אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין מספר נגני MP3 מבוססי דיסקים: iRiver SlimX iMP-350 CD/MP3 Player with Ultraslim Design (119$): http://www.iriver.com/product/info.asp?p_name=iMP-350 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000063574/103-5298720-8408629?v=glance&me=ATVPDKIKX0DER&st=electronics Sony D-NE518CK ATRAC3/MP3 CD Walkman with Car Kit (79.99$): http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=RJUjPqlKBtQjGZZaYB0pNeZbspwfAhrQ3_E=?CatalogCategoryID=bngKC0%2eNQecAAAD2l%2eSHHFC1&ProductID=%2e20KC0%2eNtzkAAAD2l6SHHFC7&Dept=pa http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00008W7LJ/103-5298720-8408629?v=glanc…
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ברמוני לרכוש נגן אודיו נייד , ראיתי את הנגנים מבוססי דיסק והם גדולים מדי , לכן אני מחפש משהו נורמלי במחיר של עד 600 ש"ח שאני אוכל להעביר אליו לפחות 5-6 אלבומים באיכות של 192kbps . ראיתי את המינידיסק הנ"ל - sony MZ-NE410 ב435 ש"ח במזומן . שאלתי היא כזאת : האם יש משהו יותר טוב במחיר הזה ? ומה העיקרון של המינידיסק ? כלומר איך הוא עובד ? תודה נ.ב - לינק המוצר http://www.tuki.co.il/details.asp?id=566&lead_id=&look=
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אנא עזרתכם! פרמטתי את המחשב שלי ונשארתי ללא דרייבר לכרטיס קול שלפי pc wizard הוא ככל הנראה VT8233/A ac'97 Enhanced ואני פשוט לא מצליחה למצוא היכן להוריד את הדרייבר המתאים. לוח האם שלי הוא ASUS P4VP-MX במידה ויש לכך חשיבות. ממש תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פתחתי ת'רד בנושא מערכת מחשב ב-15000 : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167267.0 ושם הציעו לי כל מיני הצעות שהכי נשמעה טובה היא זאת, אבל אמרו לי להתייעץ בפורום פה : המחשב הוא בעיקר למשחקים סרטים ומוזיקה עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי זה : 1. האם ההצעה שהוא נתן לי טובה בתקציב הזה ? או שיש משהו יותר טוב ? 2. איך אני מחבר את הרסיבר למחשב כדאי שאני אשמע גם משחקים ב-5.1 ? 3. האם הביצועים ירדו ? כי אני לא אקנה כרטיס קול טוב שינהל את קטע האודיו אלא זה יהיה הכרטיס ONBOARD של לוח האם ? 4. האם זה עדיף ? זה הסכום שיש לגבי זה 3500 מקסימום בלחץ ! תודה
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברמקולים שלי בחדר.. הם מוציאים רעש מעצבן .. http://www.flurl.com/attachments/2005/Nov/11/FLURL-dot-com-4833-noise.mp3 אבל מה שמוזר זה שיש לי מפזר חום בחדר עם 3 מצבים.. מאוורר וחום ב2 דרגות.. כשאני שם אותו על מאוורר הרעש אותו דבר אבל כשאני מעביר אותו לאחד הדרגות של החום פתאום מפסיק הרעש מהרמקולים.. יש למשהו מושג למה זה ואיך אני יכול להפסיק את הרעש הזה מהרמקולים???
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לצערי האוזניות חייבות להיות מ"באג"... הסיפור הוא כזה. לי היו JBL REFERENCE 220 ולאח שלי היו AKG 324P ושנינו היינו מאוד מרוצים. שני הזוגות שבקו חיים ונתנו אותם לתיקון במסגרת האחריות. כעבור שבוע וחצי חזרו אלינו ואמרו לנו שאי אפשר לתקן את האוזניות ובגלל ששני הדגמים לא נמכרים ב"באג" יותר נאלץ לקחת שני זוגות אחרים. הם מציעים לנו זיכוי של 420¤ על שני הזוגות בתקציב הזה אנחנו צריכים לבחור משם אוזניות.. אני מחפש 2 זוגות ברמה של האוזניות שהיו לנו ולצערי לא נראה לי שיש להם בבאג דבר כזה. מצורף לינק לדף האוזניות שלהם באתר: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 אנחנו מעוניינים באוזניות מסוג IN EAR ... האוזניות יחוברו לשני נגני COWON IAUDIO 7 שלי ושל אח שלי. עדיף לא ל…
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי כולם, קודם כל אגיד שאין לי מושג בכל מה שקשור לסאונד בייתי ואשמח אם תסבירו לי בשפה של מטומטמים . יש לי 2 רמקולים רצפתיים דיי ישנים של JBL (דגם LOFT 50). לפי היצרן כל רמקול מסוגל לייצר עד 250W... https://www.newegg.com/jbl-loft-50/p/N82E16886110006 השבוע קיבלתי מחבר רמקול סנטר גם מאוד ישן אבל עושה עבודה מעולה של חברת JAMO (דגם S 40 CEN) ואני רוצה רסיבר שיתמוך בשלישייה הזאת. כרגע יש לי רסיבר של חברת פיוניר משנת 1986 (!!!), דגם נורא נורא ישן, אנלוגי שעושה עבודה מעולה עד היום, אבל אני רוצה להתחדש ולקנות איזה משהו נורמלי ולא במחיר בשמיים שכן יוכל להתמודד עם ה-SETUP הקטן שלי. תקציב? זה דיי משתנה, אני דיי גמיש, 3K (גג?) זה מחיר שאוכ…
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
- 2 followers
-
-
נכון לעכשיו יש לי טלויזיית CRT עד שנקנה טלויזיה חדשה (בקרוב ), הבעייה היא שקשה לעבוד על הוינדוס עם רזולוציה כזאת נמונה (איזה רזו' זו ד"א ? ) אני בעיקר משחק ורואה סרטים אבל קשה לי לראות את הכתוב (שמות תיקיות וקבצים) איך אני יכול לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכם קצת ישן אבל....יש לי וידאו JVC רגיל ביתי אני מנסה להקליט מהטלויזיה ואז אני בודק אז יש הקלטה ללא קול בין הטלויזיה לוידאו יש את ממיר הכבלים וכולם מחוברים בכבל SCRAT תקועים היטב מה יכול להיות הסיבה ? אם יש גם למישהו חוברת הדרכה אשמח לשמוע .
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני שוקל למכור את הATH-ES3 שיש לי, כי מצאתי מקום שבו אני יכול לקנות SK PRO במשהו כמו 430 ש"ח. השאלה היא האם זה שדרוג כדאי? כי שמעתי המון דברים טובים על הSK PRO (מה גם שאני חובב אוזניות סגורות יותר)
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני הולך להוציא רישיון, והחלטתי שבכסף שיישאר לי בצד אני אשדרג את המערכת רמקולים שיש לי כרגע (Altec Lansing ATP3)... התקציב המשוער הוא בסביבות ה-1000 שקלים, אני יודע שזה דיי נמוך ואני מעוניין לדעת במה הכי כדאי להשקיע בתקציב הזה מבחינת איכות סאונד, אמינות וזמינות באזור שלנו... אני כמובן מדבר על מערכת 2.1 שהיעוד שלה יהייה לשמיעת מוזיקה. מה ההצעות שלכם?
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
לאחר שקראתי כל סקירה אפשרית וכן את מדריכי ההוראות של שני הנגנים הנ"ל אבקש את עזרתכם בעניינים הבאים: א. הבנתי שכדי להשתמש ב ifp799 כדיסק און קי יש לעדכן את הפירמוור שלו, אך אז העברת הקבצים היא רק בקצב של usb 1.1. הייתי רוצה לדעת האם במצב זה ניתן גם להעביר שירים מהמכשיר למחשב (דבר הנמנע לפני העדכון, בשימוש בתכנת ניהול הקבצים המקורית). כמו כן אולי מישהו יודע להעריך האם בעיית קצב ההעברה האיטית תיפתר על ידי עדכון עתידי נוסף? ב. האם מישהו יודע להעריך האם עתיד להיכתב עדכון לתמיכה בעברית מימין לשמאל לשני המכשירים? ג. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung בסדר הקבצים, שכשהאותיות הראשונות של שם הקובץ זהות הוא איננו מתחשב בשאר? ד. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung במחיקת ה settings האיש…
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המקרן בקישור הבא?: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RUtocia2100MP 1. תקציב: כמה שיותר זול 2. שימוש: לראות סרטי קולנוע מידי פעם דרך המחשב 3. השקעה: האם צריך להשקיע במקרן בהמשך? ובכמה כסף? (אם המנורה נשרפת או לא יודע מה) 4. תכנון: המחשב ומערכת הרמקולים נמצאים בחדרי הפרטי, אך את הסרטים ארצה לראות עם המקרן בסלון, האם אפשר להשאיר את המחשב בחדר ולחבר אותו בכל זאת למקרן בסלון? (אני לא מעוניין בחיבור אלחוטי) תנו לי פתרונות נוחים ומהירים. (אני עצלן)
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אוקי אז ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש(מפרט בחתימה) התחילו לי כל מיני רעשי רקע ממש ממש מעצבנים. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בדיסקים (PRINCO DVD-R X4) שעליהם צרבתי את הגיבויים של הMP3. אבל שמתי לב שאם יש לי קפיצה בשיר בשנייה מסוימת, בפעם אחרת זה לא יקרה שם. כלומר הקפיצות הם לא במקומות קבועים. מה שפוסל פאקים בשירים. חשבתי שהבעיה בכבל(האופטי שמחובר ל SOUNDSTORM) אבל אין לי כבל אחר להחליף אותו. ניסיתי לשחק איתו קצת ונדמה היה לי לפחות שזה משתפר. כשהכנסתי דיסק מקורי של AUDIO לא היו קפיצות ולא רעשי רקע, מה ששוב מפיל את האשמה על השירים. אבל כשהורדתי עכשיו מאי מיול(אמממ אני אמרתי את זה? ) שירים חדשים גם בהם יש קפיצות!! אז זה לא יכול להיות שגם השיירם הישנים שהיו בסדר וגם הח…
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
חיפשתי נגן מסוג FLASH איכותי. לאחר סקירה וחיפוש ארוכים מאוד הגעתי ל"קו הגמר" עם שלושה מכשירים בסגנון דומה: ה IRIVER 799, ה SAMSUNG YP-MT6Z וה iAudio G3. מבין השלושה הוא הזול ביותר ובאופן חד וחלק גם האיכותי ביותר! ל IRIVER מספר בעיות משמעותיות והעיקרית שבהן היא שהוא איננו מופיע באופן אוטומטי ככונן נייד עם חיבורו למחשב ויש להשתמש בתכנה המיוחדת לו. ישנו עדכון Firmware שפותר זאת אך יוצר בעיות אחרות והן: קצב העברת נתונים איטי הרבה יותר, ומגבלת אפשרות הקלטה ל 96KBPS. אלו הן בעיות משמעותיות ומהתכתבות עם IRIVER הבנתי שהן בלתי פתירות גם בעתיד. מלבד זאת ה IRIVER ארוך בערך בשני ס"מ מה IAUDIO. היתרון שלוהוא שהוא מציג פונטים בעברית ובעתיד אולי גם בכיוון הנכון מימין לשמאל. ה SAMSUNG …
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
באופן פתאומי הרמקולים החליטו לא לעבוד. נראה שהמערכת לא מזהה אותם או משהו כזה. (לא נראה לי שהבעיה היא ברמקולים עצמם). יש לי פה כמה תמונות בקשר לבעיה הזו: איך אני פותר את זה? * אם זה לא שייך לפה אז סליחה ואשמח אם תעבירו לפורום המתאים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום, יש לי מישהו שיביא לי אוזניות מאמריקה מניו-יורק ככה שהחנות הכי טבוה שאני מכיר שם זאת www.jr.com אם מישהו מכיר חנות טובה יותר אני אקבל המלצות בשמחה... המטרה של האוזניות היא אך ורק מוזיקה... חשוב לי שיהיה באס סבבה ושהאוזניות לא יעטפו את האוזן ולא יכנסו אליה אלה רק יצמדו לאוזן עצמה כמו הסנהייזר PX-200 שעולות בJ&R (הלינק שנתתי) 60 דולר.... איך הם? ואיזה עוד אוזניות שנכנסות בתקציב ומתאימות לתיאור שנתתי קיימות? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הרמקולים כנ"ל הם טובים מבחינת איכות וכדומה
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שדרגתי מחשב ונאלצתי למכור את ה X-FI Elite pro עקב מחסור ב PCI . עכשיו אני מחפש מחליף ראוי . מהו הכרטיס קול הכי טוב כיום ? כעקרון אני רוצה כרטיס שיהיה טוב גם במשחקים וגם למוזיקה. הכרטיס יחובר למגבר . מה המלצותיכם ?! בגדול אין הגבלה בתקציב (יכול לעלות גם 2000 שח אם הוא שווה).
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ההורים שלי טסו להונגריה וביקשתי מהם אוזניות שיקנו לי ואני צריך להחזיר להם תשובה אמממ אם מישהו מכיר חנות בבודפסט ויכול להביא לי קישור אני אשמח. עכשיו התקציב הוא לא גבוה כלומר אל תעבור את ה 400 שקל ותנסו הרבה פחות אני צריך אוזניות טובות ל משחקי רשת בעיקר!!! + שירים (יש לי גם IRIVER H10 ) אם זה משנה! אבל בעיקר חשוב למשחקי רשת, ואם זה יהיה לשירים ולנגן זה יהיה טוב! אפשר שיהיה עם מיקרופון כלול! לא חובה! תודה רבה :> יש לי עכשיו אוזניות של SONY MDR-V150 שהם היו אחלה אבל עברו זמנם בזמנו 53 דולר בדיוטי פרי
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, בעקרון יש ברשותי X-fi platinum pro - עם הלוח שמכיל עוד חיבורים + שלט. - עלה בזמנו 1000 ש"ח. וקניתי מחשב חדש ועל הלוח אם ישנו כרטיס שהוא סה"כ לא רע, מי מהם עדיף? השימושים הם, סרטים, מוזיקה, משחקים, הרמקולים הם דיי פשוטים של קראיטיב - לדעתי לא יהיה הבדל נשמע לאוזן. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת סראונד 5.1 בתקציב של עד 550 ש"ח. כרגע ההתלבטות שלי היא בין Inspire T6200 לInspire T6100. אם קיימות מערכות טובות יותר בתקציב אני אשמח לקבל המלצות. מישהו מוכן להסביר לי גם מה ההבדלים בין 2 המערכות הנ"ל? ד"א כרגע יש לי מערכת של 2.1, כך שאני הולך לחבר אלייה את ה5.1 (2יהיו סאבופרים ו7 רמקולים).
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי בערך קניתי cx300II ב120 ש"ח בערך עם אחריות שנתיים - החלפה בחדש (לאחר חודשיים האוזניות התקלקלו ואכן החליפו לי בחדש מהמדף בלי לשאול שאלות) הייתי מרוצה מהם עד השמים עד שהאוזניות נעלמו. אני רוצה לקנות חדשות חיפשתי באינטרנט ו... המחיר קפץ בבערך 100 ש"ח לאחריות מקורית וההחלפה בחדש נעלם מהפרסומים מה קרה? החליפו יבואן? פיספסתי משהו? מישהו מכיר חנות שמוכרת מקוריות עם אחריות במחיר שפוי? חזירות לשמה! יש אוזניות מקיבלות באיכות באזור המאה שקל? (לשימוש עם sansa clip)
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה לינק דרייבר של Creative Sound Blaster live 5.1 model:sb0220 חופשתי ולא מצאתי... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-