אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ברצוני לדעת מאנשים שכבר מכירים את הדגם (האיזניות) הללו. האם הם שווים את ה450-500 ש"ח? אפשרי להשוות אותן לאוזניות של סנהייזר? נכון לעכשיו אני עם אוזניות סנהייזר CX500, לטעמי האוזניות מדהימות עם איכות שמע מדהימה, הצליליו הנמוכים והגבוהים מעולים. השאלה האם הBEATS יתנו לי גם חוויה שאולי באמת שווה את הכסף הנ"ל? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום .. אני צריך אוזניות אלחוטיות תקציב 300 -400 שייח .. חברה ידועה ..ולא איזה חברה לא ידויעה ..ושלא יתקלקל כי הזוג השלישי עכשיו היום התקלקל לי ...אז החלטתיי שאני הולך על אוזניות אלחוטיות הכי טוב אבל שלא "יתקלקלו "... יש אפשרות חריגה מהתקציב ...
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://www.audiobahninc.com/products/woofers/linearCompression.html הדגם של ה "34 10-400 Hz 5000 Watt RMS
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כמו בכל שנה מיטב היצרנים שולחים את מסכי הדגל שלהם לשנה הנוכחית השנה 4 יצרנים LG, Panasonic, Samsung, and Sony שלחו 4 מסכים . הדגמים שנבחנו : LG 65EG9600 curved OLED Panasonic TC-65CX850C flat LED-LCD Samsung UN78JS9500 curved LED-LCD Sony XBR-75X940C flat LED-LCD התחרות לבחירת המסך האיכותי , מתקיים בשני קבוצות שבוחרים את המסך לפי קטגוריות : 1. איכות השחורים 2. ניגודיות 3. דיוק צבעים 4. צפייה מזויות רחבות ( בלי לאבד איכות תמונה וצבע ) 5. איכות מסך אחיד ( תאורה אחידה ) 6. דיוק תמונה השופטים : 1. קבוצה של אנשים רגילים שבוחנים את המסך לפי הקטגוריות הנבחרות . 2. קבוצה של אנשי מקצוע ( מכיילים מקצועים ). המנצח לא הפתיע והוא LG 65EG9600 OLED! אבל לאחר ב…
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב, אחרי חיפושים וקריאה, אני זקוק לקצת עזרה. נכון לעכשיו יש לי את האודיופיל 2496, שהוא בהחלט לא רע, אם כי, לא מספיק לי. הייתי שמח לשמוע במיוחד מאנשים ששמעו את הכרטיסים הנ"ל בעצמם והתנסו איתם. את ה-1212 גם אני שמעתי, והוא בהחלט כרטיס מעולה, אם כי לצערי מעט קשה להשגה. קיימות שתי אופציות חלופיות. אופציה ראשונה היא ה-JULI@, שהוא נחשב גם לטוב מאוד, ועליו מאוד הייתי רוצה לשמוע ממישהו שהתנסה איתו ויכול לפרט אודותיו! אופציה שניה היא ה-D2 שעליו קראתי כמובן לא מעט וגם את הביקורת כאן באתר ומאוד הופתעתי לטובה! כמובן שעם ה-D2 כבל AUX חדש ואיכותי יותר מזה שבבאנדל (שילך למגבר מנורות) זה דבר רצוי. זהו בעיקרון, על ההבדלים בין ה-1212 ל-D2 אני יודע ממה שקראתי מהביקורת של אנטולי, …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לרכות קרטיב זן ויז'ן M אבל אני חייב שיהיה בו עברית... אפשרי הדבר ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רןצה לקנות מסך לד שיחליף טלויזיה CRT המליצו לי על מסכי סמסונג משום שיש בהם עבריית מלאה (גם אם הסרט והכתוביות לא באותו קובץ). התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש"ח ואני מעוניין במסך בגודל של 40 אינטש ומעלה, כמה שיותר סמארט (אם אפשר לוותר על סטרימר ניתן להוסיף עוד כמה מאות שקלים למחיר המסך) תלת מימד לא חשוב לי. חשבתי על מסך סמסונג דגם D5000 ועכשיו יצא דגם חדש EH5000 מה ההבדלים בינהם מי יותר ממולץ גם מבחינת הפאנל (ממה שקראתי לא יודעים איזה פאנל מקבלים עד שבודקים את המסך עצמו). יש גם אופציה למסך של סוני דגם EX521 תודה על העזרה, חזי
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי חדר קצת מוזר ואני לא יודע איך למקם בו את הרמקולים, הוא ניראה בערך ככה (אל תתפסו אותי על הסנטימטר) http://img580.imageshack.us/img580/3218/80628608.jpg (כל היחידות נכתבו במטרים) אני ישתמש בשתי רמקולים מדפיים (כרגע במצוד אחרי זוג)... עזרה בבקשה! חשבתי לשים את שנייהם משתי צידי החלון הזזה, והרמקול שיהיה קרוב למיטה פשוט יסתובב כשאני ירצה לשמוע מוזיקה במיטה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה, כמו שכתוב בכותרת אני נחפש נגנים שיש בהם BT מובנה וספיקר בסגנון של נגני הARCHOS עם המסך מה שהכי חשוב לי אחרי התמיכה בBT שיהיה לו מסך גדול ויכולת להקליט מהטלוויזיה לנגן ואז לראות את זה בנגן ואם אפשר אז שיהיה משולב גם בMP4 (חחחחחחח...כמה דרישות) ויש לי גם אפשרות לקנות מחו"ל.. בכל מקרה תודה רבה רבה לכל העוזרים... ד.א. אני לא יודע אם זה קשור אבל מישו שמע על האוזניות של הBT?(לא של הדיבור)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תיקיה שפתאום החליטה שהיא לא רוצה להימחק זה נותן הודעת שגיאה שאי אפשר לקרוא ממנה. מה עושים? מפרמטים את הדיסק ?? (נגן MP3 האורגינל שכולם מכירים)
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי, שמתי לב כשאני צורב דיסקים לרכב, הרדיו דיסק קולט אוטומטית את השמות של השירים ומציג אותם כמובן על מסך ה LCD שלו. עכשיו שאני מביא את הדיסק ורוצה לשמוע את השירים במחשב, אין שמות אלא רק TRACK01 TRACK02 וכן הלאה. איך אני יכול לדעת את שמות השירים?? לא מצאתי שום דבר שנותן לי את שמות השירים אלא רק ללכת לרכב ולבדוק בעצמי... יש פיתרון? או שאני צריך למצוא איזה רדיו דיסק ביתי שישמיע לי את זה...כי אין לי :-\ משתמש רק במחשב ומגבר...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את ה-JBL SCS-140 או ללכת על רמקולים שהם למחשב... השימושים הם בעיקר משחקים וסרטים, וקצת פחות מוסיקה... השאלות שלי הם: 1) איך אני מחבר אותם למחשב? 2) האם צריך כרטיס קול איכותי יותר מאשר מה שיש לי? האם זאת בחירה טובה, או שיש הצעה יותר טובה באיזור הזה? אני די מעדיף סט של 5-6 רמקולים כי אני צריך תחושה של סראונד ולא של סטריאו... אז לא להמליץ לי על 2 רמקולים או משהו... התקציב הוא בסביבות ה-1500-2000 אבל הוא גמיש... אם יש משהו הרבה יותר טוב בקצת יותר כסף... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם אני אצליח להשיג את ה-Z-5500 במחיר טוב בדיוטי פרי (אם מוכרים אותם שם בכלל) אני כנראה אעדיף אותם... אבל זה לא קשור לנושא..
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כעיקרון מאוד מצאו חן בעיני ה RIO אבל קראתי כמה תגובות טובות וכמה רעות ועכשיו אני לא יודע מה להחליט http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2590401 http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2590403 http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=3182244 אלו הם המתודדים מה דעתכם והאם כדאי במחירים האלו? או עדיף מכשירים אחרים?
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שהפורום הזה הוא אחד מהמקצועיים שאני מכיר ולכן רציתי להתייעץ לפני קניית טלויזיה. אני מחפש טלויזיה לא גדולה, 37 אינץ' מקסימום (גם 32 זה סביר), אך הדבר החשוב ביותר הוא אפשרות לנגן סרטים שהורדו מהמחשב דרך USB. הבעיה העיקרית היא כרגע אני משתמש בדיוידי וצורב סרטים על דיסקים וחוץ מזה שזה מאוד מתיש יש גם בעיה שלפעמים פורמטים מסוימים לא מתנגנים על הדיוידי, האם יש הבדל בין חברות שונות והתאימות עם קודקים שונים? איזו חברה של טלויזיה תנגון הכי הרבה קודקים? האם יש דרך עדיפה לראות סרטים וסדרות שהורדו במחשב דרך הטלויזיה (חוץ מ-HTPC)? תודה רבה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קיבלתי את ה PSP לפני כמה ימים מארה"ב במחיר של 1100 ש"ח. יחד עם המכשיר קיבלתי case (די מעפן), רצועה ליד אוזניות ושלט. קנו לי יחד עם ה PSP את המשחק TWISTED METAL: HEAD ON שזה משחק בן זונה. הגרפיקה של ה PSP מדהימה! הגרפיקה של המשחק היא בערך כמו של PS2 והמשחקים העתידיים אמורים להיות עם גרפיקה הרבה יותר טובה. בקיצור כל מי שישי לו את הכסף אני ממליץ לו מאוד מאוד על המכשיר תמונות אני יעלה בהמשך
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם בכלל מומלץ לקנות את המערכת הזאת, אנחנו מחפשים מערכת לסלון שהוא לא ממש גדול, והתקציב די נמוך.. כנראה שהמחיר של המערכת הוא המקסימלי. האם יש תחלופות טובות יותר באותו מחיר? או שהיא טובה למחירה? (1400 בלחץ) בנוסף: - האם המערכת עצמה מספיק עוצמתית ובעלת איכות אודיו טובה? - האם הDVD שמגיע עם המערכת טוב? תומך בכתוביות בעברית? לא יודע אם זה משנה, המערכת תתחבר לממיר ולטלוויזית פלזמה 42" (לא תומכת HD.. ) אודה מאוד לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם XP, וחיברתי את הטלווזיה למחשב עם כבל HDMI ל HDMI. ישנם 2 עניינים שלא מצאתי להם תשובה ברורה, ואודה למי שיוכל לעזור: 1. לאחר שאני מחבר/מנתק את הכבל, רק לאחר RESET החיבור נכנס לפועל (אם חיברתי, אז אחרי ריסט רק יראו בטלווזיה במקום במחשב, ואם ניתקתי, אז רק אחרי ריסט יראו במחשב שוב ולא בטלווזיה) 2. הסאונד ממשיך לצאת מהרמקולים של המחשב ולא של הטלווזיה. מצאתי דרך עקומה לפתור את זה- הליכה למנהל התקנים, והפיכת ההתקן של Realtek High Defenition Audio ל"לא זמין". לאחר שעשיתי זאת, שמעתי מהטלווזיה כמו שצריך. ניסיתי לפני זה לשנות בהגדרות עצמן של הRealtek HD Audio Manager, וגם לשנות הגדרות דרך הלוח בקרה-צלילים, אבל ללא הועיל תודה מראש לכל העוזרים, לירן.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בAltec Lansing VS2421 יש שלט כזה ששולט על הווליום, וממנו יוצא חוט ירוק שמחברים למחשב. השלט מתחבר לסאב (המגבר) עם חוט שנראה כמו PS/2 של עכבר. אבל יש חוט נוסף שלא מצאתי אילו הזכרה בשום מקום, שיש לו סיומת צהובה שכנראה מתחברת לטלוויזיה/dvd והוא בעצם עוקף את השלט, אם מחברים עם החוט הצהוב אז אין אפשרות לחבר את השלט.. הנה תמונות: אז מה זה החוט הזה? זה חיבור דיגיטאלי אולי? איך מגבירים ומנמיכים בלי השלט? לאיזה מכשירים זה מתחבר בכלל? איך החיבור הזה נקרא? תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מחפש אוזניות למוזיקה בלבד, יחוברו גם למחשב. כמובן אוזניות שלא צריכות מגבר חיצוני על מנת "לסחוב" אותם כמו כן ללא שימוש כלשהו בסוללה ל Noise cancelling ! האוזניה צריכה להיות ON EAR ולא IN EAR וגם לא גדולות מסביב לאוזן אלא על האוזן חייבות להיות נוחות עם אטימה מירבית לרעשי רקע. יתרון אם לאוזניה יש כבל PL נשלף (למודולריות מירבית- בעתיד עם הכבל יקרע או משהו) האוזניה צריכה להיות בעלת פרופיל נמוך (שאני לא אראה כמו חייזר כשאני הולך ברחוב, זאת אומרת מושכות כמה שפחות תשומת לב) כמובן חייבות להיות אייכותיות.. אני יודע שאיכות זה סובייקטיבי בגלל זה פניתי לפורום הזה, כדי לקבל המלצות מקור שמע : פלאפון,MP3,מחשב. סוג מוזיקה עיקרית: רוק,מטאל,אלקטרוני,בלוז,ג'אז,דאבסטב,דראם אנד בייס. אני אוהב …
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
באתר של קריאטיב יש שני עידכוני firmware אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם להתקין כי אמרו שאחד מהם עושה בעיות תודה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול שאלה פשוטה: אם ברצוני לצרוב סרט שקיים לי על המחשב בכדי שאוכל לראות אותו ב DVD, מה עדיף לעשות, לקנות DVD קורא DVIX ולצרוב רגיל על דיסקים רגילים ולראות, או לקנות צורב DVD ולצרוב את הסרט בפורמט DVD-R (אם אני מבין נכון) ולראות ב DVD שלא קורא DVIX (שברשותי)? ברצוני לדעת מהם החסרונות והיתרונות של כל דרך כי ממה שראיתי לקנות DVD קורא DVIX ולקנות צורב DVD זה בערך אותו מחיר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
נכון , רוב המוזיקה לרוב האנשים תשמע הכי טוב דרך שני רמקולים , אבל חשוב לזכור שלא כל המוזיקה זה אותו הדבר למשל יש הרבה שירים שהוקלטו בפרולוגיק ונשמעים נהדר בפרולוגיק.. יש הרבה מוזיקה אלקטרונית שתהנה מהאפקטים של הDSP... יש קטעים שישמעו נהדר במצב של הופעה או קונצרט... אבל לרוב מוזיקה הכי נעים לשמוע משני הרמקולים בלי שום אפקטים שמעוותים והורסים ובטח לא לשמוע שיר שלא קודד בפרולוגיק על מצב פרולוגיק (כי אז כל המוזיקה עוברת לסנטר וזה פשוט נשמע רע, ומתוך נסיון אישי, סנטר של 1200 ש"ח של סרווין ווגה לא יכפר על זה ).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , יש אצלי מערכת לוגיט'ק Z5500 המפורסם שמחובר לכרטיס קול מובנה בלוח אם דרך כבל אופטי. אני צופה בסרטים שמקודדים 720P DTS שאמור להפעיל DD DIGITAL או DTS במערכת Z5500. הקודקודים שאני משתמש הוא CCCP ונגן מדיה פליי קלאסי,לפני כמה חודשים פעל הדולבי דיגיטל וכעת לא עובד ,ניסיתי לשנות את כל ההגדרות של אודיו ולא עוזר עדיין לא מקבל דולבי דיגיטל בסרטי HD שמקודדים DTS,בלו ריי. איך אפשר לסדר שיפעיל הדולבי ? תודה שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-