אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אני טס לחו"ל,ומצאתי איזו חנות שהבלעים שלה מחזיק מבחר רחב של מוצרי Klipsch,אני חשבתי על לקנות את ה-2.1,ה-4.1 ואת ה-SWS שלהם(הכל יוצא רק 450 דולר בסוף),ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותם למערכת אחת? ואם כן,אם איזה כרטיס אני אוכל לעשות את זה(כרגע אין לי כרטיס קול בכלל)? בתודה...
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים hercules xps 510 (כמו שרוב המשתמשים בפורום הזה יודעים ) וזה שכל פעם צריך להתכופף מעט מציק לי ותהיתי אם ישנה דרך לחבר שלט או משהו כזה כדי למנוע את האי נוחות המצוינת ... תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי IHP 120 ... שמעתי שאפשר לעשות שיראו עיברית ב דגמים החדשים יות של IRIVER ורצעתי לדעת אם זה אפשרי גם בשלי??? ואיך...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
איך עושים את זה (מבחינת החיבורים) ???
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.... שבת שלום! איתן
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
זה הרמקולים שלי http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=283
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אם מחברים לו ראוטר או משהו הוא יוכל להתחבר לרשת אלחוטית בבית?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם יש אפשרות להכין קלטת של מוזיקה לטייפ שיש לי באוטו... (עד שאני יקנה CD) מחובר לי למחשב מערכת סטריאו... ויש לה גם טייפ מן הסתם, יש אפשרות להכין קלטת של MP3 או משהו כזה דרכה?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אם כן איך אני עושה זאת? יש לי סרט FULL HD במחשב, עם כתובית, אני רוצה לצרוב אותו עם הכתובית ולראות ב DVD.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי יותר טוב, יש לי מערכת סטריאו שמחוברת במקום רמקולים וכל פעם שהמיקרופון פעיל (לא מושתק) אז יש מן רעש כזה צורם שאי אפשר לסבול (זה מה שהמיקרופון קולט) אז אני משתיק את המיקרופון ורק כשאני רוצה להשתמש בו אני מפעיל אותו. וגם זה עושה הד כזה מעצבן כשאני מדבר בסקייפ ואני צריך להשתמש באוזניות.... אז יש אפשרות לעשות שלא ישמעו ברמקולים את מה שהמיקרופון קולט? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
נכנסתי לאתר http://www.lasercity.co.il/sg_products~13~178.htm בחיפוש אחר כבל רמקולים למשהו שקראו עליו עוד מספר שבועות. ראיתי שקיימים סוגים רבים של כבלים לרמקולים, הזולים ביותר עולים 30 שקלים למטר, היקרים יכולים להגיע עד מאות שקלים למטר. כבל ב-100 שקלים למטר, סתם לדוגמא, באמת יתן צליל יותר נקי מכבל ב30 שקלים למטר או שצריך רמקולים בעשרות אלפי שקלים כדי לשמוע הבדל? ניתן להסתפק עם כבלים של היצרן שמגיעים עם רמקולים ב-2,000 שקלים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא ראיתי אותם בשום מקום יש אותם ,כמה הם עולים בארץ הנה לינק לאתר http://www.digitalriver.com/dr/v2/ec_MAIN.Entry16?V1=615597&PN=1&SP=10023&xid=48205&V5=31031486&S1=&S2=&S3=&S4=&S5=&V2=&V3=&V4=&DSP=0&CUR=840&PGRP=0&CACHE_ID=0
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בגרופון מציעים מסך של פיליפס, 50 אינץ' ב3390 שקלים. הם אומרים שהדגם הוא 50PFA4509, לא מצאתי באינטרנט אבל ראיתי שאין דגמי PFA של טלווזיות אלא רק של מדפסות... אז ניסיתי 50PFL4509 אבל גם את זה לא מצאתי.. מישהו מכיר את הטלווזיה? שווה משהו?? http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305903121-4/41723502?p=10&nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_197&utm_source=channel_goods-deals&utm_medium=email&sid=6501ab22-ed6e-4489-93b6-d03da13b63ae&division=national-deal&uh=c21bbf70-2274-4e57-bba5-9c8936c722be&date=20141607&sender=rm&s=body&c=deal_img&d=deal-page&utm_campaign=gg-merchant-0-11305903121-4-41723502 מפרט טכני: מסך PHI…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אמא שלי טסה מחר להונגריה ואני רוצה לדעת אם יש את הiPod של Apple בסקאל דיוטי פרי. אם כאן, אצל Apple הוא עולה 300 דולר, כמה לפי דעתכם הוא יעלה שם? ועוד שאלה, אפשר לחבר את הiPod לחיבור USB? או רק Firewire? מה האיכות סאונד שלו?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחפש פוסט דומה לזה אבל לא מצאתי,השאלה שלי היא כזאת: האם ניתן באוזניות כפתור נגיד בסביבות ה150 שקל לשמוע בסים כמו באוזניות דיג'י כמו למשל האוזניות האלה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2316&scat=308&tcat=,שאותם מאוד אהבתי. או שכפתור מיועדות יותר למוסיקת פופ וכשיש מוסיקת טרנס הם נחנקות?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
איפה ובכמה כדאי להחליף את החיבור PL (איזור ת"א) האם כדאי לעשות את זה בעצמי? לא מצאתי מדריך תמציתי ביוטיוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני ניסיתי להפעיל את ויסטה 64 BIT + קודים של סרטים שבינהם היו XVID הקודים לא עובדים טוב עם ויסטה 64 BIT פשוט יש ו הודעות שגיעה שאני מנסה לקנפג את הקודים דבר שלא קורה ב- 32 BIT האם מישהו ניסה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ורציתי להפוך אותו למין "מכונת מולטימדיה" עי כך: יש לי המון סרטים במחשב ... אז רציתי לשאול האם אי יוכל להעביר אותם לאיפוד (באיכות מקסימלית וברזולוציה גבוהה) ולראות אותם בטלוויזיה ... אך לא ברזולוציית האיפוד ישלי פלזמה LG PX4V ורסיבר JVC אז ככה שאני יוכל לחבר לסראונד ושטויות ... עכשיו אילו דברים אני אצתרך לקנות ? (כבלים וכד') ואילו תוכנות אצתרך להשתמש ? תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 ישנה עם רמקולים טובים זאת מערכת ישנה מהגרסאות היותר יקרות והם ממש טובים מבחינתי הקופסא הראשית השתבשה ו 2 רמקולים הפסיקו לתפקד ואני משתמש עכשיו ב 2 פלוס הסאב הרמקולים עצמם עובדים פיקס אני מחבר אותם במקום הקדמיים והם עובדים כרגיל רק משהו בקופסא הראשית התפקשש קיצר נשארתי עם 2 רמקולים טובים ועכשיו בדיוק קניתי טלויזיה חדשה סמסונג 37 אינץ שהיא טובה אבל האיכות רמקולים זה צעצוע אני לא מסוגל לשמוע אותם ורציתי לחבר בול את ה 2 רמקולים המיותרים שיש לי ולשים אותם מצידי הטלויזיה רק שמאחורי הטלויזיה אין יציאה לאודיו שמתאימה לרמקולים יש רק יציאה דיגיטאלית עכשיו יש לכם איזה רעיון מה אני צריך לקנות שאני אוכל לחבר את הרמקולים שכבר יש לי? אולי איזה כבל פשוט וקופסא (…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לשימושים רגילים וYES? זה מסך "מדבקה"?, או חברה ששווה לתחת? פשוט אין ביקורות.... פשוט מחיר זול בטרוף וממש מפתה השאלה אם שווה לצופה הממוצע? (סרטי DVD נדיר, אין קונסולות...) רשום שזה HD READY, גם אם זה חארטה זה לא חשוב לי כרגע כי רק הציוד התומך עולה כמו טלויזיה... תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אחרי 4 שנים של התעללות, היציאת רמקולים של הנייד שלי החזירה נשמתה לבורא. ההלוויה תערך היום. בינתיים, אני צריך משהו שיחליף אותה. התקציב שלי די מיניאטורי, כך שאלא אם תיקון של דבר כזה עולה 1.90 אני צריך לחשוב על משהו אחר מן הסתם, מאחר וזה נייד, חשבתי ישר על USB כי שאר האפשרויות קצת מוגבלות... האם קיים דבר כזה בכלל? תקציב: מתחת ל200 אם זה אפשרי אם צריך לעלות מעל זה, אז לעלות כמה שצריך
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. יש לי רמקולים 5.1 וכרטיס קול מעפן של AC97 5.1 ורציתי לדעת עם יש אפשרות למפענח AC3 שיפריד את הערוצים לכל רמקול ורמקול תודה. ו אין לי כניסה אופטית לרמקולים ואין רסיבר
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מדבר על חיבור של 3.5 מהרמקולים למחשב. יש לי מפצל של 2 אבל רק 4 מהרמקולים עובדים. אז השאלה אם יש מפצל של 3 כי אני לא מוצא
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש דרך לחבר מערכת (הקטנות האלה עם הרמקולים בתוכם, לא אלה עם רמקולים נפרדים) למחשב ולהשתמש ברמקולים שלה בשביל המחשב? מקווה שזה לא רעיון משוגע מדי...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-