עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by d0r0n,

ממצב כולם?? אני מחפש מערכת מולטימדיה בסטייל הזה http://www.scsi.co.il/Product.asp?productid=536 עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא אחד שעונה לצרכים שלי: שיתמוך ב hd כולל כונן 500 ג'יגה (או שתיהיה אפשרות הוספה 500 ג'יגה) תומך divx תומך כתוביות בעיברית מתחבר למחשב להעברת נתונים ומתחבר לטלוויזיה לצפיה. עכשיו מכיוון שלא מצאתי אחד שעונה על הצרכים שלי אין לי מושג כמה זה אמור לעלות לכן אם אין בטווח המחירים בכל זאת תראו לי מה הכי משתלם בעיקרון אני רוצה שיהיה לי גם מקום אכסון כדי שאוכל לרוקן את המחשב מהסרטים וגם שאוכל לצפות בסרטים ישירות בטלויזיה ככה שאני לא צריך את כל הhtpc עם חיבורים לאינטרנט וכ"ו.... תודה רבה מראש :yelclap:

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. שלום. קניתי לפני אתמול את הרמקולים x530 של לוג'יטק ויש לי כרטיס קול 5.1 שלinnoax שקניתי אותו מזמן כי נהרס לי הכרטיס קול המובנה שהיה לי על הלוח אם http://www.ivmm.com/innoax/products/audio_extreme.htm אני מחבר לפי הצבעים לכרטיס קול וכפי שהוסבר בחוברת ההדרכה ולא שומעים רמקול אחד צדדי של סראונד ואת השני שומעים נורא שקט.. עכשיו החלפתי בכרטיס קול את החיבורים והצבעים ונוצר מצב שהם כן עבדו כלומר 4 בסטריאו והסנטר לא עבד.. בסופו של דבר חיברתי אותם בעזרת המפצל שמקבלים עם הרמקולים שבאמצעותו כמובן שומעים רק בסטריאו רגיל.. נסיתי להתקין מחדש את הדריבר של הכרטיס והתקנתי תתוכנה ac3filter ויש לי מקודד חדש של k-lite codec pack עדין לא שומעים רמקול אחד של סראונד והשני בכלל שמועים ממש חלש.. …

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by spc,

שלום, כשאני מנסה להפעיל קבצי wma אני נתקל בבעית רשיון. מדיה פלייר מבקש להוריד רשיון אך ללא הצלחה. נראה לי זה נקרא DRM, ניהול זכויות דיגיטלי.או עם Copy protect ומחייב שימוש ברישיון. האם הקובץ יוכל להתנגן רק על המחשב עליו נוצר או עם רישיון מתאים? איך משיגים הרשיון? יש תוכנות שפורצות את הסיפור הזה? אפשר לשנות משהו בתוך הקובץ ולהפוך את התהליך? יש דרך לעשות RIP עם מדיה פלייר ללא החסימה הזו? תודה, SPC

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אוקיי אז פתחתי את הדיון בפורום אודיו זה מכיוון שאני בטוח שהבעיה היא לא בלוח אם שלי . אז כמו שכתוב בכותרת : לוח אם של אינטל. DP965LT . יש תמיכה ב5.1 . פרטים כאן יש לי רסיבר של KENWOOD . 5 רמקולים + סאב מחוברים אליו. לא בחיבור דיגיטלי, אלא בחיבור "הישן" (לא יודע איך זה נקרא.. כבל עם נחושת [אני משער לעצמי] ) . משחקים, מוזיקה, סרטים - בהכל שומעים מחמשת הרמקולים+סאב. אבל כאשר אני מסמן במשחק כלשהוא את האפשרות WDM 5.1 לדוגמה, אז אני שומע בכל הרמקולים, אבל באחוריים לדוגמא אני שומע ממש ממש חלש (שאי אפשר להבחין בצליל אלא אם מצמידים אוזן לרמקול) ובסנטר כנ"ל. אם אני מבטל את האפשרות של ה5.1 , אני שומע בכל הרמקולים, אותו דבר, את אותם הצלילים ללא "ניתוב" של הצלילים . ה…

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. זה כמו 2 גלגלים שוכבים ושתיהם מסתובבים וזה עובד כמו קסטה אך זה הרבה יותר גדול. יש לי כזה וזה מלפני 40 שנה. יש כזה תמיד בסרטים של המרגלים וכו' כשהם מקליטים דברים. בקיצור, זה עובד עם מנורה ולא עם טרנזיסטורי הגברה. מישהו יודע איך קוראים לזה? חשבתי אולי למכור כי זה פריט אספנות. בקרוב תמונות!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tulicooli,

קניתי מערכת חדשה Panasonic sc-ak640 ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב שישמעו במערכת שירים מהמחשב עכשיו אין לי פה חיבור בננה במערכת אלה רק חיבור אחד של Music Port (הכניסה כמו של אוזניות \ מיקרופון) עכשיו אם אני יחבר מהרכטיס קול במחשב לכניסה הזאתי שהיא בצורה כמו של המחשב אז ישמעו את המוזיקה מצוין ולא כמו הקסטה שמתחברת למחשב? יש איזה חיבור מיוחד שהוא איכותי יותר שאני יכול לחבר? או מה שיש זה הסטנדרט? עריכה: בסוף קניתי את הכבל הזה ב20ש"ח ושומעים מצוין! איזה מערכת סוסה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by udi,

אני מחר הולך לקנות רמקולים למחשב ולאחר חיפוש כבר למעלה משעה באתר לגבי שני הרמקולים וכל מה שאני מוצא זה X-530 ו 6060 בכל מקרה שאלות ממש פשוטות: מה ההבדל בין 6060 לבין 6100 ? ומה יותר כדי ה 6100 או ה 540 ממה שאני הבנתי ההבדל בין 540 ל 530 הוא שתיקנו את בעית החוטים והחיבורים שב 530 למרות שאני יותר בעד הרמקולים של קראטיב תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by ori-silver,

האם ניתן לבנות לבד כבל rca איכותי,יש לי ביית מלחם וציוד אלקטרוניקה ואני צריך כבל rca איכותי של 10 מטר וחבל לי להוציא המון כסף על כבל יש דרך לבנות כבל בהכנה עצמית?אם כן יש איזה שהוא מדריך שמסביר איזה חוטים צריך לקנות ואיך לבנות את הכבל?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by henz12345,

רמקולים למחשב , 300-400 ש"ח. אני רוצה באסים וכו' ושתיהיה איכות... חשוב 5.1.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  10. Started by oren88,

שלום, ברצוני לקבל המלצות ל DVD חדש שקורא DIVX ו DATA (לא חובה לקרוא VCD כי גם ככה אין לי שימוש בזה, כשאני צורב סרטים זה רק ב DATA עם הקובץ תרגום בניפרד) חשוב מאוד שה DVD יהיה בעל אפשרות עידכון ומחברה ידועה כמו: Toshiba, LG וכו', ושהוא יקרא כתוביות בעברית! אני לא אתן תקציב כיוון שאשמח לראות את סדרי הגודל של המחירים שקיימים בשוק כיום. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  11. שלום , אני מחפש אוזניות + מיקרופן מובנה למטרת משחק והשאלה אילו כדאי ? התעניינתי קצת באתר נעה מחשבים וראיתי את הזוג הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8307 אמרו לי שכדאי לקנות ועכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם עליהם ? מאוד חשוב לי שהמיקרופון יהיה טוב מצידי לא לקנות אוזניות ולהשקיע במיקרופון אז אני צריך שתי המלצות : 1. אוזניות + מיקרופון מובנה. 2. מיקרופון בלבד. תודה על הסבלנות.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  12. ראיתי שהרבה אנשים מוכרים אוזניות ב1500 + NIS, איפה אני יכול לישמוע את החיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. Started by ychig,

התקציב בערך עד 3800 עם אפשרות לחריגה קלה אם זה באמת משתלם.. השימושים יהיו כמובן צפייה בשידורי טלויזיה[יש לי ממיר של יס אם זה משנה..] וחיבור למחשב לצורך צפייה בסרטים וכו' [לעבודה במחשב יש לי מסך 19'' נחמד..] תודה .

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. איך ניתן להעביר את הפורמטי Lossless החדשים דיגיטלית מהמחשב לרסיבר?הבנתי שspdif לא יכול להעביר אותם כי אין לו מספיק רוחב פס.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. אני צריך לבחור מסך (LCD) שישמש אותי לצפיה בטלויזיה ולשימוש במחשב. 50% זמן שימוש במחשב ו-50% זמן שימוש בטלויזיה. שני המוצרים (הן מחשב והן מסך) עדיין לא נרכשו. האם לרכוש מסך LCD או טלויזיה LCD ומה הדרישות למוצר בהנחה ואני רוצה תוצאות טובות הן משימוש במחשב והן מצפייה בטלויזיה? בנוסף מהן הדרישות מה-PC תודה לכל מי שיכול לעזור[glow=red,2,300][/glow]

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by w7_znay,

פתאום נעלם לי הסאונד במחשב אני לא שומע כלום... יש לי כרטיס קול Creative Sound Blast PCI כשאני מנסה להריץ קובץ האודיו יש את השגיאה הבא: http://img113.imageshack.us/my.php?image=99644136fg7.jpg בסרטים, בווינדוס בהכול אין סאונד...מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  17. Started by eagle1,

שלום לכולם, אני חדש כאן והתרשמתי מאוד מהאתר, מהאנשים והתגובות העוזרות והתומכות ומהחומר הרב שיש לי ללמוד כאן. אני חובב מוסיקה וחייב לשמוע באיכות. קיבלתי המלצה לגבי רמקולים של ALTEC LANSING מדגם FX6021. ורכשתי אותם בדיוטי פרי (במחיר זול לעומת המחיר בארץ 200$ לעומת 1300 ש"ח). שמעתי אותם בחנות אבל זה לא הספיק וגם היה רועש שם. כשהגעתי הביתה גיליתי שהרמקולים שאני קיבלתי שרופים וארוזים מחדש. הנציגה של סקאל הצליחה לדאוג שיחליפו לי אותם והיבואן אמור ליצור עימי קשר. אגב, רק אציין שהשירות של סקאל יותר ממצויין ושאין בכוונתי לפגוע בהם אלא רק לספר מה הביא אותי להתלבטות. עכשיו בינתיים אני מקבל המלצות שונות על רמקולים כמו AUDIO ENGINE שהם יותר יקרים וגם על עוד זוג של ALTEC LANSING מדגם…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by gjook,

ניסיתי כבר כמה סרטים לצרוב , כתוביות באנגלית הוא מצליח לקרוא , אבל עברית הוא רואה כג'יבריש , האם ישנו עידכון מבית lg לבעיה הנ"ל...?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by dddddd,

אז ככה אני מתלבט בין כמה דגמים Canton MOVIE 60 Boston MS8000 Boston MS4000S Morel BEAT85.1 איזה מהרמקולים הבאים הכי איכותי לבכינת סאונד? או שיש יותר טובים מהם בתקציב זה אז תמליצו

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shlomibandit,

מה קורה אנשים? אני מחפש נגן מדיה סנטר שיתחבר לי לטלוייזיה עם חיבור hdmi קורא hd ושיקרא גם divx עם תרגום עברי ושיהיה בו נפח 500 ג'גיה . תקציב עד 1500 ש"ח +- .. מה יש מומלץ בטווח המחירים הללו? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  21. Started by נואשת,

אנא עזרתכם! פרמטתי את המחשב שלי ונשארתי ללא דרייבר לכרטיס קול שלפי pc wizard הוא ככל הנראה VT8233/A ac'97 Enhanced ואני פשוט לא מצליחה למצוא היכן להוריד את הדרייבר המתאים. לוח האם שלי הוא ASUS P4VP-MX במידה ויש לכך חשיבות. ממש תודה מראש

22. ברשותי כרטיס M-Audio Revolution 5.1 עם יציאה דיגיטלית קואקסיאלית. סרטי Divx מסויימים נקלטים אצלי ברסיבר בקידוד דולבי דיגיטל כשאני מנגן אותם ב DVD Player. לעומת זאת, כשאני מנגן את אותם הסרטים במחשב (מחובר לאותו רסיבר עם כרטיס הקול הנ"ל) הוא לא מזהה אותם כ DD. האם זה אפשרי בכלל? האם הבעיה בנגן? תודה מראש לעונים וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  23. המטרה העיקרית היא שמיעת מוזיקה . עכשיו ראיתי מספר רמקולים שקראתי עליהם ביקורות רבות פה בפורום המצויין. אני מתלבט בין ה ATP3 , לCREATURE מה יותר טוב לשמיעת מוזיקה ? כמו כן יש דגמים נוספים של ALTEC ושל JBL ברמות מחירים קצת גבוהות יותר אך מכיוון שמחר אחותי טסה לחול אז מחיריהם יהיו נמוכים מהרגיל לכן אני צריך את תגובתכם המהירה.... תודה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  24. אבל שיהיו רק סטריאו מקסימום עם סאב לא יותר כי יש לי כבר מע' קולנוע ביתית בחדר... השימוש הוא בעיקר מוזיקה ומשחקים.. תודה מראש

25. Started by DarkLloth,

שלום לכולם! אני מחפש מערכת 2.1 טובה למחשב למשחקים בטווח הנ"ל , מה שמצאתי כרגע הוא : 1.http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=24889 2.http://zap.co.il/model.asp?model_id=37748 http://zap.co.il/model.asp?model_id=501317.3 עכשיו , מבמחינת נתונים יבשים 2 המערכות הראשונות יותר טובות (40-20000) ה eacan עם תדרים פחות טובים אבל עיצוב שאני אוהב הרבה יותר (140-20000) מה אתם אומרים ? או שיש משהו יותר מומלץ במחיר 200-300 ש"ח ... (יש גם את ה eacan 199 )

• 3 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים