משוכנע שמערכת סראונד עם רסיבר והכל ב2000 שקל תביא סאונד ברמה של הפאלפון שלי אז לפי מה שראיתי פה מומלץ ללכת על מערכת high end של מחשב האם עדיין ההמלצה על z5500 תקפה או שצצו אופציות חדשות ? האם יש תקלות ואי סיפוק מהמערכת של לוג'יטק ?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר קטן ופשוט שממתג בין אוזניות ורמקולים למחשב. יש מכשיר של פלנרוניקס אבל לא מצאתי מישהו שמוכר אותו בארץ. רעיונות למישהו? http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000069E1V/103-0067678-2451803?v=glance תודה, יובל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני שומע הרבה אנשים שאומרים למשל יש לי סאב שיש לו 8 אינצ' או 12 או או 5.25,עכשיו מישהו יכול להסביר לי בבקשה מזה משנה באמת?(חוץ מזה שבטח הגדול יותר נותן יותר כוח) תודה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון של דירתי. המרחק בין הקירות הינו 2.8 מטרים, תכלס יוצא שמרחק הצפייה הוא 2.6. התקציב הוא עד 4K ולא חשובים לי כל כך מאפיינים כמו 3D וSMART . הטלוויזיה רוב הזמן תהיה מחוברת למחשב ובשאר הזמן לעידן פלוס (מובנה בכל הדגמים המצורפים). ההתלבטות העיקרית שלי היא על גודל המסך: 42' או 46'. ראיתי מסך של LG דגם 42LN542Y שמצא חן בעיני ומוצע באלמ במחיר אטרקטיבי- 2,680 ש"ח: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?p ... m=7E05AFD1 כמו כן ראיתי שני מסכים נוספים של סמסונג בגודל 46', (הרבה יותר דקים מהדגם הקודם- 4.7 לעומת 7.9 ס"מ). הראשון כולל גם SMART (שלא כל כך הכרחי לי כאמור), נמכר באלמ ב4,000 ש"ח כולל סאונד בר מתנה. הדגם הוא ES5600. http://www.olsa…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 2.1 וחשבתי על Altec Lansing ATP3 מה דעתכם עליהם ואם יש לך רמקולים טובים יותר באותו טווח מחירים (עד 350שח ) אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
הזמנתי SOLO 6C המיועדים להחליף את הATP3 הותיקים שלי. המצב הנוכחי כרגע הוא שהATP3 מחוברים בתור רמקולים קדמיים ומערכת הסטריאו שלי מחוברת כאחוריים בתצורת QUAD. סה"כ מצב מספק בצפיה בסרטים ובמשחקים. כאשר אני שומע מוזיקה אני בד"כ מעביר את כל השמע למערכת או מכפיל את הסטריאו לקדמיים ולאחוריים יחד. בעקבות המעבר אשאר בלי סאב. חשבתי לחבר את הATP3 ליציאת הסנטר\סאב בכרטיס הקול שלי כך ש2 הרמקולים יחדיו ישמשו כסנטר והסאב כסאב (מן הסתם) יש טעם לנסות כזה SETUP?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתכנן לקנות אוזניות חדשות לגיימינג. השימוש הוא לגיימינג בלבד, לכל שימוש אחר יש לי אוזניות אחרות או רמקולים כך שאין צורך להתחשב בשום דבר אחר. מבחינת תקציב אשמח לקבל אופציות במחירים שונים ולהבין מה ההבדלים, וכך אחליט אם התוספת שווה לי את זה. אבל כנראה שלא אשקיע מעבר ל- 700 ש"ח. מה שחשוב לי: - נוחות, להרבה שעות (אז אני מניח ש- over ear יהיה הכי אידיאלי, ואוזניות סגורות (?) ). - מיקרופון, שיהיה איכותי ועם pop filter לפחות סביר. - אלחוטי - לא בלוטוס (או כן בלוטוס עם דונגל). בקיצור, שיהיה איך לחבר למחשב נייח. - surround מדומה, על מנת להבחין בכיוון הסאונד במשחקים. אני נוטה לכיוון אוזניות של Sennheiser בגלל הרבה המלצות שקראתי עליהן…
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברים, יש לי מערכת 5.1 של לוגיטק- Z506 כבר תקופה ארוכה, נדמה לי שאפילו מעל ל-5 שנים.. היא מערכת מעולה ואני מאוד מרוצה ממנה אבל בשנה + האחרונות היא כבר עושה לי הרבה בעיות ואני מעוניין להחליף אותה.. מחפש להתחדש במערכת 5.1 בסגנון של ה-506 בנוסף אם זה בכלל אפשרי אשמח שגם תיהיה לה אופציה להחבר אליה בבלוטוס.. אבל בעיקרון הכי חשוב לי זה החיבור למחשב ואיכות הסאונד תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי 200 ש"ח שאין לי מה לעשות בהם. החלטתי לקנות בהם אוזניות. בבקשה תמליצו לי על אוזניות בתקציב הזה, אבל שמחיר המשלוח יכלל בתוך ה-200 ש"ח. בבקשה, שמחיר האוזניות+המשלוח לא יעברו את ה-200 ש"ח. יש לי כרטיס ישראכרט צעיר ויש לי בו רק 200 ש"ח, אז אפילו ב-אגורה אחת אי אפשר לעבור את תקציב ה-200 ש"ח. אני אשתמש באוזניות רק לשמוע מוזיקה וכו', לא צריך מקצועיות, אבל שיהיו באיכות טובה ביחס למחיר.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי טלוויזיה LG 55LE5500 בת שלוש שנים התחילה לפני שבוועים-שלושה להציג תמונה מקרטעת. אני מתכוון לMICRO STUTTER - התמונה זזה חלק ואז יש תקיעה קטנה לעשירית שניה, ושוב חלק למשך שתי שניות, ושוב זה קורה. זה קורה לי גם מהממיר של HOT, וגם כשאני מנגן סרט מדיסק און קי. אחרי כמה דקות של צפייה ללא בעיות זה מתחיל, והפתרון לכבות והדליק, או במקרה של הדיסק און קי, פשוט לצאת מהסרט ולפתוח חזרה. זה נראה ככה גם עם הTRUMOTION דלוק וגם כבוי (הפיצ'ר של ה120HZ שבתכלס נותן 60HZ). הדבר היחיד שמצאתי לנסות זה FACTORY RESET , סתם איבד לי את ההגדרות של הצבעים ולא עזר. הFIRMWARE הוא העדכני ביותר, ואי אפשר גם להתקין אותו מחדש. לא מצאתי משהו באינטרנט על הדגם הזה ובכלל על סדרת LE5500 עם הבעיה אני…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש אוזניות USB בתקציב של עד 150ש''ח, אם למישהו יש הצעות על סוגים שונים של אוזניות שמתאימות לתקציב,וגם על חנויות באזור המרכז, אני אשמח אם הוא ירשום כאן. תודה וגמר חתימה טובה.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להריץ 1080P (כאשר 720P עובד בסדר) אך נתקל בקשיים, הסרט נקתע כל שנייה ולא רץ. ניסיתי להתקין את התוכנה שהביאו כאן + קודקים (התקנתי בהתחלה MEGA K-LITE CODEC PACK) ואז מחקתי והתקנתי בנפרד רק: FFDShow Tryouts + Haali Media (Matroska) Splitter ואז בשביל H264 ניסיתי להתקין CoreAVC יש לציין שהמחשב מפורמט על WIN7 32BIT המפרט המלא: P4 2.8GHZ Gigabyte 945P-S3 3GB DDR2 667Mhz ASUS Radeon HD 4670 1GB DDR3 PCI-E 2.0 תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי אני מדמיין אני לפי דעתי העוצמה הכללית של הרמקולים פחתה בזמן האחרון ואני מוצא את עצמי שם על ווליום 50 בזמן שפעם הייתי באזור של ה 40 וגם נשמע כאילו יש קצת רחשושים פה ושם מצד הרמקולים בזמן ניגון של צלילים מסויימים וחוסר נקיות אולי אני מדמיין את זה מה איתכם שמתם לב לתופעה כזאת למי שיש סולו 7 אולי זה הקור משפיע עלייהם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רדיו-דיסק איכותי, עם אמפי3 יהיה עדיף בהרבה, אבל אני לא יודע מה טווח המחירים ומה עדיף ומה לא. בעקרון המערכת הולכת להיות 2קדמיים +2אחוריים +טוויטרים מקדימה ומאחורה (אין לי נתונים מדויקים לרמקולים, מערכת שאחי קנה לא מזמן ועכשיו הוא מחליף ומביא משהו אחר) הבעיה היא שהרדיו-דיסק ברכב לא משהו, הוא שורט את הדיסקים ואפילו הרס לי כבר 2 דיסקים , עכשיו זה לא קורה.. והוא גם כולו חצי הרוס כל הפאנל שלו כאילו נפל מרב-קומות. יש לי כמה שאלות, קודם כל איך אפשר לאלתר חיבור של הרדיו דיסק שאקנה לרכב? הרי הוא יקח סלוט אחד והרדיו דיסק שבא אצלי עם האוטו תופס 2 מקומות, אם מישהו ממכם נוסע ברכב אמריקאי אז זה הרדיו דיסק שיש בקוואליר. דבר שני אם אני מעוניין ברדיו דיסק תומך אמפי3 וצרובים מה הטווח מחירים…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב, אני מחפש אוזניות חדשות לIPOD נאנו לשמיעה בחוץ. קודם כל, עד היום שמעתי בAKG K412 או איך שלא קראו להן לפני זה (K24P או משהו). אחרי זה היה לי את הK414 שיש להן טווח טיפה שונה אבל הן סגורות, ולא כל כך נהנתי, אז לקחתי את הרפידות שלהן (רפידות עור בניגוד לספוג המגעיל של 414) ושמתי על 414 אחרות שקניתי. לאחר מכן, יצא לי לקנות את הK240 הפתוחות של AKG, שנשמעו מדהים מהמערכת, אבל לא במכשיר נייד, והיו דיי ענקיות. הבעיה היא כזאת, אני רוצה להשקיע עכשיו סכם שנע בין ה80 ל110 דולר (אפשר לחרוג, אל תקחו את זה כסכום מחייב) באוזניות פתוחות. אם יהיה צורך אני ארכוש מגבר נייד FIIO E5 או מגבר אחר,אבל אלה צריכות להיות אוזניות שהאייפוד שלי מסוגל להגביר כמו שצריך עם זה, לווליום גבוהה גם באיזורים …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי זאת לעזזזזזל C MEDIA כי אני רואה בכל הת'רדים שמדברים על הצ'יפ שלהם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-