עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי לפטופ של DELL מסוג VOSTRO 1310. יש בו יציאת VGA. כרגע יש לי טלווויזיה די ישנה שיש בה כניסה של 21 פינים או RCA. 1. האם יש כבל של VGA (זכר?) ובצד השני RCA? 2. אני יודעת שVGA לא מעביר סאונד. איך כן אפשר להעביר בין הלפטופ לטלוויזיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Hi everybody! how are you? I'm currently staying in the US for about a month and a half. and I purchased the new Ipod touch. The iPod itself is great but the earphones are un satesfing to say the least! So as you can see my main purpese for these earphones will be music and the budget is around 50$ or less. they should also be able to connect to computers and so on... and I'll also prefer it to not be in ear or as the same style as the standart ipod earphones are, unless they are truely exeptional! classic rock , jazz, blues and tiny bit of techno.Most of the music I'll be hearing with them is rock And you can write your answers in hebrew of course! toda raba ! …

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  3. כרגע יש לי בחדר זוג רמקולים jbl lx55 עם רסיבר של קנווד בערך באותו גיל כמו של הרמקולים האלה (הם יוצרו בין 89ל 92 ) חשבתי אולי לקנות רסיבר חדש ולהוסיף עוד זוג רמקולים אחוריים וסנטר או מצד שני לקנות את הz-5500 שכנראה זה יצא יותר זול מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  4. Started by omer_xd,

שלום קניתי רמקולים Logitech X530 וכשחיברתי אותם עבדו רק שניים מתוך חמש וגם הסבופר עבד יש לי כזה חיבור שמתאים לשניי רמקולים ולכבל המקשר בין המחשב לרמקולים אבל אם אני מחבר אותו לשם הוא לא מיתחבר למחשב מאחורי הסב יש בננות שמתאימות לכל אחד מהרמקולים אבל אם אני מחבר את כולם לשם רק שניים עובדים למה זה קורה

5. אני ממש לא מבין בתחום או במחירים וכדומה, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לקנות מסך סביר בגודל 26 אינץ' במחיר הנקוב. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by goodspeed,

קיבלתי מגבר ישן של sony ta-1150. רציתי לשאול אם מישהו מכיר אותו ויכול לחוות לי עליו דעה. כי אם הוא טוב אני אהיה מעוניין מאוד לקנות לו רמקולים ולהשתמש בו...

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  7. שלום האם יש משהו שמכיר תוכנה שמאפשרת להוריד שירים מתקליטור ישירות לנגן MP3 ללא צורך בשמירה על הדיסק? ???

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. נחמד שכל כרטיסי הקול המובנים תומכים ב7.1 , אולם מדוע אין אף לוח אם עם יציאת קול HDMI שמאפשרת לחבר אותו לרסיבר שיש לו כניסה כזו? אומנם יש אפשרות לרכוש כרטיס מסך עם יציאת HDMI , אבל מה אמור לעשות אותו אחד שלא מעוניין לשדרג במחשב ישן יחסית כרטיס מסך אך ורק בשביל עניין הקול. כמובן שבאופן תאורטי ניתן לקנות רסיבר עם 7.1 כניסות אנלוגיות ,אולם הבעייה שאין כמעט רסיברים חדשים עם 7.1 כניסות כאלו ..... דוגמא : http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TXSR608&Cat2Cat1ID=146&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש גם סטים של מערכות רמקולים למחשב ,אולם הסטים הללו ,תומכים במקסימום של 5.1 ערוצים. רעיונות איך יוצאים מהמבוי הסתום הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by asaorgad,

החלתתי שאני יקח את ה G3 של IAUDIO אבל קראתי בביקורות שהאוזניות חרא... אז אני צריך לקנות אוזניות אחרות עד 150 ש"ח מה אתם ממליצים אני מעדיף לא אוזניות שאתה תוקע בתוך האוזן כי הם תמיד נופלות

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. ההגדרות כמו: תאורת מסך.... וכו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by ballerum,

קניתי רמקולים של קריאייטיב את הGigaWorks מה אתם אומרים עליהם איך הם בשביל מוזיקה ומשחקים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=5286

12. שלום, אני מחפש אוזניות חיצוניות שמכסות את כל האוזן, בעיקר למשחקי מחשב אבל גם למוזיקה וסרטים, עדיפות לסראונד. תקציב הוא עד 200 שקל אבל אם זה ממש שווה את זה אפשר להוציא יותר. http://hwzone.co.il/reviews/medusa/2/ קראתי ביקורת על אוזניות מדוזה כאן באתר ונורא התלהבתי, מישהו יודע כמה הן עולות ואיפה אפשר למצוא אותן? (אני לא צריך מיקרופון באוזניות אבל זה גם לא מפריע) תודה,

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by PipOd,

שלום לכולם, ברצוני לרכוש רמקול נייד וקומפקטי שישמש לניגון בחלל סגור בגודל קטן-בינוני- משרד\חדר. מבחינת התקציב זה באיזור ה-100 ש"ח , מקווה שניתן למצוא משהו שינגן מוזיקה בצורה טובה כמה שניתן. תודה רבה לעוזרים ויום נעים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by coorva,

ראשית, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. מעוניין לקנות כרטיס קול X FI EXTREME MUSIC . יש לי לוח אם ישן יחסית D850EMV2. פרטים טכניים עליו יש בלינק הבא http://www.intel.com/design/motherbd/mv2/ האם לוח האם הישן לא יוריד מהיכולות של כרטיס הקול המתקדם?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by KaPuT,

מדובר על רסיבר שישמש אותי בערך שנתיים בעיקר רק לסרטים וחיבור ליס אני משיג אותו בבערך 700 שח- ואם יש משהו אחר מומלץ עד התקציב הזה לא משנה יד שניה אני פתוח להצעות זה הדגם: http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200261&CTID=5000300

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. כבר פרסמתי בפורום מפרטים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=390400.new;topicseen#new אך הפנו אותי לכאן אני מעוניין במערכת שתשמש לקולנוע ביתי בלבד ותהיה גם אלחוטית.אין צורך בגיימינג. אין צורך ב-OC. כמובן שאני מעדיף שהיא תהיה שקטה אך במגבלות המחיר. הסתכלתי על המערכת שמופיעה במפרטים המומלצים http://hwzone.co.il/specslist/view/81/ אך עברו 4 חודשים מאז שפורסמה ואני מתאר לעצמי שלא הכל שם רלוונטי. אז אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה לשנות במפרט או תמליצו לי על מפרט אחר בכלל. 1) שמתי לב שהמערכת שבמפרט היא לא wireless. איזה כרטיס רשת אלחוטי לרכוש? 2) אני יודע שהמון אנשים שרוכשים HTPC מתקינים את windoes media center. מה זה ייתן לי בעצם? 3) האם הקלטת/לכידה תכניות מהממיר של י…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  17. חבר שלי רוצה לקנות שתי מערכות רמקולים של 2.1 למכשב ולחבר אותם יחד האם זה אפשרי? יש לו כרטיס קול ברמה של כרטיס קול מובנה תודה לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  18. יש ברשותי אוזניות 5.1, עכשיו הבעיה יש 3 כבלים, שחור, אפור חזק, אפור חלש אפשר להגיד לבן. וכרטיס קול שלי יש שחור, כתום, אפור חלש אפשר להגיד לבן. עכשיו אני מחבר שחור לשחור, אפור אל אפור, לבן אל כתום, העם זה חיבור נכון? עם אפשר לדעת מה מסמן כתום\שחור\אפור בכרטיס קול שלי? נכון שזה מביך אבל הייתי מחובר לכרטיס קול במחשב אחד ושמה הצבעים אותם צבעים כמו של 3 החיבורים באוזניות.

19. ברצוני לקנות את הגיטרה הבאה (היא גיטרה בס של bc rich) ויש ברשותי כרטיס קול של אסוס סונאר d2x ורמקולים של קריאייטיב gigaworks s750 רציתי לשאול האם יהיה אפשר לחבר את הגיטרה בס למחשב לכניסה של ה- line in.. והאם ישמעו טוב.. תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by Buffer,

היי, לאחרונה רכשנו טלויזיה FullHD של טושיבה דגם 3500X. המחשב שלי הוא המחשב שמצוין במפרט, אבל כרגע עם הכרטיס מסך x1650pro חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI אך האיכות לא נראת כמו HD.. ראיתי בכמה מקומות HD וזה פשוט נראה שם יותר טוב.. הסרטים שיש לי הם 1080p בפורמט bluray ואמורים להיות באיכות הכי גבוהה, אך זה לא נראה ככה במסך. האם יש המלצות אולי אני עושה משהו לא בסדר? הקודק בו אני משתמש הוא CCCP וניסיתי מספר נגנים(שלא אמורים להשפיע על האיכות והם באמת לא) למשל BS, Zoom Player, מדיה פלייר וכו'.... בעיה נוספת שהחלה לאחרונה ולא הייתה בהתחלה ולא שיניתי כלום מאז, היא שמידי פעם הסרט הופך להיות איטי ונוצר דילי בקול ביחס לתמונה ולתרגום. המחשב אמור לפעול בלי בעיה על סרטים כאלה ו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולכם, אני מעוניין לרכוש רמקולים 2.1 עד 300 ש"ח למוסיקה וצריך המלצה. תודה.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  22. אני צריך אוזניות רגילות שאפשר להסתובב איתן בחוץ לא משהו גדול שיראה מגוחך ולא כאלה שנדחפות לתוך האוזן (עשו לי דלקת) רצוי משהו שאין לו קשת שלא ישבר לי בתיק משהו בסיגנון הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21788 תקציב של עד 250-300 שקל

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, אני צריך כרטיס-קול חיצוני בחיבור USB המיועד אך ורק לאוזניות ולמיקרופון, לא להציע את זה של הIcemat Siberia כי הוא נוראי. המטרה אינה הקלטות וכדומה אלא מוסיקה ומשחקים. התקציב גמיש. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by גוגומגוג,

שלום. לפני כשבועיים קניתי רמקולים 5.1 X530 Logitech קיניתי כבל מאריך, חתחתי את הכבלים חיברתי את המאריך שמתי רמקול בכל פינה בחדר, ואת החוטים ליד הפאנל בתעלה. אחרי כמה זמן הרמקולים התחילו לעשות לי רעשים...חשבתי שזה חד פעמי אבל לא, זה קורה הרבה שפתאום יש להם ג'ננה של רשרושים (גם בלי להפעים מוזיקה) עכשיו אני לא יודע ממה הבעיה , אני חושב שזה בגלל החוטים שחיברתי , או שחיברתי לא טוב . אבל אני לא בטוח. אבל זה סרט רע לפרק הכל אז חשבתי להתייעץ פה. איך אני יכול לבדוק את זה ? מה אתם אומרים על הבעיה זה יכול להיות עוד משהו ? מישהו יש לו ניסיון עם הרמקולים האלו? ומה אתם אומרים אם אני יילך אליהם הם יסכימו להחליף אחרי שחתחתי את החוטים? תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by klayton,

שימוש בעיקר למשחקים, אבל שיהיה טוב גם לסרטים ומוזיקה. האופציות שמצאתי: Roccat Kave Razer Megalodon Logitech G35 Steelseries Siberia V2 Steelseries 7H אז מה כדאי?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.