אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
יש לי אוזניות של אודיוטכניקה ATH9000, לאחרונה 2 בעיות: 1. הצבע של הציפוי הרך של האוזניות מתחיל להתקלף. 2. הסטריאו תלוי במגע של התקע בתוך שקע האוזניות (גם בשקעים שונים)- וצריך לשחק עם התקע קצת. האם הגיע הזמן להגיד להם שלום? (חבל) או שיש איזשהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חברה אחרי שהבנתי איך לעבוד עם ה X5L עכשיו אני צריך לשמור עליו תקין ויפה ראיתי שמוכרים את כיסוי העור ב 90 שקל אבל אני רוצה לקנות את הכיסויים של חברת ZCover מסיליקון הם באים גם עם מגן למסך מישהו יודע אם בארץ ניתן להשיג אותם והיכן?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
למשיהו יש מצושג איפה אני משיג כיסוי מסליקון ל IAUDIO x5l ידוע לי שיש נרתיק מעור! לא בזה אני חפץ! למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני יודע שאולי זה נשמע טיפשי, אבל יש לי אוזניות ישנות של סוני שאני מאוד אוהב אבל הריפוד שלהם כבר קרוע. הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כיסוי שכזה? האוזניות הן די פשוטות אבל חבל לי להפטר מהן! הצורה שלהן היא לא עגולה אלא אובאלית(אלפטית,ביצתית) ככה שהצורה הזאת לא סטנדרטית ולכן עוד לא הצלחתי למצוא תחליף! תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי את האוזניות האלו ובא איתן רק כיסוי לא קשיח, והאוזניות האלו מאוד עדינות ואני דיי פוחד, יש אולי איזה סוג של כיסוי קשיח לדבר הזה (לא חייב משהו מקורי...) תודה!!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לכבוד קניית נגן ה MP3 הראשון שלי, ה RIO CARBON שאמור להגיע שבוע הבא, רציתי לדעת אילו אופציות יש לי כדי לשמוע מוזיקה ממנו ברכב. כיצד אתם שומעים ברכב את המוזיקה (חוץ מכמובן האפשרות של לשים את האוזניות.. אני מדבר על לשמוע דרך המערכת ברכב). מכיוון שהייתי מעוניין "להתחבר" לכל רכב שאני נמצא בו הייתי רוצה לדעת איזה ניסיון יש לכם עם האופציות השונות ובכלל זאת "משדרי FM", "קאסטות LINEOUT", "חיבור דרך ה CHANGER" וכו' מה זמינות המכשירים בארץ, מה הבדלי האיכות בין הדגמים השונים, מה הנסיון שלכם איתם... ומישהו יכול להסביר לי במרבית דגמי הביניים של מערכות לרכב אין ברדיו מקדימה LINE-IN...
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי את המערכת הזו ויש לי בעיה שאני לא יכול לבחור באפשרות DTS או DD על הדקודר של המערכת! כלומר ליד האפקטים האילה יש רק כפתור ON\OFF לאפקט ה PROLOGIC. תודה מראש למישעזור!
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לחבר את הכרטיס סאונד שבמחשב שלי למערכת שבחדר שלי, ורציתי לדעת עם איזה כבלים אפשר לבצע את החיבור הזה?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש ברשותי וידאו של בת מצווה של קרובת משפחה. אבל היא נצרבה כך שפשר לצפות בה כאן (כמדומני PAL ) ואני רוצה לצרוב את הדיסק שוב כדי שאפשר לנגן את הוידאו בשיטה האמריקאית. (כמדומני NTSC ) כיצד אני צורב שוב בתוכנת נרו, אני משתמש בנרו 8 אולטרה. אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! יש לי שאלה מאוד דחופה ומאוד חשובה ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי! אני לא מבין בכלל בסאנוד ורציתי להקיט משהו במחשב. כיצד אני עושה זאת? אני עובד עם ויסטה, והורדתי כמה וכמה תוכנות ושון דבר לא עוזר. אני רוצה להקליט את מה ששמועים באותו זמן במחשב ברמקולים שישאר לי תמיד בקובץ, ואחרי שאני מקליט ושומר, ומנסה להפעיל, לא שומעים כלום והקבוץ שוקל 0 BYTES. אולי מישהו יכול לעזור? אודה לו מאוד מאוד! נ.ב. ראיתי גם בהגדרות ב- OUND בויסטה שהקלטה, שזה מכוון לLINE OUT וזה גם לא עוזר. מה לעשות? תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.03.2008 בשעה 21:10:54 האם זה לא חוקי מה שאני שואל? אודה מאוד למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. יש לי הקלטה חשובה, ושומעים בה כזה פססססס, אפשרי להוריד את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה להקליט כמה שירים שיש לי על המחשב לקלטת. ניסיתי לחבר את המחשב למערכת פנסוניק שיש לה טייפ מקליט, ניסיתי את כל שלושת הכניסות שיש לי על הכרטיס קול וזה לא הקליט כלום. למישהו יש רעיון איך להקליט?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס קול Creative SoundBlaster Audigy. אני מעוניין לחבר קול משני מקורות שונים לכניסת הקול שלו (יש אחת). כאשר אני מחבר בעזרת מפצל, חיבורים משני המקורות, אין קול בכלל. אין לי צורך להשתמש בשני המקורות בו זמנית אבל מצד שני אני לא רוצה כל פעם לנתק ולחבר כבלים. הצעות לכך יתקבלו בברכה. חשבתי על דרך מסוימת אבל אני מעדיף לשאול לפני שאני מנסה. אם אני אתקין את הכרטיס קול המובנה במקביל לaudigy (כאשר יש רמקולים שמחוברים רק לaudigy) ואני אחבר מקור חיצוני אחד לכל כרטיס - האם אני אוכל לשמוע את הקול שמגיע מהכרטיס המובנה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כיצד אפשר לחבר רמקולים של מערכת למחשב ללא המערכת עצמה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שאין דרכים אחרות להעלות שירים אלא בעזרת התוכנה של IRIVER? תודה.
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה עניינים חבר'ה? התחדשתי השבוע ב3 פריטים חדשים טלוויזית LED 37 של LG מדגם LE5500 מקרן קול ימאהה YSP-600 ואקסטרימר מדגם Sidewinder כמו כן ברשותי סאבוופר של חברת ג'אמו שאצלי כבר 14 שנים. רציתי לדעת כיצד לחבר את כל הפריטים יחדיו ע"מ להנות מחוויה מאקסימלית,אין חשיבות כרגע למחיר החיבור(HDMI/אופטי),המטרה שלי היא להנות כמה שיותר ולחבר את המוצרים להפקה מקסימלית. איך לחבר אותם? איזה מכשיר למשהנו ובאיזה חיבור? הבנתי שאת הסאבוופר אני צריך לחבר למקרן קול,את המקרן קול עם הסאב לטלוויזיה ואת האקסטרימר לטלוויזיה,השאלה באיזה חיבורים(HDMI/OPTIC) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
היי, לכאורה 50 אינץ' נשמע כמו משהו בקטגוריה שונה מ40 והיא צריכה להיות יותר יקרה, אבל רק ב 250 ש"ח? למשל הדגם הזה (LG 50PN4500): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846654 שעולה 2000 ש"ח בניגוד ל40 אינץ' של סמסונג שעולה 1750 (הכי זול מבין המותגים)... פספסתי משהו? תודה.:
-
- 17 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, AC97. יש לי בו 3 כניסות בהן אני משתמש; Line Out, לאוזניות שלי, Mic, למיקרופון שלי, Line in, לאייפוד שלי שאני משדר למחשב. עכשיו, כשאני מדבר עם מישהו בסקייפ, לדוגמה, אם אני מחבר את האייפוד לחיבור של המיקרופון שומעים אותו, ואם אני מחבר את המיקרופון שומעים אותו. האם אפשרי לעשות שהמחשב ישדר גם מכניסת ה-Line in, וגם מה-Mic כך שכשאדבר עם מישהו בסקייפ, הוא ישמע גם דיבור וגם אייפוד? תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני חושב לרכוש מכשיר ייעודי להקלטת קול-דיבור (digital voice recorder). עלעלתי קצת ב-zap ועשיתי קצת google, אך לא הצלחתי למצוא סקירות השוואתיות רציניות או אפילו ביקורות מעמיקות של מוצרים. האם מי-מכם יכול: - לומר לי מה ה-features החשובים שיש לשים לב אליהם (חוץ מדברים ברורים כמו גודל זיכרון פנימי ואורך חיי סוללה)? - לתת לי קישור לסקירות/ביקורות? - להמליץ לי המלצה ספציפית על מכשיר? ועניין נוסף: כל מיני מכשירים מפרסמים זמני הקלטה מירביים מבלי לפרט מהי האיכות המתאימה לזמן הקלטה כזה - אז איך אפשר להשוות את הפרמטר הזה? תודה...
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול און בורד, והזמנתי כבר את הפורטיסמו 3, אני רוצה לדעת איך לבטל את הכרטיס דרך הביוס. עברתי ברפרוף על הביוס ולא ראיתי איזכור של כרטיס קול. מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה הרמקולים שאני בניתי לפני משהו כמו שנתיים. הרמקולים כוללים: 3way kenwood 200watt speakers*2 2way pioneer 80watt speakers*2 Akai old speakers box with the speakers*2 jvc reciver (old type but does the job very well) אחד הרמקולים ממוקדם גבוה מאחורי ואחרי מולי על הכוננית. יש תמונות של הרמקולים למטה וגם של המגבר אני אסביר מעט איך אני עשיתי את זה: לוקחים רמקולים של מכונית שאגב הם מאוד מאוד איכותיים במחירים לא גבוהים (אין להם קוספא לרוב בגלל זה הם זולים) בהשוואה לרמקולים שנמכרים בתוך הכופסאות של החבילות של הרמקולים למחשב אלה חיות באלה שם שמים רמקולים מאוד קטנים שלא נותנים הרגשה אמיתית. קונים טוויטרים בחנות, הולכים לשוק הפשפשים או איזה מחסן ישן ומוצאים או משיגים מאיזה דודה רמ…
-
- 35 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
היי, קרה לי הדבר הכי מרגיז בעולם נשבר לי החיבור הפנימי של כרטיס הקול על לוח האם. ומדובר ביציאה הראשית של הרמקולים. ברשותי כרטיס קול Realtek HD שישה ערוצים + 2 יציאות קדמיות לאוזניות ולמיק. שאר החיבורים תקינים ועובדים. המצב שהיה עד כה שהצלחתי להגדיר אותו כך שאוכל לשמוע הן מהאוזניות והן מהחיבור הראשי של הרמקולים במקביל. כרגע אני יכול לשמוע רק מהחיבור של האוזניות! שיחקתי קצת עם הגדרות כרטיס הקול וwindows והצלחתי להגיע לשמע מקביל משאר החיבורים (סאב, רמקול צדדי אחורי וכו') בחיבור הבננה לשאר החיבורים בכרטיס הקול. הקטע הוא שברגע שאני שומע במקביל(גם חיבור אוזניות וגם חיבור אחורי) עולה לי חלון שמודיע לי על חיבור שקע בכרטיס הקול וברגע שאני מאשר אותו הקול ברמקולים משתתק. כרגע הגעתי …
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
קניתי ATP3 ויש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים שמחוברים למחשב בערוצים האחוריים, זאת אומרת שיש לי 4.1 או שאני טועה? כיצד להגדיר את הרמקולים במחשב ב-NVMIXER ? אין אופציה ל 4.1 ,רק או ל-4 או ל-5.1.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן להגדיר שרמקולים (יציאה אחורית) ואזניות (יציאה קדמית) יפעלו במקביל, ולא אחד ע"ח השני, ב-Windows 7. תודה.
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד מדגם HP G60 125NR http://reviews.cnet.com/laptops/hp-g60-125nr/4505-3121_7-33360964.html אני מתכוון לחבר את המחשב הזה למסך LCD ולמערכת קולנוע ביתית, בכדי לצפות בתכנים של HD הרסיבר (ימאהה) הוא מדגם ישן שלא מכיל כניסת HDMI לקחתי את המחשב למספר חנויות מחשבים ובכולם אמרו לי שבמחשב הזה אין יציאת קול דיגיטלית (S/PDIF ) , שזה בעצם אומר שהוא לא יוכל להוציא שידור אודיו רב ערוצי (DTS, DD) מישהו אמר לי שהדרך היחידה להוציא מהמחשב הזה אודיו רב ערוצי, זה באמצעות כרטיס קול חיצוני, ובגלל זה אני מפנה את העניין לפורום הזה. השאלה, האם באמת כרטיס קול חיצוני יעשה את העבודה ויוציא לרסיבר DD, DTS אמיתיים? ובמידה והתשובה חיובית, מה ההבדל בין כרטיס קול חיצוני זול, למשל …
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-