אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני שואל בשביל חבר. תקציב בסביבות ה5000 שקל. (אפשר לחרוג אם יש הצדקה) דגש על: FHD פאנל איכותי. רצוי: ANTI GLARE גם בפאנל וגם בפלסטיק. DLNA LED לחיסכון בחשמל.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתשעה ROTATE ל וידאו! פשוט צילמתי וידאו ויצא מהופך
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי חברה! יש לי בעיה, אני משתמש בCreative Xtreme Audio, אחלה כרטיס, רק שמהיום שקיבלתי אותו, במשחקים מסויימים האודיו מתחיל לקרטע ולהיקטע, וזה משגע את השכל! הבעיה היא במשחק חדש ונחמד ששמו Trine, בו הבעיה החמירה לגמרי, בשתי הדקות הראשונות למשחק הכל נהדר, ואז פתאום האודיו מתחיל להיקטע, אבל להיקטע בצורה כזאת שעושה כאב ראש! אני לא יודע כבר, אני לא מוצא פתרונות בשום מקום... יש לי לוח אם של GIGABYTE, GA-MA74MG-S2H אולי זה קשור? בבקשה תעזרו זאת בעיה שחופרת לי ועכשיו היא באמת מפריעה!
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים שישמשו כתחליף למערכת קולנוע בייתי (סטריאו) ברמה הגבוהה ביותר. המערכת מיועדת למוזיקה קלאסית וקלה. אחרי חיפוש קצר, מצאתי כמה מערכות שאני מתלבט ביניהם: altec lansing fx6021 2.1 הרמקולים האלה הם thx certified? creative megaworks 250D 2.1 logitech z2300 2.1 היינו בעצמנו הולכים להקשיב, אבל מערכות מהסוג הזה לא שמים בתצוגה. לכן, על איזה מערכת אתם ממליצים? בנוגע לכרטיס קול, מכיוון שני לא מבין בתחום הזה, איזה כרטיס קול ישתלב טוב?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מומלץ לקרוא עד הסוף ולא לעבור לסיכום זה רק יגזול רבע שעה מזמנכם ואני ממש נהנתי לקרוא. http://www.techno.co.il/article.php?p=30&page=1
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש חנות טובה שבה אפשר לקנות זוג רמקולים משומשים עד 600ש"ח, משהו נורמאלי של חברה. מחפש רמקולים מדפיים או רצפתיים קטנים 2way/3way. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר שנה באוזניות כפתור שהיו לי מאיזה MP3 והם הלכו לי, השתמשתי בהן גם במחשב וגם בMP3 אני רוצה לקנות אוזניות כפתור במחיר עד 100 שח.. שיהיו באיכות שמע טובה למוזיקה וגם למחשב ומשחקים בעיקר... [מדובר באיזניות בתוך האוזן אבל לא IN EAR כמו SHURE.]
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי.! רציתי לשאול אותם בבקשה עם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה בעיקר הרבה באסים חזקים ולפעמים קצת למחשב (לא ממש משנה האיכות שלו במחשב העיקר לבאסים ולמוזיקה ושמיעה איכותית!) לא IN EAR רק אם אתם ממש ממליצים בסכום שיש לי כרגע! כי אימא בטעות שברה לי את ה 5H V2+USB אז החלטתי לקנות אוזניות חדשות! עריכה: כנראה שאני קונה בארהב איפה הכי כדיי לי לקנות יש לי עד 200$ -150$ איפה ואיזה סוג של אוזניות אתם ממליצים?(תודה רבה) אגב מה אתם אומרים על המערכת הרמקולים של LOGICTECH 530X למה כנראה גם אותה אני קונה. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
איזה אוזניות כדאי לי לקנות בכסף הזה? שישמעו כמה שיותר טוב תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
המחשב עבר פירמוט לאחר וירוס ואין דריברים ל"כרטיס קול" שמותקן ON BOARD פתחתי את המחשב וראיתי איזה צ'יפ אחד שרשום עליו INTEL (יכול להיות שזה של הלוח אם ) (המעבד הוא פנטיום לא יודע מאיזה סוג) וראיתי שגם רשום על צ'יפ אחד CREATIVE .. אז נראה לי שהצ'יפ של הכרטיס קול זה של CREATIVE מאיפה אני מוצא דריברים? לא מצאתי באתר שלהם כי הכל קשור שם ל PCI.... יש למישהו רעיון מה לעשות? ההתקן מופיע בסימן שאלה בDEVICE MANGEר הווינדוס זה WIN98 SE! תודה!!
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מערכת רמקולים Creative Inspire 5.1 5200 ואני מפש איזה שהיא תוכנה לבדיקת הרמקולים (פרט לבדיקה הבסיסית שמגיעה עם כרטיס הקול). האם מישהו מכיר תוכנה כזו (שעוברת רמקול רמקול, משמיעה צלילים שונים וכו') ? האם אתם יכולים לתת לי לינק שממנו ניתן להוריד את התוכנה? תודה מראש, רם
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני בקרוב רוצה לקנות ממיר וכרטיס TV כי אין לימקום לTV בחדר ואני רוצה ליראות TV במחשב. על מה אתם ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום נקרע לי הספוג באוזניות AKG 402. היכן מוצאים חלק כזה? האם מישהו יודע קוטר או התאמה לדגם אחר כדי לחפש באיביי? (חיפשתי ל 402 ואין מוכרים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 250 gts(עם חיבור hd) וחיברתי ל lcd את המחשב בעזרת כבל hd תמונה אני רואה הבעיה היא שאין שמע...מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות LCD 32 ואני צריך עזרה בבחירת החברה + הדגם בנתיים ראיתי את הדגם הזה Samsung LA32A450 LCD (קישור לדגם בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 ) מה אתם אומרים עליו? האם יש הערות או המלצות אחרות? ד"א התקציב שלי הוא 3000-3500 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם. הורדתי דרייברים לכרטיס קול שלי מדגם : CREATIVE Sound Blaster Audigy SB1394 EAX Advanced HD ונתקלתי בבעיה בהתקנה שאומרת לי כזה דבר: http://img510.imageshack.us/img510/9678/36973905ve8.jpg וכאן: (לוח בקרה-> כלי ניהול -> שירותים) ביטלתי את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם- WINDOWS SOUND הפכתי אותו ללא זמין! כאשר חיברתי את הכרטיס קול לחריץ בלוח אם המחשב לא מזהה אותו ב- Plag And Play אולי צריך לעשות משהו בביוס... אם מישהו מבין מה הבעיה ויוכל לעזור אני מאוד אודה לו... תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני פותח את המחשב היום יחד עם ה-Winamp והוא אומר לי Bad sound driver או שאני אחליף את הכרטיס קול! אני כבר מהבוקר מתקין ומחליף Drivers אבל הוא עדיין לא עובד!! כל הזמן יש לו בעיה עם ה- WDM interface! וכאשר אין לו בעיה אני פותח את ה-winamp והוא לא נותן לי שום הודעה אבל גם לא מנגן כלום ומשתמש ב-95%~ מהמעבד! ואח"כ אני עושה ריסטרט והוא מגלה שבעצם כן יש לו בעיה עם ה-WDM. WTF?!? זה מעצבן, אני יושב על ה*** הזה כבר 5 שעות. מה אני עושה איתו ?! בבקשה לא לשאול שאלות לא עניינחות כמו יש לך את הדרבירים הכי חדשים? מן הסתם כן.
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, לאחר עיון בפורום ובהמלצות המון חברים כאן הגעתי למצב שאני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 השימוש סרטים ומוזיקה. ואני נוטה יותר לכיוון ה X13 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בכל האינטרנט והחנויות רמקול ספציפי ומשום מה לא מוצא: (התקציב לא רלוונטי) 1) אני רוצה שהרמקול\ים יהיו בעלי תמיכה בבלוטוס כדי שאוכל לשדר שירים אליהם ישירות מהנייד. 2) אני רוצה שהרמקול\ים יהיו עמידים למזג אוויר (weaterproof) הכוונה היא ללחות בעיקר. 3) אני רוצה שהרמקול\ים לא יהיו ניידים אלא עם שקע חשמל קבוע בקיר מכיוון שאין ברצוני להזיז אותם... מצאתי דגם שעונה על צרכיי באמזון אך משום מה לא מוצא אותו באף אתר אחר: http://www.amazon.com/Bluetooth-Weatherproof-Speakers-Sound-Appeal/dp/B00C402ZYS/ref=sr_1_10?s=electronics&ie=UTF8&qid=1391091274&sr=1-10 ולכן רציתי להיעזר בכם, האם אתם מכירים דגם שעונה על דרישותיי?? מה דעתכם על הדגם הספציפי ששלחתי? ב…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום רב, דרושה המלצה לרמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150. יחס עלות תועלת הרב ביותר, אמינות וצליל הכי טוב שאפשר להפיק בסכום הזה... יש חשיבות גם לוויום גבוה, רצוי מערכת רמקולים שמסוגלת להתמודד יפה עם ווליום גבוה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
<צונזר, פירסום חינם אסור בפורום. אנא קרא את הסטיקי עם כללי הפורום בבקשה>
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מחפש אוזניות חדשות לIPOD שלו והוא לא יודע מה לקנות. הוא לא רוצה את האוזניות שנכנסות לאוזן, הוא רוצה אוזניות כפתור רגילות. ב150 שח פחות או יותר, אפשר אפילו עד 200 אם זה ממש ישפיע איזה אוזניות כפתור הכי טובות? תודה מראש ועוד משהו הוא שומע בעיקר פאנק... אם זה משנה.
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22456 שימו לב לא רק שהנגן נמכר ב100$ אלה גם מקבלים 5 סירטי HD-DVD מטושיבה עכשיו תיראו את זה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22458 PS3 או לא PS3 אני חושב שהHD-DVD יחזיר מלחמה חזקה לבלו רי בקריסמס הזה אומנם זה נגן תקציבי אם כל המישתמע מיזה אבל שוק המינסטרים גם ככה תקציבי
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
חברה ראיתי שהרבה אנשים שאלו איפה כדאי לקנות את הZEN TOUCH אז במקרה נתקלתי בבקורת שמישהו כתב ב-ZAP על המכשיר, כיוון ששמעתי הרבה ביקורות על המכשיר הזה מהרבה אנשים שאני מכיר אני לא חושב שהביקורת הזו גורפת , אבל היא גורפת לגבי היכן מומלץ לקנות את המכשיר והיכן לא: קישור
-
- 14 תגובות
- 845 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הדגם הזה? אם אני אצרוב סרט ללא תרגום מובנה ולידו קובץ תרגום הנגן ידע להציג את הסרט ותרגום ללא בעיות?
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-