אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,אני העליו המאושר של סנסה קליפ 2GB. האוזניות שקיבלתי עם הסנסה נהרסו לי ממש מהר,ולכן אני מחפש להחליף אותן. אז האוזניות צריכות להיות נוכות להליכה,כלומר לא אוזניות קשת שאני אלך איתם ברחוב אז אני אוזניות כפתור,מאחורי הצוואר,אוזניות כאלה שמחוברות לחוט שונה ונתלות על האוזן. בקשר ל IN EAR,אני לא בטוח כי אני זוכר שניסיתי אותם פעם אחת ולא התאים לי,יש אולי חנות שניתן למדוד בה אוזניות כאלו ? תקציב עד 200ש"ח/58$ מE-BAY כולל משלוח,תודה מראש! שמעתי על המלצות לגבי האוזניות הללו : http://cgi.ebay.com/New-Orginal-Sony-MDR-EX71SL-EX71-Earphone-FREE-SHIPPING_W0QQitemZ310051413522QQihZ021QQcategoryZ111693QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem בארץ הם עולים בערך 250,אם אני …
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום נקרע לי הספוג באוזניות AKG 402. היכן מוצאים חלק כזה? האם מישהו יודע קוטר או התאמה לדגם אחר כדי לחפש באיביי? (חיפשתי ל 402 ואין מוכרים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לפני חודש התחילו ליבא טלוויזיות של אמוי לארץ, אבא שלי (כמו טמבל) הזמין על סמך המלצה בלבד... טלוויזיה LCD 40" ב 11 אלף שקל, יכול להיות שווה משהו או לא ?
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
ערב טוב רבותיי המלומדים , מניסיונכם ! עד כמה איכותית יציאת האוזניות הקיימת במגברי שנות ה- 70 (וינטאג') ? כלומר , האם היאמיועדת גם עבור אוזניות הקשות לדחיפה הדורשות הגברה . כדוגמת ה - AKG 340 להזכירכם מדובר בעכבה של 400 אום . או שעדיף מגבר ייעודי לאוזניות . וכל פיתרון אחר , אמנם , זה חיסכון כספי , אבל גם חיסרון באיכות !! ניצוץ
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול באודיו או באוזניות קניתי לפני כמה שנים את האוזניות AKG 518 ולאחר שימוש כבד [בבית,בחוץ] הן פשוט נשחקו לגמרי הריפוד "עור פלסטיק" שלהן נקרע לגמרי כמעט וחשף את הריפוד והכבל הסתבך סביב עצמו [תקוע ככה..] ועכשיו אני כאן שוב מחפש המלצה לאוזניות בטווח התקציב של 350 [אפשר לחרוג כ100 וקצת] השימוש היחיד שיהיה להן הפעם יהיה ביתי למוזיקה ולמשחקים בעיקר, כמו שאני מבין העניין שזה לגיימינג לא אמור לשנות יותר מדי ממה שאני קורא בפורום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מחפש אוזניות חדשות לIPOD שלו והוא לא יודע מה לקנות. הוא לא רוצה את האוזניות שנכנסות לאוזן, הוא רוצה אוזניות כפתור רגילות. ב150 שח פחות או יותר, אפשר אפילו עד 200 אם זה ממש ישפיע איזה אוזניות כפתור הכי טובות? תודה מראש ועוד משהו הוא שומע בעיקר פאנק... אם זה משנה.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם אפשר לשמוע מוסיקה משני סידירומים ולא רק מסידירום אחד באותו מחשב (לא באותו זמן)
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי שתי הצעות כרגע לאוזניות, תקציב הוא 100$ (מזמין מEbay). האוזניות הראשונות הן של Sennheiser דגם HD280 Pro והשניות הן של Sony דגם MDR-7506. המטרה היא מוזיקה. הסגנונות שאני שומע הם בעיקר רוק ומטאל. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
חברה ראיתי שהרבה אנשים שאלו איפה כדאי לקנות את הZEN TOUCH אז במקרה נתקלתי בבקורת שמישהו כתב ב-ZAP על המכשיר, כיוון ששמעתי הרבה ביקורות על המכשיר הזה מהרבה אנשים שאני מכיר אני לא חושב שהביקורת הזו גורפת , אבל היא גורפת לגבי היכן מומלץ לקנות את המכשיר והיכן לא: קישור
-
- 14 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים microlab solo7c יש לי כרטיס קול מובנה ואני לא מרוצה ממנו בגלל שהוא עושה לי רעשים שאני שומע מוזיקה עושה לי כול איזה דקה רעש כזה מציק "ציוץ" כשאני מחבר את הפאלפון שלי ושם מוזיקה אני לא שומע את הרעשים אני רוצה לקנות כרטיס קול ואני לא כול כך מבין בזה התקציב שלי הוא 200-400 אפשר גם יותר אם זה שווה את זה אבל אני לא הולך להשקיע אלפי שקלים עכשיו בזה סה"כ זה רמקולים זולים את אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על כרטיסי קול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
תשופפו: http://www.acsi.de/iRiver/pictures/iHP-120_Teile_A.jpg מקווה שהHD'S של טושיבה עמידים....
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי אייפוד 4, נהרסו לי קצת האוזניות, אני מרגיש שאוזניה אחת לא טובה, אני יכול לשמוע אבל האיכות ירדה משמעותית, עכשיו אני רוצה לקנות אוזניות לפחות באותה הרמה של מה שיש (היה) לי, אבל אין לי מושג מה מי ולמה. הייתי בחנויות וראיתי אין ספור דגמים, והם כולם בשבילי אותו הדבר. איך לעזאזל אפשר לדעת מה איכות הסאונד של אוזניות?? מותג? מחיר? אני צריך אוזניות שנכנסות לאוזן, ואין לי צורך בידבורית כי יש לי אייפוד ולא אייפון. אני מוכן לשלם בין 200 ל-300 שקל, אני יכול לקנות בכל רשת ארצית (ksp, bug וכו), אני יכול לקנות באיביי, אני רק צריך לקבל המלצות כי ממש לא בא לי לשלם 200 שקל ולהתבאס כי קניתי משהו שכבר יש לי.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הטלוויזיה ל-XBOX ולמחשב נייד אז צריך כניסות HDMI ו-VGA. השימושים הם משחקים, סרטים וצפיה בשידורים רגילים. לא מחפש את האיכות הכי טובה בעולם, מעדיף את המוצר המשתלם יותר. תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 23.03.2010 בשעה 15:28:11 BUMP
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי את המערכת הזאת עכשיו הבאס חלשש מאוד ואמרו לי יש לו באס חזק רצח ומאחורי הבאס אי אפשר לכוון רק מהשלט וגם שאני מגביר דרך השלט הוא חלש מה הבעיה ? יש למישהו אתת המערכת הזאת ויודע מה עושים ? הבאס עצמו 60WATT
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
קודם מה המצב אני חדש... ההורים שלי טסים חודש הבא לברצלונה וביקשתי מהם שיקנו לי את ה IPOD... 10 ג'גה עכשיו כמה בערך זה צריך לעלות? הבני ש 300 דולר בערך... ולא הבנתי משהו מהסקירה שלו... שמרגע שמנתקים את המכשיר מהמחשב אין אפשררות למחוק או לערוך קבצים מה זאת אומרת?!?! שאין אפשרות מחיקה?!?! מה שהקלטת שתשמע עד סוף חייך ?? חח ??? וגם ראיתי פה משהו שואל איזה חיבור עדיף USB או משהו אחר.... מה ההבדל? ואמרו שהשני יותר טוב אז למה שמישהו יבחר USB ? תודה רבה לעוזרים... ודרך אגב... אחלה אתר\פורום! פעם ראשונה אני פה
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני אחד שאוהב לרוץ ואני בדר"כ רץ יום יום וחשבתי אולי אני יקנה לי איזה נגן MP3 קטן וקל ואמין שאני יוכל לשמוע מוזיקה ולהנות ממנה בריצה עכשיו סתם נכנסתי לגוגל כתבתי נגן MP3 ומצאתי אחד שנראה ממש אחלה אבל יש לי כמה שאלות[כי אני אחד שלא מבין כלום בדברים האלה] http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 זה המכשיר,הוא קטן רק שוקל 39 גרם שזה כלום. הנפח 256 MB יכול להכניס הרבה שירים לא?כי שיר MP3 ממוצע שוקל בין 3-6 מגה בייט נכון?.. עוד דבר,ראיתי עוד נגני MP3 שעולים מינימום 600 שקל[ראיתי גם ב2000 שקל]אז איך זה עולה רק 300 שקל?הגיוני? אתם יכולים להסביר לי קצת על נגנים אני לא מבין בזה כלום. ואם אפשר תכתוב לי מה אתם חושבים על המוצר הזה הוא יכול להחזיק מעמד איתי בריצות …
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אהלן,אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD חדשה לחדר. 1.מרחק הצופה ממיקום הטלויזיה יהיה כ2 מטר-איזה גודל טלויזיה עלי לקנות? 2.האם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים בגודל זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אוקיי אני קונה PS3, ובלי קשר, בבית צריכים גם טלויזיה חדשה. מרחק הצפייה מהטלויזיה יהיה בערך 2 וחצי או 2 מטר, ולכן אין צורך בטלויזיה יותר גדולה מ32 אינצ'. מאחר שכיום, ובמיוחד בגלל הPS3, נדרשת טלויזיה HD, אני רוצה לקנות HD. עכשיו הבנתי שבגדלים כמו 32 אינצ', אין צורך בFULL HD, משום שבכל מקרה לא ירגישו את ההבדל בעיניים. אם ברצוני לקנות HD READY, הבנתי שיש HD READY שתומכים ב1080 P (פרוגרסיב) ויש כאלה שלא. אני לא בדיוק הבנתי מה כן תומך ומה לא, אבל אני רוצה שהPS3 יתנגן בטלויזיה בטבעיות, בלי שהוא יצטרך לעשות downscale או משהו כזה. ממה שהבנתי, בHD READY יש תמיכה עד 1080i וזה אמור להספיק לא? בכל מקרה, האם מישהו יכול להציע לי את הסוג האידיאלי, במגבלת תקציב של 4000 עד 4300 שקל פלוס מ…
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן אייפוד 30 ג'יגה בייט צבעוני.. ויש לי כמה שאלות: 1. אם אני קונה דרך החנות של apple בארה"ב? אני צריך לשלם 30$ מס קנייה? 2. האחריות שאני אקבל עם הקנייה תשפיע גם בארץ? כלומר אצל הנציגה של apple בישראל, "ידע מחשבים" (הנה הכתובת למי שלא מכיר www.yeda.co.il) 3. האתר mustop הוא אתר אמין? כדאי לי להזמין דרכו? אשמח לקבל תשובה בהקדם, ותודה רבה לעונים =)
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שמישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.. יש לי מחשב , עם כרטיס מסך דיי יש (רדאון 9600) יש לו 2 יציאות אחת DVI שמחוברת למסך של המחשב ועוד יציאת VGA שמחוברת לטלויזית LCD HALF_HD 32 אינצ', אני לא באמת מבין את ההבדל בין DVI ל VGA , כאילו אוקי , DVI יכול להעביר אותו דיגייטאלי ו VGA - אנלוגי... אבל אני לא באמת רואה הבדל באיכות ! דרך מחבר ה VGA שמחובר לטלויזיה אני מציג תמונה ברזולוציה של 1360 על 768 , וכאשר אני מריץ סרט באיכות HALF_HD על הטלויזיה דרך המחשב , רואיה תמונה ברורה וחדה. השאלה היא ? למה צריך DVI \ HDMI , כאשר VGA הישן והטוב מספק את הסחורה? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי חברה! יש לי בעיה, אני משתמש בCreative Xtreme Audio, אחלה כרטיס, רק שמהיום שקיבלתי אותו, במשחקים מסויימים האודיו מתחיל לקרטע ולהיקטע, וזה משגע את השכל! הבעיה היא במשחק חדש ונחמד ששמו Trine, בו הבעיה החמירה לגמרי, בשתי הדקות הראשונות למשחק הכל נהדר, ואז פתאום האודיו מתחיל להיקטע, אבל להיקטע בצורה כזאת שעושה כאב ראש! אני לא יודע כבר, אני לא מוצא פתרונות בשום מקום... יש לי לוח אם של GIGABYTE, GA-MA74MG-S2H אולי זה קשור? בבקשה תעזרו זאת בעיה שחופרת לי ועכשיו היא באמת מפריעה!
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מבקש סיועכם בהמלצה על רסיבר איכותי בטווח מחירים של עד +2,000 ש"ח ורמקולים הטווח של עד 1,000 שח. הצרכים -רדיו, מוזיקה סרטים. במידה ויש אז עם אפשרות לחיבור למחשב
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם מישהוא יודע האם יצא X5L בארצות הברית? אם כן מה מחירו ואיפה ניתן לקנות אותו באזור לוס אנג'לס? אם הוא לא יצא בארה"ב מתי הוא אמור לצאת?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם! לצערי הרב נשברו לי האוזניות (ליתר דיוק האחת לא מפקדת כראוי) לכן החלטיתי לקנות אוזניות חדשות... קניתי אוזניות של Teac ב 75 ש"ח חזרתי הביתה אחלה איכות והכל... אבל אחרי חצי שעה האוזניים שלי כאבו כמו לא יודע מה... וגם המיקרופון לא משהו. לכן הבנתי שאני צריך להתיעץ לפני קנייה כזאת, לכן אני פה הייתי מעוניין ביעוץ על אוזניות איכותיות(אני חולה על מוזיקה) בעלות מיקרופון נורמלי (המיקרופון פחות חשוב העיקר שישמעו בלי שאני יצטרך לצעוק) והכי חשוב ריפוד נוח לאוזניים הכוונה שיהיו נוחות. החלק האסטיט פחות חשוב לי והתקציב שלי הוא עד 200ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מצאתי שיש אתר אחד שמוכר אותן ,בשלוש דגמים : 448nis Medusa 5.1 Surround Headset Multimedia.1 505 nis Medusa 5.1 USB Headset For NB.2 224 nis Medusa 5.1 Add-On.3 אני מבין שבאתר הביקורת היא על הדגם הראשון ? ולא מצאתי שום מידע על ה Add-on , מה זה בדיוק ?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-