אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה בקרוב ישנו תיכנון ל"שדרג" את הסלון התיכנון על הLCD כבר נסגר עכשיו עיניין המערכת נשאר פתוח עכשיו אני מחפש רסיבר + רמקולים בתקציב מקסימלי של 6.5K אשמח לקבל מערכות מומלצות ומקומות בהם אוכל לשמוע את המערכות בתודה,
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, ברשותי מערכת ברכב המורכבת מרדיודיסק תוצרת JVC דגם KD-G420 עם 24 ביט של מפענח אודיו, רמקולים אחוריים מתוצרת JBL דגם CS3196, בהספק של 210W או 70W RMS, קדמיים טוויטרים של BOSE 250W וכמובן המגבר, מגבר מתוצרת JBL דגם GTO4060. המגבר וכל המערכת עצמה עברה אתמול כיוון כדי להפיק את הצליל האיכותי ביותר. אבקש לדעת מהי דעתכם על המערכת הנ"ל ועל המגבר? הצעות לשיפור ייתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, לאחר ניסיון כושל(מבחינת תאימות וזיהוי) עם 2יח' של Auzentech X-Plosion החזרתי אותם לחנות.. הכרטיס היה די אידיאלי בשבילי, אני מחפש כרטיס בעל יציאות דיגיטליות שמוציא היטב סראונד, מקודד Dolby Digital וDTS עם דרייברים פשוטים ונוחים עם איכות שמע כמה שיותר טובה. יש המלצות? יש לי אפשרות לרכוש את הX-Fi elite pro אך לא השתכנעתי שהוא ממש יענה על הדרישות שלי , ושהוא ממש ייעודי לסראונד.. גם השלט והקונסולה די מיותרים לטעמי , העדיפות ליציאות דיגיטליות על הכרטיס.. בכל מקרה יש כאן לאנשים ניסיון וחוות דעת על הכרטיס? הכרטיס יחובר דיגיטלית ל Z-5500. תודה
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שנקנה לפני כמה שנים ומנוצל על ידי רמקולים של לוג'יטק X530 5.1 השאלה היא אם כדאי לשדרג ל x-fi extreme gamer המטרה היא כמובן מוזיקה משחקים וסרטי HD (שחלקם מקודדים ב DTS) ?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי, יש לי זוג רמקוליים MISSION M74 אשר ראו ימים טובים יותר, אני מעוניים לצבוע/להחליף טפט לרמקוליים האם יש אפשרות לפתוח את הקופסא? האם יש עסקים אשר עושים את זה? יש למכירה טפטים להדבקה? כל מי שיש לו איזה שהיא עצה אני אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום רב, בימים הקרובים אני עומד לרכוש רסיבר מדגם AVR130 של חברת HARMAN-KARDON. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?model_id=36156 כמו-כן את סט הרמקולים 5.1 מדגם HKTS-7SL של חברת HARMAN-KARDON אף הם. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Speaker&model_id=587445 ייעוד השימוש במכשירים יעשה לשם השמעת קובצי מוזיקה מהמחשב, לרוב, ולעיתים לצפיית סרטים על גבי הטלויזיה בסראונד. הייתי רוצה לשמוע דעתכם ולדעת האם זוהי בחירה נבונה נוכח התקציב העומד על עד 4500 ש"ח. בתודה, שגיא
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני צריכה המלצה לאוזניות שיכולות להחזיק צליל באס, אבל לא צריכות להיות מקצועיות. זה בעיקר לשימוש ביתי (חיבור למגבר של גיטרה באס ולנגן בלי להפריע לשכנים). תקציב כמה שיותר נמוך
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ושאלה קטנה, האם אני ארגיש הבדל באיכות עם רמקולים במחיר הזה לבין הרמקולים 5.1 שיש לי עכשיו? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=27535 כי הרמקולים שיש לי עכשיו דיי ישנים כבר
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
טוב אני חייב להגיד שאני מאבד את זה אני כבר לא יכול יותר מעל שבוע אני מחטט בZAP ובכל מיני מקומות ופשוט לא מוצא את הרמקולים שלי.. אני מחפש רמקולים איכותיים עם עוצמה חזקה ויישארו איכותיים גם כששומעים חזק התקציב שלי הוא עד 600 ואפשר למתוח עד 700 ככה (ולהיכנס למינוס ואחר כך יעקלו את הרמקולים מהבית) בכל אופן כרגע יש לי CAMBRIDGE SOUNDWORKS 2.1 שאני מאוהב בהם אבל יש עליהם כבר 12 שנה...למרות שהם תותחי על ועלו אז 2000 שקל הם היום כבר ישנים מידי ומתחילים לעשות בעיות (השלט בקושי עובד והאיכות נהייתה פחות טובה) אני מעדיף רמקולים 2.1 אם כי אני יכול להסתדר גם עם 2.0 במידה ויש להם באס מובנה טוב ועדיף עם שלט (לא אלחוטי..שלט לכיוןן ווליום) למישהו יש רעיון ? נ.ב : הרמקולים מיועדים…
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
או מקרקש, נראה לי שאפשר להבין במה מדובר. הוא התחיל לעשות בעיות אחרי שחזרתי משבת אצל ההורים, ואני מעריך שהשותף שלי (או חברים שלו) לקחו אותם קצת רחוק מדי עם הווליום. יש דרך לבדוק ממה זה נובע, ואולי לתקן?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה דגנון הכי טוב לבחור בWINAMP ב equrlizer ?? ויזה סגנון הכי טוב ואיזה סגנון פועל הכי טוב על הכול ???
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה כל הזמן מהרמקול הימני יש קולות של מין "שריפה כזו" מין קול כזה קבוע שאינו נגמר, מי שמיתעסק באודיו וודאי מבין למה אני מתכוון וגם מי שלא.. שמתי לב שהבעיה היא דווקא בחיבור (הירוק) מהלוח משום שגם שאני מכניס אוזניות\רמקולים אחרים הבעיה אותו בעיה.. ברמקול\אוזניה ימין שומעים את הקול הזה.. לעיתים אני משחק עם הכבל ואיכשהוא זה נתפס על צורה כזו שהוא לא עושה רעש, אבל לוקח הרבה זמן לתפוס ת'נקודה וזה כבר מייאש.. אין לי כרטיס קול שאינו מובנה.. יש דרך לתקן? אולי הוא לא נקי או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מחובר בכבל HDMI DVI למסך Samsung R81. יש לי כרטיס מסך של ATI. המחשב שלי מזהה את ה-R81 אבל משום מה לא להפך. ה-R81 פשוט לא מקבל שום דבר מהמחשב. הכבל מחובר ב-100% לפי זה שהמחשב מזהה וגם ניתקתי וחיברתי. ניסיתי להתחבר בכל הרזולוצייות שיש בערך, ובשביל לוודא שזאתי לא בעיה בהגדרות של המחשב, ניתקתי את הכבל של המסך מחשב וכיביתי את המחשב והשארתי רק את הכבל שמתחבר ל-R81 והדלקתי. ככה הוא חייב לעלות ברזולוצייה מינימלית לפחות, אבל גם זה לא עבד. ניסיתי Clone Extended - כלום. בבקשה תעזרו לי, תודה מראש, אדם
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22456 שימו לב לא רק שהנגן נמכר ב100$ אלה גם מקבלים 5 סירטי HD-DVD מטושיבה עכשיו תיראו את זה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22458 PS3 או לא PS3 אני חושב שהHD-DVD יחזיר מלחמה חזקה לבלו רי בקריסמס הזה אומנם זה נגן תקציבי אם כל המישתמע מיזה אבל שוק המינסטרים גם ככה תקציבי
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים שיחליפו את הרמקולים הנאמנים ב 30 שקל שהיו איתי כבר שנים רבות. מעולם לא היו לי רמקולים יותר רציניים מאלה כך שאני לא ממש יודע למה לצפות מרמקולים. הדרישות שלי פשוטות: * אני לא ממש רגיש למוסיקה כך שמבחינת "איכות הצליל", כל מה שאתם מחשיבים כסביר הוא מעל ומעבר בשבילי... * עיצוב שחור/אפור * מינימום אורות מנצנצים, או לפחות שיהיה אפשר לכסות את האורות בקלות. * ניצול מקום טוב- לדוגמה הרמקולים שיש לי עכשיו מעצבנים כי החוט ביניהם קצר מידי ואני לא יכול למקם אותם בדיוק איפה שאני רוצה. * אין לי כוח להתקין רמקולים על קירות או למתוח כבלים על הקיר וכו'. * חיבור לאוזניות משיקולי ניצול מקום ופשטות, אני מסתכל בעיקר על 2 רמקולים או 2.1 רמקולים. ויש לי שאלה: …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנייד HP DV6690EJ 2.2GHz 2GB עם המתאם וידאו NVIDIA® GeForce 8400M GS 128 MB זיכרון עם יציאת HDMI ושמע פנימי 3D Sound Blaster Pro שמע 16 bit תואם משולב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5709&perur=2&t=1&c=320 האם הוא יוכל לתפקד כ HTPC עם תמיכה ב HD ו BlueRay?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי רמקולים מסוג ALTEC LANSING 4121 עם כרטיס סאונד מובנה GIGABYTE REALTEK HD כבר כמה זמן שאני מנסה לכוון את האיקולאיזאר לרמת סאונד נורמלית, כרגע הכול טובע בבסים (שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב באסים אבל זה מוגזם) ולצערי שמתי לב שהכרטיס קול לא מזהה את הרמקולים כ 2.1 אלא כסטריאו לא מצאתי עדכונים באתר של החברה והניסיונות שלי לכוון יוצרות תוצאה קקפונית למדי אני אשמח אם תוכלו לסייע לי במציאת דרך לכוון את מערכת הסאומד שלי בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום אני מתכון לקנות את אחד מהסטים האלה ורציתי לשמוע את דעתכם עליהם. אני לא אודיאופיל ככה שרמקולים "סבירים" בשבילי יהיו מעולים כנראה. אם יש רמקולים יותר טובים במחיר נמוך יותר מהATP3 או באותו מחיר אשמח לדעת על כך. בכל מקרה השאלה הראשונית שלי היא מי מהרמקולים המצוינים בכותרת איכותי יותר ונותן תמורה יותר טובה לכסף
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מחפש מסך טלויזיה LCD לשימוש עיקרי של טלויזיה, מחשב (סרטים בעיקר בחיבור של HDMI) ופלייסטיישן. חשבתי על גודל ש 26 אינץ' בגלל שזה לחדר שינה לא גדול במיוחד. האם לדעתכם הגודל הזה הוא טוב או שעדיף לקחת גדלים אחרים כמו 32 אינץ'???
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב יש לי את הרמקולים האלה MX5021וAltec Lansing כבר משהו כמו שנה ואני מרוצה מהם עד הגג חוץ מ2 דברים הראשון הוא בזמן האחרון נידמה לי שזה התחיל ליהיות או שזה תמיד היה ופשוט היתעלמתי מזה רק עכשיו אני שם לב.. כל הזמן כשאין לא מוזיקה ולא שום דבר שאמישתמש בסאונד אז יש רחש חזק חזק מהרמקולים.... כזה פששששששששששששששש איך מבטלים את זה? ודבר שני זה בווליום שהוא בקפיצות ולא לפי הרצון שלי
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, היום הגיעה אלי הטלויזיה FUJICOM FJ3201W. אני יודע שהיא אחת הפשוטות ואני לא מצפה ממנה לתמונה מדהימה אבל לפחות תעזרו לי בבקשה לחבר אותה נכון כדי להוציא את התמונה הטובה ביותר. בהתחלה חיברתי אותה למחשב עם כבל HDMI-DVI והאיכות היתה פשוט זוועה!!! ישר התבאסתי רצח והיתי בטוח שזה ככה, ואז ניסיתי לחבר אותה עם חיבור COMPONENT (בננות 3 ירוק אדום כחול) ורואים באמת יפה ;D הפעלתי סרט ב 720P ובאמת אהבתי את התמונה. אבל מה מרגיז זה שאני לא מצליח לכוון את הגודל של המסך כי התמונה קצת גדולה מהסך ולא רואים הכל. אז השאלה שלי היא למה רואים חרא בחיבור |HDMI? (האם איכות הכבל משפיעה? זה הרי דיגיטאלי) ובחיבור YES אין הרבה ברירות זה או RCA או SCART , מה עדיף? ועוד דבר, כאשר ניסיתי להפ…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על Headset עד 150 ש''ח למחשב
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
קניתי רסיבר של פיוניר vsx 817 עכשיו חיברתי לו DVD שקניתי גם של פיוניר דרך יציאה קואקסלית דיגיטלית. עכשיו שזה מחובר יש רעש רציץ כזה גם אם אני לא משתמש בDVD נגיד רואה טלויזיה יש רעש תמיד ושאני מוציא את הכבל הזה הוא מפסיק (הכבל מהDVD) יש לציין שהכל הוא אייכותי ולא סתם משהו.. (160 שקל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה, אשר ננעל, חשבתי לפתוח דיון חדש בתקווה שהפעם הוא יהיה קצת יותר ענייני. אני אתחיל כמובן: אחוריים Omega-Audio Mini-101 (זה הדגם הקודם שיוצר עד לפני שנה בערך, הרכיבים בו שונים מהדגם החדש יותר): ה-K1000 (ה-280 ששוכבות ליד כבר נמכרו): מאז הפעם שעברה (עמוד 3 בדיון המקורי) היו אצלי לא מעט שינויים. אבל הסיכום שלהם הוא MS-1 שמחליפות את ה-HD280, ה-Zhaolu הולך לבעלים אחרים, ה-SB3 נכנס החל מהיום בתור מקור אנאלוגי ראשי, הקדמיים נמכרו, וכרגע עומדים מקדימה Perfect 709. הגיע סנטר מיוחד ויחיד במינו (מבוסס על ה-Center 7, אבל משודרג מכל בחינה אפשרית). ה-CDP הלך לבעלים אחרים, הגיע Rotel 845 שמגביר את הקדמיים, כך שכעת הרסיבר מגביר רק סנטר ו-2 אחוריים. הנה התמונה המעוד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים אני בונה HTPC שמטרתו (בנושא זה) בעיקר סרטים אבל בהחלט גם הזרמת מוזיקה. נאמר לי שאם איני אודיאופולית גמורה אין טעם להתקין כרטיס קול נפרד ואוכל בהחלט להשתמש בכרטיס הקול OB היות וכעת כרטיסי הקול בהחלט טובים. עדיין לא נסגרתי סופית על המעבד אבל יש שני לוחות אם על הפרק למעבד אינטל לוח GA-P35-DS3 http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2627&ProductName=GA-P35-DS3 למעבד AMD לוח:GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2554 לשניהם OB כרטיס ALC 889A שהבנתי שהוא כרטיס אייכותי ומתקדם יחסית. אולם נאמר לי שבניגוד למשל ללוח GA-P35-DQ6 http://www.gig…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-