אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בקשר לכ. קול - תשאל בפורום אודיו וקולנוע ביתי באתר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אז ככה..הרמקולים הפסיקו לעבוד לי. החלפתי רמקולים וגם הם לא עובדים. מכאן אני מסיק שהבעיה היא כנראה בכ. קול. הכ. קול שלי הוא OB (המחשב עצמו ישן, 4-5 שנים בערך). 1. איזה כ. קול כדאי לקנות? ברמת העיקרון אני צריך משהו פשוט, אבל חשבתי כן להשקיע מכיוון שבעתיד הלא-רחוק אני במילא רוצה לקנות מחשב חדש ואז אני אעביר את הכרטיס גם ככה. האם 300 ש"ח הם סכום מספיק להשקעה על כרטיס קול? 2. מכיוון שהכרטיס הנוכחי הוא OB, כיצד מתקינים את הכרטיס החדש? כיצד ניתן "להעיף" את הישן ולשים במקומו את החדש? עד פה כרטיס קול. עכשיו..אם אני כבר פה בפורום, אז עוד כמה שאלות קטנות שמסקרנות אותי.. 1. יש לי מע' סטריאו ישנה ולאחרונה קיבלתי רמקולים רצפתיים ישנים של סוני. כיצד "עובד" כל העסק ביניהם מבחינת איכ…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת. האם שווה לי לקנות כ. קול מעבר לaudigy 2 value (משהו בכיוון של דגם מתקדם יותר בסדרה או X-FI) לשימוש במשחקים ולשמיעת מוסיקה? השימוש הוא עם אוזניות Sennheiser HD280.
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת \ רסיביר + רמקולים יד שנייה + כרטיס קול בתקציב של כ1200 שקל. הרעיון הוא לחבר את המחשב + האקסבוקס שלי למערכת הזו... מיועד למוסיקה וסרטים [ כן אני יודע ש2.0 זה לא סראונד] בעיקרון אני לא יודע מה עדיף מערכת סטריאו שלמה יד ראשונה חדישה או להתעקש ולמצוא משהו יד שניה :\ צריך המלצות\עצות\אולי קישורים למוצרים יד ראשונה\שניה. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני בונה מחשב חדש בקרוב ואני צריך כ.קול קול שיתחבר לרסיבר שלי (Onkyo 989) שמחובר למערכת 7.1.... עכשיו השאלה שלי.. כרטיס כמו ה- Hercules Game Fortissimo II עם יציאה דיגיטלית לא יעשה את העבודה? כלומר הוא רק ארבע ערוצים, אבל ברגע שהוא מעביר דיגיטלית את המידע לרסיבר, הרסיבר מפענח את זה לבד לסראונד או סטריאו 7 ערוצים.. לא? אם כן איזה כרטיס קול כן יתאים לי? משהו עם יציאה דיגיטלית שתומך ב-5.1? (ואל תגידו GTXP, אני צריך משהו בלי פאנל חיצוני). הייתי אתמול בחנות של קולנוע בייתי והיה לו שם מחשב עם כרטיס של איזה 130 דולר של M Sounds או משהו כזה שהוא ממש התלהב ממנו.. תודה על העזרה..
-
- 20 תגובות
- 5k צפיות
-
-
חשבתי לקנות כ.קול של הרקולס: Gamesurround Muse 5.1 DVD, אבל נאמר לי שהוא לא כרטיס קול כל כך איכותי ושבכלל עדיף לי ללכת על הכרטיס המובנה שבלוח האם של אביט NF7-SL. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אהלן אנשים. המטרה, שמיעת MP3 באיכות גבוהה (דיסקים שהומרו לקבצים) פה ושם משחקים.(אולי גם DVD , אבל בשביל זה יש לי DXR3) הכרטיס מתחבר לרסיבר, בשביל זה אני רוצה להשתמש ביציאה הדיגיטלית אופטית (מה שנקרא TOSLINK) האם הכרטיס של הרקולס פורטיסימו3 7.1 מוציא סטריאו ביציאה האופטית או שזה רק DD, DTS? שווה להשקיע בכרטיס קול הזה ובTOSLINK? הכרטיס שיש לי עכשיו הוא אונבורד, מתחבר לרסיבר בSPDIF. תכל'ס אני מחפשת איכות שמע גבוהה. (לא פיצ'רים ושאר ירקות) אז מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס קול שיתמוך בWIN7, תקציב 150-250, אפשר עוד צפונה אבל לא בהרבה. אשמח גם עם תהיה תמיכה בRED HAT. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים SoundSticks 2.1 של Harman-Kardon הם מונחים בערך במרחק מטר ממני ואני לא שומע על ווליום גבוה אבל פשוט מרגישים כאילו מישהו לקח מברג ודף לי לתוך האוזניים כבר בהתחלה היו כאבים והתעלמתי מהם ועכשיו זה ממשיך גם שאני לא מול המחשב וזה נעשה כבר בלתי נסבל מה אני יכול לעשות? חסכתי הרבה זמן לרמקולים האלה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנתק ה H10{דרך המחשב} שלי הוא לא כותב לי שאפשר לנתק אותו מה USB. מה עושים? הוא פשוט נתקע... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
בקניה מ banggood הוא מבקש שאבחר Adaptor. יש לי אפשרות בחירה בין EU, UK, US – זה משנה מה אבחר? דוגמה: https://www.banggood.com/Tanix-TX8-MAX-Amlogic-S912-3GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1118613.html?rmmds=cart
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חברים יקרים . לאחרונה (שנתיים שלוש) התנסתי בכמה כבלים לא איכותיים במיוחד לחיבור ה NOTEBOK שלי לרסיבר כאשר אני צופה בסרטים . המחשב מתחבר עם כבל HDMI ובנוסף כבל PL על RCA . הכבלים שהיה לי נסיון איתם עד כה היו בסדר גודל מחירים של 80-100 ש"ח. לכבל אחד הראש של ה PL היה יוצא מההברגה והכבלי הנחושת היו נקרעים מההלחמה (אם למשהו זה מוכר אולי). הכבל השני הגיע מ חנות בשם IVORY והכבל משום מה עשה בעיות של רחשים . המערכת שלי זה : 2 רמקולים של MOREL http://www.morelhifi.com/products/home_sat_components_sp1.html סאב של MOREL http://www.elkol.com/?CategoryID=401&ArticleID=1170 רסיבר של KENWOOD . כיום אני בחיפושים אחר כבל ראוי שאוכל לחבר באמצעותו את ה NOTEBOOK שלי למערכת שמע שלי ככ…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
בקירות עוברים כבלי CAT5E של טלפונים ורשת, יש לי כבל כזה לא מנוצל שעובר בקיר מהקדימה של הסלון לאחוריו, האם אפשר להשתמש בכבל הזה להובלת סאונד (אולי לשלב כמה גידים יחד) כתחליף להעברת כבל אודיו? רק אות האודיו יעבור על הכבל ורק כבל הCAT5E נמצא בצינור פלסטיק בקיר
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קניתי כבל coax באורך 5 מטרים ב-30 ש"ח וגיליתי שהוא ממש דקיק. האם יש טעם לעבור לכבל עבה ואיכותי יותר ? אם כן על מה אתם ממליצים ? (אשמח לקבל קישורים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו כבר קנה כבל COAX איכותי בסביבות המחיר הזה ? האם הסכום שווה לתמורה שמקבלים ?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום כבל DVI ל HDMI, חיברתי אותו למחשב ולLCD שיש בחדר ומשום מה אני לא מצליח לראות תצוגה בטלוויזיה בחדר. שיחקתי בהגדרות ב NVIDIA פה ושם שמתי DUAL VIEW וכו' אבל עדיין לא הצלחתי לקבל תצוגה בטלוויזיה. אודה למי שיוכל להסביר לי איך לקבל תצוגה בטלוויזיה. בנוסף קניתי כבל שמתחבר ביציאה אחת ל OUTPUT בכרטיס קול ולצד השני ל2 RCA זכר על מנת להעביר קול מהמחשב לטלוויזיה, אודה גם למי שיוכל להסביר לי איך לעשות גם זאת. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כבל DVI-HDMI רציתי לשאול איזה לקנות והאם יש הבדלי איכות? כי פה אמרו לי שלא, וחלק אומרים שכן. יש בKSP כבל של 5M ב60 שקל, הוא יספק את העבודה?
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי לינק לחיבור HDMI בין המחשב לLCD אני לא יודע איזה מהכבלים באינטרנט הוא לחיבור למחשב ואיזה לא ??
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
-
קניתי LCD של HAIER שהיא FULL HD בדקתי אם בכרטיס מסך קיבלתי איזשהו מתאם ואכן יש מתאם של VGA/DVI (לא יודע איזה מהם) לHDMI מה שנשאר עכשיו זה לקנות כבל אני צריך שהוא יהיה 5 מטר בערך הבנתי שיש מצופה זהב או משהו כזה אז אני צריך הסבר על הדברים האלה תודה נ.ב : אם זה לא מתאים לכאן אז בבקשה תעבירו למקום הנכון במקום לנעול
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כבל HDMI (בימנו זה כבר די שימושי באופן כללי, למחשב למצלמה וכו') כמובן כדי לא לבזבז כסף על קניות בארץ חיפשתי באיביי והמחירים שם הם מ3$ בערך http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=1.4&_sacat=149974&LH_TopRatedSellers=1&_stpos=&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=1000&gbr=1&_odkw=1.4a&_osacat=149974&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 באופן כללי אם אני יודע נכון כבל HDMI אמור להיות די יקר (יחסית לכבלים אחרים כמו USB וכו') כמה זה נכון ואם כן איך אני יכול למצוא באיביי כבל HDMI טוב (מילות מפתח, יצרן וכו') תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-