עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290467.0 הלכתי למספר חנויות לשמיעת מערכות קולנוע והנה המערכות שאהבתי: 1. סט 5 רמקולים של וורפידל דגם דיימונד 9 (2 רצפתיים, שני מדפיים וסנטר) - עלות 4000 ש"ח (אולי אפילו 3.5 אלף) 2. זוג מדפיים mission שהמליצו לי לשמוע בתור קדמיים + סנטר ואחוריים של JAMO - עלות 3390 ש"ח שלא משתווים לשניים האחרים 3. סטלייטים 5.1 של קנטון (לא זוכר את הדגם אבל אין להם הרבה רמקולים) שהרשימו אותי לטובה יחסית לגודל שלהם- עלות 1200 ש"ח (בן דוד שלי עובד בזה והוא יכול להביא לי במחיר הזה, בחנות זה עולה 2690 ש"ח) אז ההתלבטות היא ככה: אין לי מספיק כסף לקנות את כל המערכת בפעם אחת אז חשבתי לקנות קודם את המדפיים (של מספרים 1 או 2) ואח"כ לקנו…

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות LCD שהעיקר שלה זה סרטים וסדרות.... הLCD תתחבר רק למחשב והכל דרך המחשב... אז אני חייב שיראו טוב במחשב....וגם אני רוצה לתלות אותה על הקיר...אז אני חייב שהיהיו איזה חיבורים מיוחדים מאחורה? אז ככה הדגם שנראה לי מתאים זה LA32R81B... השאלה האם הוא מתחבר מאחורה לקיר...ושאלה שניה...יש דגם יותר טוב בתקציב..?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by DaNi-L,

יש לי מחשב , אני מתכוון לקנות שלט אליו... אמרו לי שזה לא משנה אם יש לי HTPC או PC ... אז אני לדעת משו, רשום שהשלט מתוכננן לעבוד עם Windows XP Media Center Edition.... השאלה היא אם התוכנה הזאת היא פתוחה והיא חינם , ואם לא אז יש אפשרות לעבוד עם השלט עם תוכנה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by sherlock1212,

חיברתי אורגן למחשב וכנראה שבאורגן יש בעיה והוא מוציא סאונד רק לצד ימין, יש דרך לגרום לזה לפעול גם על הרמקולים מצד שמאל?

5. משהו יודעאולי באיזה חנות מוכרים תמוצר הזה KSC75 KOSS אני לא מוצא חנות באינטרנט .....

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by dalitraz,

אין לי סאונד במחשב, כנראה משהו נמחק כי עד עכשיו הכל היה בסדר. במנהל ההתקנים מופיע "other device" עם סימן שאלה צהוב, ומתחת : audio device on high definition, video controler, video controller (vga compatible) שלושתם מסומנים בסימן שאלה ובסימן קריאה צהוב. אין לי מושג אם יש לי כרטיס קול חיצוני או מובנה, ואם זה קשור בכלל. הורדתי everest, ה-Motherboard Name Intel Sandusky D945PSN אין לי מושג מה לעשות, לעזרתכם אודה מאוד!!!

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by asilbob,

אני צריך המלצה לאוזניות למחשב לשירים למשחקים אבל במיוחד לשירים סכום 100-200 שקל אפשר יותר ............ אבל כמה שפחות עדיף ...... ראיתי תHD 202 אבל הם ממש גדולות אני שונא כאילו ........ אני אוהב יותר קטנות אבל עם איכות כי אני לא סתם משקיע 200 שקל האוזניה כמו CX300וSennheise זה מתאים למחשב ? KSC75 px100 איך אלו ראיתי המלצות במיוחד על ראיתי המלצות על KSC75 זה מתאים למחשב ???????? כי גם המחיר של ממש טובב

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  8. Started by asafsee,

יש לי רסיבר JVC תומך 5.1 וגם 2 ערוצים בפרו לוגיק. יש לי במחשב כרטיס audigy 2 ZS עם יציאה דיגיטלית COAXIAL ואני רוצה ליצור בניהם סראונד 5.1 לפי התרשים צריך כבל RCA בודד ל3.5 עם 3!!! פסים עם המחבר עצמו למישהו יש מושג איפה להשיג כבל כזה? עד כה לא מצאתי....ואם הגיוני שהדבר יעבוד תודה לכל העוזרים אסף

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by simonsix,

איזה כרטיס איכותי יותר? X-Fi Elite Pro http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14064 M-Audio fasTrack http://www.m-audio.com/products/en_us/SessionwithFastTrackUSB-main.html השימושים העיקריים שלי הם: מוסיקה (יצירה,הקלטה) ומשחקים ,שניהם במידה שווה מבחינת שימוש. משתמש במגבר NAD חזק + 2 רמקולים ריצפתיים של בוסטון (חזקים מאוד). ההבדל ביניהם הוא 1000 ש"ח ,שווה לי להזדכות על שלי ולקנות את הקריאייטיב? לחלופין,מה דעתכם על הכרטיס הזה,שווה 1200 ש"ח ? (כולל משלוח) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180163969852&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by Green,

שלום יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה של NVIDIA N-FORCE 4 ויש לי גם creative Live! 24-bit בכרטיס נפרד רציתי לדעת איזה מהשניים עדיפים ? אני מחבר את הכרטיס לרסיבר על ידי 3 כבלים PL ל RCA2 לשימוש בסאונד 5.1 אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מערכת של רסיבר ורמקולים מאוד איכותית תודה רבה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by DUDU O.C,

יש לי לוח של אסוס A8N-SLI Premium שיש לו כרטיס קול Realtek ALC850 8 CHANNEL CODEC . הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של ASUS והתקנתי אותו . המחשב מחובר לרסיבר שלי דרך כבל אופטי. אבל הכרטיס מוציא רק סטריאו ואני לא מצליח להוציא ממנו אפילו 5.1 ערוצים. אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הדרייבר או התוכנה של הכרטיס כי כשאני מחבר את הדיוידי שלי לרסיבר הוא כן נכנס למצב של 5.1 DOLBY DIGITAL תודה למי שיוכל לעזור לי..

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by Mortar,

אני רואה פה ושם כל מיני מכשירי DAC למיניהם שנראים מאוד מפתים ומעניינים אבל אני לא מבין איפה הם יכולים להכנס בשרשרת... אם למשל זה ביציאה מכרטיס קול אז היציאות הן כבר סאונד מומר לאות אנלוגי, או בנגני MP3 ודיסקמנים גם שם - אותו דבר. אז איפה אפשר להשתמש במכשיר DAC, ותכלס... זה שווה ?

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by aviaderi,

שלום לחברי הפורום, אני מתלבט בין קנייה של רסיבר לבין קניה של מערכת רמקולים יעודית למחשב. בגדול, הכל אני עושה היום דרך המחשב (רדיו, מוזיקה, סרטים, משחקים פה ושם), ההתלבטות שלי נובעת מזה שבאיזהשהו שלב אני ארצה לחבר גם את הממיר של הכבלים לכל הסיפור הזה. מערכת רמקולים טובה אפשר למצוא גם בפחות מ-500 ש"ח ואילו רסיבר מתחיל באזור ה-800. אני סטודנט ואני מחפש לחסוך כל שקל שניתן לכן הייתי רוצה שתביעו את דעתכם ותעלו טיעונים בעד ונגד כל אחת מהאפשרויות, ובמידת האפשר תמליצו על משהו טוב. תודה רבה וחג שמח, אביעד

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  14. שלום לכולם אני מחפש רמקולים או מערכת סטאריו למחשב עד 1200 שקל לשימוש כללי (משחקים, סרטים, מוזיקה וכו') בנתיים חשבתי על כמה דגמים: 1)logitech x530 2) harman/ kardon soundsticks II 2.1 3)Panasonic scak 640 חשוב לי שיהיה סאב טוב שיתן באסים חזקים ושהאיכות של הרמקולים תיהיה כמה שיותר טובה (חשוב גם שישמעו חזק) אז מה דעתכם? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אמ.. מחר כעיקרון אני מתחיל לעבוד בתל אביב בדיזינגוף.. ולוקח לי דיי הרבה זמן להגיע לשם אז אני חושב להביא איתי תנגן ואז לשים אותו בתיק. איך כדאי לאסוף את הכבל של האוזניות ככה שהוא לא יהרס?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by magimag,

שלום, יש לי כבלים בבית והחלטתי לחבר אותם למחשב. אני רוצה להשתמש בכרטיס קול של המחשב לתורך הגברה בזמן אמת (לא לצורך הקלטה). חיברתי את הממיר, דרך יציאת Composite שלו לLine In של המחשב (במחשב כרטיס קול מובנה, משהו סטנדרטי של AC5) והרמקולים מחוברים לLune out ואני לא שומע את מה שהממיר מוציא באודיאו. השאלה שלי איך אני אשמע את מה שהממיר מוציא לכרטיס קול, האם אני צריך איזה תוכנה או שיש משהו בWindows שמאפשר שמיעה זמן אמת. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Or_s2006,

שלום חג שמח! יש לי שאלה שווה לקנות Icemat Siberia Headset לבזבז כמעט 410 שקל על האוזניות האלו? בתודה וחג שמח אור

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by IdanS,

יש לי ככל הניראה בעיה בלוח האם שמסתכמת בזה שכרטיס הקול מסוג realtek ac97 שיש לי המובנה בלוח לא עובד למרות שהוא מזוהה ע"י המחשב ומערכת ההפעלה ללא התנגשויות וכל הדרייברים מותקנים כהלכה,וב-BIOS האודיו קונטרולר מוגדרים enabled. לאור העובדה שאין לי עצבים וזמן לאשפז שוב את המחשב במעבדה ואולי לקבל שוב לוח אם פגום,החלטתי לקנות כרטיס קול מבוסס PCI שאפשר להרכיב בפשטות על לוח האם.מה שרציתי לשאול: 1)האם התקנת כרטיס קול חיצוני מבוסס PCI עלולה לקחת יותר משאבי זיכרון ומשאבי מערכת ולפגוע בצורה כזו או אחרת בפעולת המחשב? 2)האם התקנת כרטיס קול כזה עלולה לגרום להתנגשויות? אם כן, מה היא הדרך הכי טובה ובטוחה להתקנת כרטיס הקול החדש (האם זה דורש הגדרה ב-BIOS שבה האודיו קונטרולר שמתייחסים לכרטיס …

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  19. שלום אני מתלבט בין שני מסכי טלויזיה LCD דגמים האחד של LG דגם 32LC51 http://www.electricdeal.co.il/product.asp?productid=624 והשני של SAHRP דגם LC32SA1 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=621#detailed שניהם גודל 32 אינצ'. מה דעתכם? תודה.

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by iceman6969,

יש לי כיום APEX dvx2102 שהובטח בזמנו שקורא Divx ואת כל הפורמטים האפשריים אבל בפועל איכות התמונה ממש גרועה! האם קיימים עדכונים עבור דגם זה DVD APEX dvx2102 ? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by nim901,

היי, אני מחפש אוזניות inear ב50$ מאיבי. אני בעיקר שומע חרא של מוזיקה ( SUM 41 וכל מה שמסביב, לפעמים קצת מטאליקה, קצת טראנסים (או מה שזה לא יהיה)), רואה סרטים באיפוד, כנראה אקח את האוזניות למכון או אחבר למערכת (למשחקים). כמו שהבנתם, הציוד שלי בכלל לא משהו, סה"כ יש לי איפוד ונגן ג'נרי. אני כרגע משתמש באוזניות של האיפוד [דור 5] אבל אני רוצה להחליף אותן בגלל שאני לא אוהב לשמוע חזק ודי קשה לשמוע משהו באוטובוס או ברכב. דיברתי עם גיל והנה מה שהוא הביא לי - אני לא מבין כלום בנושא הזה וגיל שלח אותי להתיעץ פה אז הנה, באתי, מה כדאי? (לא חייב מהרשימה של גיל, אפשר הכל), מה טוב בדגם? מה פחות טוב? וכ'ו

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לאחרונה נתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית בכמה משחקים (חדשים דווקא) הסאונד צרוד ,כלומר אני שומע את הסאונד אבל בצורה מתכתית,בקיצור סאונד עם דיסטורשיין ;D יש לי כרטיס קול חיצוני של M-AUDIO מעודכן הדרייבר האחרון של הכרטיס שיצא אי שם בשנה שעברה. רציתי לדעת עם יש עוד שיפורים או כיוונונים שאני יכול לבצע ע"מ לקבל סאונד נקי במשחקים. זה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה... TNX

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  23. שלום אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 3 שלי לרמקולים LOGITECH Z5500 הכבלים הרגילים שקיבלתי עם הסוני לא יכולים להתחבר לחיבור של המערכת אבל שמתי לב שיש בסוני יציאה שכתוב עליה OPTICAL וברמקולים שלי יש יציאה של DIGITAL ו OPTICAL ו COAX עכשיו השאלה שלי היא מה כדאי ואיזה כבל אני צריך בשביל לחבר את הסוני לרמקולים האלה הנה תמונות של הכניסות http://img296.imageshack.us/img296/122/img0709pb1.jpg http://img292.imageshack.us/img292/4946/img0711nb9.jpg

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by barak_11,

אבא שלי החליט להחליף את הטלויזיה בסלון ולהשקיע כבר במשהו איכותי... אז כמו בכותרת הדרישה היא טלוויזית LCD 37" ב7-8 אלף. כמובן שיש עדיפות לקחת טלויזיה שתומכת בFULL HD 1080P אלא אם כן יש דגם ממש מומלץ שעדיף בגדול על טלוויזיה עם תמיכה מלאה ב1080P. אז בחיפוש קצר בZAP מצאתי את הטלוויזיה הזאת שתומכת ב1080P טבעי: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=369714# מה אתם אומרים? על איזה עוד דגמים הייתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by junior_mg,

מישהו יודע אם מוכרים את זה בארץ? לא מצאתי את זה בזאפ

• 2 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים