אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי מהאוזניות המעפנות שלי... אני שומע בעיקר מוזיקה בלילה, לפעמים גם סרטים ומשחקים, אני צריך משו איכותי, עדיף גדול אטום ומרופד... חשבתי על זה: הדגם הוא MDR-P180 של סוני כמו שרואים... זה עולה 100 שקל ככה... יש עוד דגם:MDR-P280 גם של סוני... זה עולה באיזור ה 200... איך הם? אני צריך המלצות, לא משו יקר, גג 200. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש איזהשהו עידכון קושחא שניתן יהיה להציג בנגן עברית?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות איכותיות ובדרך אני רוצה גם לקנות כרטיס קול חדש שיעבוד איתם במחשב. לא משנה לי לקנות מחו"ל אין בעיה העיקר שזה בטוח וגם יהיה אפשר להגיד לו לרשום על הקופסא פחות מ 1,200 ש"ח שלא יקחו לי מכס, ושזה יהיה בטוח בטוח כי כבר קרה לי שמישהו עשה טעות וקיבלתי פיצוי רק על חצי סכום. יש כל כך הרבה חברות, כל כך הרבה, אני כבר לא יודע במה להתמקד ומה לחפש, מה צריך באוזניות HIGH END ? אני רוצה איכות מצויינת בשביל משחקים ומוזיקה וגם סרטים DTS וכו'. אני בחיים שלי לא שמעתי אוזניות HIGH END וכרגע יש לי רק את STEELSERIES 5.1CH שלהם, אני מאמין שיהיה שיפור עצום למה שאני אקנה.
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המחשב Fujitsu Lifebook AH530-4 ואת המערכת Z 5500 של Logitech לחדר שלי. אחרי כמה בדיקות וחיפושים ראיתי שצריך כרטיס קול מתאים בשביל לנצל מערכת קולנוע ביתית כזאת. תיהיה לי בעיה לחבר את המערכת הזאת למחשב הזה? עד כמה שהבנתי צריך להשתמש במפצל שממיר את את שלושת החיבורים שיוצאים מהמערכת לחיבור 3.5 מ"מ יחיד כדי שאני יוכל לחבר אותו למחשב. שימוש במפצל כזה יכול לפגוע באיכות השמע או לסבך את ההתקנה שלה? עוד שאלת אחת: ראיתי אנשים שאמרו שעדיף לחבר אותה בחיבורים אופטיים. מישהו יכול בבקשה לפרט מזה אומר ולאן אני מחבר את הכבלים האופטיים? תודה רבה לכם על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש איזה אחד שמנסה לשכנע אותנו שהוא הפך מערכת סטריאו למחשב הכל כולל הכל, חיבר את הרמקולים של הסטריאו לכרטיס קול וחיבר את הכונן סידי של המערכת למחשב. אתם יכולים להביא לי טיעונים שיוכיחו שהוא טועה?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לאחרונה מצאתי אצל חבר את הרמקולים הנ"ל. הוצאתי משניהם את כל האלמנטים הישנים שהיו במצב זוועה (סראונדים יבשים וקרועים, חורים בממברנה וכו'). אני מחפש עכשיו אלמנטים חדשים שיתאימו לתיבות, שהן לפחות במצב מעולה, כשהוצאתי את המילוי מהתיבות שמתי לב שיש להן סוג של ספוג שנראה לי כמו polyfoam מסוג כלשהוא, שחוסם פתחים לשאר התיבה ובעצם לא אוטם את החלק התחתון מהעליון, המיד והטוויטר יושבים בתוך תא קטן משלהם שאטום משאר התיבה בעזרת תבנית קלקר שממולאת בפייברפיל. בתור אחד שהתעסק הרבה עם אודיו לרכב עד עכשיו, הייתי פחות חשוף לסוגי בניה של תיבות ביתיות. אשמח אם תאירו את עיניי, למה משמש הפתח העגול הגדול עם הארבעה הקטנים מסביבו. זאת פעם ראשונה שאני נחשף לזה. תמונה צורפה. תודה, שלומי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר MD של SONY Mז-(N510 TYPE S) ועם הדיסק המקורי הוא עובד יופי אבל בן דודי הביא לי דיסקים חדשים אותו סוג ושאני מכניס אותו למכשיר התוכנה (של המכשיר) (sonic stage)לא קולטת שיש מכשיר וזה לא מקליט ולא נותן לעשות לי כלום. למה לעזעזל?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אחלחוטיות עם מיקרופון משולב. מישהו יכול להמליץ לי על דבר כזה,מחפש הכי זול שאפשר. לא מצאתי בשום מקום :'( תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
המחשב שלי בקישור לכל מי שישאל על מפרט המטרה הסופית היא חיבור הנייד לרסיבר ולשמוע סראונד דבר שאני לא מצליח לעשות נכון לעכשיו... אני מחבר את המחשב בAUX ומאבד את כל הסאונד ההקפי ככה... האם יש לי את האופציה במחשב ל5.1? ואם לא האם יש פתרון(כרטיס קול חיצוני אולי)? [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב חברים, ברצוני לרכוש אוזניות אלחוטיות אך אני לא יודע איזה סוג לקנות? תוכלו בבקשה להמליץ לי? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, קניתי מע' קולנוע של סמסונג ואני מנסה למצא דרך לחבר את הטלוויזיה למערכת בכדי שאוכל לשמוע את שידורי הטלוויזה דרך רמקולי המערכת. האם יש למשהו דרך איך עושים את זה? תודה, יגאל
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לחבר בערך 12 רמקולים לבקר שליטה אחד , שייתן לי אפשרות להנמיך ולהגביר את הרמקולים בנפרד כלומר , כל 2 זה ערוץ אחד , שאפשר להגביר ולהנמיך ללא קשר לווליום של הערוצים האחרים כל מה שאני מוצא ברשת זה מיקסרים של DJ'S ואני לא צריך משהו מיוחד , רק ווליום וזהו. תודה רבה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעוד מספר ימים מגיע אלי SAMSUNG 40 A450 ורציתי לדעת איזה כבל הכי כדאי לקנות ומה המחיר יהיה? תקציב לא מוגבל אבל לא להיסחף.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב ככה יש לי את הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם [msi k8n neo4 platinum s939+nf4+gbl+pci-e] זה הלוח טוב כה יש לי רמקולים של אוטופיה U-5700 עכשיו ככה,אני לא דע לאן לחבר כול כבל יוצאים משם 3[שאמורים להתחבר למחשב..לכרוטיס קול] עכשיו אני מחר אחד [לירוק] ולאדע לאן את האחרים ניסיתי את כולם אולי צריך לשנות משו בהגדרות?משו? כול דבר בבקשה תעזרו... =[ תודה מראש מריק
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי דיסק שרכשתי ואני מעוניין לעשות RIP של כל השירים ממנו. השאלה שלי היא מהי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת מבלי לאבד מהאיכות בכלל? (עם זה אפשרי כמובן) תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים (עדיף של קרייטיב , אבל לא חייב) , של 5.1 עם סאב והכל.. שתשמש אותי בעיקר לסרטים , גם משחקים , ושירים גם .. אם יהיה אפשר לחבר את זה גם לטלויזיה זה יהיה מעולה .. אם לא , לא קריטי נחבר את זה רק למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה שבא לי עם הלוח של אביט: abit kn8 ultra הוא יספיק לי? למערכת כזאת? בשביל שאני ישמע בסרוואנד וכל זה?
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מתכנן ריכשה של ATP3 בימים הקרובים ועד עכשיו היו מחוברים למחשב שלי רק רמקולים שהם 2.0 והכרטיס קול שלי הוא מובנה. המחשב די ישן אתם יכולים לראות בצד את המפרט ואת הלוח ולפי זה לדעת קצת אבל בכול זאת הנה תמונה של הדרייבר שמותקן אולי לפי זה אפשר לדעת. תמונה: אני חייב תשובות תודה אם יש לכם שאלות תשאלו!
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשבקולנוע ביתי HTPC השאלה שלי היא כזהות מה התפקיד של הכרטטיס טלויזיה ואם הוא חייב להיות במערכת קולנוע ביתי? ואם יש דרך אחרת חוץ מכרטיס טלויזיה לחבר את הטלויזיה ואם כן איך? ואם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך או כרטיס קל במערכת HTPC!?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל כך חיכיתי לנגן הזה ושסוף סוף הוא עומד לצאת בארה"ב ואירופה מה מקבלים? בארה"ב בצבעים שונו לשני צבעים ממש לא יפים והכי מוזר שבמקום 53 שעות ניגון מקבלים רק 45... ומה הגאונים עשו באירופה? משווקים את הנגן בלי רדיו!!! מה הם חושבים לעצמם? אפילו הדגמים הישנים שלהם הם בעלי רדיו... ממש אכזבה, במיוחד שעכשיו נכנס כזה מתחרה חזק לשוק - IAUDIO.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה LCD 37 מסך רחב של טושיבה. עד היום כשחיברתי את המחשב שלי (כרטיס מסך X1950pro) הכרטיס זיהה את הרזולוציה של הטלוויזיה, התאים את הרזולוציה למסך, והתמונה נפרסה על כל המסך. היום כשחיברתי את המחשב לטלוויזיה התמונה נשארה "מרובעת" ולא התפרסה על כל המסך, כך שבצדדים היו חלקים שחורים, כאילו הרזולוציה לא תואמת את המסך. כמה עובדות חשובות: 1. הרזולוציה שהכרטיס מסך והמאפיינים בדסקטופ הציגו היו זהים: 1360x768 כמו הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה. 2. לא עידכנתי את הדרייבר (v7.5) מאז הפעם האחרונה שחיברתי את המחשב לטלוויזיה 3. ניסיתי גם להפעיל את הATI TOOLS ולשים את הרזולוציה של המסך אבל זה גם לא עבד. (ATI TOOLS לא עובד אצלי אוטומטית, אלא רק כשאני פותח אותו) 4. ההגדרות בטלוויזיה …
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אז ככה, נהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם, ואני צריך אחד חדש, ומכיוון שאני משחק בBF2 אז חשבתי לקנות את הX-Fi XtremeGamer (שתומך בEAX5) בKSP אבל מסתבר שהם מוכרים את ה-XtremeAudio כ-XtremeGamer ב465 ש"ח (וגם מוכרים אותו בשם המקורי שלו-XtremeAudio ב340 שקל, לכו תבינו) אז אני צריך המלצה לכרטיס קול עד 500 ש"ח. אפשר לציין שיש לי אוזניות HD205, שבכרטיס קול הישן (על הלוח אם) לא שמעו כ"כ טוב, אבל במערכת שומעים מעולה. ככה שלא יזיק אם תהיה לו יציאה מוגברת לאוזניות. הרמקולים שלי למחשב הם- Logitech X530. בינתיים חשבתי על כמה כרטיסים: M-Audio Revolution 5.1 Creative Audigy 2 ZS Creative X-Fi XtremeAudio וזהו... אה ועוד שאלה, האם יש הבדל משמעותי בין EAX5 לבין EAX3/4? בתוד…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי מגבר פיוניר 822-K יש לי בנתיים 2 רמקולים והרסיבר עובד על מצב סטריאו אחלה שיניתי בהגדרות למצב שכול הרמקולים עובדים (5.1) והווליום היה נמוך משמעותית אולי בחצי עכשיו השאלה שלי אם אני קונה סאב אקטיבי ומחבר למגבר אני עדיין יכול לשמוע בסטריאו כולל הסאב או שאני צריך לשנות את ההגדרות למצב אחר? זה חשוב לי מאוד כדי שאני ידע אם לקנות סאב או לוותר אליו תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי נמצאים רמקולים של BROTHER לא כתוב עליהם כמעט כלום חוץ מ BR 150 וכמה שטויות חיפשתי בגוגל ובברודר ולא מצאתי כלום זה רמקולים מאוד ישנים אני מניח יותר מ10 שנים הם מחוברים כרגע גם לרסיבר דיי מצוקמק, אבל יש להם באסים נחמדים ומגיעים לעוצמות נחמדות מאוד, אני לא מוצא כרגע את המצלמה הדיגיטלית אז יש לי תמונה טיפה רחוקה שלהם שצילמתי את החדר שלי בזמנו http://www.tomz.us/room2.jpg גם האיכות ממש לא משהו חח אני יחפש וינסה להשיג תמונה מקרוב יותר אם זה יעזור ד"א זה הרמקולים שהם בלי המסננת השחורה הזאת חח תודה מראש, תום
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום !! קניתי ממוכר באיביי אנגליה אוזניות של סנהייזר CX300 והוא רשם שזה אוזניות מקוריות , והיום קיבלתי אותם הם בהחלט נראות מקוריות גם הסאונד שלהם נשמע מאוד טובה הם באו באריזה המקוריות של סנהייזר אבל יש כאן משהו שלא מוצא חן בעיניי על האריזה רשום בגדול BLOCKS OUTSIDE NOISE ובאתר של סנהייזר רשום שם PERFECT IN EAR FIT או משהו כזה השאלה שלי היא האם יש שני גירסאות של האריזה או שהאוזניות שלי מזוייפות . אני מוכרח לציין ששומעים באוזניות מעולה אפילו יותר טוב מה MX550 שלי שאותם אני יודע שהם מקוריות .
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
זה נכון שאם חוסמים את החור של האויר מאחורי הרמקול, בהנחה שכל שאר הרמקול אטום לגמרי, זה ישפר את איכות הצלילי. כי ברגע שהאויר לא יוצא החוצה נוצא לחץ של אויר כל פעם שהרמקול זז קדימה ואחורה (לחץ של דחיסה לחץ של שאיבה לחץ של דחיסה לחץ...) הלחץ משמש כקפיץ שתמיד מחזיר את הרמקול למקומו המקורי באמצע וכך נוצר צליל מדויק יותר, אבל כתוצא מכך הרמקול צריך הגברה חזקה יותר כדאי להזיז את הרכיבים ( בגלל הלחץ) ולכן הווליום ירד. דבר נוסף שזה עושה זה מנטרל את הצליל הנוסף שהרמקול יוצר, כשהוא זז קדימה הוא "מעיף" סאונד קדימה וכשהוא זז אחורה הוא "מעיף" סאונד אחורה, כשהרמקול אטום לכניסה ויציאה של אוויר הוא לא יכל "להעיף" סאונד לאחור ואז נוצר רק צליל אחד ולא שנים, ואני מניח שזה יותר טוב. נשמע לי מא…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-