עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by PsyFire,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות למחשב. לצורך מוזיקה, וגם לצורך משחקי מחשב, הכוונה היא שהאוזניות ידעו למקם את הצליל כדי שאוכל לדעת מהיכן הוא בא במרחב. בדקתי קצת וראיתי אוזניות שנראות מצוינות, Sennheiser EH-350, אני מעוניין לקנות אוזניות מבית סנהייזר בעיקר. האם האוזניות ידעו לעשות את העבודה טוב? תודה מראש, PsyFire

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  2. אז ככה יש לי LCD של LG דגם 37LC53 אני רוצה לדעת איך כדי לי לחבר את הממיר של הוט לLCD האם דרך סקרט לסקרט או סקרט ל 3 בננות צהוב אדום ולבן? או בדרך אחרת עם כבל אחר תודה מראש!

3. שלום לכולם. למחשב שלי מחוברים מערכת רמקולים ללא וסת ווליום. קצת מציק להנמיך כל הזמן דרך המחשב את הרמקולים. ראיתי אביזר של CREATIVE שבא עם מוצרים מקוריים של החברה, והוא מתחבר בין המחשב למערכת הרמקולים ותפקידו לשלוט על הווליום. לצערי לא מצאתי בשום-מקום את האביזר הזה או דומה לו. לא משנה לי אם צורת החיבור היא RCA או PL קטן. אני אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון בו אני אוכל למצוא את האביזר. בתודה מראש, אריאל.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by prelly,

אני נוסע לחול עוד מעט ואני רוצה לקנות אוזניות האם עדיף לחכות שבועיים לקנות בדיוטי פרי? (אני טס לתילאנד) או לקנות כבר בארץ... אני רוצה את האוזניות למשחקים (במיוחד CS) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  5. טלויזיה מדהימה אין מילים ואני מכיר כמה אנשים שהצליחו להגדיר NR זה כנראה בעיה של הווינדוס או הדריברים של הכרטיס מסך יש דרך נוספת להוסיף את הרזולוציה 1366X768 בלי להשתמש בפאוור סטריפ שלא עובד בויסטה ? ניתקלתם במישהו שהגיע לNR עם ויסטה במסך הזה ? NVIDIA 8600GT VISTA

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  6. שלום לכולם , הלכו לי (נקרעו) האוזניות סוני הנהדרות שלי שקניתי לפני שנתיים הדגם הוא mdr-ex81 http://salestores.com/sonymdre.html בכל מקרה , אז הגיע הזמן לחדשות ולמשהו טוב. האם אתם יכולים להמליץ לי על דגם של אוזניות בסגנון הזה (סיליקון שנכנס לתוך האוזן ואוטם אותה , אוזניות כפתור , תמיכה מאחורי האוזניים , כלי אחסון , סאונד טוב) ? חשוב לי מאד שיהיה סאונד טוב ושיהיו עמידות כמה שיותר (הסוני היו ממש עמידות , הן נתלשו לי אינסוף פעמים מהאוזניים עד שנקרעו). אני צריך את זה כמה שיותר מהר כי אני כנראה אזמין מחו"ל ויש לי פחות משבועיים כדי שהמשלוח יגיע לבית של האיש קשר שלי בארה"ב. תודה רבה רבה על העזרה חברים!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by stolen,

כמה עולות cx 300 בארצות הברית ונגיד שאני מזמין אותן לארץ עם אני אצתרך לשלם מכס.........?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  8. Started by podpeople,

שלום לכולם אני צריך חוות דעת על טלויזיה "40 תוצרת Samsung דגם LA40M81B.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  9. על איזה רמקולים אתם ממליצים ב-600 ש"ח... אני צריך שהם יהיו איכותיים וטובים

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  10. רציתי לדעת מה צריך מבחינת חומרה כדי לראות סרט וידאו שמנגן על המחשב גם בטלויזיה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by oorlevi,

לאחרונה אני מיתעניין מאוד ברמקולים MX5021. אני רוצה משהו איכותי מאוד מאוד וגם עוצמתי! עכשיו המחיר שלהם נע בין 1250 ל- 1400...... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40050 מצד שני אני רואה את כול המערכת 5.1 עם ריצפיתתים מגבר ו-DVD.. זה די מפתה אני חייב לומר! נגיד משהו כזה סתם דוגמא: http://nanashop.co.il/sale.php?sale=3103806 אני מישתגע איך ה MX5021 עולים כמו מערכת שלמה כזאת? הם ממש אבל ממש יותר איכותיים מהם? עוד שאלה: יש אפשרות לחבר את ה MX5021 למחשב וגם לטלויזיה? ומתי שאני רוצה לשמוע מחשב לעבור (ואז ישמעו מהרמקולים של הטלויזיה) ומתי שאני רוצה לשמוע איתם בטלויזה אז לעבור... יש אפשרות כזאת? אולי דרך החיבור של האוזניות? מתי שאני רוצה לשמוע מהם אנ ייחבר את…

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  12. http://cgi.ebay.com/UNIVERSAL-DOCK-REMOTE-AV-S-VIDEO-FIT-APPLE-IPOD-BLACK_W0QQitemZ160180913867QQihZ006QQcategoryZ84082QQtcZphotoQQcmdZViewItem הינה המוצר שהזמנתי , אך אפשר לחבר את ה dock עם האייפוד לה 5.1 רמקולים .

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  13. אז ככה לפני כמה ימים רכשתי LCD 32" של PHILIPS (PHILIPS 32PFL5322 והיום כמובן החלטתי לנסות לראות עליה פרק של גיבורים. (צרבתי לוהכנסתי לDVD -- דגמו APEX DVX - 815 אם אני לא טועה) הבעיה שנוצרה (רק עם הפרקים של גיבורים! כול השאר נראה בסדר) היא שכשאני רואה את הפרק במסך מלא (0 זום מצד הנגן) נגזרות לי הקצוות משני הצדדים. לעומת זאת כשאני מקטין את התמונה דרך הנגן (כאילו זום 1/2 חצי מהתמונה) אז אני רואה את הכול. ניסיתי את האפשרויות של הרזולוציה של הטלוויזיה ולא עזר. תמונות (צלמו מהפלא ) בלי זום OUT: http://img250.imageshack.us/img250/4151/20112007001xp6.jpg עם זום OUT: http://img513.imageshack.us/img513/8419/20112007sr2.jpg אפשר לראות שבלי הזום לא רואים את כול המילה GL…

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  14. הPX200 שלי נשברו, אני צריך משהו איכותי לפחות כמו הPX200 שמתאים יותר לצבא. חשבתי על אוזניות שנכנסות לאוזן ואתמות אותה, אומרים שאין סאונד יותר איכותי מהן.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 16:01:28 כרגע קניתי את ה-Ultimate Ears SUPER.Fi 5 EB PRO Extended Bass Earphones.440 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  15. Started by mikitimsit,

יש לי כניסה אחת של hdmi והיא מחוברת לכרטיס מסך של המחשב בdvi הכשיו יוצא שידורי hd לyes מה אני יכול לעשות בשביל שגם הכרטיס מסך וגם הממיר של yes יעבדו בhdmi בלי להוציא כל רגע כבלים האם יש פיתרון כ שהוא

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  16. שלום, הייתי מעוניין לתת למחשב שלי את היכולת לנגן מוזיקה באיכות ראויה, ולכן אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס קול ורמקולים הולמים. הכוונה היא, כמובן, לסטריאו בלבד. באשר לתקציב, חשבתי על כ-1000 ש"ח לכרטיס ו-1000 לרמקולים. אם לדעתכם זה לא מספיק, אשמח אם תעירו על כך. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by b3ta0,

הבנתי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה אני מעוניין בו וארצה לדעת איפה ניתן להשיג אותו, או בקופסא או כ BULK (בסך הכל ללא התוכנה) אני מחפש חנויות באיזור נתניה, או לא רחוק משם תודה

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by nitzan_hagadol,

מי מהאוזניות עדיפות? ה414 חדשות יותר אך ל26 יש מוניטין גבוה תמורה ביחס למחיר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  19. שלום! יש לי מיקרופון קונדנסר של YOGA דגם BM-38 שמחובר למיקסר PHONIC דגם AM120 עם PHANTOM POWER של +48V (המיקרופון דורש מתח פאנטום של 52~9). המיקסר מחובר מהיציאת Line במיקסר לכניסת Line In של כרטיס קול On-board (צבע כחול) במחשב (Realtek AC97). הרמקולים שלי הם Altec Lansing FX6021, והם מחוברים לכניסת רמקולים בכרטיס קול (צבע ירוק). הייעוד העיקרי של המיקרופון הוא תוכנות מסרים מיידיים כמו Skype ו-Xfire. הצבתי את המיקרופון על השולחן מולי בין המקלדת למסך. אני מקליט את עצמי כשאני מדבר רגיל באמצעות sndrec32. כאשר אני משמיע את ההקלטה, אני לא שומע את עצמי. כאשר אני מגביר את הווליום לעוצמה גבוהה (3 נורות מתוך 5 בשלט של הרמקולים), אני שומע את עצמי חלש. כאשר אני מגביר את הווליום…

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. יש לי windows vista ויש לי רמקולים 5.1t6060 עבודים טוב ושתיים אני שומע מנגינה ללא זמר אשאלה שלי אם זה צריך להיות כך הוא משהוא לא בסדר הוא הגדרות ואם זה הגדרות אפשר הסבר

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. גם טלוויזיות 'בעלות שם' מיוצרות היום במזרח הרחוק. לא?!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  22. אהלן! כרגע יש לי מערכת 2.1 פשוטה יחסית של לוג'יטק מסוג R20 תמונה: http://www.ozon.ru/multimedia/spare_covers/1000363129.jpg האם כדאי להוסיף להם עוד מערכת 2.0 בשביל מערכת 4.1? (הכרטיס קול שלי תומך בזה, כבר ניסיתי עם רמקולים פשוטים..) אם כן, מה כדאי לקנות? האם יש רמקולים שבאים בתור תוספת? שלא צריך להדליק אותם? (סתם כי חבל לי להדליק פעמיים..) תודה רבה מראש, מקווה שאני לא עושה שטויות ושיש הגיון בתקציב :-\(אני לא מחפש משהו מטורף,רק להעצים קצת את עוצמת הסאונד אחרי שאני עובר לחדר גדול יותר..)

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by taimor,

חיברתי את הטלוויזיה שלי למחשב, עכשיו אני רוצה שדוג' סדרות שאני מריץ במסך שם הסאונד יפעל רק על הרמקולים שלהם (חיברתי את החיבור סאונד של הטלוויזיה גם למחשב לחיבור פנוי שיש לי ) עכשיו אני רוצה שיהיה ניתוב כזה, ז"א אם אני רואה סרט במסך שם הסאונד של הסרט שם לא יפעל על הרמקולים הרגילים ולהפך ככה דוג' אני אוכל לראות במסך אחד סרט ובמסך השני לשחק. אפשרי ? תוכנה לניתוב או פיצול סאונד?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

אני מחפש שלט כמו הrm-mz4r רק שמתאים לחיבור אוזניות סטנדרטי איפה אפשר אפשר למצוא?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  25. שלום. קניתי את המחשב החדש שלי אבל בחנות אמרו לי שכרטיס הקול שאני הזמנתי "CREATIVE AUDIGY 2 ZS" לא נמכר אצלהם יותר (SKYPC) לפי מה שהמוכר אמר כמובן. אז הוא המליץ לי ללכת על הכרטיס המסך הזה:M-Audio Revolution 5.1 אבל הקטע שהפרש המחירים בין השניים הוא 150 ש"ח והשאלה אם זה שווה את ההפרש הזה? אני בסה"כ רוצה כרטיס מסך טוב למוזיקה, סרטים ומשחקים. לא צריך להיות יותר מידי יקר כמובן. מה אתם חושבים? להישאר עם M-Audio או לקנות כרטיס קול אחר במקום אחר? תודה מראש לעונים עריכה: דיברתי עם החנות ובסוף לקחתי את הכרטיס קול: Creative X-Fi Xtreme Audio 7.1 מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים