אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את המודעה בלוח יד שניה פה, וחשבתי לעצמי שזה יכול להיות פינוק לא רע בכלל בהתחשב בכך שזה לפחוץ חצי מהמחיר שיעלה להביא כאלה חדשות בארץ, קראתי עליהן קצת ביקורות וממה שהבנתי שהן מתמודדומת ראויות לATH 50M אך יותר טבעיות(שאצלי זה יתרון) לכן די נדלקתי על הדיל הזה. השאלה שלי היא האם שווה לחכות למבצעי BLACKFRIDAY? אני מוכן להוסיף עוד 100~150 ש"ח על מוצר חדש באותה איכות, אני רק צריך לדעת שיש למה לצפות. וגם על הדרך ראיתי שבאמזון יש הSRH 840 במחיר מאוד קורץ של 130-140$ אבל בגלל שאין לי נסיון עם כל הקטע הזה של להזמין מאמזון קצת קשה לי לחשב כמה זה יצא כולל מיסים משלוח וכל שאר הגנבות....
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי רמקולים 200 וואט לאוטו, יש איזה דרך לחבר אותם למחשב?
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי creative extigy הוא מחובר על שנאי שאפשר לשנות מתחים עכשיו הוא עובד על 7 וחצי וולט ורציתי לדעת אם אפשר לתת לו 12 ולא יקרה לו כלום ועוד דבר שאני מקליד המוזיקה קופצת וזה מציק כבר בבקשה תעזרו לי ותודה למי שיענה ;D
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בלוח שייש לי יש סאוד סטרום איך אני מפעיל את הסאונד סטרום אמרו לי שצריך להפעיל איך מפעלים :-[ :'( בבקשה!! :'(
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום אני רואה סרטים דרך המחשב ועכשיו קניתי טלוויזית 3D הורדתי סרט של 3D ועכשיו שאני רוצה לראות את זה דרך המחשב הוא לא משדר לי את זה ב 3D אבל אם אני מחבר דרך USB את הסרט לטלוויזיה עצמה אני רואה ב 3D. אז איך אני יכול לראות דרך המחשב גם ב 3D? מישהו אמר לי שיכול להיות שזה בגלל שיש לי כבר HDMI ישן ואני צריך דגם חדש HDMI 1.4 הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז ככה... אני רוצה לקנות נגן MP3 וההגבלה שלי היא 250 דולר, וזה מה שמצאתי בינתיים באינטרנט (אם למישהו יש עוד הצעות אני בשמחה אקבל) Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB Rio Karma 20 GB RCA Lyra 20 GB RCA Lyra 1.5 GB תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
הציעו לי את הנגן הבא (דגם MP-F55) http://www.mpman.com/e_image/eng_main.asp ב 300 שקל (יד שנייה). הוא כולל 32 מגה זיכרון ויש לי אפשרות לקנות עוד 128 מגה (גג) זיכרון של SmartMedia ב 200. מה דעתכם עליו? יש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי 5.1 לחדר כדי שאני אוכל לחבר את הקונסולה שלי ואתר ממיר היס שלי ... מה שאני צריך זה חיבור אופטי וחיבור קואקסיאלי (spdif) מחיר עד 1500 חריגה 200 שקל ... עוד משהו חשוב שהרמקולים יהיו קטנים ולא עומדים וגדולים.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
הייי אנשים.. אני רוצה לרכוש ת'הרמקול של Logitech Z 5500 בארה"ב ודוד שלי בא לבקר ת'משפחתי אז רציתי לנצל לקנות שמה יותר בזול.. אבל הקופסה של Logitech Z 5500 ענק מאוד והאם אפשר להביא לפה (לישראל)? מבלי שאני יקנס וגם שמעתי שמותר להביא למטוס עד 20 קילו האם זה נכון? בתודה
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות קשה ביותר בין שתי אוזניות שאני רוצה לקנות. המטרה של האוזניות היא בעיקר למוסיקה ולגיימינג (cs go). האוזניות: roccat kave solid 5.1 http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=13430 בין sennheiser hd429s https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11689 נ.ב הכבל של הsennheiser זה כבל של audio ומיקרופון כאחד ולא מפוצל(כמו חיבור לפלאפון) אם יש לי מפצל המיקרופון יפעל? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קניתי את ה X-FI ולאחר המון נסיונות ממש לא הצלחתי לקבל את מה שרציתי אני הולך להחזיר אותו או למכור נראה מה יקרה עכשיו אני מחפש כרטיס קול שיחליף אותו היציאה צריך להיות אופטית, שיכנס לרסיבר ויוציא 5.1 אני קיבלתי המלצה פה לAuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 עכשיו אני לא יודע אם זה האופטימלי בשבילי גם אם יש המלצות למשהו אחר זה יהיה טוב אבל אני רוצה שהכרטיס יוציא הכל ב5.1 מוסיקה סרטים משחקים
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על הרמקולים הנ"ל .. רק הבעיה היא המחיר בארץ - 2400 שקל בארצות הברית ראיתי את הרמקולים ב- 199.99 דולר .. עכשיו יש לי ידידה בארצות הברית שכנראה תוכל לקנות לי ולהביא את זה לארץ (אפשר להביא כל מוצר אלקטוניקה עד 200 דולר) אך אני לא יודע עם הם מחשיבים 199.99 ל200 דולר .. ויש לי גם אח שגר שם .. מישהו יודע כמה זה יעלה לי במשלוח חבילה מארצות הברית לארץ ? ועכשיו לדבר השני עם זה אני מעונין לרכוש כרטיס קול מתקדם שיתאים לצרכים שלי: 1.מוזיקה בעיקר 2.משחקים חדישים 3.וסרטים תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
יש לי חדר קטן יחסית ... כ 8מ"ר ... איין לי בעיה לתלת על הקירות את הרמקולים... אני בעיקר משחק ו שומע מוסיקה... אוליי יש המלצות טובות? כמו שכתבתי התקציב... 600שח
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אז היום קיבלתי את הh340 שלי והייתי שמח עד הגג, הטענתי אותו קצת והוא עובד יופי- רק מה פעם ראשונה חיברתי אותו למחשב הוא עבד, עשיתי לו ניתוק כמו שצריך, ועכשיו המחשב לא מזהה אותו... אני עובד דרך הusb2 על win xp pro sp2. המפרט בחתימה... אם למישהו יש השערות למה ומדוע שיזרוק- לא איכפת לי לנסות... קיצר אני ישחק עם זה קצת- 3 דק' וחזרתי לפורום...
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לפני שהלכתי לישון הוא עבד כהלכה, כשהתעוררתי הוא פשוט נדפק! כשאני מדבר הצד השני אומר שהוא שומע את הקול רקע, את ההקלקות שלי בעכבר וגם את השירים שאני שם! האם זו בעיה בהגדרות או פיסית באוזניות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני חייב עזרה בבחירת רמקולים למפרט מחשב שהורכב באתר IQPC על ידי המומחים בפורום מפרטי מחשב... הרמקולים צריכים להיות איכותיים ( עדיפות ל-CREATIVE, החברה הגדולה ביותר שאני מכיר).... הם צריכים להיות סראונד כמובן, ובנוסף הם צריכים להיות רמקולים שניתן לתלות אותם על הקיר.. עקב היותי חובבן בתחום האודיו למחשבים החלטתי לפנות לפורום זה בבקשת עזרה... :s05: אודה מאוד למייעצים ולעוזרים.... להלן המפרט ---- כרגע ללא כרטיס מסך...(עקב התלבטויות קשות :s05:) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤659 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤426…
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחחשב רק יש לי התלבטות קטנה בין : Logitech® S200 Logitech® R-20 השימושים הם בעיקר למשחקים , ושמיעת מוזיקה עם באס . חשוב לי שהיה " באס טוב " ושישמעו טוב . ורק עוד שאלה קטנה , בעוד כמאה שקל אני יכול לקנות את : Logitech® X-210 ששמעתי אצל חבר והם נשמעים נהדר במוזיקה ובCSS שווה את ההפרש ? תודה מראש , ואז יש עוד אפשרויות עד 200 שקל אני אשמח. קישור ללוג'יטק ישראל - > רמקולים - > 3 הדגמים נמצאים שם . http://www.logitech-online.co.il/index.html?lmd=38807.588993 תודה .
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס ורק לאחרונה החלטתי להוציא את הסאונד מהיציאה הדיגיטלית אבל משום מה הוא לא מוציא משם שום סאונד (לא WAV ולא MP3...) רק כאשר אני מנגן AC3 יענו דולבי דיגיטל הוא מוציא לרסיבר מהיציאה הדיגיטלית שיחקתי עם ההגדרות בלוח הבקרה של הכרטיס ואין שום סימון לנתב את כל הסאונד בין אם זה AC3 או סטראו פשוט מהיציאה הדיגיטלית (קואקס) יש כאן מישהו עם הכרטיס הזה שמצליח להוציא את הסאונד (גם MP3 לדוגמה) דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הזה? אני לא מוצא את הקונפיגורציה הזו ..לא בלוח הבקרה של הכרטיס ולא בלוח הבקרה של וינדוס. התקנתי את הדריברים החדשים ביותר לכרטיס.
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
http://ars.userfriendly.org/cartoons/?id=20060726
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב סלוני עם וינדוס 7, 64 ביט, עם 4 ג"ב ראם. אני מעוניין לעבוד אך ורק עם התוכנה של המדיה סנטר של וינדוס 7 ולא עם התוכנות של יצרני כ. הטלויזיה. אין לי בעיה לשלם עד 500-550 שקל אם זה הכרחי (למרות שאני מאמין שאפשר להסתפק בפחות), יחובר לממיר רגיל של YES (דגם 3100, בקומפוזיט), כמובן חשוב שתהיה לו עינית IR להעברת ערוצים דרך המדיה סנטר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני דיי אוהב טרנסים... ואני אוהב לשמוע אותם בווליום גבוהה אבל הקטע שבמערכת 2.1 YAMAHA שלי זה לא ממש הולך הסאב של המערכת - אתם בטוח מכירים : http://img157.echo.cx/img157/271/1234568ee.jpg כאילו זאת מערכת טובה ( למחשב ) אבל היא פשוט לא עושה לי את זה אני חשבתי על לשים עוד 2 רמקולים גדולים למעלה על קצה הסיפרייה 1. אתם אומרים ישמעו יותר טוב? 2. האם צריך לקנות כרטיס קול? מכיוון שאין לי כרגע והוא ON-BOARD על הלוח אם 3. כמה סיפור כזה עולה , והאם צריך לחבר את הרמקולים החדשים למחשב או לרסיבר? 4. האם מפצל אודיו ל2 יציאות , מוריד מאיכות השמע ? נ.ב - ברסיבר אין עוד מקום ליציאות מאחורה תודה
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אוקיי אז אני כנראה קונה את ה-ATP3 וקראתי כמה דברים על ברייק-אין שהוא משפר את הביצועים וכאלה. אני רוצה לדעת איך עושים כי אני רוצה לפתוח את הרמקולים כמו שצריך שיהיה סבבה לשמוע בהם. אז איך עושים את זה? ואיך זה בדיוק משפר את הצלילים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות דיסקמן קורא אם פי 3 אבל למען האמת אין לי מושג מה זה אם פי 3? מה ההבדל בין mp3 לבין wma? והאם למשל אני צורב דיסק של אם פי 3, אני צריך לצרוב את השירים ככה ולהפוך אותם במקודד לאם פי 3? או שהדיסקמן אוטומטי ייקרא אותם כאם פי 3?
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-