אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
על איזה משני סוגי הרמקולים הייתם משקיעים?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ביום שבת יהיה לי יומולדת אז המשפחה תביא לי כסף אז אני קונה מחשב חדש אם ציוד היקפי מלא . ובערך ישאר לי איזה 4000 שקל אז חשבתי לקנות טלויזה lcd לסלון . הגודל משהו כמו 32 אפשר לחרוג טיפה עוד איזה 300 שקל אם זה שווה אבל אני לא קונה מהאינטרנט אני קונה בחנות . אז אני צריך המלצות לחברות טובות או דגמים . וגם איזה מאפיינים לטלויזה טובה אני מתכוון לרזולוציה וכל זה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש איזה דרך לעשות ריסט להגדרות לעשות את זה כמו שהיה בהתחלה כי שיניתי כול מי ני דברים ועכשיו יש אפקטים מעצבנים?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
קראתי מספר ביקורות טובות על הכרטיס, ובפרט את זו של אנטולי, ואני רוצה לקנות אותו. הבעיה היא שלא מייבאים אותו לארץ, ולכן רציתי לדעת עם למישהו יש נסיון עם חנות בחו"ל שמבצעת משלוחים לארץ, כי אין לי אופציה אחרת להביא אותו.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת 5.1 שיניתי ב מאפייני צלילים והתקני שמע למערכת כזאת ניסיתי את כל החיבורים במחשב וזה עדיין לא עובד.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לאחי יש מחשב ישן מבערך 4 שנים והוא רוצה לקנות רמקולים חדשים ב1000 שקל. עכשיו אמרתי לו שזה לא יעזור לו כי כל האיכות תלך בגלל שהכרטיס קול שלו ישן ומגעיל וOB מלפני 4 שנים. אז עלתה השאלה הבאה מה עדיף לעשות? לקנות רמקולים ב500 שקל וב500 שקל הנשארים לקנות כרטיס קול איכותי? או לקנות רמקולים ב1000 שקל ולבזבז את האיכות? או בכלל לקנות כרטיס קול ורמקולים ב1500 שקל? (לא מומלץ בגרוש) הסוג רמקולים שהוא רוצה לקנות הם : Logitech Z-2300 אשמח גם אם תמליצו לי על כרטיס קול טוב עד 500 שקל תודה!
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה הדרך שתתן את האיכות הטובה ביותר בחיבור מסך LCD 42" לממיר של יס ?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
http://music.yamaha.com/products/main.html?productId=106347&hierarchy_id=16067_16065 ? איפה אפשר לבדוק כמה הוא שווה?! יש לי לקנות אחד כזה רצייתי לדעת אם שווה המחיר
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הינה הלכו לי עוד אוזניות, הכלבים שלי לעסו לי את הכבל וקיצר הלכו לי הזלמן 5.1 שקניתי ליפני איזה 3\4 חודשים. אני צריך אוזניות בעיקר למוזיקה, נכון שאין משהו איכותי בסכום הזה פשוט אני כבר מרוב קניות של אוזניות כבר לא הולך להשקיע בזה ממש.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לקנות את הTV LC51 במחיר של 4300 ש''ח מהחנות TIME2BUY אך המוכר הציע לי את הדגם 32LC7 באותו המחיר, וטען כי היא טובה יותר, האם באמת הTV יותר טובה ? תודה. עדכון קטן.. שאלתי את המוכר אם בכלל יש להם את הדגם LC51 והתברר שאין וכנראה זאת הסיבה שהציע לי את הLC7 אך בכל זאת הLC7 נמכרת ביותר מהLC51 בזאפ..
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז ככה . אני לקראת קניית מחשב חדש וציוד היקפי חדש למחשב הולכים להתחבר בנתיים רקמולים z 5400 ובעתיד אולי גם מערכת קולנוע ביתית איכותית שקרוב משפחה יביא אבל לא קשור לעכשיו אז כמו שאמרתי הרמקולים וגם אוזניות RP-21 אני לא צריך משהו לערכית ודיאו או שמהו כזה רק שתיהיה לי אפשרות לחבר למערכת קולנוע ביתית בעתיד ושיתן לי איכות סאונד הכי טובה שאפשר בתקציב הזה עם אפשרות לחיבור האוזניות כמובן אני מדוע שזה הרבה מאוד דרשיות לתקציב הנ"ל בתודה מראש ליאור.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין שתי הלוחות הנל באיכות האודיו והוידאו וזאת לטובת משחקים וחיבור המחשב למגבר ק"ב(יחובר לכרטיס מסך 8600GT).ואם יש לוחות אחרים טובים יותר באותו טווח מחרים (עד 700 ש"ח) בבקשה תמליצו.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אחרי שחיברתי את הממיר של הוט למחשב הכל טוב ויפה ועובד מצויין דרך התוכנה המקורית של הכרטיס TV. אבל אני רוצה להשתמש בMEDIA CENTER אבל אני לא מצליח לעשות שהוא יקח את התמונה מהSVIDEO. ערבה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב עם כרטיס מסך 8600 GT ולחבר דרך DVI אחד מגבר ק"ב דרך DVI שני מסך מחשב ודרך SVIDEO טלויזיה .שאלתי היא האם כול החיבורים יכולים לעבוד במקביל כאשר אני מעוניין לשלוט על המחשב בעזרת שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי סרט עם סאונד DTS אבל כשאני נסה לנגן אני לא שומע כלום. צריך קודק מסויים בשבילו? יש לי AC3FILTER ואני יכול לשמוע DD דרכו, אבל DTS משום מה אני לא יכול. מה צריך להתקין בשביל לשמוע DTS? הכרטיס קול שלי זה AUDIGY 2 מחובר לרסיבר של PIONEER דרך יציאה קואקסילית.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש טלווויזת lcd לחדר המרחק הוא בערך 2 מטר אולי קצת יותר בכל מקרה התקציב הוא בסביבות ה3-4K ואני מתלבט ב32 ל26 ואיזה דגם כמובן אני מחפש מסך איכותי שכשאני יחבר אותו למחשב אז אני יראה טוב למרות הגודל לדוגמא יש לי למטה בסלון lg 37' וכשאני מחבר למחשב רואים מעולה לעומת haier 32 שרואים הרבה פחות טוב בוהק וזרחני מדי כזה ושאלה נוספת האם מה שעושה את ההבדל באיכות זה שlg יש יציאת dvi שאיתה אני מתחבר למחשב ול hair אין יש לה את היציאה היותר ישנה הכחולה נראה לי rbg ושאלה נוספת למה בטלוויזות החדשות אין כבר יציאת dvi ואיך אני יוכל לחבר אותה עכשיו למחשב
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש בעיה מסויימת עם השליטה שנמצאת על ה-setellite של הווליום. כשאני נוגע יש זמזום ואי אפשר להגביר\להנמיך לפעמים זה עובד אבל רוב הזמן לא. יש למישהו מושג מה הבעיה ? יכול להיות קשור להפרעות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית. התקציב שלי הוא 1200 ש"ח ואני מעדיף לקנות באינטרנט. אני אשמח אם תתנו לי מפרטים עם קישור לאתר אמין.. תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 19:28:56 אני מחפש גם טלוויזיה 37 אינצ' lcd בתקציב של 6000 ש"חתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
-
טוב, לא ידעתי בידיוק אי לפרסם, כאן או בתוכנה אבל החלטתי כאן. אני עובד על XP Pro עם חיבור סאונד דיגיטלי לכרטיס קול של הלוח אם Gigabyte GA P35 DS3L. המקלדת שלי - Dinove media desktop יודעת להגביר להמניך ולהשתיק את הסאונד של המאסטר וואליום. אבל שמחובר חיבור דיגיטלי כמו שרובכם אולי יודעים זה לא משפיע. מה שאני רוצה זה שאם אלחץ לדוגמא במקלדת על הנמכה שזה יוריד ווליום במאסטר ווליום (מה שזה עושה כרגע) ושזה, ישפיע על הווליום בנגן. או אם למישהו יש דרך יצירתית אחרת לשלוט על עוצמת הסאונד הכללית עם חיבור דיגיטלי ודרך המקלדת אתגר ;D יותם.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום עליכם. רכשתי היום כרטיס קול מדגם: Cmedia CMI8738 - 6CH ניסיתי להתקין את הדריבר אבל הוא לא מתקין אותו. ניסיתי מלא דרכים, מצב בטוח, ביטול הכרטיס על הלוח-אם וכל מה שהצלחתי למצוא בגוגל. לכן אני רוצה לדעת עם למישהו כאן יש ניסיון עם התקלה הזאת. תודה.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים. ברשותי זוג רמקולים די יקרים שלא היו בשימוש תקופת זמן מסויימת.. אתמול חיברתי אותם למגבר ולצערי גיליתי שבאחד הרמקולים שומעים רק דרך הטויטר והמידוופר לא עובד בהתחלה חשבתי שהכבל כנראה קרוע באמצע למרות שהוא חדש ולא עבר קיפולים. אז לקחתי את הכבל מהרמקול שכן עבד תקין וחיברתי ושוב המידוופר לא עובד.. יש אופציה לפתוח את הרמקולים ולראות מה קורה שם..( יכול להיות שהמנקה "הנזק" הפילה אותו בטעות..)אולי ואיזה חוט התנתק שם אם אני פותח אותו ישנן השלכות ? מבחינת אקוסטיקה / אטימות / קריעת חוטים /לא יודע מה.. בגלל זה אני פונה אליכם. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
צריך רדיו דיסק עם DVD (לא בטוח בקשר למסך, כנראה שלא בינתיים), אבל יהיה נחמד לצרוב דיסק MP3 עם 4GB. רמקולים. צריך גם סאב? או שזה בעצם כולל קופסא ותופס חצי מהתא מטען? ואולי מגבר? איך בכלל הולך העיניין עם מגברים ראיתי שיש ערוץ בודד, או שניים או 4.. איך מגבירים זוג קידמיים, אחוריים, וסאב? או שלא כולם חייבים הגברה? מקווה להוציא על זה לא יותר מדי, נגיד עד 4000-5000 ש"ח זה הגיוני? יש לי כרגע רדיו עם מיני-דיסק (!) וצ'יינג'ר מאחורה שלא קורא MP3... יש דברים ששווה לנסות להזמין מחו"ל? ואם מישהו יודע מה המס זה גם יעזור. אם יש לכם המלצה על פורום אחר שיותר יתאים לזה, גם אשמח לשמוע.. לדוגמא האם כדאי לקנות משהו בסגנון הזה: (אני לא מבין סתם בחרתי דברים שנראו לי מזאפ) רמקולים אחוריי…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה דיי גדולה, יש לחבר שלי לוח אם Abit AG-8 שנקנה לפני שנה ב1000 ש''ח משהו כזה, יש לו לוג'יטק Z-5500 כמו אצלי , עכשיו יש לנו אותו ווינאמפ אותו גרסא הכל אותו דבר, ובאקווליזר הוא מגביר בצד שמאל את הקו האחרון עד הסוף למעלה כך שזה מגיע לפלוס 12 דציבל, ואצלי זה רגיל על פלוס 0 דציבל, אצלו שומעים יותר חזק כשבמגבר ברמקולים זה על אותו קו , ואם אצלי אני מגביר ככה אז שומעים גרוע וטשטושים כאלה, יש לי לוח אם Abit IB9 ובשתיהם כרטיס קול מובנה. תעזרו לי ... תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-