עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רכשתי מחשב נייד עם כרטיס מסך RADEON MOBILITY HD3470 בעל יציאת HDMI כמובן. רציתי לדעת מה עליי לרכוש כדי שאוכל לנגן סוף סוף HD בטלוויזיה? כבל HDMI מן הסתם אך מאיזה אכות ואודה לכם אם תתנו לי המלצות והאם יש צורך גם בכבל אודיו מסוים? שאלה נוספת היא אם אני רואה את סרט 720P או 1080P על המחשב זה רק על חצי מסך, האם כשאני אחבר את זה לטלוויזיה זה יהיה על מסך מלא? ברשותי טלוויזיה FULLHD. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  2. שלום אני ממיר שירים מדיסקים שלי ל- MP3 עבור הפנסוניק SLMP70 ורוצה לראות שם אלבום ושם שיר כיצד להכניס שמות אלו? דרוש לי ID3TAG תודה, יהודה

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  3. שלום לכולם אני מעוניין להעביר את האודיו במחשב שיושמע בטלוויזיה..(אגב איך קוראים ליציאה הזאת בטלוויזיה? זאת של כל החיבורים של הDVD וכדו'..?) תודה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by asmy999,

ברשותי DVD טושיבה דגם 2550 לקולנוע ביתי , רציתי לדעת אם יש איזו שהיא דרך להפוך אותו (ע"י תוכנה או משהוא כזה) לקורא DIVX ?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  5. כידוע, אין כמו ה VINLY'S אבל מה שמרגיז אלה ה"פצפוצים" והרחשים שיש ברקע .... האם ישנה דרך להפחית את אותם רעשים ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אז ככה: יש לי AD700 ומוניטורים M-Audio BX5 שאני מאוד אוהב. הבעיה היא שאני מחבר אותם (כל אחד בתורו) לחיבור ה 3.5 מ"מ הסטנדרטי שבמקבוק שלי, זה פשוט יוצר רעשי רקע מעצבנים. חרא של חיבור מתאים לחרא של מוצרים, אבל אצלי זה לא הסיפור. בקיצור, אני כן אוהב סאונד איכותי אבל אני לא מבין גדול בכל הצד הטכני שקשור אליו. אז כיצד אני נפטר מהצורך בשימוש ב 3.5? הרמקולים שלי מתחברים ללפטופ עם שני חיבורי TRS שהופכים ל 3.5 מ"מ אחד, ולאוזניות יש חיבור 3.5 מ"מ סטנדרטי שמומר ל "1/4 עם מתאם שהגיע איתן. אני צריך מכשיר שיש לו מקום לשלושה TRSים - 2 של הרמקולים ועוד אחד לאוזניות, ע"מ שאני לא אסבול מרעשי רקע ומגעים שונים. אני לא רוצה להגדיר תקציב כלשהו כי שוב, אני ממש לא בקיא בשטח הטכני ולא יודע כמה מכ…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by tmpusr,

בהמשך לדיון המקורי לגבי הפרמטרים בבחירת מקרן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=550406.0 אני מעוניין להתקין את המקרן על מדף שיותקן על הקיר שמול המסך בגובה של 2 מטרים בערך (המקרן צריך להיות נייד אז אני לא רוצה להתעסק עם התקנה עילית מלאה וקבועה). גובה התקרה הוא 2.6 מטר ממרחק של כמעט 4 מטרים בין המסך למקרן. רוחב ההקרנה האפשרי הוא קצת יותר מ-2.5 מטר. 1. האם חייבים בשביל התקנה כזו lens shift או שאפשר להסתדר איכשהו עם keystone? 2. על המדף - צריך לשים אותו "רגיל" כמו על שולחן קפה נמוך או "הפוך" כמו בהתקנה עילית? במקרה הראשון ההקרנה תהיה על התקרה לא? 3. יש עוד יכולות של המקרן שצריך לשים אליהן לב בהתקנה כזו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by AMD-Z,

אני קונה מערכת 4.1 או 2.1 +2 .... איך אני מחבר הכל למקרה שיש חיבורים בסאב ולמקרה שאין? (יש מפרט בצד למי שצריך) יש לי גם יציאת s/p dif אז זה אפשרות... גם איפה אני מגדיר את המערכת במחשב ואיך איפשר לבדוק אם היא פועלת? תודה... :smoke:

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  9. http://cgi.ebay.com/UNIVERSAL-DOCK-REMOTE-AV-S-VIDEO-FIT-APPLE-IPOD-BLACK_W0QQitemZ160180913867QQihZ006QQcategoryZ84082QQtcZphotoQQcmdZViewItem הינה המוצר שהזמנתי , אך אפשר לחבר את ה dock עם האייפוד לה 5.1 רמקולים .

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  10. אז ככה, יש לי את הרמקולים הנ"ל שמגיעים עם חיבור סטריאו אנלוגי וחיבור דיגיטלי שלא ניתן לחבר אותו לשום יציאה שמגיעה מהלוח אם מאחורה, איך אני מחבר את הכבל למחשב ולאיזה יציאה מהלוח אם?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by parker,

ערב טוב חבר'ה אתמול קניתי את ה LA32A450 של סמסונג, ואני רוצה לחבר אותה למחשב. לא יודע אם זה משנה, אבל כרטיס המסך הוא gforce 6600 gt וכרטיס הקול הוא ה D2 של אסוס. תודה מראש, שבת שלום וחג שמח D:

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. אני מניח שזו שאלה פעורה למדי, אך אנא היו סבלניים. רכשתי מערכת Microlab x15, כפי שמצויין בכותרת. כלל החיבורים הם בתוך הסאבוופר, אשר כולל חיבורי output לכל 5 הרמקולים הנוספים. הבעייתיות היא בחיבור כרטיס הקול במחשב לכניסות בסאב וופר. החיבורים במחשב הינם סטנדרטיים, ולפי מה שראיתי ישנן 3 יציאות רלוונטיות - יציאת front, יציאת rear, ויציאת center/sub. עם זאת, בסאבוופר עצמו ישנם 6 כניסות נפרדות, כלומר, כניסה לכל רמקול ולא יחס של 1:2 כפי שמתואר כאן. אם כן, מה הדרך לחבר את המחשב לרמקולים? יש לציין שגם הכבלים שהגיעו עם המערכת הינם במבנה של 1:1. תודה, גיא

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  13. השאלה שלי היא כיצד אני אמור לחבר את כרטיס הקול לרסיבר כדי לקבל את הביצועים שהרסיבר יכול להפיק.. יש לי רסיבר לא הכי חדש(kenwood KR-V8090) ,בלי יציאה אופטית וכרטיס קול מעפן.. השאלה שלי אם שווה לי לקנות כרטיס קול יותר טוב..וכיצד לחבר אותו לרסיבר.. כרגע אני מחבר אותם בכבל רגיל עם מעביר..

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. היי לכולם, ברשותי הרכב הזה- Toyota corolla 2002 אני רוצה לקנות רדיו-דיסק חדש ולהחליף את מה שנמצא כרגע ברכב (מערכת מובנית ). הצלחתי לפתוח את המערכת הזאת: http://img140.imageshack.us/my.php?image=14030615391zu.jpg אבל יש שם חיבור שלא נראה לי שיתאים לרדיו דיסק רגיל (כי יש ברדיו הזה כניסות של טמפרטורה ושעון וכדומה). אז האם ניתן להחליף? אני חייב ללכת למתקין? אישית אני מעדיף בעצמי... תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. שלום. קיבלתי DVD ,רסיבר, ורמקולים. אין לי מושג כיצד לחבר אותם. אפשר בבקשה הסבר בבקשה מה צריך וכו'.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by sxs,

יש לי קובץ MP3 גדול של 66 דקות ובו הרבה שירים... אני רוצה לחלק אותו לפי השירים שבתוכו כדי כשאני אצרוב אותו כ Audio CD אני יוכל להעביר שירים. איך עושים זאת, והאם ישנה דרך אוטומטית ?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  17. הנושא דיי מדבר בעד עצמו. אבל הנה קצת פירוט, השגתי קובצי מוזיקה בפורמט ogg vorbis בשישה ערוצים ורציתי לצרוב אותם לדיסק אשר ניתן לקרוא (בתקווה) בדיוידי, הבנתי שיש פורמט שנקרא dvd-a או digital audio disc שמאפשר זאת, אך לצערי התוכנה שלי (נרו) לא תומכת בקובצי ogg, מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעשות את העבודה מבלי להמיר את קובצי ה-ogg ל-mp3 ?

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  18. Started by Component,

שלום, יש לי מערכת סטריאו (Kenwood -452) שמחוברת למחשב. הרמקולים נמצאים לידו. לפני כמה ימים אבא שלי הכין לי מתלים לרמקולים (ראו שרטוט בהודעה השניה). שאלתי היא כזו: כיצד למקם את הרמקולים בחדר? החדר שהוא בעצם חלל גדול באמצע הקומה השניה של ביתי: גובה החדר הוא כ-2.5 מטר. המתלה: הזוית של המתלה היא 115 מעלות. הפלטה העגולה מסתובבת. עוצמת הרמקולים 70W RMS. אני משתמש בכרטיס קול מבוסס AC97 codec ( ). איפה אני צריך למקם את הרמקולים כדי: א. לשמוע טוב בישיבה ליד המחשב ב. לשמוע טוב בישיבה על הספה ג. לשמוע טוב יחסית גם מהמחשב וגם מהספה (אני מוכן לשנות את הבלאנס אם צריך) בתודה מראש, עדי רובין.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by lev-27,

בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס. איכות צליל מטורפת. פשוט הבדל יום ולילה בהשוואה לכרטיס קול מובנה. וזה עוד כלום בהשוואה למגבר אוזניות. אני משתמש באוזניות די עממיות HD555, אבל הן נשמעות כל כך יותר טוב עם הכרטיס שזה מדהים. אני שומע אפקטים בסרטים/משחקים/מוזיקה שלא שמעתי לפני. בכל מקרה, זו לא ביקורת אלא התייעצות. כיצד עדיף לעבוד עם הכרטיס 100% עוצמה דרך הדרייבר וכיוון עוצמת הקול על הרמקולים או 50% עוצמה דרך הדרייבר? האם עבודה על 100% עלולה לפגוע בכרטיס? הוא מקבל הגברה, אחרי הכל. זה לא איזה שבב עלוב של realtek.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  20. שלום, רוב הכעס שלי מופנה כלפי עצמי כיוון שלא התעמקתי מספיק בפיזיקת העבודה ובניה של רמקולים אלא רק הסתפקתי בקריאה שיטחית של כתבות והסברים בפורומים שמהם קיבלתי את הרושם שRMS הוא המדד שקובע את העוצמה האפקטיבית שרמקול מוציא (הייתי כנראה צריך לחפש SPL ולא WATT)... לפני זמן מה פתחתי כאן בקשה להמלצה על רמקולים שעוצמת הקול המינימלית שהם יוציאו תהיה לפחות כמו ה CREATIVE SBS 370( עשרים וואט RMS), ההמלצות שקיבלתי היו על מיקרולאב וספציפית על הM200 (שלכאורה יש לו 40 RMS, סיפרה שהרשימה אותי והשלתה לחשוב שמדובר בתפוקה גבוהה פי שתיים מהSBS), אבל היום, כשחיברתי את המערכת למחשב, התוצאה שאני מקבל חלשה בצורה ניכרת(!) ממה שביקשתי. איך ולמה?!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי במחשב סרטי 720p עם אודיו 6 ערוצים. יש לי כרטיס קול של CREATIVE אז דרכו אני מעביר את כל הערוצים.. רציתי לדעת אם יש תוכנות יותר טובות מהתוכנות שאני עובד איתם, אני עובד עם ffdshow audio decoder, ו-ffdshow video decoder. או באופן כללי איך אני יקבל סאונד מיטבי למערכת? אשמח גם לקבל מידע על התוכנה הטובה ביותר מבחינה גרפית להצגת סרטים אלה.. תודה נועם.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by liordavid,

שלום לכולם התחדשתי בטלוויזיה 55es6300 של סמסונג יש לי מחשב נייח עם 460GTX / נייד עם 260M , קניתי כבלים HDMI 1.4 האם יש סרטוני Full - SBS להורדה ? האם ניתן להפעיל על הלפטופ גם ? כיצד רואים במחשב הנייח ? יש לי Bsplayer / Power DVD Ultra ויש מקודדים Klite Full הרסיבר הינו Denon 1604 (דגם ישן יחסית) אבל יש בו Dolbi Pro Logic 2 ו- DTS ומחובר ל-6 רמקולים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  23. זה לא מופיע גם במיקסר תודה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by mscorpe,

התחדשתי בסנהייזר 555 (כתבתי אשכול לפני כמה שבועות) , מה ההמלצה שלכם לפתוח אותם כראוי \?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, קניתי אוזניות עם מיקרופון ואין לי מושג כיצד להתקין את זה כראוי. אשמח להדרכה בנושא, תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים