עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לחבר את הטלוויזיה ל-XBOX ולמחשב נייד אז צריך כניסות HDMI ו-VGA. השימושים הם משחקים, סרטים וצפיה בשידורים רגילים. לא מחפש את האיכות הכי טובה בעולם, מעדיף את המוצר המשתלם יותר. תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 23.03.2010 בשעה 15:28:11 BUMP

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

אני מדבר בלי להצמיד כתוביות...לצרוב את זה וזהו... תגידו איזה דגם ואיזה חברה...או תנו קישור...!! תודה...

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לחבר לHTC EVO 3D אוזנייות השאלה איזה? אני מוכן להשקיע עד 3000 בשביל לקבל איכות גבוה מאוד, אבל כמובן יש גם למחיר שיקול ואם יש משהו שווה בפחות כסף אז למה לא מצאתי עד עכשיו שני אוזניות שאני שומע הרבה דברים טובים עליהם: monster beats - studio tour monster beats אני מודע להבדלי מחירים אבל עדיין לא שמעתי אותם אז אני לא יודע מה אני מחליט. דבר שני האיכות שמע בפלאפון הזה לא הכי טובה (לא כמו באיפון בו נגיד ככה), מה לקנות בשביל להגביר את האוזניות או להזרים מוזיקה?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by TYSON,

קודם מה המצב אני חדש... ההורים שלי טסים חודש הבא לברצלונה וביקשתי מהם שיקנו לי את ה IPOD... 10 ג'גה עכשיו כמה בערך זה צריך לעלות? הבני ש 300 דולר בערך... ולא הבנתי משהו מהסקירה שלו... שמרגע שמנתקים את המכשיר מהמחשב אין אפשררות למחוק או לערוך קבצים מה זאת אומרת?!?! שאין אפשרות מחיקה?!?! מה שהקלטת שתשמע עד סוף חייך ?? חח ??? וגם ראיתי פה משהו שואל איזה חיבור עדיף USB או משהו אחר.... מה ההבדל? ואמרו שהשני יותר טוב אז למה שמישהו יבחר USB ? תודה רבה לעוזרים... ודרך אגב... אחלה אתר\פורום! פעם ראשונה אני פה

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by evman007,

הבנתי שיש כמה דגמים אני צריך את הדגם שיש לו 3 יציאות אנלוגיות כדי לחבר סנטר אחוריים וקדמיים למערכת 5.1 אנלוגית שיש לי תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by qlp,

ישלי כרטיס פשוט 128 MB עכשיו אני רוצה לחלק אותו לשני צדדים יענטו sterio בישביל לטקלט מהמחשב איך אני יכול או שאני חייב עד כרטיס קול?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  7. http://www.headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020080497 זה Sennheiser HD 497 או ה Grado SR60 http://www.headphone.com/layout.php?topicID=3&subTopicID=26&productID=0020090060 בשביל IRIVER H320 תודה ועם יש הצעות אחרות במחיר דומה אז הן יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by ilyadd,

מה אתם חושבים על זה: http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=gminihs200&Cat2Cat1ID=5033&Cat2ID=0&aff=Zap

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  9. היו לי תרמקולים האלו 6 שנים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=451502 הם נהרסו ליפני חודש ושמעו בהם מצויין. שמעתי על הרמקולים האלו http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=12989&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap איך הם? האם האיכות שלהם יותר גבוהה מאלו שהיו לי בעבר? כי הנתונים שם באנגלית ואיך הרמקולים האלו בכללי?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  10. Started by WHITE_ZOMBIE4,

האם קיים? כי בכל האתרים זה לא מוזכר...אבל זה נגן של 750 שקל ככה שצריך להיות לפי דעתי

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  11. שלום יש לי כרטיס קול AC97 על לוח האם . יש לו 3 יציאות/כניסות דו שימושיות. כלומר - אם מחברים להם רמקולים 5.1 הם יציאות ואם מיקרופון אז הם כניסות ויציאות. השאלה היא - אם אני משתמש בכל 3 המחברים עבור רמקולים, איך אני יכול בכל זאת להשתמש במיקרופון? חשבתי על מיקרופון USB אבל לא נראה לי שזה פתרון כל כך זול. תודה.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by Alfies,

אני רוצה לקנות מגבר\רסיבר בעיקר למוזיקה (סטראו), תמליצו לי בבקשה על החברות ודגמים של מגברים\רסיברים בתקציב עד 2500 ש"ח. האם זה טוב להשתמש במערכת במכשיר DVD ולא במכשיר CD? תמליצו לי גם על חברות הרמקולים איכותיים שאני לא אבזבז זמן בחנות בלשמוע רמקולים גרועים!

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  13. קניתי מחשב נייד (Vostro 1510) שחסר יציאה לטלוויזיה ואני מעוניין לקנות כרטיס Express Card אשר יכול להוציא לי פלט בצורת RCA/S-Video לטלוויזיה. האם קיים בכלל דבר כזה? וכמה זה עולה? עריכה: לחילופין, מה עם קופסאות שמקבלות VGA ומוציאת S-Video/RCA?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by וייצ,

אם אני משנה גירסה בh10 האם אני חייב את הiriver plus או אפשר להעביר גם ככה לmusic תודה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  15. Started by bg1987,

אני מתכוון לקנות טלויזיה, וממש התלהבתי מה LA32B530 של סמסונג, זאת טלוזיה FHD, אבל רוב התוכן שאני רואה הוא 720P, XBOX וסרטים. מרחק הצפיה הוא בערך 2.5 עד 3 מטר, האם מהמרחק הזה שווה לי להשקיע בFHD או שאני יכול להסתפק בHDREADY? והאם לראות תכנים של HDR בFHD יראה פחות טוב?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by gooloo,

ברשותי הכרטיס ורק לאחרונה החלטתי להוציא את הסאונד מהיציאה הדיגיטלית אבל משום מה הוא לא מוציא משם שום סאונד (לא WAV ולא MP3...) רק כאשר אני מנגן AC3 יענו דולבי דיגיטל הוא מוציא לרסיבר מהיציאה הדיגיטלית שיחקתי עם ההגדרות בלוח הבקרה של הכרטיס ואין שום סימון לנתב את כל הסאונד בין אם זה AC3 או סטראו פשוט מהיציאה הדיגיטלית (קואקס) יש כאן מישהו עם הכרטיס הזה שמצליח להוציא את הסאונד (גם MP3 לדוגמה) דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הזה? אני לא מוצא את הקונפיגורציה הזו ..לא בלוח הבקרה של הכרטיס ולא בלוח הבקרה של וינדוס. התקנתי את הדריברים החדשים ביותר לכרטיס.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by lollipop15,

שלום, יש לי ATP3 חדש שקניתי לא מזמן ואמא שלי מתלוננת על זה שהסאב נמצא על הרצפה. כרגע הוא נמצא בפינה הימנית במקום של הרגליים בשולחן של המחשב. חשבתי לשים אותו על משטח עץ עם גלגלים, יש אפשרות יותר טובה? מבחינתי אפשר לשים אותו באותו מקום בדיוק על מדף בגובה 5 ס"מ מהרצפה. תודה.

18. המחשב עבר פירמוט לאחר וירוס ואין דריברים ל"כרטיס קול" שמותקן ON BOARD פתחתי את המחשב וראיתי איזה צ'יפ אחד שרשום עליו INTEL (יכול להיות שזה של הלוח אם ) (המעבד הוא פנטיום לא יודע מאיזה סוג) וראיתי שגם רשום על צ'יפ אחד CREATIVE .. אז נראה לי שהצ'יפ של הכרטיס קול זה של CREATIVE מאיפה אני מוצא דריברים? לא מצאתי באתר שלהם כי הכל קשור שם ל PCI.... יש למישהו רעיון מה לעשות? ההתקן מופיע בסימן שאלה בDEVICE MANGEר הווינדוס זה WIN98 SE! תודה!!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by matanaskar,

יש אולי איזה פלאג אין או איזה תוכנה כמו Monkey's Audio שמנגנת קבצי APE , לקבצי WV?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות LCD 32 ואני צריך עזרה בבחירת החברה + הדגם בנתיים ראיתי את הדגם הזה Samsung LA32A450 LCD (קישור לדגם בזאפ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 ) מה אתם אומרים עליו? האם יש הערות או המלצות אחרות? ד"א התקציב שלי הוא 3000-3500 ש"ח

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  21. שלום לכולם. הורדתי דרייברים לכרטיס קול שלי מדגם : CREATIVE Sound Blaster Audigy SB1394 EAX Advanced HD ונתקלתי בבעיה בהתקנה שאומרת לי כזה דבר: http://img510.imageshack.us/img510/9678/36973905ve8.jpg וכאן: (לוח בקרה-> כלי ניהול -> שירותים) ביטלתי את הכרטיס קול המובנה של הלוח אם- WINDOWS SOUND הפכתי אותו ללא זמין! כאשר חיברתי את הכרטיס קול לחריץ בלוח אם המחשב לא מזהה אותו ב- Plag And Play אולי צריך לעשות משהו בביוס... אם מישהו מבין מה הבעיה ויוכל לעזור אני מאוד אודה לו... תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  22. היי לפני כשנתיים שלוש, רכשתי בדיוטי פרי במחיר לא קטן של 200$, סט רמקולים לסראונד למחשב שכוללים: 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר וסאב. הדגם הוא A3.500. הדגם מאופיין במקלט אינפרא אדום שמקבל פקודה משלט רחוק ובעל נורית חיווי שמראה אם יש חשמל או לא. לאחרונה שמעתי שיר עם באס מפוצץ בווליום גבוה, (כן אני יודע זו טעות) וכנראה שמשהו שם נשרף אני חושב, כי הוא נכבה באמצע השיר, וכשאני מחבר אותו לחשמל לא נדלק שום דבר.. יש השערות למה קרה? איך אפשר לתקן אולי? מצורפות תמונות.. מצטער על האיכות מצלמת אינטרנט.. תודה

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  23. זה אומר למשל סתם דוגמא אם יהיה לי את הסאב הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=130620 הוא יהיה עם קופסא ( ד"א כמה אמורה לעלות קופסא לסאב שכזה? ) אני יוכל לחבר לרסיבר של מערכת קולנוע ביתית.... כנ"ל גם לרמקולים 6X9 של רכב אם אפשרי לעשות מזה מערכת קולנוע ביתית... אני שואל סתם בשביל הסקרנות....

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  24. אני מאמין שהכותרת אומרת את הכל, אני שומע בעיקר מטאל אם זה משנה ואני מחפש צליל נקי כמה שיותר.

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by tiny86,

שלום חברה, אתמול קניתי סט רמקולים 2 קדמיים + 2 אחוריים + סנטר ו 2 סאב וופרים דגם BQ - 108 עם מגבר pioneer VSX-422 השאלה היא: איך לחבר את שני הסאבים למרות יש רק יציאת RCA אחת !?!!!! הערה: "כל הרמקולים וסאבים שקועים לקיר" ... והנה תמונה לכל היציאות במגבר : והנה תמונה לסאב BQ-108 : נא עזרתכם.. תודה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.