עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Adirz,

מה נשמע? מקווה שבסדר. אני צריך את עזרתכם יש לי מערכת סטריאו רגילה ואני רוצה לנגן בה דיסקים של MP3 ויש לי דיסקמן MP3 אז רציתי לדעת אם יש איזה כבל שיחבר בין הדיסקמן למערכת ואני אוכל לנגן דיסקים של MP3. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by alon83438,

מה אתם אומרים על הנגן MP3 שלה? במידה ויש לי SD 256...? ואיך התיפקוד שלה בכלל בתור מוצר? ומה זה אינטרפולציית חומרה? תודה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  3. Started by Lev-UFO-Child,

???

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  4. Started by L-Byte,

הזמנתי מalessandro את ה MS1, את החבילה הם שלחו ב27 לאוגוסט ו... היא עדיין לא הגיע >.> דיברתי איתם באימייל והם אמרו שזה יכול לקחת עד 9 שבועות, אבל חשבתי שאולי יש פה משהו עם ניסיון שיכול למליץ לי מה לעשות, יכול להיות שהאוזניות נתקעו במכס? או שסתם המשלוח מתעכב.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, לאחרונה אני שוקל לרכוש מגבר ייעודי לאוזניות על-מנת לחבר בין כ. הקול של המחשב (Audigy 2) לאוזניות (כרגע יש לי Sennheiser HD280). באיזה טווח מחירים אני יכול למצוא מגבר איכותי שאוכל להשתמש בו גם בהמשך הזמן כשאשדרג את האוזניות שלי? האם ההבדל עם הHD280 יהיה ניכר או שעדיף שאחכה עד שאני רוכש זוג אוזניות איכותי יותר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  6. השאלה בכותרת, בעקרון יש ברשותי X-fi platinum pro - עם הלוח שמכיל עוד חיבורים + שלט. - עלה בזמנו 1000 ש"ח. וקניתי מחשב חדש ועל הלוח אם ישנו כרטיס שהוא סה"כ לא רע, מי מהם עדיף? השימושים הם, סרטים, מוזיקה, משחקים, הרמקולים הם דיי פשוטים של קראיטיב - לדעתי לא יהיה הבדל נשמע לאוזן. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  7. שלום. לא מזמן פתחתי ת'רד רשמתי את הבעיה על האייפוד ומאז שכחתי מיזה. מחרתיים אני טס ואני רוצה לשים שירים באייפוד חיברתי את האייפוד למחשב ( עם כבל USB) והאייפוד לא מגיב, יש סימן של טעינה על המכשיר שהוא ריק ומלא רק בשליש, והוא לא מגיב לא כלום, המחשב אפילו לא מזהה שהוא מחובר או התחבר. מה הבעיה?מה עליי לעשות זה די דחוף תודה מראש

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  8. יש לי 7.1 אני רוצה שבצד הימני (3 רמקולים ) ישמעו בכל הרמקולים אותו דבר, וגם בצד השמאלי בשלושת הרמקולים ישמעו את כל מה שאמור להיות בצד שמאל, הכוונה היא לשמור על הסטריאו אך שינגן מכל הרמקולים כיצד ניתן לעשות זאת? כי כרגע הרקע נעשה ברמקולים הצדדים (4) ומהקדמיים שומעים נורמאלי... תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  9. אני רוצה לקנות והם לא מופיעים בהמלצות בסטיקי אז רציתי לדעת אם הם שווים את ה - 400 ש"ח. תודה!

10. Started by MarkK2003,

מה המצב אנשים! טוב אז ככה אנחנו רוצים לקנות מערכת קולנוע ביתית מקצועית הכוללת קדמיים אחוריים סנטר וסאב אני צריך שתביאו אתרים עם ביקורות על מערכות ואם אפשר גם המלצות. האתרים כמובן לא חייבים להיות ישראליים העיקר הביקורות. תמליצו לי גם על חנויות סאונד טובות בארץ. תקציב למי ששואל: 15000 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  11. טוב, אז סרקתי, חיפשתי ולבסוף מצאתי! Iriver T-10 1GB http://www.i-river.co.il/index.php?productID=141 אתם יודעים אם זה בא עם נרתיק? מה דעתכם בכלל על הנגן הזה? יש לכם אולי כמה ביקורות?(כן, חיפשתי ב GOOGLE אבל אולי מישהו ימצא משהו שלא ראיתי.) לי חשוב מאוד בנגן ש: 1)לא יגיע עם סוללה קבועה 2)יראה טוב 3)יהיה קטן ככל הניתן 4)שיהיה אפשר לתלות אותו 5)שיהיה בין 1GB - 5 GB 6)איכות הsound! אם יש לכם הצעות יותר טובות או בכלל עוד הצעות שמתאימות לי, אז בבקשה תכתבו פה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by liho,

יש לי creative zen touch ושאני אצל חבר אני מחבר אותו למחשב (לחבר יש xp ) ולא עולה לי את התיקיה של הנגן..אלא הודעה שאין מספיק כוח וזה לא עולה לי מה עושים ?? דחוף!

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  13. אילו רמקולים 2.1 הכי טובים בשיל מוסיקה בתקציב של עד 500 ש"ח... ? דיי חשוב שיהיה גם יציאה לאוזניות ... 1. Logitech Z4 2. Philips MMS430 מה אתם חושבים הכי טוב בשבילי?

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by nore0,

עשיתי הכל לפי ההוראות (התקנתי את תוכנת ITunes ) חיברתי את ה-IPOD וכתוב DO NOT DISCONNECT מה זה אומר ??? וכל השירים הפכו לקבצי MPEG Layer 3 Audio ITunes

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  15. שלום לכם, אני מחפש פתרון הגברה להורים שלי, לא מזמן קניתי להם טלויזיה LED והסאונד לא משהו. אני מחפש משהו לא יקר, ולא 5 רמקולים. השימוש העיקרי הוא לשמיעת תוכניות, חדשות וסרטים. אם מוזיקה אז בעיקר קלאסית של קול המוסיקה. על מה הייתם ממליצים? אם קיים משהו סביר עד 600-700 ש"ח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  16. הי, אז כאמור אני צריך המלצה לרמקולים 2.1 (שמתחברים בחיבור הסטנדרטי של 3.5mm) שיתחברו לטלוויזיה בסלון. המרחק מהטלוויזיה הוא כ -3 מטרים אנכית. התקציב הוא כ 300-400 ש"ח עם עדיפות לעד 350. שמתי את ה Logitech X230 שיש לי במחשב בסלון וזה נשמע טוב והעוצמה מספיקה. בעקבות זה חשבתי על ה Logitech Z323 שעולים כ 250-300 ש"ח, אך שמעתי שבדומה ל X230 זה לא בהכרח בחירה כזאת טובה. אשמח לקבל המלצות. תודה.

17. Started by gyver,

אני הגעתי למסקנה שאין טעם לכסוך עד שנה הבאה ל5.1 ואז ליקנות כ.קול נורמלי, אני אקנה 4.1 טוב ועוד חודש כ.קול נורמלי. לגבי כ.קול אני רוצה ליקנות CREATIVE LIVE 5.1 אלה אם תשכנעו אותי אחרת.אני מיתכוון ליקנות אותו ב150-200 גג אני ממש מיתלבת בין שני המערכות, אומרים Z-540 יותר איכותיים אבל אני לא שמעתי הבדל ממש גדול למרות שיש בינו לCREATIVE 4400אני אקנה את אחת מהן ב500 (יש צדק בעולם)אבל אני ממש מיתלבט איזו מהן??? בבקשה עזרו לי אני אבוד אני רוצה ליקנות בהקדם האפשרי אני אקנה עד סוף החודש כניראה מקסימום חודש הבא בתודה THE GYVER

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  18. יש לי שאלה עבורכם על דבר שאני מתלבט בו מאד. אני יודע ששיותר נוח לטעון את סוללת הנגן דרך החשמל או היואסבי כמו באייאודיו U2 למשל מאשר להחליף כל פעם סוללה. אבל אם הסוללה נגמרת (אני מתכוון שאין ביכולתה להיטען שוב) אז גם הנגן הולך ? אני מתכוון לקנות את אחד מנגני הפלאש של אייאודיו (2 ג'יגה) ואני ממש לא יודע את מי לבחור. מה גם שהאייאודיו 5 עוד לא הגיע לארץ (או שכן ?!). אני יודע לפי הביקורת באתר שהU2 יותר איכתי ויפה אך לG3 יותר שעות השמעה .פי 2. אנא עזרו לי להחיט מי עדיף מבין השלושה ? תודה לעוזרים, בר.

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  19. יש לי פיליפס LED 9704 ,כל פעם שאני רואה סרט בטלויזיה(שמגיע מהמחשב) אחרי כמה דקות או שניות , אין זמן קבוע, התצוגה על הטלויזיה הופכת להיות בהירה חזקה וכחולה ממש שורפת, מה לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  20. אהלן אנחנו רוצים לקנות טלויזיה לסלון, שתהיה LCD או פלזמה (אני לא מתמצא בהבדלים, אתם מוזמנים להאיר אם עיניי), עד 15,000 שקל (למרות שאם יש משהו איכותי בפחות אז למה לא), באיזור ה 40 אינץ' ומעלה. תודה

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  21. שלום, לאחרונה שמתי לב שתחום האודיו במחשב שלי זקוק לשיפור והתחשק לי מערכת סראונד. יש לי תקציב של 200 עד 250$. אני עוקב אחרי השוק כבר הרבה זמן, אבל רק עכשיו אני רוצה לבצע קניה. אצל חברים שלי ראיתי את הYamaha TSS1, או את הATP5 (למרות שזה לא 5.1, אבל בכל זאת - מערכת לא רעה בשביל תקציב שכזה.) בכל מקרה, אני לא מוצא כיום בשום חנות בארץ את אחת משתי המערכות האלו (למען האמת, ראיתי את הTSS1 במקום אחד או שניים, אבל רק את הגרסא בצבע לבן, ומה לעשות - אני רוצה אותה שחורה! ). האם יש למישהו עצה בנושא, או בעצם - יודע אם יש את אחת משתיהן בדיוטי פרי? בעוד שבועיים תהיה לי גישה לדיוטי פרי בארץ, או בכלל, לחנויות בניו יורק ובוושינגטון, אבל בכל זאת - אני מעדיף לקנות בארץ בהרבה. אז אם אפשר, להת…

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by adir221,

שלום אני רוצה לחבר לפלסטיישן 3 שלי אוזניות גימינג אבל אין לי חיבור 3.5 בטלוויזיה אז מה שאני עושה זה ככה לוקח כבל RCA אדום ולבן (סטריאו ) ובסופו יש כניסת 3.5 רציתי לדעת אם אני יחבר אוזניות גימינג לדוגמא 5.1 ווירטואלי אז אני ישמע 5.1 ולא 2.1 ? כמו שאני שומע במחשב 5.1 אז גם בפלסטיישן תודה

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by dsane,

כעיקרון מאוד מצאו חן בעיני ה RIO אבל קראתי כמה תגובות טובות וכמה רעות ועכשיו אני לא יודע מה להחליט http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2590401 http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=2590403 http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=3182244 אלו הם המתודדים מה דעתכם והאם כדאי במחירים האלו? או עדיף מכשירים אחרים?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by gal426,

לפני מה שאני אבקש אם זה לא שייך לפה בבקשה לא לנעול רק להעביר את זה לפורום המתאים תודה אז ככה יש לי קלטות וידאו ואני מעוניין להקליט את זה על המחשב עכשיו איזה כרטיס טלויזיה אתם ממליצים שרואים באיכות טובה לא צריך HD ובזול התקציב שלי הוא 300ש''ח ללא חריגות חנויות מועדפות אם יש לכם משהו מומלץ באזור ראשון או חולון וכו אהיה טוב ותודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Creative SBS-370 BLACK 2.1 או LOGITECH X-210 אשמח לתשובה, מהירה. וגם הסבר למה. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים