עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי את הJBL Creature II כמו שרובכם המלצתם לי ויש לי צליל לא נקי בכלל אני מגביר את העוצמה ואני שומע כמו חרא למה זה לעוד מישהו שיש לו את הרמקולים האלה זה קרה? אם זה קרה לעוד מישהו בבקשה תגידו לי זה חשובב מאוודדד אם למישהו יש את הרמקולים והוא שומע ממש טוב בעוצמה גבוהה שיגיד זה ממש ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  2. חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול חיצוני שמתחבר למחשב נייד שליaudigy nx2 חיברתי את הרמקולים דרך ה spdif החיבור עם האור האדום עכשיו שאני שומע שיר ושם ברסיבר של הרמקולים setreoX2 שומעים יותר באחורים מאשר בקידמיים למרות שבבאלנס זה באמצע ושאני שם pro logic2 music אז שומעים רק מהסנטר ומשני הקדמיים גם שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך המחשב שהוא משמיע צליל כל פעם מרמקול אחר ולראות אם הם מחוברים טוב אז הוא אומר רק את השניים הקידמיים בלי הסנטר אבל אם אני רואה סרט אז כן שומעים בכולם למה פעם שומעים באלה ופעם באלה במקום שכל פעם ישמעו מכולם וגם בבדיקה צריכים לשמוע מכולם ושומעים רק מהקידמיים למרות שזה מכוון במחשב על 5.1 תודה יואב

3. Started by kendy,

קניתי LCD סמסונג LA37S81B (הכוונה הייתה לקנות R81 אבל לא היה) אחרי שבוע של צפייה מרובה בטלוויזיה התאכזבתי למדי יחס ניגודיות של 1:7000 אבל זה עדיין מציק וזמן תגובה של 8MS ממש מציק (מלא מריחות בסדרות וסרטים בשידור הוט) במחשב (מחובר בDVI לHDMI ראו מעולה וגם הייתה אפשרות של 1080I) החלפתי לשארפ 37WD1E ועכשיו אין מריחות אבל יש "פאקים" אחרים: - כתוביות נראות עם קוים כשהן מופיעות ונעלמות (DEINTERLACE גרוע למדי במעבד) - מדי פעם עדיין שמים לב לעניין הניגודיות (כתוביות מופיעות בתמונה חשוך והיא נהיית יותר חשוכה ולהיפך) - הכל נראה כמו צילום על מסך כחול או כמו איכות של טלנובלות (נראה מצועצע למדי) השאלה היא האם להחליף את השארפ לR81 או לקחת דגם אחר טלוויזיה חבר המליץ לי לקחת פלאזמה במקום…

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by gil_k,

אני מתלבט בקניית כרטיס קול חדש, השימושים שלי יהיו למוזיקה ולמשחקים- אני צריך את הכרטיס שמשלב את שני הדברים בצורה הטובה ביותר אני מתלבט בין : Creative X-Fi XtremeGamer CREATIVE AUDIGY 2 ZS M-AUDIO REVOLUTION 5.1 או שבכלל יספיק לי כרטיס קול כמו ה Creative Audigy SE 7.1 ב165 שקל מKSP? בבקשה תענו, גיל.

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב, 2 רמקולים וסאב. עד 350 ש"ח. הרמקולים מיועדים לשמוע מוזיקה, בווליום נחמד שאפשר להנות מהם. מקווה למצוא רמקולים נחמדים ואיכותיים בתקציב הזה. אשמח לשמוע את עצותכם. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by quantoM,

בנובמבר הקרוב, דודים שלי נודסעים לארה''ב, לצערי איני יכול להצטרף אליהם, אז שלחתי להם בקשה קטנה לעניין, אני לא יודע איזה אוניות להגיד להם להביא, A900, sr225, ועוד כמה אופציות שאני לא זוכר כרגע. או שמא, אני אקנה את הזוג יד שנייה של ROTEMAN אשר פרסם מודעה ב TRADEZONE שהוא מוכר DT 880 כולל מגבר[MINI AQUA HEAD], שלא הבנתי אם יש הבדל באיכותו, לאחיו הגדול, כל זה ב1650ץ. אני שומע המון ראפ, היפ הופ, רוק קליל, בRP-21 שלי, ללא מגבר על OB =\\ הכל מקרה, הם יביאו לי מארה''ב 1212M כך שבקשר למקור אני מסודר. מה כדי לי לעשות ? להשאר עם ה RP-21 ? לקנות את ההצעה של ROTEMAN ? לקנות אוזניות מחו''ל ? אני מתוסבך

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  7. מחפש אוזניות עם רמקולים אכיותיים לגימינג עד 400 שקל ..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by i.k,

מה הרמקולים 2.1 הכי מומלצים בסכום הזה שיכולים לספק באס בתדר נמוך ואם עומק צליל? הכי שווים ביחס למחיר מול תועלת.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  9. היי, אני משתמש באוזניות של seneshizer דגם HD201, פרט לעובדה שהן נורא עדינות והפלסטיקה שלהן מאד עדינה, הן עובדות מעולה ואני הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם ביחס לטווח המחיר. מהיום, ערוץ אחד באוזניות הפסיק לעבוד, ויוצא שאני שומע רק מערוץ אחד. ניסיתי לבדוק את האיזון במחשב ובווינאמפ, הכל עובד כשורה ואין בעיה מיוחדת שם. לכן, תהיתי אולי מדובר בבעיה בכרטיס הקול, בדקתי את האוזניות במחשב של אחי ושם גם כן, מופיעה אותה תקלה, מה שכניראה מעיד על בעיה באוזניות. השאלה, כיצד יכול להיות שפתאום ערוץ אחד באוזניות מפסיק לעבוד? ואם אין אפשרות לסדר את זה איכשהו, אשמח לקבל המלצה על אוזניות באותו טווח מחירים של ה-HD201 ובאותה איכות שמע. רק שהן יהיו מעט יותר מסיביות, ולא עשויים מפלסטיקה עדינ…

10. Started by jabka,

אם יש למישהו המלצות? איך ה R-20 logitech ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אם אפשר אפילו תוכנות. המטרה היא לבדוק כמובן איזה כרטיס קול מבין אילו שיש לי יותר טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by evman007,

אהלן. אני רוצה לפנק את עצמי בטלויזית LCD חדשה לחדר. בדקתי מחירים , וראיתי שמסך 32 טוב עולה מינימום 4K. אני מקציב לכל הסיפור 3K, האם יש מסכי 26-7 איכותיים בתקציב הזה? או שיש מציאות , איזו 32 בסביבות ה3K? האם שווה להשקיע ולקחת 32, או ש-26-7 תספיק לחדר בינוני?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by SendaRider,

שלום לכולם, רכשתי את המערכת Z-5500 לפני יומיים, וברצוני לדעת מה זה אומר DTS ו-THX ... אמרו לי שTHX מנקה משהו את איכות הסאונד אבל אמרו לי גם שצריך כרטיס קול שיתמוך בזה בלי כרטיס קול שתומך בשתיהם , זה לא יעשה כלום...

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by Arik.G,

מי מבין שתי הטלויזיות טובות יותר ומי עדיפה, שימושים: - חיבור למחשב - חיבור לYES. יש לי אפשרות להשיג את HAYER ב 3500 ואת ה FUJICOM ב 3250. הסיבה לרכישה היא תחילת לימודים וצורך לפנות מקום בחדר לשולחן כתיבה (להעיף את ה 29" המגושמת בתופסת מלא מקום.) תודה לעוזרים. חשבתי שיהיה יותר קל לעזור לי אם אני יתן את מפרטים שלהם: FUJICOM רזולציה: 1366*768 בהירות: 400 CD ניגודיות: 1/1200 זמן תגובה: 6.5 כניסות: FULL SCART, HALF SCART, S-VIDEO, A/V, VGA, HDMI HAIER רזולוציה: 1366*768 בהירות: 600 ניגודיות: 1/1600 זמן תגובה: 8 כניסות: S-VIDEO, HDMI, COMPONENT, 2*SCART, VGA על הנייר ה HAIER עדיפה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by pavelr,

לפני זמן מה קניתי DVD מדגם Sansui 9900. הוא אמור לקרוא את כל הפורמטים הנפוצים, וכך הוא באמת עושה, אבל... רק לחלק מהסרטים שאני מנסה להריץ. יש רק פס קול ואין שום תצוגה לחלק מהסרטים האלה. ניסיתי לראות אם הבעיה נובעת משוני כלשהו בפרמטרים של הסרט, אך לא גיליתי כלום. האם זה משהו נפוץ וניתן לתיקון או שעלי להחליף את ה-DVD?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  16. אני אסביר את עצמי יותר טוב, יש לי מערכת סטריאו שמחוברת במקום רמקולים וכל פעם שהמיקרופון פעיל (לא מושתק) אז יש מן רעש כזה צורם שאי אפשר לסבול (זה מה שהמיקרופון קולט) אז אני משתיק את המיקרופון ורק כשאני רוצה להשתמש בו אני מפעיל אותו. וגם זה עושה הד כזה מעצבן כשאני מדבר בסקייפ ואני צריך להשתמש באוזניות.... אז יש אפשרות לעשות שלא ישמעו ברמקולים את מה שהמיקרופון קולט? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  17. שלום, אני מחפש כרטיס קול זול בכדי שיעביר לי את המידע ישירות למגבר בצורה דיגיטלית (בכדי שהמגבר יבצע את הפיענוח). ראיתי שמוכרים את creative 24bit Live ורשום שיש בו יציאה דיגיטלית. שני דברים לא ברורים ואשמח אם תעזרו לי: 1. האם הכרטיס הוא מספיק טוב בשביל הדרישות שפירטתי? 2. איך בדיוק מתבצע החיבור בין הכרטיס למגבר כי לא ראיתי שום יציאה קווקסיאלית או אופטית מהכרטיס. איזה מין חיבור זה ואיזה כבל צריך? הערה: במגבר יש לי כניסות דיגיטליות קווקסיאליות ואופטיות [attachment deleted by admin]

18. Started by Sctoweri,

שלום ... יש לי הצעת מחיר טובה לשתיי הטלוויזיה האלה ....עזבו את המחיר ..... מה טלוויזיה יותר טובה? את איזה כדאי לי לקחת ?? אני רוצה את הטלוויזה לצפיה מחברת ''יס'' ולראות סרטים מהמחשב בHD LG http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581928 Thomson http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=423282

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by kendy,

לא מצאתי בשום מקום יש לי אוזניות פשוטות של פנסוניק שהגיעו לי עם דיסקמן (שימו לב כמה "עתיק"/פאסה) תאכלס, זה האוזניות הכי טובות (מהרמה הפשוטה) שהיו לי הבעיה זה שהספוגים שלהן הלכו פייפן (עם הזמן, פשוט התפוררו) איפה אני יכול פאקינג להשיג ספוגים בצורת אליפסה?! יש עיגול קטן יש עיגול רגיל יש עיגול גדול אבל אליפסה?! אין![br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 14:14:33 כזה בערךhttp://www2.panasonic.com/consumer-electronics/shop/Supplies-Accessories/Audio/Portable-CD-Player-Accessories/Headphones/model.RP-HT21_11002_7000000000000005702

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  20. Started by zilkanir,

שלום רב, הנני מתעניין ברכישת סט 5.1 חדש, בהתלבטות ראשונית בעיקר בין הדגם הנ"ל, לבין Bose acoustimas 10(לפני שמיעה), רציתי לשאול כאן אם יש לכם ניסיון או היכרות עם הסטים/חברות הנ"ל, מה נראה לכם מומלץ יותר, ובכללי כמה שיותר חוות דעת .. klipsch סביבות 4500ש"ח Bose סביבות 5800-600ש"ח רסיבר AVR135 של Harman-Kardon. מצרף 2 קישורים לסטים שתראו במה מדובר, באתר זאפ http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=31839 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=5484 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by oRBenDavid,

לי יש את ה4121 וראיתי שלא מדברים עליו כמו על ה4121 ורציתי לדעת אם ההבדל בינהם גדול הוא שהם בערך אותו דבר .. תודה מראש

22. שלום יש לי נגן iRiver שאיתו הגיעו אוזניות של סנהייזר מסדרת MX, קשה לי להמר על הדגם המדוייק. האוזניות שירתו אותי בצורה נהדרת עד עכשיו ולאחרונה יש בעיות עם החוט שהתחיל להיקרע (כרגע המצב כבר יותר גרוע) באיזור של החיבור לנגן. זה משפיע לאחרונה יותר מידי על הסאונד והחלטתי לקנות אוזניות חדשות. הייתה לי התנסות עם ה- CX300 שאחי הקטן קנה שממה שאני זוכר היו נהדרות, אבל משהו בבאס קצת הפריע לי, אולי זה בגלל שהן עברו כביסה ואולי הסאונד הפחות טוב הוא זה שאני זוכר אחרי הטיול במכונת הכביסה. התנסות עם אוזניות גדולות ואטומות לא הייתה לי למרות שיש כמה דגמים של סנהייזר שגורמים לי להזיל ריר, אבל אני לא חושב שזה בא בחשבון כי הנגן נמצא עליי רוב היום ואני צריך אוזניות קטנות שיכנסו לכיס בלי ב…

23. Started by Silver Dragon,

קיבלתי איזה דיסק עם מעריב לנוער שיש בו 2 שירים... עכשיו אני קולט השיר שוקל 130 מגה ל 13 דק' ובאיכות 1411 איפה מורידים שירים בכזאת איכות?? יש לי סיכוי למצוא שירים שאני רוצה בכזאת איכות? חח

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  24. ביומיים האחרונים אני חווה רעשין סטטים מעצבנים להחריד מהרמקולים (נשמעים כמו דפיקות חלשות). לדעתי (ואשמח שתגידו לי אם אני צודק) הבעיות מכרטיס הקול כיוון שניסיתי לחבר אוזניות והרעשים נשארו. לא יודע אם זה קשור אבל הייתה אצלי ובכל האזור הפסקת חשמל. לגבי דגמים- כרטיס הקול הוא ONBOARD ונקרא soundmax digital audio על לוח M של ASUS דגם P4p800 deluxe השאלה שלי האם אני יכול להיות בטוח שהבעייה היא בכרטיס קול ואם כן על איזה כרטיס חדש אתם ממליצים? אני חשבתי על Creative Audigi Value

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  25. אוקיי, אז מכרתי את הסנהייזר HD201 שלי ועכשיו יש לי קצת כסף ואני רוצה אוזניות ברמה יותר גבוהה אני מחפש משהו שפשוט ישמע טוב ואיכותי, עם הדיסקמן שלי [כן זה מה יש] אני שומע בעיקר דברים שבין רוק למטאל ו-FUNK, אני גם באסיסט ואני מתכוון לחבר אותם למגבר לפעמים אני לא סובל In-Ear, וכן הייתי מעדיף שיחסום רעשים מבחוץ כמו שה-HD עשה [למרות שאיכות הסאונד היא בעדיפות ראשונה אצלי] התקציב הוא בערך 300-400 שקל, אבל הוא מאוד גמיש ואם יש לכם משהו איכותי שיביא תמורה טובה לכסף אני מוכן לשלם עוד קצת יותר בלי בעיה אני רוצה שממש יראו את ההבדל ואני יגיד "וואו" בפעם הראשונה שאשמע אותם [אל תשכחו שהסטנדרטים שלכם גבוהים משלי, והייתי מרוצה מאוד מ-HD201 ואני מחפש משהו שיהיה שיפור מורגש מאלה ואני ממש אשמ…

• 11 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים