עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כפי שאמרתי יש לי סט של קראייטיב אינספייר 4.1 4400 עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה.אפשרי? אם כן איך?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by serg90,

היי, בקרוב אני עובר דירה ומתחיל לקנות הכל מאפס. אין לי ידע גדול בכל התחום הנ"ל. התקציב יחסית גמיש מאוד, אך הייתי שמח לא לחרוג מעל 10K עבור כל החבילה, ואף מעדיף להוציא כמה שפחות שאפשר. ההתלבטות הראשית היא האם שווה להשקיע כסף בטלוויזת OLED שמתחילה ב-8000, או להסתפק ב-LED? יש הבדל משמעותי באיכות? הטלוויזיה תהיה בסלון די מואר, אז חשוב שלא יהיו סינוורים מציקים. חוץ מזה, הייתי רוצה לדעת האם הטלוויזיות הקעורות נותנות יתרון כלשהו, או שמא מדובר בסתם גימיק שנמאס מהר מאוד? הדרישה היא ל-55 אינצ' לפחות עם 4K, מינימום 2 יציאות HDMI, ולקחת בחשבון שבהמשך היא תהיה בשימוש גם בתור מסך למחשב עתידי שאקנה. בנוסף ברצוני להשקיע במערכת סראונד איכותית …

3. Started by תחמן מתימן,

קיצר יש לי Inspire2500 אז אפשר לתלות אותם על הקיר כדאי? זה ייתן שיפור בשמיעה?, ומה הגובה המומלץ שהם יעמדו מהראש שלי? ספאסיבה,תודה,דאנקה,תנקיו,שוק ראם

4. שלום! יש לי תקלה במכשיר של CREATIVE =zen touch, אזור המגע\הגלילה-לא עובד! אם ממש מועכים אותו הוא טיפה מגיב וגם זה לא תמיד! המכשיר ממש חדש אצלי ולא נפל על הרצפה! גם לאחר פירמוט(ריסט) ומחיקה כללית הופעה נשארה!אם אין לכם מושג מה התקלה אם תוכלו להביא לי מקומות בארץ שיתקנו בזול? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by avilavi,

אני מחפש רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר אחרי כל החיפושים אני מתלבט בין solo6c או solo7c מצד אחד יש המון המלצות על הסולו וביקורות מצויינות.. ללא ספק התמורה הטובה ביותר למחיר ומצד שני נתקלתי לא פעם אחת ולא פעמיים בתלונות שהרמקולים שבקו חיים אחרי ימים בודדים או אפילו שעות! אז האם מישהו יכול להגיד פה מנסיון האם הרמקולים עמידים לאורך זמן? מבחינת איכות בניה/חומרים/שמע/עמידות האם מישהו נתקל בבעיה או לחילופין יכול להעיד על אמינות טובה? אני מעוניין לרכוש את הסט... תודה חברים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by yonir,

יש לי שתי בעיות עם חיבור האוזניות אוזניות בגלל שאין במחשב שלי יציאה קדמית לאוזניות. דבר ראשון- אני צריך מפצל כדי שאני אוכל לשמוע גם ברמקולים וגם באוזניות בלי להחליף את החיבור מאחורה. דבר שני- הכבל של האוזניות קצת קצר מידי בשביל להגיע מהחלק האחורי של המחשב עד לראש.. אז אני צריך גם מאריך. השאלה שלי זה האם ועד כמה השימוש במפצל/ מאריך פוגע בסאונד? וגם האם אפשר לקנות אותם בכל חנות אלקטרוניקה או שיותר קשה למצוא אותם?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

שלום. כרגע יש לי בבית 4 רמקולים רצפתיים. 2 של EPI דיי ישנים ועוד זוג רמקולים ישנים (שנשמעים מעולה דרך הגב) והסיבה היחידה זה שאין לי מגבר כדי לחבר את הרמקולים למחשב. אז אני חושב על למכור את הlogitech Z560 שיש לי כדי להסיג כסף למגבר. עכשיו יש לי כמה שאלות\התלבטויות. 1. אני מניח שאלה רמקולים למוסיקה ולא לקולנוע אז כדי לי להשתמש רק בשניים מה4 שיש לי (כמובן ה2 היותר איכותיים) או שאפשר לקנות רסיבר סראוונד ולעבוד ב4 ערוצים? 2. אמרו לי להתרחק מרסיברים סראוונד יד שניה אבל לא הבנתי ממש למה.. אם אתה יקנה משהו נורמלי משנת 2000 ומעלה זה לא יהיה טוב? 3. איפה בכלל כדי לי להתחיל לחפש מגברים\רסיברים למכירה באינטרנט\לא באינטרנט? 4. מה אני צריך לחפש במגבר\רסיבר במחינת עוצמה ובכלל למה אנ…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by erezmanh,

שלום לכולם מישהו יודע איך משדרגים את התוכנה לע"יל כך שתתמוך גם בעברית בזמן צפיה במחשב או בטלויזיה?? יש משהו משלים? תחליפי?? תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by ido-nava,

שלחתי את דודתי כשהיא נסעה לארה"ב לקנות לי כרטיס קול XtremeMusic או XtremeGamer. כשהיא חזרה היא הביאה לי את ה XtremeAudio :\ ואני מרוב טיפושתי חשבתי שזה ה Music והתקנתי את זה במחשב .. גיליתי שאין אפשרות לשים אותו במצב Gamer ואני בכלל לא שומע הבדל איתו במשחקים .. יש לי Z-5500.. מישהו מכיר את הדגם הזה קצת יותר ויכול לתת לי קצת יותר פרטים עליו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by skot,

שלום אני רוצה המצלה לLCD 42 אינטש שיהיה FULL HD

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  11. אוקי יש לי את ה GAMETHEATER XP ויש לי עם מערכת קולנוע בייתית של MARANTZ הבעייה שלי שלא משנה עם אני מחבר בחיבור אופטי או בחיבור COX האות שהמערכת מקבל מהמחשה הוא STEREO , עכשיו אני מאוד הייתי רוצה לשמוע את הכדורים בFARCRY ן בDOOM3 עוברים לי מעל לראש אבל אני לא יכול!!! שזה ממש מתסכל, מישהו יכול לתת לי טיפ איך להפעיל את זה כך שהאות יעבור נקי ב AC3 או SURROUND מלא. או לפחות לתת לי כיוון לכרטיס שיעשה את העבודה בצורה יותר יעילה ממה ש HERCULES עושה?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by Shoshan01,

מתלבט בין כמה אוזניות עד 250 ש"ח אני מעוניין באוזניות גדולות, שמכסות את כל האוזן. הדגמים שנראו לי טובים הם ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Thermaltake Tt eSports Shock ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Thermaltake Tt eSports Shock ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× Thermaltake Tt eSports Shock Spin ׳©׳—׳•׳¨ ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Razer Electra ׳©׳—׳•׳¨ באג מולטי סיסטם AKG לא בחרתי בגלל הביקורות לגבי הלחץ שהן מייצרות... אם העלה את הסכום האם יהיה הבדל? ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× + ׳׳™׳§׳¨׳•׳₪׳•׳ Razer Carcharias XBOX/PC ׳׳•׳–׳ ׳™׳•׳× CM Storm 5.1 Sirus S *אני קונה באילת ולכן אם ניתן לבחור מהחנויות שפרסמתי... תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by RON_Xxx,

איפה אני יכול להשיג וכמה זה עולה?.. יש לי את האוזניות

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by berner,

ברשותי אוזניות אלחוטיות מסוג XIAOMI אני מעוניין להשתמש בו בעת פעילות ספורטיבית ע"ג ההליכון ושימוש במולטימדיה של ההליכון להעביר הזמן לצורך זה נדרש לי איזה אביזר מסוג דונגל כל שהוא שיתאים עצמו לאוזניות בעת חיבורו להליכון בכל פעם שמתחברים אשמח להדרכה והכוונה בברכה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by redead,

יש לי בהגדרות של הדיוידי 3 אפשרויות : אנלוגי SPDIF/RAW SPDIF/PCM מה זה אומר והאם יש אפשרות לסראונד? תודה.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by nadavcook,

אני כבר הרבה זמן מחפש אוזניות ממש טובות ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה beats לאוזניות אני חושב על לקנות את האוזניות beats Solo שלהם אבל אני עדיין לא סגור על כך אם מישהו יכול עזור לי בזה או לתת אפילו חברות וסוגי אוזניות אחרות טובות שהוא ממליץ עליהם , תודה .

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. אני יודע שהקתציב ממממממממממממממש נמוך למערוכת קולנוע ביתיות אבל זה מה שהילד רוצה מה אני יכול לעשות טוב כמובן שיכלול רסיבר ומערכת מלאה של רקמולים.. ראיתי כבר בכמה חנויות מערכות קולנוע במחרים דומים לאלו כמו במחסני חשמל וכאלה... בכל מקרה אשמח למערכת כזאת ... שאלה נוספת לא עדיף לו מערכת כמו z5400 או משהו בסגנון ולחבר לטלוזיה? בכל מהקרה גם עם כן אשמח לקבל המלצה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by ZivX,

אחים שלי, תמליצו לי על רמקולים למחשב בסביבות 500-600 שח.. עכשיו אני לא יודע מה לבחו, 2.1 4.1 5.1? תעזרו לי.. הרמקולים הם לסרטים מוזיקה ומשחקים. תודה!

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by Dror-l,

שלום לכם, אני רוצה לקנות dvd מקליט משולב וידאו (אם יש דבר כזה). למישהו יש המלצות לדגמים ספציפיים? המלצות או דברים שצריך לבדוק לפני שקונים מכשיר מסוג זה... תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  20. שלום אני חדש ואני לא יודע אם זה מתאים לפה ואני מצטער אם לא אני מחפש אפקטים קוליים(SOUND EFFECT) או איזה אקולייזר לכל המוזיקה של המחשב משהו לשפר את האיכות של הצליל משהו כמו זה: http://www.fxsound.com/dfx/index.php?vendor=15&subvendor=1&plus=0&refer=dfx8 רק יותר מקצועי/איכותי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 8.3k צפיות
  21. ראיתי איזה תרד שהמליצו בו על הרמקולים האלה,אבל הוא היה די ישן... אז השאלה שלי,האם תמורת המחיר של ה Logitech Z-2300 יש רמקולים טובים יותר ? הצורך העיקרי הוא האזנה למוזיקה,קצת סרטים ומשחקים פה ושם ,וחשוב לי שהם יהיו שני רמקולים עם סאב . תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי 10000 שירים ואני רוצה לסדר אותם לפי שנים לפעמים רשום עליהם ולפעמים לא אלה שלא רשום עליהם בפרטים ,יש דרך לדעת? ועוד שאלה השנה שרשום בפרטים של השיר זה השנה שהשיר יצא או של האלבום?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by junior_mg,

אוקי אני עורך את זה כי זה לא היה ברור והגדלתי את התקציב אוזניות In ear עד 1K אוזניות קשת סגורורת עד 0.5 K נגן איכותי עד 1.2K לאוזניות In ear אני צריך שיכנסו טוב ויחסו את כל אבל כל הרעשים מהסביבה נגן - שיהיה עם איכות סאונד הכי גובה שאפשר לא חשוב לי שיציג תמנונות סרטים שאלה - האים אני ירגיש הבדל באוזניותIn ear ב500 ל 1000 שקל שקל הספירייה שליה היא באיכות חרא Mp3 הנפוץ

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. רמקולים ‏Logitech‎ - ‏X-540 Black 5.1‎ בלי טוויטרים 541 ש"ח רמקולים ‏CREATIVE‎ - ‏Inspire T6100, 5.1‎ כולל 2 רמקולים עם טוויטרים 448 ש"ח עוצמת הקריאטיב עולה במיקצת על ההספק של לוג'יטק אבל מצד שני ללוג'יטק יש 2 רמקולים בכל מעמד לא יצא לי לשמוע אותם אז איזה מהם נותן צלילים יותר נקיים וטובים????

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  25. גם כשקניתי מיקרון איכותי יחסית (לא של מחשב, אלה של מחשב ממש לא טובים) ביותר מ100 ש"ח עדיין שמקליטים, לדוגמה ברשמקול, ההקלטה תמיד עם רעשי רקע. זה לא משהו במיקרופון כי כשמחבריםאותו למערכת ואומרים משהו שומעים חלק וטוב. זה נראה לי קשור לכרטיסי הקול הביתיים שאיכותם נמוכה... בקיצר, יש איזה תוכנה או סט מיקרופון מסויים שמסנן רעשי רקע? משהו שמסנן רעשי רקע.

• 12 תגובות
    • 8.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.