אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הכבל של האוזניות עושה בעיות, וכתוצאה מכך לא ניתן לשמוע חלק מהערוצים של הסאונד... בעייה מוכרת לכולם. האוזניות איכותיות ונקנו בחו"ל, לכן אני לא מתכוון לקנות חדשות כמובן. אני בטוח שיש פה כאלה שאולי יראה להם טריוויאלי להלחים את זה לבד, אבל לי זה קצת בעיה (ובכלל אין לי זמן פנוי כרגע...), אז מישהו מכיר מקומות שילחימו את זה עבורי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס שנמצא ON BOARD מוציא סאונד די גרוע (בלי קשר לאיכות הקובץ) ואני רוצה איכות כי המערכת סטריאו 'כבדה'
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
י שלי לוח אסוס P5GDC DELUX ובו הכרטי קול המובנה 7.1 החדש שלהם (כרטיס טוב מאוד). משום מה אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון. ניסיתי דרך בקרת העוצמה של מערכת ההפעלה,במאייפינים, יש את רפשרויות "השמעה" אך לא מופעי של "מיקרופון". (מיקרופון מופיע רק בהקלטה. ב"השמעה" יש לי רק 4 משום מה- בקרת עומצה,WAVE,סינטיסייזר,נגן תקליטורים). גם דרך הדרייברים לא הצלחתי. יש לציין שבתוכנות כמו סקייפ המיקרופון כן עובד... אני רק רוצה להגיע למצב של דיבור דרך המיקרופון ושמיעה דרך הרמקולים. מה עושים? איך "מוסיפים" את המיקרופון לרשימה של ה"השמעה"? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי עדיף משניהם? יתרונות\חסרונות... ליבי יותר נוטה לכיוון ה ESI אבל אם הוא חצי מקצועי למה ה audigy יותר יקר בצורה משמעותית? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בסביבות של 500... והבאס חשוב לי... עדיפוץ לאוזניות כפתור...
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GeForce 7300 SE, חיברתי את המחשב לטלויזיית LCD "32 עם כבל DVI-HDMI. האיכות מעולה והכל עובד חלק חוץ מבעיה אחת - המסך בטלויזיה עושה לעצמו "רענונים" כל כמה זמן, לפעמים עד כדי כמה פעמים בדקה, ואז מופיע בפינה של המסך "HDMI" כאילו לחצו על DISPLAY בשלט.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות נגן MP3 בתקציב לא גבוה. מצאתי באולסייל נגן ב-500 ש"ח של חברת POWEDISK. מישהו מכיר את החברה? שמע עליה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן. באוקטובר אני אהיה בארה"ב ואני רוצה לקנות אוזניות לגיימרים (אוליייייי אני אשמע קצת מוזיקה אבל זה לא יקרה הרבה אז לא אכפת לי מהמוסיקה. משחקים הכי חשוב לי). חשוב לי שיהיה להם יציאה אופטית כדי שאוכל לחבר אותם ל-Xbox 360 (זה בעצם חובה. אחרת אין לי מה לעשות איתם). תקציב כאמור - 50-70$. ד"א, בגלל שאני נוסע עוד חודשיים, היה טעם בכלל לפתוח את הנושא הזה? דברים ישתנו? דגמים חדשים יצאו וכו'..? או שלא? תודה רבה, גיא.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות בתקציב של ככה 150$... אני רוצה שהן יהיו אטומות (מכסות את כל האוזן) ושיהיה נוח, רמקול לא צריך... אה ומוצרים שאין בארץ זה גם סבבבה כי כרגע אבא שלי בחו"ל אז הוא יקנה לי שם...
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הי, מקווה שזה שייך לפה. יש לי רמקולים שמחוברים כרגע למערכת (שלא קשורה לטלוויזיה). זוג הרמקולים בעלי חיבור דיי מוזר - יש שני חוטים שמתפצלים לעוד שני חוטים ואז מתחברים למערכת. זה נראה ככה: אני מעוניין לחבר את הרמקולים האלה לטלוויזיה. זה אפשרי? אם כן, כיצד? בטלוויזיה ממה שראיתי יש לי חיבור 3.5 ו אדום-לבן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שיש את הכרטיס הזה יכול להגיד לי עם באמת יש שיפור משמעותי באיכות הסאונד ובאיכות ההקלטה, ואם הכרטיס הזה באמת כל כך טוב ומשתלם כמו שאומרים ??? ??? נ.ב למחשב שלי מחובר מגבר שאליו מחוברים 2 רמקולים גדולים (3 - WAY) מעץ (של חברה מקצועית איכותית).
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה הסוללה של המכשיר שלי דיי סיימה את חייה, המכשיר לא עובד יותר מחצי שעה ורציתי לשאול אם מישהו פה החליף לעצמו סוללה לפי המדריך הזה ? הבעיה שלי היא שאני כרגע עדיין בחו"ל (תאילנד) ובגלל שימוש אינטנסיבי יחסית בחצי שנה אחרונה שאני מטייל בה ובטח בגלל שהטענתי יותר מידי הבטריה הלכה רציתי לדעת אם מישהו קנה את הסוללה שממליצים במיסטיק ריבר? האם הם שולחים לארץ? האם יש בארץ מאיפה להשיג בטריה טובה שתחזיק יותר מ- 20 שעות על ה- H340? גם אני לא ממש בטוח אם כל הסיפור הזה לא מסובך מידי לעשות לבד (כל ההתעסקות עם הכבל של הבטריה וכו) ואולי פשוט אני ישלח לבנדה את המכשיר לתיקון וזהו שאני יחזור (מישהו יודע כמה הם לוקחים על ההחלפה ואיזה בטריה הם שמים?) אשמח לכל מידע בנושא
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, לאחר חיפוש בפורום ובגוגל לא הצלחתי למצוא פתרון לשתי בעיות מרכזיות. 1. לא שומעים ברמקולים האחוריים. יש לי מערכת של לוג'יטק X540 שעבדה מצוין עד לאחרונה. הבעייה לא נעוצה ברמקולים עצמם כי כשחיברתי אותם לשקע של הרמקולים הקדמיים שמעו בהם כמו בקדמיים. עברתי על כל החיבורים הסרתי את הדרייברים והתקנתי מחדש. פעם מאתר היצרן של לוח האם ופעם מהאתר של רילטק. חשבתי שאולי הבעייה בקודק פק שהיה לי (למרות שבעבר גם איתו זה עבד) הסרתי ועדיין לא עוזר. הכרטיס קול הוא כפי שצויין של Realtek גרסת HD כלומר 7.1 ערוצים ועם יציאה אופטית. הרמקולים מחוברים אנלוגית. הגדרתי גם בווינדוז (XP) שיש מערכת 5.1 ערוצים ובתוכנה של רילטק מופיע שהכל מחובר, אבל כשמנסים לשמוע רק מהאחוריי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה בסך הכל בקשתי ? להליף את הטלויזיה בסלון שהלכה לעולמה ! נכנסתי לאינטרנט וחיפשתי טלויזיית לד 46 אינץ ומאז החיים שלי לא אותו דבר .. ים של דגמים וחברות ללא ספר הלכתי לאיבוד. ואז אישתי ( כל הרעיונות הטובים באים ממנה ) הציעה להתייעץ בפורום. חברים, אנחנו מחפשים טלויזיה איכותית בגודל 46 אינץ ( גמיש ), השימוש העיקרי שלה יהיה צפיה בסרטים באיכות HD. היא מחוברת למחשב כך שכל העניין של טלויזיה חכמה לא נחוץ. התקציב שלנו עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי נגן של פיליפס, והאוזניות שלו נדפקו. (שומעים רק באזוניה הימנית). עברתי היום בסניף של באג, וראיתי שהמחירים נעים בין 100 ל1000, וכצפוי, מנסים למכור לי בכמה שיותר יקר, גם אם אין הצדקה לכך. גם 100 ש''י זה נראה לי מוגזם, אז יכול להיות שיקר לקנות בבאג? אצטרך את המלצותיכם כדי לקנות אוזניות חדשות
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
עבר הרבה זמן מאז כתבתי בפורום 'אפילו שאני גולש פה בכל יום... בכל אופן אני צריך עזרה בבחירת זוג רמקולים כתופסת למערכת 5.1 שכרגע מורכבת מזוג רמקולים epos m12 רמקול סנטר ברונז של מוניטור אודיו ורסיבר של מרנץ sr4200. המחיר הוא 1700 עדיף וכדיי פחות . יהיה נחמד באותה הזדמנות לקבל המלצה גם על סאב. תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שיחליפו את הרמקולים הישנים שלי שכבר לא עובדים טוב. הדרישות : שיהיו רמקולים איכותיים יחסית ושיהיה אפשר לחבר אוזניות בקלות למערכת. רציתי לקנות את ה-ATP3 אבל אני מבין שאין יציאה לאוזניות עליו. (אני לא רוצה להוציא יותר מ-450 שקלים). האם יש בטווח מחיר הזה רמקולים עם יציאת אוזניות. ראיתי שבלוח אם שלי (p4p800) יש חיבורים ליציאה קידמית של אודיו, אבל למארז אין את המחבר הזה, אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג מחבר כזה, ככה שיהיה אפשר לחבר אוזניות מקדימה? מבחינתי גם קופסת פיצול עם מפסק זו אופציה, האם יש כזה דבר? וכמה יעלה לקנות דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פה 3 אוזניות אבל לא יודע איזה עדיף לי אני רוצה אוזניות שטובות בביצועים אבל אני לא יודע לפי המפרט הטכני SENNHEISER CX300 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CX300&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap〈=he# SENNHEISER MX55 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX55&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231# SENNHEISER OMX70 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=OMX70&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231# איזה כדאי? אתם יכולים להביא הצעות משלכם (תקציב עד 250, אוזניות כמו למעלה)
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס טלויזיה שתומך ב HD - יש חיה כזאת? אני צופה בשידורי HD מהמחשב, ואני רוצה להעביר את השידור לטלויזיה שבחדר וחשבתי לקנות כרטיס טלויזיה ורציתי לבדוק אם יש דבר כזה, ומעבר לזה, אם יש המלצות למשהו ספציפי? תודה רבה, שי.
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חברה.. כמו שאומרת הכותרת, החלטתי לקנות את נגן ה-mp3 של iRiver 195TC, המכיל 512 MB. השבוע אמי אמורה לטוס ללונדון. שאלתי היא, האם מישהו מכם, מכיר איזושהי חנות מרכזית של אלקטרוניקה בלונדון? כך שלא אצטרך לשגע את אימי? עוד שאלה, האם יש סיכוי שהמכשיר נמכר בדיוטי-פרי שלנו בנתב"ג?? תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
דרישות: יציאת RCA(אנלוגי) וכניסת PL 6.3מ"מ. אני מנסה לתפוס שתי ציפורים במכה אחת, להוציא איכות אודיו מקסימלית מהמחשב(שמשמש כמקור) ואיכות סבירה להקלטה של גיטרה חשמלית. אפשרות אחת שעלתה היא הASUS XONAR ESSENCE- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=8074 עברתי על הביקורת בהיי פיי וראיתי את החסרונות שלו אבל לא מצאתי משהו יותר טוב במחיר הזה. הצעות, הארות והערות, יתקבלו בברכה!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם; כמו שמצוין בכותרת, יש לי כרטיס SB live מהמחשב הקודם והתחלתי לחשוב אולי יהיה עדיף לחבר אותו מאשר הכרטיס המובנה על הלוח? יש לי לוח Gigabyte 945p-s3 לוח דיי חדש, ורמקולים Logitech z4 האם הכרטיס עדיף? האם הוא יספק לרמקולים עוצמה מלאה? תודה לעונים, -רון
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
*שלום* חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות, כבר מזה כמה שבועות אני מחפש דיל טוב לרכישת אי פוד יש לי מספר שאלות בעיניין. אני חושב שממש אין לי שום צורך באי פוד של 20 גי'גה מהסיבה הפשוטה שיש לי רק 1200 שירים אך ממה שראיתי באתרים האיפודים היחידים שמוכרים כיום הם הדור הרביעי והם: 20 גי'גה 40גי'גה והמיני 4 גי'גה האם לא מוכרים יותר או לא מייצרים יותר את האיפוד דור שלישי של 10 גי'גה?? כי אין ליש ום צורך ב20 גי'גה, בנוסף את האיפווד אני יקנה במיאמי בארצות הברית. האם יש פשרה אחרת בין ה20 גי 'גה למיני?? משהו באמצע?? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
PMX60 או PX100? PMX אלה העורפיות האלה נכון? הן עולות בסביבות 280 וPX עולות כ350 הן "ראשיות" אז מה יותר טוב? אתם יכולים להביא את הנתונים הטכניים ולהסביר? כלומר להגיד מה טוב יותר ולהסביר מדוע?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש תכתובת ענפה בקשר לכרטיס ה- 150PVR מה שהבנתי הוא שהכרטיס עובד ב XP PRO עם מדיה סנטר וללא . (השלט השחור לא מתפקד עבור מדיה סנטר) ב VISTA אין בעיות להבנתי . מה המצב ב 7 WIN (עם ובלי מדיה סנטר). יש בידי את המקלט לשלט הנקרא 01 TSES-IR האם היום עם מערכת הפעלה מעודכנת יהיו בעיות? (אני מעונין להפעיל ב PRO XP ואחר לעבור ל 7 WIB ) בברכה שייקה אדלר :
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-