עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אהלן, אני בזמן האחרון חושב על לשפר את חווית הצליל במחשב שלי ורמקולים אני כנראה הולך על X-540 וכרטיס קול אני לא ממש מבין, כרגע יש לי כרטיס של ASUS שבא עם הלוח אם, אני בעיקר משחק, רואה סרטים ושומע מוזיקה... את זה אני עושה הרבה וכל הזמן. אז עד 500 ש''ח איזה כרטיס קול יחזיק לי את הרמקולים האלה? והאם יש צורך ללכת על כרטיסים יותר יקרים כמו XONAR D2? או X-FI הפאטליטי ומיניו?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  2. שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI-DELUXE והכרטיס קול שלי הוא המובנה שבלוח. יש לי כרגע מערכת של לוג'יטק 4.1 והכל מחובר לסאב וופר, זאת אומרת מהסאב יוצא שני חוטים(ירוק ושחור)לכרטיס קול(לכניסות של הצבע שלהם). עכשיו מישהו הביא לי 2 רמקולים של מערכת סטריאו אז השאלות שלי הם: 1)אם אני יכול לחבר את הרמקולים למחשב? 2)אם כן, אז איך????

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  3. AKG - http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=563&t=4 Audio technica - http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=566&t=43 לא כ"כ משנה לי הפורמט, והמחיר גם גמיש מאוד. איזה דגמים מעניינים יש שם? ניסיתי לעשות בדיקה בעצמי אבל אני לא מוצא ביקורות/השוואות למרבית הדגמים שמוצעים שם. היום יש לי Sennheiser HD 280 PRO. ונגן iAudio d2. למרות שלרוב אני שומע מהמחשב בבית/משרד. תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, יש לי 400 שקל לקניית רמקולים למחשב לשמיעת מוזיקה בעיקר וקצת סרטים ומשחקים. השאלה שלי היא כזאת: לקנות לוג'יטק Z623 יד שניה (בשימוש שנה) או משהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי 6 כניסות בכרטיס קול המובנה אפשר לחבר גם רמקולים(פשוטים) וגם אוזניות ביחד? **שניהם ורודים** וממה שהצלחתי להבין שאני יכול או זה או זה אין לי יציאות קדמיות במארז

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. יש לי את המערכת כבר כמו שנה וחצי או שנתיים אני מבסוט עד הגג חוץ מהעובדה שכשמגבירים או מנמיכים עוצמה אז זה בשלבים כאלה... יש איזה דרך לגרום למערכת ליהיות יותר טובה להוציא סאונד יותר טוב? אני עם כרטיס קול המובנה של המדר בורד

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  7. חיברתי ל-DVD כונן חיצוני ואני לא מצליח לראות!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  8. השאלה בכותרת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by liran2001,

אז ככה, יש לי בבית CDP Sansui CD-V1000 שלא בשימוש. ה- DAC שיש בו הוא PCM56 הנ"ל. האם כדאי להוציא אותו משם ולהרכיב אותו על הכרטיס קול שלי או משהו בסגנון ? זה אמור להישמע מעולה ככה אם זה אפשרי ולא מסובך מדי, והאם יש חלקים נוספים מהנגן ששווה לקחת לכרטיס קול ? אנשים כבר עשו דברים בסגנון. *ויש שם עוד חלקים, גם של SONY, שאני מניח שיותר איכותיים משל כרטיס קול, אולי אפשר להשתמש בכל היחידה שם של ה- DAC כמו כרטיס קול ולחבר את זה לכרטיס קול איכשהו ? קישורים על ה- DAC: http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/pcm56.html http://www.tranzistoare.ro/datasheets/105/37425_DS.pdf http://www.ortodoxism.ro/datasheets/texasinstruments/pcm56.pdf

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. יש לי מקליט dvd hyundai dvrw-407 ואני לא מצליח להעביר את ההקלטה מהדיסק למחשב ,החברה הגנה על זה מפני זכויות יוצרים, איך אני עוקף את זה ?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  11. שלום , הורדתי סרט שהסיומת שלו היא MKV צרבתי אותו בתור קובץ על דיסק אבל ה-DVD שלי לא קורא את הקובץ הזה. יש לי DVD של APEX עד עכשיו לא היו לו בעיות לקרוא כל קובץ קיים .. איך אני יכול , אם אפשר , להמיר אותו לקובץ שאני אוכל לראות אותו ב-DVD שלי ובלי שתרד לו האיכות. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא . תודה מראש

12. הנה החוברת הסברה... http://www.bet-h.co.il/PDF_files/more/Sonic%20DVR2133.pdf לכו לעמוד 22...שם יש מפרט... עכשיו אני רוצה לקנות צורב DVD (את הNEC המפורסם 3500A..)..ואני רוצה לדעת אם הDVD הזה יקרא את המופרמטים האלה DVD-R וDVD+R...(ומה עם RW?)... עכשיו חשבתי לקנות DVD DIVX אז אני רוצה שתגידו לי על דגם טוב שיש....(הדרישות שלי ממנו זה שיהיה אפר לשים תרגום בעברית...בלי להדביק על...אם בכלל יש דבר כזה..)...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כמו שאמרתי יש לי נגן חדש (מיני) והתקנתי את התוכנה וממש הסתבכתי איתה אם למשל רציתי להעביר 4 אלבומים של עמיר בניון בתוך תיקייה אחת עם השם שלו וכל אלבום יופיע תחת השם שלו (למשל "שלכת") אז הכל הופיע ביחד מבולגן והיו גם שירים שלא הופיע כלום מסך ריק אבל אפשר לדפדף שם ולנגן שירים. ואת השמות של התיקיות הפכתי לאנגלית ובכל זאת זה מופיע בג'יבריש או לא מופיע כלום אבל אפשר לנגן... מה עושים איך עובדים עם התוכנה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בעניין? ידע כבר מספקים iPodHeb לגרסת ה-updater העדכנית ביותר (שבה אין שום הבדל בכל הנגנים מבגרסה הקודמת, חוץ מהנגן החדש) אבל זה לא פועל (האותיות בעברית לא מופיעות). חוץ מזה, אם למישהו יש שאלות, ישאל ויענה. :-)

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  15. יש לי IRIVER H10 6GB אירופאי. באמת יש לי הגבלה בווליום? יש איזה עדכון? משהו? בבקשה זה בלתי נסבל הווליום הנמוך... תודה מראש. .swg

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by iyehuda,

אני את כל הפורמטים של dvix אבל ב FULL HD אני רואה את רוב הסרטים לדוגמא MKV אני רואה את הסרט הבא אני לא מצליח לראות , אולי יש אפשרות לתוכנה מסויימת שתעביר לי אותו לפורמט אחר כדי שאראה אותו נ.ב גם בפורמט של 720 אני לא מצליח לראות , אגב מה שם הפורמט הנ"ל ? Taken.2.2012.1080p.WEB-DL.DD5.H.264-P2P הורדתי את התוכנה http://free-mkv-video-converter.en.softonic.com/ free mkv video convertor אבל היא לא תקינה ( נראה לי שהורדתי וירוס )

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. האם יש משהו לעשות העם יש עידכונים לנגני mp?????? יש לי mp4play......אין לזה ממש חברה......

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. יש לי SOUNDBLASTER LIVE VALUE לפי מה שאני יודע תומך ב-4 רמקולים השאלה היא אם אני יכול לחבר אליו רמקולים 4.1? 2.1? תודה

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by dm44,

היום קיבלתי את ה v-moda vibe מארה"ב הם מדהימות באיכות סאונד האטימת רעשים שלהן לא משהו אבל סבירה והתלונות היחידות שיש לי הן התיק בצבע זהב שמקבלים איתם ושהחיבור לא גמיש בקצה, אם אתם רוצים תמונות אני יעלה

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  20. האם יש תוכנה שממירה אותם כך שאני יכול לשמוע ...באיכות המטיבית ...ללא עיבוד מידע ..

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  21. שלום, קניתי אוזניות של audio-technica,דגם ATH-CKL200 מבאג לפני כמעט חצי שנה, ואני חושב שאני צריך לנקות אותם. על איזה דרכים שמעתם שאפשר לנקות אוזניות כאלו? אם לא הבנתם מה אני רוצה לנקות - אני משדבר על הרשת הזאת שרואים דרך החור של הtip (אם הוא מחובר כמובן).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי אורגנית ישנה וכרטיס קול audigy 2 איך אני יכול לחבר אותה בלי מידי?? אם בכלל....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הנה תגידו לי בבקשה מה האופציה הזאת עושה? יעני מה היא אומרת?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  24. אוקיי, אז אמרנו שנאי, אני מניח שיש בכל חנות כלי עבודה כזאת, יש אולי מקום עם שנאים "מומלצים?" מה אתם משתמשים? האם כדאי לעשות לו Firmware update לגרסא האירופאית? כי אמרו לי שההבדל הוא שבאמריקאי הקפיצות ברדיו הן 0.1 ואילו באירופאי הן 0.05. דבר ראשון שאני עושה זה להטעין אותו, ואחרי זה? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים