אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
ככה התקנתי לוח חדש והופיעה בעיה מוזרה. כרטיס קול מותקן בווינאמפ שומעים מוזיקה אבל בלוח בקרה מראה ששום כרטיס לא מותקן מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש רמקולים למחשב לדבר ראשון משחקים וגם סרטים ומוזיקה אבל בעיקר משחקים אני צריך 5.1 רמקולים איכותים ומתכון לפזר אותם בחדר חשבתי על SW-5.1 3000וGenius או M960וMicroLab אוMMS260/00וPhilips או בכלל עדיף משהו של Creative תקציב 500-400 מוכן לחרוג עם שווה תודה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום. כולם אומרים שרמקולים 2.1 זה למוזיקה ו5.1 זה למשחקים ולסרטים מישהו יכול להסביר למה 5.1 לא טוב למוזיקה? היה לי 2.1 ועכשיו יש לי 5.1 ויותר כיף לשמוע איתם מוזיקה מאשר 2.1 . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את הרמקולים מאחורה במחשב 4.1 וסידרתי בלוח בקרה->צלילם ->הגדרות רמקול שיהיה על 4 רמקולים ...ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה לא עובד...מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
זקוק להמלצה בדחיפות לרמקולים 5.1 למחשב . עוצמה כוללת חזקה , מיועדות למשחקים וידאו אבל בעיקר למוזיקה !!! מיועדים לתלייה בחדר 4על 3 מטר . התקציב בין 500 ל900 ש"ח ! רצוי הממלצה מלמישהו שיש כבר והוא את המוצר , אני חוזר שוב ! מיועדים בעיקר למוזיקה !
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום מצאתי מערכת קולנוע נשמעת די טוב .. תגידו לי מה דעתכם .. תודה מכשיר DVD קורא DivX + כתוביות בעברית ומעדכן גרסאות PROSOUND דגם DivX-9900rb מחודש מכשיר DVD קורא DivX עם אפשרות עדכון של הקודקים החדשים. המכשיר מאפשר הצגת כתוביות עברית שמצורפות כקובץ נפרד לסרטים שהורדו מהאינטרנט. מכשיר DVD חדיש מבית Prosound קורא DivX ו XviD. ערוץ דולבי דיגיטאלי (AC-3), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות קול מדהימה וצליל תלת ממדי אמיתי. תכונות עיקריות: המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים. קריאת פורמטים: DivX, XviD, SVCD, VCD, WMA, DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW MPEG-4, MP3, CD, CD-R, CD-RW ,Photo-CD. מפענחים של AC-3, MPEG-II. אפשרות הגדלת מסך צפייה. הרצה קדימה ואחורה x2, x4, x6…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על Labtec Arena 685 5.1 ומה יותר טוב למשחקים וסרטים Creative Inspire T6060 או Creative Inspire® 5.1 5200 ???
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מערכת קולנוע ביתית(דיוידי+רמקולים), אני לא ממש מבין בנושא כך שאצטרך עזרה קלה. התקציב נע בסביבות ה700-850 ש"ח, המערכת היא לחדר ולא סלון (מידות החדר אינן ידועות לי). המכשיר כמובן מיועד לחדר ולא למחשב. חשבתי אולי על 2 אופציות: לקנות רמקולים בסביבות ה600 ש"ח ולקנות DVD ב200. או הכל ביחד במחיר שציינתי. מאוד חשוב לי שהDVD יקרא DivX וישנה עדיפות לחיבור USB (פרט לא מחייב). אודה מראש לעוזרים במהרה.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני משום מה שומע את הצלילים ללא באס, פירמטטתי את המחשב והתקנתי דרייברים ועדיין שומעים צלילים ללא באס, וזה מזה חרא לשמוע ככה... אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח.
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה LCD בעזרת כבל VGA TO VGA רואים והכול אבל לא שומעים. ליד החיבור של ה VGA יש לי חיבור של אוזניות .. איך מחברים סאונד? יש לי כבל RCA אדום לבן שממנו יוצא לחיבור אוזניות. איך אני צריך לחבר?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות רמקולים מדגם Logitech X540, אך יש לי כרטיס קול יחסית פשוט(SoundMax), הוא מבונה בלוח אם מדגם Intel 865Perl. יש בכלל אפשרות לחבר רמקולים 5.1 לכרטיס קול שלי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי LCD של HAIER דגם L37A8A, היא מחוברת עם חיבור SCART לממיר של יס. יס משדרים חלק מהתכנים בפורמט 4:3 וחלק מהתכנים בפורמט 16:9. כאשר אני עובר בין תכנים שמשודרים בפורמט שונה, הטלוויזיה משנה את ה-Zoom שלה בהתאם לתוכן המשודר. כלומר, שאם אני צופה בתוכן של 4:3 הטלוויזיה משנה את ה-Zoom שלה ל-4:3 ולהיפך. חיפשתי בהגדרות של הטלוויזיה ולא ראיתי אפשרות לבטל את זה. מישהו יודע למה זה קורה? איך מבטלים את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
היי, האם משתמשים ב192 KHZ למוזיקה? אם כן אז למה? יש הבדל בין 48-44.1 KHZ (הכוונה להבדל איכות הנשמע לאוזן)? במה משתמשים למה ולמה? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, ברשותי אוזניות Grado SR-80. האם חיבור מגביר אוזניות ישפיע על איכות הצליל, או רק יספק הגברה לעוצמת הקול שהאוזניות מוציאות? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת איזה מהרמקולים הבאים מומלץ ביותר למחשב, יותר איכותיים,חזקים,יפים,עמידים: Logitech X220, תג מחיר : 320 (הזול ביותר שמצאתי) Creative G-380, תג מחיר: 330, אך מצאתי ב199 במכירה קבצותית בנענע-שופס - נראה אחלה דיל http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901656 או שמה יש לכם רמקולים אחר להמלצה?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני צריך המלצה לטלויזית LCD בגודל 32/37 לסלון, המרחק הוא 3.40 מטרים בידיוק מקצה לקצה. אני עדיין לא סגור אם עדיף 37'' או 32'', אני זוכר שפעם ראיתי איך אפשר לדעת איזה גודל טלויזיה מתאים לפי המרחק בין הטלויזיה למיקום שאני יושב מולה. בכל מקרה, התקציב הוא כמו שאמרתי בסביבות ה4000. ההורים עשו קנייה גדולה ב"מגה" וקיבלו שובר לטלויזית LCD 37'' ב"מבצע" אך טרם יצא לי לראות אותה, מה שגם אני לא בטוח שהיא איכותית. לכן אבקש את עזרתכם: א' איזה גודל מומלץ למרחק של 3.4 מטרים? 32'' או שמה 37''? ב' מסקירה שעשיתי לפני כחודש איזה טלויזיה חברה כדאית, יצא לי לראות המלצות חמות במיוחד על החברות הבאות: LG,TOSHIBA,SHARP,SAMSUNG. אך כמובן שזה משתנה מדגם לדגם, לכן לאחר שהחלטתם מה מתאים יו…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים 5.1 למחשב חדש וזקוק לעזרה . מערכת שמחירה יגיע עד ל700 ש"ח , לחדר סגור עם פיזור רמקולים נוח . מחפש מערכת שטובה למשחקים ולמוסיקה יחד . אני מתלבט בין x530 לבין ה x540 של Logitech איזה מערכת יותר טובה לדרישות ? ואם יש דגמים יותר טובים של Creative או של חברות אחרות ? אשמח לקבל עזרה . תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי אני מחפש זוג אוזניות בתקציב של כ$200 מחו"ל השאלה היא אם שווה להשקיע כזה סכום אם אני מחבר אותם ל כרטיס קול ולא למגבר? אין חשיבות כ"כ לבידוד, מעדיף משהו נוח תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנגן Creative Zen Vision:M ואני רוצה לקנות בשבילו רמקולים ניידים שעובדים על סוללות או על חשמל. על מה אתם ממליצים? JBL ONTOUR/Creative TravelSound 400/Logitech mm28 Portable Speakers או אולי משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
נפלו לי הסיליקונים של נוקיה ואני מחפש חדשים... איפה אפשר להשיג זוג וכמה זה עולה? תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני יודע שהאזניות CX300 של החברה מזויפות הרבה, אבל מה עם הHD555 או HD595? אני לא בטוח איפה לקנות אותם. תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מחפש המלצות לDVD שיהיה יותר נורמאלי מהדגם שמוכרים בדיוטי פרי להלן הדגם: http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=140&mId=1&cId=23&sId=20 אני צריך המלצה שתצליח לשכנע את אבא שלי לקנות משהו יותר נורמאלי (עדיף עם מגבר פנימי) אני מעדיף דגם שיכלול בתוכו גם HD פנימי ולא צריבה ישירה לDVD את הDVD של הדיוטי מוכרים ב200$ - אני אשמח לקבל הצעות לאחד יותר איכותי אבל לא חורג במידה מטורפת מהמחיר. תודה לכול המבינים. עריכה: רק תראו כמה BIGBOX רוצים עליו: http://bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=565&ProductID=9935&VariantID=9936
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-
אני צריך לקנות רמקולים (זוג רצפתי סאב ומגבר) לחדר בערך 3X4 ועוד כמה חודשים לחדר יותר גדול. המערכת גם תיהיה בעתיד לקולנוע ביתי אז שיהיה אפשרות לשדרוג. התקציב בין 3000 ל4000.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
בבית עשינו ניקיון ואחרי 10 שנים שלא מצאנו את הטקליטים של אמא שלי (100 + תקליטים שהם ממש שווים הם כולם מקוריים שנות ה-60-80 וכל התקליטים איכותיים למשל the wall ועד טקליטים רבים וטובים) והחלטנו שאחנו רוצים לקנות פטיפון כי הפטיפון שיש לנו עכשיו מאד ישן ומפחיד אותנו כי הוא יכול בקלות לשרוט או לפוצץ תקליטים איכותיים בקיצור אני מקווה שהבנתם שאנחנו לא מחפשים משהו יקר אבל אני לא רוצה לקנות פטיפון זול ודפוק שלא ישמע טוב... הקיצר אני מחפש פטיפון טוב במחיר הכי זול ששווה את הכסף שהוא עולה אני מקווה שהבנתם את הכוונה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-