אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
האם הוספה תמיכה בעברית?
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, שמעתי שהפדים שלהם נוטים להתבלות אחרי כמה שנים. יש מקום בארץ שניתן להשיג בו פדים חלופיים? במסגרת האחריות לכל החיים, החלפת הפדים כלולה? ולמי שיש את האוזניות - הפדים אכן מתבלים? תודה
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
המלצה לאוזניות (in ear) לmp3 עד 500שח. אפשר לחרוג אם זה שווה את זה . ה E2C נחשבות לאוזניות טובות? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בחדר ליד החיבור לאנטנה של הטלויזיה חיבור של FM רדיו חשבתי אולי אני יכול לקנות כבל שיתחבר לכרטיס קול שלי במחשב ואז אני אוכל לשמוע רדיו במחשב האם זה אפשרי ? צריך איזו תוכנה שתעבוד עם זה ? אם כן איזה תוכנה ? פשוט אם יהיה לי רדיו במחשב אני אוכל להקליט ולשמוע הרבה יותר טוב עם הרמקולים שיש לי במחשב מאשר ברמקולים שיש ברדיו ... למישהו יש עוד רעיונות?? כי ניסיתי כבר רדיו דרך האינטרנט וזה פשוט מעפן ...
-
- 8 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול של ASUS D2X עכשו משהו מוזר אני מחבר אליו אוזניות (HD595 של סייזנהיר) וגם בעוצמה הכי נמוכה (אפס!!!) עדיין אני שומע באוזניות ואפילו שומע חזק יחסית. עכשו שאני קצת מגביר, נניח שם על 5 (מתוך 100) זה כבר ממש חזק. ב10 זה כבר חצי דיסטוקט. השאלה היא מה אפשר לעשות? הייתי רוצה ש0 יהיה שקט מוחלט 20 יהיה כמו 10 שעכשו וכו'. כלומר שעוצמה תהיה הרבה יותר חלשה ונעימה. מה אפשר לעשות??
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי , אני מחפש משדר סאונד אלחוטי מהמחשב לריסבר. האם יש כאן מישהו שמתמצא בנושא ויכול להמליץ לי על מכשיר מסוג זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
אני מנסה להקליט את הקול שאני שומע כרגע במחשב,לדוגמה: שיר שאני שומע בתוכנה winamp ואני מקליט את הקול עם התוכנה: Advanced MP3 WMA Recorder אב פשוט אני לא מצליח!!! יכול להיות שהכרטיס קול שלי שהוא לא תומך בזה?? זה הסוג שיש לי: sound blaster audio pci 128 16bit הבעיה היא שאני לוחץ על הכפתור record(זה בייתנים מקליט,מציג לי שזה מקליט) אבל פשוט שאני רוצה לשמוע את מה שהקלטתי,אני לא שומע כלוםםםם!!! ואני לא יודע מה הבעיה!! בבקשב עזרה!!! בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1)אני מחפש dac שיחובר למחשב ב-usb או דרך חיבור דיגיטלי,התקציב שלי הוא באיזור ה-1500-2500 ש"ח,מה ניתן למצוא פה בארץ? 2)יש פה מישהו שהביא dac מח"ול ויכול לאפשר לי לשמוע אותו?פשוט אם אני מזמין מח"ול ששם יש יותר אופציות אני רוצה לשמוע לפני הקנייה.
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מה העניינים? במחשב שלי יש כרטיס קול מובנה על לוח האם (EP45-DS3 של ג'יגהבייט). עכשיו, לא יצא לי לבדוק יותר מדיי, אבל נראה לי שהוא מזייף בסראונד. שיחקתי Brothers in Arms, ובהשוואה למחשב הישן שלי, שעליו היה כרטיס קול של Genius ב-100 שקל, זה נשמע מוזר. גם אם אני פותח את הוינמפ ומתחיל לשמוע מוזיקה, המוזיקה מנוגנת רק ברמקולים הקדמיים (נכון, השיר לא מותאם ל-5.1, אבל בכרטיס הקול הפשוט שהיה לי שמעו בכל הרמקולים, ושמעו טוב). למה אני לא מעביר את כרטיס הקול מהמחשב הישן? יציאת האמצעי/באס נדפקה, ורק ערוץ אחד נשמע משם. למה אני לא קונה חדש? אני לא רוצה סתם לקנות ולגלות שיצאתי פראייר ושזו בעיית הגדרות. כרטיס קול מובנה לא אמור לעשות בעיות? הם באיכות טובה, או שתמיד כדאי לקנות כרטיס חיצוני ל…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום. יש לי סנהייזר HD485....שלפתע החליטו ששומעים רק בצד ימין שלהן.... ניתקתי וחיברתי מחדש כל כבל רלוונטי....וכלום לא עזר... פתאום יום למחרת אני מרכיב אותן ושמע בשני הצדדים כמו שצריך...אבל לאחר כדקה שוב הסאונד מצד שמאל נעלם... האם אתם מכירים את הבעייה? אני מקווה שזה לא אומר שעבר זמנן של האוזניות....הן בנות 4 בערך אבל שומעים בהן מדהים ועד עכשיו נהניתי מהן בטירוף..... תודה!
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
כשאני מסובב ברסיבר שמחובר למחשב את הכפתור עד הסוף ימינה, שומעים את המוזיקה רק ברמקול שמאל. כשאני מסובב את אותו כפתור עד הסוף שמאלה שומעים את המוזיקה רק ברמקול שמאל. אבל בווינאמפ כשאני עושה Balance לצד ימין, הוא משמיע לי ברמקול שמאל, ואותו דבר, Balance לצד שמאל משמיע לי את המוזיקה בצד ימין מישהו יודע ממה זה נובע?
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כרטיס: Creativ sound blaster live value רמקולים: כעקרון זה חבילת 4.1 של 4 רמקולים + סאב. את השניים הקדמיים החלפתי ב2 רמקולים ממערכת ישנה שהם רמקולים גדולים וטובים יותר. בעיה: שמתי לב שפתאום השירה נשמעת חלושה יותר זאת אומרת המילים בשירים על רקע המוזיקה נשמעות חלשות יותר. עכשיו זה לא שהפעלתי איזה פלאג אין של קריוקי... אני ממש ממש לא בקטע וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות בזמן האחרון וניסיתי לשמוע דרך כמה תוכנות (וינאמפ 3 ומדיה פלייר) ואני מקבל את אותה תופעה... מישהו יכול להסביר או יותר טוב להציע פתרון ????????? המחשב זה המערכת שלי !!!!!!!!! May all be happy and full of love ארז עריכה: עליתי חלקית על הבעיה... הכרטיס מוציא כאילו רק ערוץ אחד (שמאל) וזו הסיבה שאני שומע רק חלק מהסא…
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס קול שיש לו יציאה אופטית, לצורך חיבור לרסיבר דגם ימהה RXV-620 (סידרת ה TopArt) . כרגע יש לי כרטיס קול של קריאיטיב 5.1 live אבל אין לו יציאה אופטית. לכן המליצו לי לקנות כרטיס קול כשהמטרה היא רק היציאה האופטית ולא איכות שאר היציאות והמעבד הדיגיטלי של הכרטיס. אלו שתי הכרטיסים שמצאתי: הראשון: Terratec 512i with Digital and Optical output http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-spec2/img/terratec512i.jpg אתרהיצרן: http://www.terratec.net/index.html השני: cyberSound ACS200 http://www.pandas.co.il/images/apache.jpg אתר היצרן: http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.apache-micro.com%2Fenglish%2Fhome-products%2Fmmedia.html מי מבי…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב שלי שיהיו 5.1 עם עוצמה ואיכות מחפש משו בסגנון של הLogitech X-530 השכוחים חחח אין תקציב מוגדר כרגע...
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
תנו לי הצעות למערכת טובה עד 500 שקל למחשב (יש לי X-FI) תודה
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל, אך איני מצליח להגדיר את איכות השמע למצב אופטימילי. חיברתי את הרמקולים בחיבור "בננה" שמסופק ומשום מה הסאב במקום לתת באסים מנגן כמו רמקול רגיל. מה לא עשיתי נכון?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, לאחר כשנתיים וחצי ששירתו אותי נאמנה, משיכה פתאומית מטופשת שביצעתי גרמה למותם של אוזניות הShure SCL4 שלי... אהבתי למדי את האוזניות הנ'ל וחשבתי פשוט לקנות מחדש את אותו דגם...(מאחר ויש לי עדיין את כול גומיות להחלפה ) במקור קניתי אותם במחיר של כ 180$ לכן זהו הטווח שאני מכוון אליו כיום. רציתי לדעת אם לדעתכם במחיר הזה כדי לי להמשיך עם האוזניות או שאולי יש דגם כלשהו אחר שכדאי לי לנסות? (לא בהכרח SHURE) אני מתכוון להזמין מחול או לחלופין לקנות בארץ... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות רמקולים של CREATIVE את הדגם 2.1 2500 אני מכיר, במספר חנויות אמרו לי שאיסטרוניקס כבר לא מייבאים אותם לארץ מכיוון שהם ישנים ויש דגם אחר שנקרא LX220 מחיפוש קצר בגוגל הגעתי לזה שאין זכר לזה באתר של CREATIVE העולמי אלא רק בכל מיני אתרים זרים (יענו ביפנית/סינית/תאילנדית ?!?!?!?!) בקיצר, מישהו שמע משהו על ה LX220 האלה? מבחינת המפרט שלהם הוא אותו מפרט, תודה!
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב למגבר בחיבור COAX. ולא יוצא שום סאונד למגבר. לא צלילי מערכת, לא סרטים ולא שירים. הלוח המדובר הוא GIGABYTE P965. הבנתי שאני צריך לבחור בהגדרות שה-WINDOWS XP יוציא את הסאונד דרך היציאה הדיגיטלית. אבל לא מופיעה לי שם האפשרות. יש למישהו מושג מה אני מפספס פה?
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי, חיברתי כבל TOSLINK בין הלוח אם לרסיבר. הרסיבר הוא של YAMAHA דגם HTR-6030. להלן קישור לפרטים על הרסיבר: http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/htr/htr-6030_black__u/?mode=model הגדרתי את הרסיבר על DTV\CBL וגם תוכנת REALTEK מזהה את החיבור האופטי. הבעיה היא שאני שומע רק מהרמקולים הקדמיים. סרטים באיכות של 6 ערוצים נשמעים רק כסטריאו. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום היום התקינו אצלי YES MAX והטכנאים הסבירו טיפה ואמרו כל מיני פיצ'רים נחמדים אבל אז ניסיתי בכוח ולא הצלחתי להפעיל שום דבר ב5.1 ערוצים, אפילו דרך ערוץ 144 דרך 144 ואז לyesimpact ולבחור ב "בדיקת סאונד דולבי דיגיטל" אני יכול לדמות 5.1 ערוצים אבל ככה שומעים בקדמיים ובאחוריים את אותו הצליל הסאונד בכל הרמקולים תקין ועובד. אני שם ברסיבר עלל auto surround ותמיד שאני מכניס סרטים בדיוידי של AC3 ככה זה עובד מצויין כל הערוצים אבל בשום ערוץ ובשום דרך לא הצלחתי שהשידורים של YES יתפקדו כך אשמח אם אוכל לקבל תשובה תודה
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אם מתעלמים מעניין העלות של הרמקולים, מה יהיה הכי טוב לסרטים ומשחקים? תודה
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות באיזור ה-300$ (אני גמיש). יש לי PX100 כבר שנים ואני מרוצה מהם, ובא לי לשדרג. יש לי העדפה לאוזניות פתוחות. מעבר לזה, אני צריך אוזניות שמתאימות לראש גדול יחסית, ולא משהו שילחץ לי. השימוש העיקרי לאוזניות הוא האזנה למוזיקה. מעבר לזה יש גם צפייה בסרטים, אבל מדובר בשימוש משני. אין לי כרגע מגבר כלשהו, והייתי שמח לאוזניות שלא דורשות מגבר. מצד שני, אם אפשר לרכוש מגבר בזול (כלומר, בכ-50-100$ לכל היותר), אולי אני אשקול את האופציה. אני צריך בעיקר לדעת איזה דגם הוא המומלץ ברמת המחירים הזו, ואני כבר אדאג למשלוח (אין בעיה עם רכישה בחו"ל). ליקטתי דגמים מאמאזון (ועם קצת עזרה של גוגל). כמובן שאני לא נעול על הרשימה הזו, אבל אולי זה יחסוך זמן. AKG K702 Audio Technica…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת רמקולים X-530 של Logitech ואני צריך להרחיק את הרמקול הימני אבל הימני חייב להיות קרוב למחשב.. אני חשבתי לעשות שיגיע אליו השמע של רמקול שמאל ולשים אותו בצד שמאל ולהיפך. בקיצור, שהשמע של שמאל יגיע לימין וימין יגיי לשמאל. איך אפשר לעשות את זה? אני יודע שאפשר לחתוך איזה כבל ולהחליף את החוטים, אבל יש איזו דרך אחרת? תוכנה שמאפשרת לשלוט על היציאות של הרמקולים או משהו? תודה...
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ערב טוב , אני יציין שאני דיי חדש ואני לא כל כך מבין בעסק אשמח לעזרה קניתי מערכת קולנוע ביתית, עכשיו חיברתי אותה והשאלה שלי היא איך אני יכול להפעיל ת'רמקולים בטלוויזיה? אוטוטו מתחיל משחק של ריאל הייתי רוצה לשמוע דרך הרמקולים. אני יציין שיש לי רק 3 כבלים, 1 hdmi , אחד צהב של וידיאו, ואחד של הרדיו, האם צריך קבל נוסף כלשהו? אם כן, איתכן שלא קיבלתי אותו באריזה?אשמח מאוד לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-