אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מה יש בתוך רמקולים מדפיים/ רצפתיים/ סנטר? חשבתי לבנות לבד רמקולים לא מי יודע מה, כולה זוג מדפיים ואם ייצא טוב אולי גם את השאר..... אז מה יש בפנים? אני יודע שיש טוויטר (שניים ברצפתיים) ומיד בכל רמקול. אם הרעיון שלי ריאלי אפשר בבקשה רעיונות..... חומרים חנויות (מחירים) וכו' תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס X-FI XTRIME MUSIC איזה רמקולים אני צריך כדי לנצל את כולו ?
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה דגם בדיוק מדובר, רק שהוא מחברת CONEXANT (לשעבר BROOKTREE), ומדובר בדגם מיושן (כנראה PRE BT849B) שכן לא הצ'יפ ולא הטיונר לא מזוהים אוטומאטית באף תוכנה/כלי אבחון/כלי מערכת. התקנתי אותו בוינדוס 2000, וזה מן הסתם עשה חיים קשים למצוא דרייברים תואמים, אבל בסוף מצאתי את החבילה הזו: http://www.video-drivers.com/drivers/63/63012.htm (מצריך רישום חינמי, מי שרוצה אני יכול לשלוח לו את הקובץ), ואחרי העברת הקבצים הרלוונטיים לתיקיה אחת ההתקנה הצליחה והוסיפה את החומרה הרלוונטית למחשב. למרות שידוע לי שמדובר בכרטיס PAL שנמכר בישראל, ההתקנה האוטומאטית בחרה בNTSC. כשהפעלתי את הכרטיס דרך תוכנות, הגישה הישירה לטיונר העלתה שהוא מתעקש להציג רק NTSC ללא אפשרות בחירה, אז '…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס ה וידאו וטלוויזיה LEADTEK WINFAST PVR3000 LP http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1119 רוצה לחבר למחשב את הכבלים (HOT) >> האם אני מחבר דרך הממיר ? עם הכבל שיכנס למחשב במקום למכשיר TV ? >> או אני מחבר את הכבל של הכבלים, ישירות למחשב/לכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
S-video , video , RCA1 ????
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עכשיו ככה...יש לי את הכרטיס (קראיטיב 5.1 ואליו) והמערכת (ITT משהו...מערכת לקולנוע ביתי) מלפני שנה... ועכשיו שמתי לב שאני לא שומע ב5.1 לאחר שהורדתי בדיקה...שנקראת AC3 Dolby digital 5.1ch Sound Test..(הזה עם הקולות של אקדחים)..מאימיול.... שהוא מגיע לבקידה של הסנטר הוא משמיע מהרמקולים הקדמיים...ומהרמקולים האחוריים הוא לא משמיע בכלל....משמע...מה שבאמת עובד זה 2 הקדמיים והסאב...(משמע 2.1)... אבל שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך הCreative Surround Mixer הוא משמיע כל רמקול.... אגב...דרך הלוח בקרה-->צלילים והתקני שמע-->עוצמה(לשונית)-->הגדרות רמקול(סעיף)-->הוא מוגדר כרמקולי צליל הקיפי 5.1...ככה שתדעו... מה לעשות??....אולי חסר לי איזה לפאג??...או איזה מקודדים??...(יש לי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים... חשבתי על ה pro gamer g500 של קריאייטיב מה אתם אומרים עליהם.. והרמקולים האלה בנויים למשחקי מחשב אז השאלה היא האם יהיה סאונד נורמלי במוזיקה וסרטים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ואני רוצה לקנות את ה ATP3 של Altec lansing לא תיהיה איזושהי בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני ישדרג לקראייטיב pci בכמה זה ישפר את איכות הסאונד ?? יש לי רמקולים ALTEC LANSING ATP3 2.1 ואם אפשר המלצה לכרטיס קול שישפר את איכות הסאונד. תקציב 250 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הכוונה לכרטיס הנוסף כרטיס קול PCI אבל שיעבדו שניהם, אפשרי? אין התנגשויות IRQ.?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של הלוח אם Gigabyte GA-G1975X. קוראים לו Creative 24bit Live! ורמקולים יש לי Logitech X-210 הוא טוב? אם אני אשדרג אותו לכרטיס קול שעולה בערך 500 ש"ח אני אראה הבדל בשמע, ישמעו בהרבה יותר טוב? שמעתי מחבר שייצאו כרטיסי קול 32bit, יש כרטיסי קול כאלה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי לוח אם:gigabyte k8ns ועליו יש מובנה כרטיס קול... התקנתי את הדריבר שמסופק עם האריזה של הלוח אבל קורא לי הרבה פעמים שמתי שאני משחק המחשב נתקע ומופיע מסך כחול ואמרו לי שזו בעה בדריבר של הכרטיס קול... חיפשתי באתר של gigabyte דריברים ולא מצאתי מישהו יכול לתת לי לינק לעדכון לדריבר או לתת לי דרך אחרת לסדר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קול נוסף מהסדרות הטובות יחסית של קריאטיב יוסיף משהו לאיכות הסאונד? יש לי מערכת רמקולים של לוגיטק X540...
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מי שעדיין לא הבין אני מדבר על המגברים הישנים בדרך כלל היו עם צבא חום כזה היה מתחבר אליהם הפטיפון .. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אליהם רמקולים רגילים של מערכת סטיראו או שזה לא יתאים?
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אז הבעיה שלי כזאת הווליום לא עולה בצורה סדירה(מ8 ל20 וכו') אך אפשר לסדר את זה היה לי נסיון עם מלחם אמרו לי שזה בעיה אם הקבל שהוא נדפק איפה הוא בדיוק נמצא במגבר למשהו יש מושג והייתה לו את אותה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
אבא שלי נותן לי 400 שקל ויש לי עוד 100 שקל. אני אוציא 150 שקל על שטויות, וישארו לי 350 שקל לקנות נגן MP3. עכשיו השאלה היא אם יש שם חנות שמוכרת דיסקמן/נגן MP3 טוב, מחברה טובה עד 350 ש"ח? אני מעדיף לא לקנות מחנויות ברשת, כי כולם רחוקות ממני ואין לי כסף למשלוח או בכלל וויזה לשלם. אז לקנות מאילת (שבמקרה אני הולך לשם) יהיה הכי נוח.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול לקבוע כך חמש רמקולים יהיו סאטליטים והבאסים יהיו דרך הסאב ,כיצד אפר לעשות זאת? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
המערכת היא פשוטה של המילטון (250 ש"ח) כן כן הייתי דפוק לפני שנתיים חחח. בכל מקרה לבנתיים הצליל שלהם מספק אותי ואני לא יכול להרשות לעצמי מבחינה תקציבית מערכת 2.1 נחמדה, אז החלטתי לקנות כרטיס קול חדש, שיאפשר לי להפעיל את חמישתם, ולא כמו שעשיתי עד כה, חיברתי אותם עם מפצלים ועשיתי 2 ימין, 2 שמאל.. וגם זה גרם לירדיה באיכות אבל עלייה בעוצמת השמע.. בכל מקרה אני אפסיק עם החיפרות תקציב: 150 לכרטיס 5.1 מה לקנות?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
שלום. כנסו פה לאשכול למה שאני מנסה להעתיק את תמונות לפה אני לא מצליח אז כנסו לפה זה אני פתחתי ותגידו לי מה אני צריך לעשות http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=10905639 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
זה Pine MP3 Player SM-320F 32MB רשום באתר המוצר שאפשר להרחיב ככה 32\64 השאלה שלי, אם אני ישים כרטיס זכרון של 128 מגה נגיד ויעקוף את ה64 זה יעבוד? או חייב לקנות רק עוד 32.. כי 32 מגה מספיק לי בדיוק ל4 שירים
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי נייד IBM X60S עם יציאת VGA וב-LCD יציאת DVI ניתן לחבר בינהם? מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי סאב וופר דגם ADC 100 VAT יש לו בקרה משלו כולל הגברה והורדה של הווליום הוא מתחבר עם חוט אחד למגבר YMAHA הבעיה: כאשר אני מפעיל אותו יש לי רעש רקע כמו שהפעילו מיקרופון מול רמקול מין וווווו כזה חזק, ככל שאני מגביר את העוצמה כך גם הרעש עולה אין לי מושג איך לפטור את הבעיה הזאת?! יש לו אופציה לחוט הרקה וחיברתי לשם איזה חוט אנטנה (נחושת) אשר נופל על הריצפה, אך זה לא עוזר!! חברה מה עושים? שחר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סאב 8 אום 600 וואט חיברתי אותו למערכת 6 אום ולא זוכר כמה וואט אבל פחות והוא לא עובד אבל עם אני לוחץ עליו (על הפלסטיק העגול אז הוא פועל אבל חלש מאוד ובלי באסים) מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-