עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bneli,

אני מחפש עדכון קושחה ל Pioneer DV-2022שהוא לא רשמי כי הכתוביות בגירסה שבאה עם הDVD ממש בגודל קטן ואין אופציה להגדיל אותם..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  3. אם יש תגידו אני אפרוש את מה שאני רוצה.. =]

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

מה הרזולוציה שהיא נותנת לבחור בחיבור למחשב עם VGA או HDMI ? תודה רבה. זה נושא קצת משולב של מחשב טלויזיה רזולוציות, אתם יכולים להעביר את הדיון לאן שתמצאו לנכון.

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  5. { יכול להיות שיש פה דבר כזה או שעלה פה דיון כזה ואם כן אני מצטער פשוט אני לא יודע איפה וחיפשתי בכל האתר... אז אם כן אני ישמח לקבל קישור :-\} אני מחפש מילון מונחים כזה שמפרט אל כל מיני נצונים ומילים באנגלית שקשורות לאודיו ומוזיקה וסאונד בעיקר... או שכל אחד יכתוב פה מילים ופירוש שלהם לדגומא מה הכוונה שאומרים RMS423 משהו כזה וכו' אני ממש ישמח אם תענו וכל אחד ישתף אותנו בידע הנרחב שלו... כי אני מחפש מערכת טובה רמקולים וכו וההיתי רוצה להרחיב את ידיעותי ובמקום להיות בור והעם הארץ כמו שאני תודה מראש בכל מקרה...

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  6. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=379528435463311&set=a.114102578672566.21412.113921012024056&type=1&theater

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  7. יש לי צורך ברמקול למחשב ישן שמשמש לעבודה. אני צריך רמקול רק בשביל פידבק, ולכן חשבתי שיהיה נחמד לחסוך מקום, תסבוכת כבלים, וחיבור החשמל הנוסף. קיים כזה דבר ? עריכה: חיפוש בגוגל העלה שקיימים DRIVE BAY SPEAKERS רבים ומחירם לא יקר בכלל!! ורובם (אם לא כולם) מספקים גם כפתור עוצמה וגם יציאה לאוזניות וכניסה למיקרופון. השאלה עכשיו איפה אפשר לקנות את זה בארץ ? חיפשתי באתרים של KSP ואיבורי וגם התקשרתי לשאול, ואין להם. אני ימשיך לחפש ויעדכן. לא מבין למה לא מוכרים את זה בחנויות, זה פיתרון נפלא למחשבי עבודה. אני הולך לדבר עם KSP ואיבורי שיתחילו למכור אותם.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  8. היי, אני מחפש רמקולים קומפקטיים, משמע שיהיו יחידה אחת (לא מופרדים), שיהיה קל ומהיר להוציא ולהכניס אותם מהתיק. חשוב שיקבלו חשמל\טעינה מ-USB כי תכלס רוב הזמן הם יהיו מחוברים למחשב בעבודה שיש לו רק רמקולים מובנים במארז, השימוש זה בעיקר שירים. יהיה לי קשה להסתדר עם משהו שמקבל חשמל מהקיר, וגם סוללות בלי חיבור USB יהיה לי בעיה כל הזמן לטעון בבית. חשבתי על ה-JBL ON TOUR הרגיל שעולה 350 שקל, אבל אין לי מושג איך האיכות סאונד של דבר כ"כ קטן. אני לא חושב שיתנו לי בבאג לפתוח אותם ולשמוע, אז אני מחפש המלצה ממי שבאמת שמע רמקולים מהסוג הזה (ומהמחיר הזה) ויכול להמליץ לי (בבקשה בלי המלצות סתם על סמך סקירות, זה לא מה שאני מחפש). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  9. אז ככה... היה לי כרטיס משהו עזה, 5.1 אנלוגי... לפניו היה לי לייב ואליו... לא משנה קיבלתי את ה5700, וניסיתי להרכיב, לא שמעתי כלום (חיברתי ל דיגיטל אווט) היום קניתי כרטיס לייב 5.1 דיגיטל, וחיברתי אליו את הרמקולים (לחיבור הכתום, הדיגטילי) אבל אני לא שומע כלום!!! חיברתי לרמקולים דיסקמן, אנלגוי, שומעים יופי... אז הרמקולים עובדים... אבל איך אני יכול לאתר את הבעיה ? צריך הגדרה מיוחדת חוץ מהלוח בקרה של הסליידים (הרמקול הזה ליד השעון) לכוון שם שיצא לדיגטל? נדב

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  10. נכון , רוב המוזיקה לרוב האנשים תשמע הכי טוב דרך שני רמקולים , אבל חשוב לזכור שלא כל המוזיקה זה אותו הדבר למשל יש הרבה שירים שהוקלטו בפרולוגיק ונשמעים נהדר בפרולוגיק.. יש הרבה מוזיקה אלקטרונית שתהנה מהאפקטים של הDSP... יש קטעים שישמעו נהדר במצב של הופעה או קונצרט... אבל לרוב מוזיקה הכי נעים לשמוע משני הרמקולים בלי שום אפקטים שמעוותים והורסים ובטח לא לשמוע שיר שלא קודד בפרולוגיק על מצב פרולוגיק (כי אז כל המוזיקה עוברת לסנטר וזה פשוט נשמע רע, ומתוך נסיון אישי, סנטר של 1200 ש"ח של סרווין ווגה לא יכפר על זה ).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי חבר'ה, הרצתי חיפוש בפורום אבל לא באמת מצאתי משהו שעוזר לי. אז התקלקלו לי האוזניות ואני מחפש חדשות. דגשם עיקריים- סאונד, נוחות באוזן, סוללה וכמובן שעמיד בזיעה וכיוצ"ב. תקציב- עד 300 ש"ח. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלט אוניברסלי יכול לשלוט גם על הווליום של נגן עם 3 דיסקים כזה: אותו חברה רק עיצוב שונה. אני שואל כי נהרס לו הגלגלת של הווליום. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. 1. Logitech Z-2300 THX-Certified 2.1 Speaker System with Subwoofer LOGITECH : Z-2300 PC Speakers .2 מה ההבדל בינהם??. **חוץ מהמחיר (את זה אני יודע....) תודה מראש למגיבים!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  14. יש תאריך לעדכון שבו יהיה אפשר להשתמש בכתוביות בעיברית ? ואם אין מישהו יכול לתת לי מזרים מדיה טוב באזור המחיר שלו ?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by SpLAsH,

כלומר שהרמקול הימני ישמיע את מה שאמור להשמיע הרמקול השמאלי וההפך? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by peralon,

לפני חודשיים קיבלתי Koss PortaPro2 מניורק לא התייחסתי אל האוזניות כראוי וקצת שרפתי אותם ודפקתי תראש חיבור (3.5mm) בכל מקרה יש לי אחריות אבל אין לי דרך לשלוח את האוזניות יש לציין שאני סופר-מרוצה מהאוזניות,אי אפשר להיות יותר מרוצה. עכשיו, חשבתי לקנות את הפורטהפרו כאן בארץ (כן כן אולי מיותר בגלל המחיר, אבל האחריות חשובה) השאלה היא, כדאי לקנות משהו אחר במחיר הזה? (400-350 שקל) או לקנות פורטה פרו ב360 בתלאביב? (לא אוזניות סגורות DJ כי זה אוזניות למכשיר נייד - ולא אוזניות כפתור/ear canal) ו..משהו מכיר חנויות שאפשר לטעום קצת ממגון של אוזניות באיזור המרכז/ירושלים? תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by oavitzur,

כתבתי תוכנה שהופכת את ה-tags של קבצי WMA/MP3. התוכנה נמצאת להורדה ב- http://mtaginfo.bravehost.com נגן sansa תומך בעברית לקבצי WMA אבל מראה אותם הפוך. ניתן להשתמש בתוכנה שלי להפיכת השם במחשב כך שיראה נכון בנגן. mtaginfo@gmail.com ;D

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  18. לפי הידיעה הבאה - http://iheb.zapto.org למי שמתעצל לקרוא, בעוד מספר שבועות יצא עדכון חדש לאייפוד שיאפשר לראות עברית (לא הפוכה) מבלי הצורך להפוך את האותיות בטאגים. העדכון יופץ ע"י ידע מחשבים, בחינם, דבר מאוד משמעותי לאלו המפחדים מאיבוד האחריות על האייפוד. קרדיט לפוקט ולIheb

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  19. תודה לעוזרים! דרך אגב הורדתי את עדכון 1.12 וזה פעל, אז אם יש עדכון בסגנון שמתאים ל MKV אני אודה לכם, כי אני לא מוצא משהו * אם לא צריכה להיות לי בעיה, אז צריך פרק של סדרה 720P 256 בפורמט MKV על דיסק DVD וצירפתי כתובית, למה רושם לי UNKOWN CD? תודה! קיבלתי את התשובות ממקור אחר, בכל מקרה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. באופן אלחוטי? למשל סרט בMAKO VOD לצפות בטלויזיה באופן אלחוי. תודה

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. הייתי שמח לשמוע מה דעתם של אנישם בנושא

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  22. שלום אנשים אני קיבלתי היום סוף סוף את המערכת קולנוע שלי קניתי רסיבר Denon 1610 ורמקולים Jamo 506 הכל עובד מצויין כאשר אני מחבר את הרסיבר למחשב ביציאה הירוקה אבל סראונד אמיתי אני לא מקבל... אז הלכתי וקניתי קבל Coaxial Philips PXT500 אמ זה עוזר למישהוא בעיית זיהוי קול נפתרה ע"י התקנת דרייבר חדש של סאונד עכשיו יש בעיה אחרת סאונד אני מקבל אבל לא סראונד כלומר אני קולט רק 2 ערוצים. איך אני יכול לקבל סראונד מלא?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, יש לי מחשב סלוני עם וינדוס 7, 64 ביט, עם 4 ג"ב ראם. אני מעוניין לעבוד אך ורק עם התוכנה של המדיה סנטר של וינדוס 7 ולא עם התוכנות של יצרני כ. הטלויזיה. אין לי בעיה לשלם עד 500-550 שקל אם זה הכרחי (למרות שאני מאמין שאפשר להסתפק בפחות), יחובר לממיר רגיל של YES (דגם 3100, בקומפוזיט), כמובן חשוב שתהיה לו עינית IR להעברת ערוצים דרך המדיה סנטר. תודה!

• 0 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים