אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אז ככה ... אני לקראת קניית HTPC ורציתי לעשות ניסוי עם המחשב הקיים על המערכת קולנוע. המערכת שניסיתי לחבר אליה את המחשב היא : רסיבר yamaha rxv2700 ומקרן panasonic pt-ax100u . (בין המקרן לרסיבר כבל HDMI ). ועכשיו לבעיה - חיברתי את המחשב מהיציאה של הכרטיס מסך ( x1950 pro )לרסיבר בכבל 5 מטר HDMI לDVI שעלה 120 ש"ח. בהתחלה חשבתי שיהיה בסדר - אבל כשהווינדוס עלה, התמונה מהמקרן הייתה מעפנה לגמרי -תמונה מרצדת מאוד , צבעים לא בסדר.... ניסיתי לשחק עם ההגדרות- ללא הצלחה ( שמתי את הרזולוציה של המקרן , שיחקתי עם קצבי רענון , שום דבר לא עזר , ברסיבר ובמקרן לא ראיתי משהו בהגדרות שיכול להיות קשור לדעתי ... ). מישהו יודע אם יש איזה הגדרות מיוחדות שצריך לעשות ??? תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה אתם אורמים על Creative Inspire 5.1 M5300 אני יכול להשיג ב-432 ש"ח. אם יש רמקולים יותר טובים ששוים חריגה קצת אז תציעו גם. תודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש לחבר מערכת 2.1 או 2 שתשמש בעיקר למוזיקה (היפ הופ) אני חשבתי על הבאות http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7142 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 אשמח להמלצות נוספות בתודה, דור.
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אם יש לי דיסקים מקוריים ואני רוצה להעביר אותם למחשב אבל בלי לאבד מהאיכות שלהם (lossless) אם איזה תוכנה זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מחפש מתאם מהחיבור לאוזניות של הנוקיה 6230i ויציאת 3.5 חשוב שיהיה סטריאו...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים חדשים תקציב עד 400 אני הבנתי שיש רמקולים של 2.0 לפי הFAQ עכשיו האם רמקולים של 2.0 כוללים בתוכם סאב והאם הם משתווים ל 2.1 בתקציב הזה? או שהם פחות או יותר? כי לפי הביקורות פה אני הבנתי שמומלץ בתקציב שלי CREATURE או ATP3 נ.ב. יש אפשרות של קנייה בחו"ל אם רמקולים הם דבר שלא נוטה להתקלקל פשוט הידע שלי ברמקולים שואף ל0 תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גבוה או באיזור גובה באוזניים. תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מה קורה לכולם הכל טוב?! אז ככה קניתי לא מזמן מגבר JVC RX-5062 עם 5 רמקולים (הסאב יבוא עוד מעט) בקיצר למגבר אין יציאות אנלוגיות בישביל להתחבר לכל היציאות בכ.קול אבל כן יש לו יציא אופטית ודיגיטלית אז חיברתי אותו דרך האופטיתומסיבה כלשהי המגבר לא מזהה סראונד הוא מזהה לי רק את הפרונט..הקטע פה אני חושב שזה בעיה בהגדרות במחשב..(דיי בטוח או שאני פשוט לא כיוונתי נכון את המגבר)..הלכתי לתוכנה של הכ.קול ולא מזהה לי את הSPDIF מסיבה כלשהיא הוא לא מזהה אותו.. יש לי לוח אם- GA-M55S-S3 של ג'יגהבייט...אז אם מישהו יכול לעזור בבקשה תעזוורר.. אני מקווה שהייתי ברור פשוט אני לא יודע איך לנסח את זה נכון כל כך..
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם רמקולים של CREATIVE יעבדו באיכות טובה יותר עם כרטיס קול של CREATIVE? אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 של CREATIVE ויש לי כרטיס קול של REALTEC 7.1 שהוא ON-BOARD. האם שווה לי לקנות כרטיס קול של CREATIVE 5.1 ? אני ירגיש הבדל ? אם כן איזה סוג של כרטיס קול ? (יש כמה..) תודה לעונים ! אולי תוכלו לענות לי גם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302392.msg2648689#msg2648689
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 ואני מתלבט בין CREATIVE INSPIRE T5900 CREATIVE INSPIRE T6100 מה לדעתכם עדיף ? הבנתי שהשליטה בעוצמת הקול ב 6100 היא דרך רמקול ולא דרך שלט נפרד. היעד של הרמקולים זה למוזיקה, משחקים וסרטים. תודה לעונים !!! אולי תוכלו לענות לי גם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302392.msg2648689#msg2648689
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן... אני צריך המלצה לדיוידי... לא משו מטורף בעיקר חשוב שיקרא את כל הפורמטים העיקריים(Divx,Xvid וכו'...) ובכלל עדיך תמיכה כמה שיותר רחבה כי רוב השימוש בו יהיה לסרטים שהורדו ועדיף לחסוך את כל ההמרה... ולכן גם חשוב שיוכל לקרוא כתוביות בקובץ נפרד(לא מובנות) בעברית... שתי דברים שאני רוצה שיהיו אם זה מתאפשר במסגרת התקציב(אבל לא חייב...) זה דבר ראשון אופציה לעדכון קושחה כדי שתהיה תמיכה בפורמטים\גרסאות עתידיות ודבר שני פיצ'ר שיכול לחסוך לי קצת זמן זה כניסת USB... פחות קריטי אבל אם אפשר אז למה לא... דבר אחרון... תקציב!!! כעקרון אני רוצה להשקיע באיזור 300 שקל אם יש חיה כזאת במחיר כזה... אבל, אם מכשיר במחיר כזה יהיה של איזה חברת מדבקה זולה אני מעדיף להשקיע עוד ולקנות משו של חברה …
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האוזניות הבאות הינן אוזניות שיש להעביר אותן מעל העורף? או שאורך האוזניות שוות כמו לדוגמא באוזניות של האייפוד או כל אוזניות ג'נריות אחרות. http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?AuctionId=5658082 האוזניות הן Shure E2C אאל"ט
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר למערכת הסטריאו שלי רמקולים נוספים ממערכת אחרת? ואם כבר אני כאן..איזה מערכות בולטות יש במחיר 1100 שקל?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת \ רסיביר + רמקולים יד שנייה + כרטיס קול בתקציב של כ1200 שקל. הרעיון הוא לחבר את המחשב + האקסבוקס שלי למערכת הזו... מיועד למוסיקה וסרטים [ כן אני יודע ש2.0 זה לא סראונד] בעיקרון אני לא יודע מה עדיף מערכת סטריאו שלמה יד ראשונה חדישה או להתעקש ולמצוא משהו יד שניה :\ צריך המלצות\עצות\אולי קישורים למוצרים יד ראשונה\שניה. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן ויסורים סוף סוף יש לי מגבר שאני בניתי שעובד כהלכה (האמת שאנטולי עזר). קבלו את המיני 3 המגבר עצמו מאוד לטעמי ,מגבר מאוד כייפי ,פאנצי,טוב למוסיקה קיצבית-אם כי מוסיף באס ל81dj שלי שממש לא צריך את זה חחח. מצליח אפילו להניע את ה701 בצורה סבירה שמאוד מפתיע למגבר שמונע ע"י סוללה 9v .
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
אתמול פירמטו לי את המחשב(בנאדם שיודע מה הוא עושה זה העבודה שלו) חזר המחשב ואין קול בכלום לא בכניסה לא בכלום הורדתי קודקים כי חשבתי זה רק בסרטים בהתחלה לא עזר בדקתי שזה לא על MUTE ושיש דרייב high definition audio driver package-kb835221 מישהוא יכול לעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לפנק את עצמי עם טלויזיה חדשה לחדר החלטתי שהגודל יהיה 32 אינטש.. עכשיו הבנתי שיש סוגים שונים של פאנלים ואני לא כלכך מבין בזה.. מה שכן ראיתי את הטושיבה 32WL68 היא 100hrz יש בכלל צורך בזה ? אודה לכם אם תעשו לי סדר בדברים ותמליצו על טלויזיה טובה.. תודה מראש עריכה: שכחתי לומר שאני מקווה שלא לנצל את כל התקציב.. אם טלויזה פחות טובה תתן לי את אותה התמורה אני אלך עליה..אבל שתהייה מתוצרת איכותית
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ;D ראיתי שזה פורום נחמד אז החלטתי בשעה טובה להירשם.. ויש לי שאלה למבינים פה.. לא מזמן רכשתי אוזניות קריאטיב EP680 מהחנות הזאת. "תמליל 2100" שהיא גם זולה בזאפ. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8158 עכשיו אני רוצה לדעת אם רכשתי מוצר מקורי, ופה צריך את עזרתכם, זו תמונת האריזה: באוזנייה עצמה הוצאתי את הריפוד מגומי וראיתי שרשת הברזל שקועה, אבל לא יותר מידי.. ממש טיפה.. והכבלים באורכים שווים - וזה בדיוק מה שמדאיג אותי. יש יותר מידי דעות חלוקות בעניין, יש כאלו שאומרים שהכבל הוא אסימטרי (לא שווים באורכם) ויש אומרים שהכבלים כן שווים באורך. ואצלי הם שווים, ואני לא יודע אם זה טוב או לא טוב, אז שמישהו יגיד לי חד וחלק - הכבלים באוזניות האלה צריכים להיות …
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ובכן מסתבר בסוף שהDVD כן עובד, לפחות הקטע של השמע. איך אני יכול לחבר את הDVD למחשב כך שישמעו בסראונד או לפחות בסטריאו? להלן צילומים של היציאות של הDVD והמחשב: המחשב ניסיתי לחבר כבל שבצד אחד הוא 3.5MM ובצד השני הוא מתפצל לשתי בננות אדום ושחור וחיברתי אותם לAUX אבל כל מה ששמעתי זה רעש סטטי [הרמקולים של המחשב היו מחוברים ליציאת האוזניות שנמצאת בקדמת הDVD. למרות שניתקתי את כניסת הAUX הרעש הפסיק...] האם יש דרך לחבר את הרמקולים?
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, 2 שאלות: 1. בנוגע לLCD של פיליפס: http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_42PFL7862D_10_GB_CONSUMER/Flat-TV+42PFL7862D-10 שווה? 2. המלצות בנוגע לגובה התקנת הLCD גודל 42" תודה מראש, ניסים
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום, אני משפץ מכונת משחק (ארקייד) ישנה ורוצה להשתמש בטלויזיה ישנה למסך. יש לי כרטיס ישן שמוציא Svideo, ואני מניח שהייתי יכול לחבר אותו דרך טרנסקודר אבל הם מאוד יקרים. האם יש כרטיס זול ופשוט שמשדר לי במקום דרך VGA למסך, אות אנאלוגי לטלויזה הישנה (בננה רגילה, BNC אני חושב שזה נקרא)? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לLCD לחדר בשביל חבר. חשוב שתיהיה לטלויזיה כניסת HDMI ושתתמוך ברזולוציה הטבעית שלה אם אני מחבר מחשב אליה, לדוגמא: יש לי בבית שני טלויזיות 37" אחת של LG ואחת של TOSHIBA, כשאני מחבר את הLG אני יכול לכוון לרזולוציה 720P משהו כזה ולראות את כל השולחן עבודה. שאני מנסה אותו דבר עם הטושיבה אני רואה חלק מהמסך ולא את כולו (והטלויזיה כן תומכת ברזולוציה הזאת). צריך משהו לא יותר מדי גדול (קטן מ37") ושתתמוך בHD (כמה שיותר גדול) תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלומות לכולם, אני מחפש מסך 52 אינ'צ שייקנה בארה"ב וישאר שם! אין לי אפילו שמץ של מושג לגבי מה עדיף, LCD או פלאזמה. ולכן אשמח להמלצות תודה רבה רום
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
Creative CT4810 כמובן שזה פריט אספנות כמה לדעתכם אני אוכל לקבל עליו?
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-