אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
כיום יש כל כך הרבה סוגי טלוויזיות שמביאות לנו מגוון רחב של אפשרויות ואני עובד עצות, מה לקנות? המגבלה שלי שהרוחב שלה לא יעלה על 90 ס"מ כי אז פשוט לא יכנס לי בסלון, ובסכום של 3000-4000 שקל מה הכי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות מערכת שמיועדת בעיקר לקולנוע ביתי (גם למוזיקה אבל פחות בהרבה). מה שאני מתכנן לרכוש זה ככה : מגבר - Yamaha rxv 661 רמקולים קדמיים רצפתיים - Wharfedale Diamond 9.5 (main) רמקולים אחוריים מדפיים - Wharfedale Diamond 9.0 (rear) סנטר - Wharfedale Diamond 9cc (center) לפי הבדיקה שלי בזאפ כל זה יעלה לי 8160 ש"ח ובחנות שהלכתי אליה הורידו לי המון וגם נתנו לי מתנה וכל זה ב 7430 כדאי לרכוש או לא? תנו דעתכם על המערכת הזו. תודה רבה נ.ב לא שכחתי SUB פשוט אחי יביא לי את שלו.
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לאחר שנהרס לי הRXV 800 המהולל שלי נאלצתי לקנות מגבר חדש . רכשתי את המגבר הנ"ל והופתעתי ממש לטובה . קודם כל מחירו לא גבוה (3000-3300 שח) איכות הסאונד שלו מעולה (אפילו לדעתי יותר טובה מהקודם שלי למרות שה 800 נחשב ליותר איכותי) בקיצור ממולץ בחום רב לבעלי רצון לשדרג את המערכת שלהם
-
- 43 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לעבור לשידורי HD. האם יש הבדלים בין יס והוט באיכות השידור (נציג של יס טען שרק הם משדרים 1080p ) ובתוכן ? האם ערוץ 5HD של הוט זהה לערוץ 5HD של יס, שהם גובים עברו תשלום בנפרד ? האם ביס מקס HD לא נפגמת איכות השידור בערוצים שאינם HD ? האם יש טעם לחבר TV HD ready לממיר HD ואם כן איך זה נעשה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו הצליח להכנס למכשיר? שמתי לב שיציאת USB נותנת חשמל למרות שהיא חסומה כנראה שהיא חסומה רק תוכנתית?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
^^^ פתוח להכל... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
**נערך** הלכתי על כיוון אחר בסוף, תודה למי שעזר..
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום , לאחר שיפוץ בחדר אני מחפש רמקולים לחדר העדפה שלי היא רמקולים מוגברים ( אין צורך במגבר ) בעצם רמקולים למחשב שאותם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה . החדר בגודל של 4.20 על 2.60 חדר ממוצע . היעוד המרכזי של הרמקולים הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב . ומידי פעם חיבור לטלויזיה לצורך צפייה בסרטים . התקציב שלי עומד על 1000 שקל אבל אני מוכן להשקיע עוד טיפה על מוצר איכותי ! תודה רבה לכולם השמח לקבל עזרה .
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לצפות בפלייסטיישין שלי דרך מסך המחשב. מישהו יכול להסביר לי איזו חומרה כדאי לי ואיזו תוכנה (אם בכלל) אני עלול להזדקק ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה כרטיסי קול המחשב שלי מחובר לרסיבר + 2 רמקולים + סאב ברמה גבוהה על איזה כרטיס הייתם ממצילים? X FI רגיל בלי יציאה אופטית? AUDIGY עם יציאה אופטית? משהו אחר? האם בכלל יש צורך לחיבור אופטי או שלא ירגישו בהבדל? בקיצור השאלה שלי היא בסכום של עד 1000 שקל +- 200 איך אני מנצל את המערכת שלי הכי טוב למוזיקה מהמחשב תודה לכולם וחג שמח!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פטיפון ענתיקה.. Dual CS 731Q אני מעוניין להשמיש אותו, הוא חי רק שאין לי הגברה ואני לא ככ מבין בזה. בסופו של דבר כרגע מטעמי תקציב אני רוצה לחבר אותו לSOLO C7, הבנתי שבשביל זה אני צריך קדם מגבר. האם זה נכון ומה הדרך/מכשיר הכי זולים וסבירים שאני צריך ע"מ להשמיש אותו.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר של ההורים שלי יכול לשלוח לי את האוזניות שאני קונה לארץ.. אני צריך שתעזרו לי לבחור אילו אוזניות עדיפות.. התקציב בגדול כרגע הוא 40 דולר.. חשבתי על משהו בסגנון של: The iPod In-Ear Headphones שעולות 40 דולר Sony MDREX81LP/W שעולות 32 דולר Sony MDR-EX71WK שעולות 32 דולר מה עדיף לקנות?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן חברה מה שלומכם החלטתי לבינתיים לזנוח את נושא האודיו הדו ערוצי(צריך להשקיע יותר מדי כסף כדי להגיע לאיכות שתספק אותי), ולהתמקד באוזניות. אני צריך יעוץ והכוונה בנוגע לרכישת אוזניות, התקציב כאמור נע סביב ה1000 ש"ח. יש לי מס' מועמדים כמו הAKG 601 (שהמחיר שלו נהיה נגיש יחסית לעבר), או SENN 595 (שנהיה פחות נגיש תקציבית) וגם AT 900 בקניה מחו"ל(בעייתי במקצת). אני מעדיף לא להתעסק אם מגברים נכון לרגע זה(אולי בעתיד). כמו כן השמח לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי או DAC חיצוני אם הגברה בילט אין(בתחום הזה אין לי יותר מדי מושג, כך שאני גם לא יכול לתת תקציב מוגדר). יד שניה גם אופציה. תודה. elias
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אמ.. המחשב שלי הוא p4 2.8 הבעיה שיש לי כרטיס מסך ישן, ג'פורס 4... והמסך שלי הוא phiplips אז עכשיו. כעיקרון אני מעונין לקנות xbox 360 כאשר תצא הגירסה החדשה.. רציתי לדעת אם יש מצב שיש מסך LCD בגודל של 21 אינצ' HD שאני יוכל להחבר עליו גם XBOX וגם את המחשב. ואיזה כרטיס מסך אני יצתרך? או שעדיף כבר לקנות מסך גדול 32 אינצ', ולהישאר אם שלי, כי אני בסדר גמור איתו....?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום . אני מתלבט בין קניית רמקולים בתקציב של 400 + - .. הייתי סגור על ה JBL CREATURE II לינק למי שרוצה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5593&perur=4 אבל ראיתי שסך הכל אם אני מוסיף 80 ש''ח אני יכול לקנות את ה - Logitech X-530 או אם אני מוסיף עוד קצת אני יכול לקנות את ה Creative Inspire T6060 הרמקולים מיועדים למחשב כמובן ,עכשיו החדר שלי לא גדול כל כך אם בכלל .. ככה שזה מוסיף לקטע שאם שווה לי בכלל לקנות 5.1 ולא 2.1 . אשמח לקבל כמה שיותר תגובות . תודה :]
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב אחרי שהקרייאטיב 2.1 שלי עשו את שלהם, אני מעוניין במערכת ברמה גבוהה יותר שישמעו חלק בתדרים גבוהים ונמוכים מאוד.. המערכת צריכה להיות בתצורה של 5.1. קיבלתי המלצות על קריאטיב או לוג'יטק אבל שמעתי שיש גם רמקולים של אלטק שיכולים לספק את הנדרש.. התקציב הוא באיזור ה750 עם חריגות לא גבוהות בכלל, על מה הייתם ממליצים ? עריכה, יש לי כרטיס קול של קריאטיב (דגם לא ידוע) 5.1, יספיק או שצריכים דברים נוספים בין היתר ?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניית Bluetooth לשיחות טלפון, בנסיעות, הליכות וכו. חשוב שיהיו איכותיות, שישבו מצויין על האוזן, בידוד רעשים וווליום גבוה. עדיפות לטעינה אלחוטית וסוללה ארוכה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD בגודל שנע סביב ה22'' במחיר זול עד כמה שניתן כעקרון, המחיר המקסימלי שאני מוכן להוציא עבור המוצר הוא 1500 ש"ח, אך אם אפשר להשיג בפחות אז מה טוב... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול של חברה מוכרת אני ממש לא מבין בעיניין הבנתי שה E-MU0404 טוב. המטרה להגביר Beyer DT770 וכרטיס קול טוב גם להקלטות. הוא חייב להיות לפחות 5.1 ערוצים ולתמוך בפורמטים של HD. וסוג של הגברה למצות את הפוטנציאל מהאוזניות אני לא קונה עוד דרגה של משהו זה אוזניות לכרטיס קול ללוח. תודה לעוזרים למרות שאף אחד כבר לא עונה לי. על הדרך עם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין ה DT770 80ohm ל250ohm אני אודה לו.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי את האוזניות ATH-AD700 של AT ורציתי להוסיף להם מיקרופון על מנת שאני יוכל גם לשחק משחקי רשת. אני מחפש מיק' שמתלבש על הכבל של האוזניות ולא יושב על השולחן. ראיתי את האוזניות האלה של ZALMAN http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=655 מה דעתכם? מישהו התנסה איתם? או שיש לכם הצעה יותר טובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלומות! אז ככה.. אני מתלבט כרגע בקניה של נגן ההורים שלי יהיו בארה"ב ואני רוצה שהם יקנו לי שם נגן התקציב: 200 דולר פלוס מינוס ( אפשר למתוח אפילו עד 250 ) ההתלבטויות :* אחריות, מספיק נפילה אחת בשביל שהמכשיר ילך * מתח, האם צריך מתאם מיוחד או זה שעולה כמה שקלים? * נגן מבוסס פלאש או הארד דיסק? אני מחפש משהו בסגנון ה- 20 ג'יגה אבל גם 15 ו-10 יספיקו לי * היעוד של הנגן זה עבודה יום-יומית וכמעט לא בבית/במנוחה - כוללת הליכות ריצות וזה אומר - שוקים ולפי מה שקראת פה לא כדאי לקחת מבוסס דיסק לריצה.. /: * הגודל והמשקל - כמה יותר קטן יותר טוב ( וחשוב שהוא יכנס לכיס …
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרמקולים יחוברו לSANYO ARCHITECT SERIES V73 אגב אם למשהו יש מידע בנוגע למגבר אשמח לישמוע. המוזיקה שאני שומע היא רוק, מטל, קלאסית, בלוז מצאתי את JBL XTI 20 בכ1300 שקל בני שלש שנים.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות רסיבר לסלון עד גבול מחיר של 1000 שקל בערך. צריך להיות קולט FM מיועד לשמיעת מוזיקה - בעיקר קלאסית ככה שעוצמה פחות חשובה וגם 5.1 לא ממש מעניין אותנו. יתחברו אליו 4 רמקולים אופטימוס 8 אום 50 וואט RMS.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מתעניין במערכת לחדר קטן בתקציב של כ2500-3000 ש"ח. חשוב לי לקבל איכות סאונד גבוהה ככל האפשר ושיהיה פרולוג'יק 2. שמעתי אונקיו HT-S590 ופיוניר 151 וממש לא אהבתי (חוץ מזה שהסאב פסיבי בראשונה). בנוסף שמעתי ימאהה (אני לא בטוח בדגם, אולי RXV450) וגם הרמן 132 עם מרנץ SS1460. את אותם רסיברים שמעתי גם עם אינפיניטי TSS450. ההרמן היה הרבה יותר טוב מהימאהה. לגבי הרמקולים התלבטתי אבל אולי האינפיניטי :. ???
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-