עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הורדתי סרט עם תרגום מובנה. השורה התחתונה של הסרט נחתכת (התרגום למטה מדיי). יש דרך להרים את התרגום כדי שניתן יהיה לראות אותה בבירור? למנהלים: זה המקום שנראה לי הכי מתאים לפתוח את האשכול. אם יש מקום יותר מתאים, אשמח אם תעבירו את האשכול למקום המתאים ותעדכנו אותי על כך בפרטי. תודה מראש ושבת שלום, dr70

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by stingeR-,

יש לי מחשב בסלו HTPC מחובר לטלוויזיה בHDMI והכל הכל אבל אני רוצה גם לחבר אותו לרסיבר בSPDIF\COXIAL... השאלה היא איך אני עושה את זה.. יש לי מתאם של הלוח אם הישן שלי (Gigabyte K8NS-Ultra-939) שנשרף.. הלוח אם הנוכחי בתוך הHTPC הוא EPOX 8RDA+ עם כרטיס קול SOUNDSTORM... עכשיו אני חיברתי את המתאם SPDIF של הלוח של גיגהבייט ללוח של איפוקס והוא מתאים וגם בחיבור האופטי דולק האור האדום.. אבל אני פשוט לא מבין למה זה לא עובד.. אני ניסיתי הכל... וזה פשוט לא עובד.. לא בחיבור אופטי ולא בRCA.. ורציתי לדעת איך זה אמור לעבוד.. דגם הרסיבר הוא : YAMAHA RX-V559 מישהו יכול להסביר לי? אולי אני עושה משהו לא בסדר? ואם צריך מתאם אחר... מאיפה לקנות? תודה, גיא. כמובן שהחיבור האנלוגי(חיבור PL קטן לRCA…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by lempsar,

שלום נקרע לי הספוג באוזניות AKG 402. היכן מוצאים חלק כזה? האם מישהו יודע קוטר או התאמה לדגם אחר כדי לחפש באיביי? (חיפשתי ל 402 ואין מוכרים). תודה.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by duek-m,

שלום, מעוניין לקנות LCD בגודל 46 או 52 לבית. מעוניין ב- HD FULL. מאוד מעוניין לשמוע את המלצותיכם. לאור ההבדל במחיר, לצערי הנטייה כנראה תהיה לכיוון ה-46 אינץ'. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  5. לא "סוחב"... איזה כרטיס קול+מגבר אני יכול לחבר כדי שיהיה לי סאונד חזק מספיק בעלות של עד 200 ש"ח? האם זה אפשרי במחיר הזה? תודה טנגוש

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  6. Started by levelone,

יש הבדל אם אני מחבר כרטיס קול למגבר עם HDMI / Coax / אופטי מבחינת איכות הצליל? ואיך מחברים מחשב למערכת קולנוע ביתית אם רוצים להעביר גם קול וגם תמונה? הבנתי שכרטיסי מסך עם יציאת HDMI מעבירים גם קול אבל זה איכותי כמו כרטיס קול נפרד?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  7. Started by leoH,

שלום, אני עובד מהבית ומעוניין באוזניות חוטיות (כאלה שאפשר לחבר ישירות למחשב/סמארטפון) לצורך שמיעת מוזיקה, משחקים ודיבור בטלפון שימשו אותי להרבה זמן. פחות חשוב לי אפשרות ביטול רעשים. כך שאוזניות עם איכות שמע טובה שאין בהן ביטול רעשים בהחלט באות בחשבון. אשמח להמלצתכם.

8. Started by .nimiking.,

אני צריך אוזניות בתקציב של 300 ש"ח פלוס מינוס. איזה אוזניות הכי מומלצות(אני ממש לא מבין בנושא)

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

אם אני אלך על AMD+R9700, אני אקח את הEP 8K3A2+(משהו כזה, נו, החדש של איפוקס ב615 ש"ח), ואיך עליו AC97 . אני צריך כרטיס קול רמקולים קטנים ורגילים(בינתיים), ושיהיה בין 50-70 ש"ח. עוד שאלה: לפי דעתי(לא בטוח) יש לי במחשב המקולקל וינדוסית שני כרטיסי קול- AC97 וCREATIVE לא יודע דגם. אם אני לא טועה, אז הכרטיס של הלוח נמצא בצד שמאל של המארז, מתחת לחיבור העכבר והמקלדת. אם זה כך, אני אקח את הקרייטיב והבעיה פתורה. תודה.

10. שלום. ברשותי מערכת קולנוע ביתית (מתוצרת hyundai, אם זה משנה) וחבירתי אותה למחשב. חיברתי אותה בחיבור רגיל לרמקולים במחשב וחיבור בננות (לבן ואדום) למערכת עצמה. עכשיו משום מה, לא משנה מה אני עושה, או איך אני מחבר את הרמקולים, אני יכול לשמוע רק ברמקול השמאלי והסאב. אם מישהו ידוע פתרון לבעיה, אנא עיזרו. אחרי שלב מסוים נמאס לי לשמוע רק ברמקול הימני וחיברתי את הרמקול השמאלי והמרכזי לאותו חיבור של הרמקול הימני. במצב זה, ישנו "סראונד" מאולתר אבל ברגע שאני מגביר את הווליום מעל 25 (חצי מהמקסימום) נוצרות הפרעות סטטיות בסאונד. אם מישהו יכול לעזור בפתרון אחד מהבעיות האלו, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  11. כלומר אמפליפייר רמקולים וסאב את הרדיו דיסק כבר יש לי... התקציב לא ברור... תתנו הצעות סבירות.... והאם עדיף לקנות בחו"ל שנראה לי הרבה יותר זול מבארץ...

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  12. השימושים הם: 75% משחקים 15% אינטרנט 10% סרטים אפשר שהיו:2.0,2.1,5.1 חושב יופי. סאונד טוב

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  13. שלום אני חושב לשדרג את הרמקולים הישנים שיש לי במחשב. השימוש העיקרי ברמקולים זה למשחקים. אני מחפש משהו סביר אבל בתקציב נמוך. אני אישית לא מאוד מבחין באיכויות קול שונות. אני מגיע לאילת ולכן חשבתי לקנות ב- KSP אילת. כרגע האופציות שאני שוקל הם: Logitech S220 או Logitech Z313 (בעוד 26 שקל) אשמח לעצה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by Cyanide,

אני מחפש אוזניות ברמת Entry-level, כאלו שאני אוכל להנות מהם, אך אין זה אומר שהתקציב שלי עומד על 100 שקלים. אם להגדיר את זה כך אלו יהיו האוזניות האיכותיות הראשנות שלי, תמיד השתמשתי באיזה חרא של TEAC. התקציב עומד על עד 500 שקל. האוזניות ככל הניראה יחוברו לiPod Classic ופורמט המוזיקה יהיה ALAC [apple lossless audio codec]a. האוזניות שכיוונתי אליהם היו Grado SR80 והם עומדות בתקציב בידיוק. אשמח לשמוע דעה מקצועית שכן הידע שלי בנושא לא גדול במיוחד. תודה.

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by IlyaN,

מחפש כאלה לשים בין הנגן למגבר, משהו כזה: http://www.amazon.com/IsoNode-Pro-Anti-Vibration-Feet-Large/dp/B0018BK24O/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1313612475&sr=8-2 גובה צריך להיות לפחות 3 ס"מ. מישהו מכיר משהו כזה בארץ? תקציב באיזור ה100 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  16. Started by moskitos,

איזה כרטיס זה מה יש בו וכמה הוא עולה?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  17. Started by shakedd,

יש לי את הרמקולים microlab solo7c יש לי כרטיס קול מובנה ואני לא מרוצה ממנו בגלל שהוא עושה לי רעשים שאני שומע מוזיקה עושה לי כול איזה דקה רעש כזה מציק "ציוץ" כשאני מחבר את הפאלפון שלי ושם מוזיקה אני לא שומע את הרעשים אני רוצה לקנות כרטיס קול ואני לא כול כך מבין בזה התקציב שלי הוא 200-400 אפשר גם יותר אם זה שווה את זה אבל אני לא הולך להשקיע אלפי שקלים עכשיו בזה סה"כ זה רמקולים זולים את אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על כרטיסי קול תודה מראש

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי לצפיה בטלויזיה. התקציב הוא סביבות 400-500 ש"ח כמובן שהאיכות חשובה אבל גם הנוחות (לא רוצה שיכאבו לי האוזניים אחרי האזנה ממושכת) לקנות מחו"ל זאת בהחלט אפשרות אני מאוד אשמח לשמוע המלצות תודה !

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  19. לאחר שפרסתי את ההודעה הנ"ל בפורום מסכי מחשב ולא קיבלתי תגובות אני מבין כי כנראה כאן זה המקום לבקש עזרה שלום אני בשלבי רכישה של נייד חדש (ככל הנראה יהיה בעל כרטיס גרפי מובנה של אינטל ) אני מעוניין לקנות בנוסף מסך חיצוני שישמש גם כטלויזיה וגם כמסך חיצוני לנייד (אם זה לא המקום אז סליחה מראש ) העבודה שלי על המחשב והמסך תהיה בעיקר עבודות אופיס אינטרנט תכנות וסרטים (מהמחשב HDMI וממיר לויין) אני מעדיף מסך גדול כמה שיותר (מגבלת רוחב 76 ס"מ , ממה שראיתי זה אמור להספיק ל27" +-) אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by ew89,

היי חברה, לילה טוב ברצוני לקנות אוזניות מדגם Audio Technica ATH-M50, ומן הסתם באיביי הן יותר זולות מבארץ. השאלה שלי היא, האם יחייבו אותי בנוסף על עוד משהו כאשר הם יגיעו לארץ? אני יודע שמכס לא לוקחים מתחת ל 300 דולר.. השאלה אם יש איזשהו תשלום נוסף בארץ שאצטרך לשלם עליהם, ובכך כבר לא יהיה שווה להזמין אותם מהאינטרנט? אני לא יודע אם הדיון הזה מתאים לפה, אם לא, אני מצטער. לילה טוב ותודה מראש..

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by dando,

אני אחד שאוהב לרוץ ואני בדר"כ רץ יום יום וחשבתי אולי אני יקנה לי איזה נגן MP3 קטן וקל ואמין שאני יוכל לשמוע מוזיקה ולהנות ממנה בריצה עכשיו סתם נכנסתי לגוגל כתבתי נגן MP3 ומצאתי אחד שנראה ממש אחלה אבל יש לי כמה שאלות[כי אני אחד שלא מבין כלום בדברים האלה] http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 זה המכשיר,הוא קטן רק שוקל 39 גרם שזה כלום. הנפח 256 MB יכול להכניס הרבה שירים לא?כי שיר MP3 ממוצע שוקל בין 3-6 מגה בייט נכון?.. עוד דבר,ראיתי עוד נגני MP3 שעולים מינימום 600 שקל[ראיתי גם ב2000 שקל]אז איך זה עולה רק 300 שקל?הגיוני? אתם יכולים להסביר לי קצת על נגנים אני לא מבין בזה כלום. ואם אפשר תכתוב לי מה אתם חושבים על המוצר הזה הוא יכול להחזיק מעמד איתי בריצות …

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  22. במשך כמעט 3 שנים השתמשתי באוזניות Sennheiser CX300 וב ||Sennheiser CX300 ההבדל הוא ב || , את האחרונה טיפה פחות אהבתי בגלל החוט שארוך יותר באחד הוזניות. עכשיו הואזניות שלי (מגעיןם) מתחיל להראות סימני מוות החלטתי לקנות אוזניות, כמובן שהדבר הראשון שעלה לי לקנות עוד הפעם ||Sennheiser CX300 רק לל ה || הפעם אם אצליח למצוא. אבל אמרתי אבדוק כאן אם מישהו מכיר טווח המחיר כמו שרשמתי זה חייב להיות אוזניות שיושבות בתוך האוזן כמו הדגם הזה ולא אוזניות כמו של האייפון (איכס). אם מישהו מכיר אתר אמין בוודאות ללא זיופים אין לי בעיה להזמין שם. או חנות אזור חדרה - נתניה - הרצליה - תלאביב

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  23. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי 5.1 לחדר כדי שאני אוכל לחבר את הקונסולה שלי ואתר ממיר היס שלי ... מה שאני צריך זה חיבור אופטי וחיבור קואקסיאלי (spdif) מחיר עד 1500 חריגה 200 שקל ... עוד משהו חשוב שהרמקולים יהיו קטנים ולא עומדים וגדולים.

24. הי, אני צריך לחבר מחשב נייד לרסיבר (מרנץ SR-3500). היציאה האופטית של הנייד משולבת ביציאת האוזניות. למיטב הבנתי צריך כבל אופטי שבצד אחד שלו מחבר 3.5" מיני, ובצד השני יציאת Toslink אופטית. מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מיידית כבל כזה, או כבל Toslink->Toslink + מתאם? תודה.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  25. שימושים: מוזיקה מוזיקה מוזיקה! זאנרים בעיקר רוק. יחוברו לרסיבר רב ערוצי של JVC זה מה יש כרגע לחבר שלי, המקור הוא פאטיפון. התקציב כבכותרת, ה800 זה אחרי מתיחה אז אלה אם יש לכם המלצה על רמקול באמת מיוחד שעולה מעט יותר תחסכו ממני. כמה רמקולים שמצאתי בYad2 TANNOY-REVEAL דורש עליהם 1000 שקלים מעבר לתקציב אבל אולי אפשר להסתדר. AR-226ps- גם רשום ביד 2 1000 שקלים. INFINITY REFERENCE 21-רשום 700 שקלים B&W DM600- רשום 600 שקלים. השניים העליונים מעל התקציב ורק אם מדובר באמת ברמקולים טובים משמעותית מאחרים תישקל קניה שלהם. מה אתם חושבים? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.