עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לרכוש זרוע מתכווננת לצדדים ומעלה מטה. תודה. איך בודקים פיסית, עם הטלוויזיה מתאימה לזרוע או לא?!

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  2. אהלן, קניתי לפני כמה שבועות את ה-microlab x-13, ובינתיים אני מרוצה מהם. יש רק דבר אחד שמפריע, הרמקולים הקודמים שלי היו של creative והיה להם מן חוגה כזו שניתן היה דרכה לשלוט על הווליום, ככה שיכולתי תמיד לראות מה הוא. ב-x-13 הווליום נשלט ע"י השלט, ומופיע חזותית על הסאב. עקב כך שהסאב לא נמצא בטווח ראייה ישיר, אני לא רואה מה הווליום כשאני ניגש למחשב, ושומע אותו רק כשיש סאונד מהמחשב. רציתי לדעת אם יש איזשהם דרייברים או תוכנת שליטה לרמקולים שנותנים לי את האפשרות לראות את הווליום של הרמקולים דרך המחשב. תודה רבה, דוד.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by eyaffe,

אני זקוק לכבל HDMI באורך של כ 3.5 מטר לחיבור המחשב לטלויזיה. איזו חברה מומלצת ?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  4. יש לי מערכת רמקולים קידמים של 2.1 הם בשימוש אצלי כבר די הרבה זמן (5 שנים בערך..) יש גם אחורים אבל הכול בסדר איתם(2.0) והם משמיעות בעוצמה נמוכה מאוד אישהו תדר רדיו.. זה לא משנה אם אני מגביר או מנמיך עדיין אותה עוצמה מה שכן אם אני מנגן קובץ ומגביר אז רק העוצמה של הקובץ עולה ולא הרדיו. ועוד פעם אין לי בכלל טיונר ברמקול הזה.. הכניסות היחידות שיש לו (הסאב וופר)זה אדום לבן ויציאות אדום לבן לרמקולים. מישהו יכול להסביר את זה? [br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 10:25:18 מישהו?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  5. Started by ZoBy,

קניתי כרטיס קול 7.1 ערוצים ומערכת רמקולים של 5.1 ערוצים. אני לא בטוח מתי אני אמור לשמוע בכל הרמקולים, אבל חוץ מבשני הקדמיים אני לא שומע באף אחד מהרמקולים. ניסיתי במוזיקה, משחקים וסרטים, אבל אני שומע רק בשני הקדמיים בכל האפשרויות. יש רק תוכנות מסויימות לסרטים ומוזיקה שאפשר לשמוע דרכם בסראונד או שאני צריך לעשות משהו?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  6. שלום רב, דרושה המלצה לרמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150. יחס עלות תועלת הרב ביותר, אמינות וצליל הכי טוב שאפשר להפיק בסכום הזה... יש חשיבות גם לוויום גבוה, רצוי מערכת רמקולים שמסוגלת להתמודד יפה עם ווליום גבוה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  7. Started by yossi_s1,

שלום חבר שלי מחפש אוזניות חדשות לIPOD שלו והוא לא יודע מה לקנות. הוא לא רוצה את האוזניות שנכנסות לאוזן, הוא רוצה אוזניות כפתור רגילות. ב150 שח פחות או יותר, אפשר אפילו עד 200 אם זה ממש ישפיע איזה אוזניות כפתור הכי טובות? תודה מראש ועוד משהו הוא שומע בעיקר פאנק... אם זה משנה.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  8. שלום בקרוב אני עובר לחדר חדש ואני מעוניין לקנות טלויזיה שתתחבר לממיר רגיל של YES ולמחשב. עקב תקציב ומרחק(משהו כמו 1.5-1.8 מטר) אני חושב ש-32 אינץ' מתאים לי בדיוק מבחינת שימושים זה דיי מאוזן משהו כמו 60% במחשב צפייה בתכני HD ב-720P והשאר טלויזיה, אם זה משנה, רוב הזמן מדובר בערוצי הסרטים, yes start 1-4 ולפעמים קצת ספורט, וכמעט ולא בערוצים 10, 22 וכו' כפי שהבנתי מקריאה מוקדמת LCD עדיפה עבור תכנים איכותיים ולעומת זאת בשידורים רגילים היא נחותה, עד כמה זה מורגש ? במחשבה ראשונה אני מעדיף לקחת LCD שהיא HD READY כי כמו שאמרתי אני יצפה דרך המחשב בתכני 720P..השאלה היא האם זה יהרוס את החוויה בעת צפייה בשידורים רגילים בטלויזיה ? אחרי שהכל נשאל ונאמר- אני כמובן מחפש המלצה לדגמים בהתאם …

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  9. המחשב שלי מחובר לרסיבר והסאונד יוצא ממנו גם בSPDIF. משום מה, דרך יציאת האודיו של האוזניות (הכרטיס קול הוא O/B) נשמע כל הסאונד של המחשב: אינטרנט, צלילי המחשב, מוסיקה וכיו"ב, אך כשמדובר בנגני סרטים כגון , MEDIA PLAYER CLASSIC, BSPLAYER, WMPLAYER הסאונד לא נשמע כלל באוזניות. יחד עם זאת, דרך נגן של DIVX PLUS PLAYER כן שומעים סאונד של סרטים. איך זה ייתכן ומה אני עושה כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזו?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  10. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לאחרונה עדכנתי דרייברים ל- AUDIGY 1 Platinum שברשותי (כן כן, הוא ישן אבל טוב) על WINDOWS 7 ומאז אני לא מצליח לשמוע בכל הסראונד מלבד שני הרמקולים הקדמיים. ניסיתי את ההגדרות של ה- WINDOWS, ניסיתי את ההגדרות של ה- Creative Console, אבל שומדבר לא עובד. ראיתי עוד אנשים עם הבעיה הזו בפורומים בחו"ל, אבל לא הצלחתי למצוא פתרון. מישהו נתקל בזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  11. היי, קניתי את הכרטיס טלויזיה VideoMate Vista M1F וחיברתי אותו למחשב, כולל שלט שעובד וטלויזיה מחוברת דרך חיבור הממיר בcomponent. הבעיה כשבהגדרת מדיה סנטר (ויסטה) המחשב מנסה לאתר את הIR Remote ונותן הודעת שגיעה שהוא לא מוצא אותו. IR HARDWARE NOT DETECTED. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? אשמח לכל טיפ. תודה.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  12. Started by mmnetanya,

יש לי כרטיס קול Sound Blaster Audigy 2 ZS שתומך ב EAX 4 אבל במשחקים ששיחקתי עד כה מאז שקניתי את הכרטיס הזה ושמתי הגדרה של הסאונד בהתאם לכרטיס שלי - - אני לא שומע את כל הקולות במשחקים !!! - כלומר אני שומע חלק מהקולות אבל לא את כולם !!!! - מה עושים ???

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  13. שלום אני מחפש רמקולים למחשב, הרכב 5.1. התקציב הוא כ 500-550 +- הדגש הגדול הוא על האיכות, עוצמה צריכה להיות סבירה+. אז איך אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=27275 או אלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=373372 או זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=580026 מה מתוכם הכי טובות? או כל דבר אחר שיש לכם להציע לי בתקציב שלי? כמו שאמרתי הדגש הוא על האיכות , העוצמה פחות חשובה אבל היא צריכה להיות חזקה מספיק כדי למלא את כל החדר . בבקשה רק תשובות למי שמכיר ויודע ושמע. תודה.

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  14. יש לי אייפוד 4, נהרסו לי קצת האוזניות, אני מרגיש שאוזניה אחת לא טובה, אני יכול לשמוע אבל האיכות ירדה משמעותית, עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות לפחות באותה הרמה של מה שיש (היה) לי, אבל אין לי מושג מה מי ולמה. הייתי בחנויות וראיתי אין ספור דגמים, והם כולם בשבילי אותו הדבר. איך לעזאזל אפשר לדעת מה איכות הסאונד של אוזניות?? מותג? מחיר? אני צריך אוזניות שנכנסות לאוזן, ואין לי צורך בידבורית כי יש לי אייפוד ולא אייפון. אני מוכן לשלם בין 200 ל-300 שקל, אני יכול לקנות בכל רשת ארצית (ksp, bug וכו), אני יכול לקנות באיביי, אני רק צריך לקבל המלצות כי ממש לא בא לי לשלם 200 שקל ולהתבאס כי קניתי משהו שכבר יש לי.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  15. Started by ballcall2,

אני רוצה לקנות אוזניות שישמשו אותי לשימוש של מוסיקה וסרטים. אני שומע סגנונות מוסיקה שדורשים פירוט והבחנה טובה בין כלי נגינה: ג'אז, רוק ומוסיקה קלאסית אני רגיש לסאונד איכותי ואני בעיקר עומד לשמוע דרך המחשב, אבל גם דרך נגן מוסיקה ולכן אני מחפש אוזניות in ear. אני ממש לא מבין באוזניות ובסאונד באופן כללי ורציתי לשאול כמה שאלות: 1) מה סביבות המחיר של אוזניות טובות? האם אוזניות ב300 ש"ח יהיו מספיק טובות או שנגיד ב-700 ש"ח או יותר? פשוט לא גיבשתי לי תקציב כי אני לא יודע איזה תקציב מתאים לדרישות שלי. 2) בשביל לשמוע מוסיקה דרך אוזניות איכותיות דרך המחשב בחיבור 3.5mm צריך לרכוש כרטיס קול איכותי או שמספיק זה של הלוח אם? 3) יש לי אפשרות לקנות בארצות הברית ואני יודע שהרבה יותר זול שם …

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by EQliz24,

שלום, מצאתי אותן באינטרנט במחיר די זול והביקורות מראות שאלו אוזניות מעולות בעיקר יחס עלות ותועלת. רציתי לשאול איפה הקאצ'? הכל טוב ויפה מלבד מספר דברים מינורים שאני מוכן לוותר עליהם במחיר מגוחך שכזה (בסביבות ה60$). ebay http://www.ebay.com/itm/JVC-KENWOOD-Head-band-Portable-Headphone-HA-S500-B-Black-From-Japan-/261218621082?pt=US_Headphones&hash=item3cd1d7d69a amazon http://www.amazon.com/JVC-Head-band-Headphones-HA-S500-Z-Gunmetallic/dp/B008FWB9XW/ref=pd_bxgy_e_img_y/175-6176792-9105801 יש אלטרנטיבות טובות יותר בטווח המחירים של ה100$ פחות או יותר? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  17. שלום לכולם אני צריך רמקולים 2.1 למערכת הקולנוע הקטנה שנמצאת בביתי. אני דל בתקציב, לא יותר מ400 ש"ח, עדיף כמה שפחות, ועדיפות למקום רכישה בהרצליה (כמו רדיו אלקטריק) עוצמת כל רמקול צריכה להיות יותר מ10W, ויש צורך בשלט. אני משחק על מקרן יחד עם הPLAYSTATION 3 לכן החיבורים צריכים להיות RCA (אדום ולבן) אני מצאתי בינתיים משהו שמאוד אהבתי ומאוד קורץ לי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676453 http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1415 זאת בחירה טובה? כי אני רגיל לרמקולים של טלוויזיות CRT עדכון: אם אפשר גם רמקולים של 5.1 טובים עם כל רמקול זה לפחות 10W אור כןה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  18. Started by socrtes,

אני רוצה לקנות טלויזיה LCD בגודל 40-42'' ראיתי שבאתרים רבים (וואלה שופס, p1000) יש שיטה של תן מחיר כלומר האתר רושם מחיר התחלתי נמוך יחסית ואני אמור לתת מחיר יותר גבוה עד שאני זוכה . השאלה היא כמה לתת מעל המחיר ההתחלתי (באחוזים)? בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על דגם או מבצע אני אשמח לדעת. בגדול אני מחפש את הטלויזיה הכי זולה שיש. שמה שחשוב זה הגודל, שתהיה FHD, עם כניסת HDMI כמובן. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  19. Started by RMX,

מה נשמע? אני עובד בתור עוזר באירועים פרטיים לאחותי בתור הסאונד מן, עכשיו יש לנו בידורית, עם שני מיקרופנים. שניהם אלחוטיים ועובדים על בקר מרכזי. מיקרופון אחד נמצא על הגוף ואחד שהוא נייד. עכשיו קורה באירועים שיש צרימות במיקרופונים פתאום תוך כדי דיבור. אני משער שזה בגלל הקירוב של הבידורית למיקרופון. אבל אני לא בטוח בזה. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  20. Started by ro.e,

מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות בין iriver h10 ל ipod20GB/mini?? המחיר של H10 ושל אייפוד 20 ג'יגה הוא בערך זהה, ואני יודע שהסוללה של הMINI נגמרת מהר מאד, וגם ככה המכיר בין המיני ל 20 ג'יגה הוא לא משמעותי.... בעקרון מספיק לי 5 ג'יגה אבל אני לא אתנגד גם ל 20 אם מישהו יכול לעזור לי לבחור מה לקנות......

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  21. הופתעתי לראות שהבחור עדיין ממשיך את הפרוייקט ואף מעדכן את האתר שנפתח בנושא. http://ipodlinux.sourceforge.net/ , הנה הלינק לעמוד שלו. בכל מיקרה זה נחמד לעקוב אחריו ולראות איך הוא מתקדם , הוא כבר הצליח להפעיל את הפיירוויר תחת הלינוקס וזה כבר משהו 8) מה שכן - לא חושב שיש ממש מה לבנות על זה - זה סתם נחמד לעקוב , לדעתי - אל תחשבו אפילו על לנסות את זה.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by ptX,

היי חברה! יש לי בעיה, אני משתמש בCreative Xtreme Audio, אחלה כרטיס, רק שמהיום שקיבלתי אותו, במשחקים מסויימים האודיו מתחיל לקרטע ולהיקטע, וזה משגע את השכל! הבעיה היא במשחק חדש ונחמד ששמו Trine, בו הבעיה החמירה לגמרי, בשתי הדקות הראשונות למשחק הכל נהדר, ואז פתאום האודיו מתחיל להיקטע, אבל להיקטע בצורה כזאת שעושה כאב ראש! אני לא יודע כבר, אני לא מוצא פתרונות בשום מקום... יש לי לוח אם של GIGABYTE, GA-MA74MG-S2H אולי זה קשור? בבקשה תעזרו זאת בעיה שחופרת לי ועכשיו היא באמת מפריעה!

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by Jor-L,

שלום, יש לי התלבטות קשה ביותר בין שתי אוזניות שאני רוצה לקנות. המטרה של האוזניות היא בעיקר למוסיקה ולגיימינג (cs go). האוזניות: roccat kave solid 5.1 http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=13430 בין sennheiser hd429s https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11689 נ.ב הכבל של הsennheiser זה כבל של audio ומיקרופון כאחד ולא מפוצל(כמו חיבור לפלאפון) אם יש לי מפצל המיקרופון יפעל? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by ohadzamir,

שהו אולי יודע איך לחבר קלידים עם יציאת MIDI לכרטיס קול AC 97 או האם אפשר לחבר את הקלים לUSB או FIREWIRE ??? יש איזהשהו מתאם אולי תעזרו לי בבקשה אוהד

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  25. שלום. הנגן שלי הלך לעולמו ואני קונה חדש, יש לי בערך 350 ש"ח ואני מזמין אותו מחר. צמצמתי את הבחירה ל2 אפשרויות: 1. FOXDA 6606 ב390 ש"ח פה : http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=835 2. MP3 256mb Clubin mp05 ב340 בe-net. אני מעדיף את הFOXDA כי הוא יותר קטן ויותר יפה אבל אני רוצה לדעת אם יש בעיות אמינות או משהו כזה בכל אחד מהם ואיזה מהם מחזיק יותר וכו'. חשוב לי מאוד שיהיה מסך ברור ושיציג את כל המידע הדרוש (שם שיר, כמה זמן נשאר וכו') וגם שאני אוכל לעשות FAST FORWARD וכל זה. גם צריך שיהיה פשוט לדפדף בשירים ואם יש משהו כמו פלייליסט זה יהיה אחלה לגמרי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים