עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by D-M-X,

מישהו יודע איך אפשר לקנות נגן בארהב לדומגה ולשלוח אותו לארץ בתשלום? בבקשה תביאו גם לינקים

2. Started by DaMn18,

היי, אני רוצה לקנות מכשיר MP3 מחנות בארה"ב (ויש מישהו שמוכן לשלוח לי אותו).. הבעיה היא המכס.. האם יש דרך שבה המכשיר לא יעצור לבדיקה במכס ? (ואז אאלץ לשלם עוד 40% בערך) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  3. אני בעל איפוד 20 ג'יגה דור שלישי שנקנה לפני 7 חודשים לערך בחו"ל. המכשיר התחיל לעשות לי בעיות עם הבטרייה לפני חודש חודשיים. אני חושב שהגיע הזמן לנצל את האחריות על המכשיר. המכשיר כאמור נקנה בחו"ל - ליתק דיוק בסינגפור (כן כן בין כרכור לסינגפור, שם). האם אני אוכל לנצל את האחריות הקיימת בארץ ? מי היבואן בכלל של אפל בארץ ? האם האחריות מכסה בעיות בסוללה של המכשיר ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by mula,

שלום לכל חברי הפורום בזמן האחרון אני ב חיפוש טלויזית lcd full hd 42 לדירתי הצנוע אבל מחירים של יבואן רשמי גבוהים באשרות אחוזים ממחירי יבואנים פרטיים שגם נותנים אחריות! שאלתי :האם ניתן לקנות ללא חשש מיבואן פרטי (" י.שלום " אם מישהוא מכיר-מבחינת אחריות).

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by shimon23,

שלום יש לי רמקולים של קריאטיב pcworks 210 הספק שלהם התקלקל לי, רציתי לדעת מי היבואן שלהם שממנו אוכל לקנות ספק חדש. או האם אני יכול לקנות חיבור 12v רגיל לחשמל וזה יעבוד ללא בעיות?(על הספק רשום שהוא ממיר את מתח החשמל ל 50hz והזרם בארץ הוא של 60 hz) בתודה שמעון ב.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Bakke,

ליפני כחודש קניתי SOLO7 מקוברה פי סי. אחרי מספר ימים נדפק לי השלט ועקב כף הרמקולים לא עובדים. עכשיו יש בעיה אני רוצה לסדר את הרמקולים אבל קוברה פי סי ששיקרו או לא שיקרו טענו ליפני מספר שבועות שהם מחליפים הנהלה ב 1 לחודש ולכן כדאי לי לפנות אחרי ה 1 לחודש. בפועל כבר סוף החודש ואין עדיין עם מי לדבר שם. אני לא יודע אם הם פשטו רגל או מה הולך שם אבל אני כמעט בטוח שמהם לא תבוא הישואה. לכן אני ככל הנראה צריך לפנות ליבואן. אז מישהו יודע אם מי לדבר? אני עם הרמקולים המצויינים האלה כמעט חודש וכמעט חודש שאני לא יכול להשתמש בהם.

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  7. שלום לכולם .. סתם צץ במוחי רעיון לבצע שימוש ברסיבר JVC יחסית ישן שיש לי עם זוג רמקולים גדולים מעץ... יש לי כרגע במחשב רמקולים של LUXEON 4.1EM ואני מוד מרוצה מהם מספקים אותי מאוד... הקיצר אני יכול לשלב את זה איכשהו במחשב??? אולי לחבר את הרסיבר לסאבוופר של הרמקולים או משהו??? בתודה ניב :-*

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by rollita,

אני מתעתד לרכוש נגן משומש. רציתי לדעת איך אני יכול לודא שמכשיר כזה הוא תקין, חוץ ממראה ושימוש של 2 דקות. האם יש "תרבות" רכישה של נגנים משומשים? התשלום מתבצע בצורה מסוימת? תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. היי כל האתרים שמצאתי הם לא ברמה שאפשר לצפות טוב , יש אתר שרואים בו טוב לדוגמא ערוץ 2.?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. אהלן, קראתי איפה שהוא שבזמן הקרוב המחיר של הזן אמור לרדת, זה נכון? וגם שמתי לב שהמחיר של הזן והאייפוד וידאו שווה בחו"ל... שניהם עולים 280 דולר בארה"ב, וכאן הזן עולה 600 יותר מהאייפוד.

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by AMD IS LIFE,

טוב אני מודה אתם צדקתם ההודעה הקודמת היתה דיי מטופשת ואף לא רלוונטית. אז רק רציתי להגיד שאני חדש פה (בפורום) ואני לא מכיר את חוקי המשחק של אתר זה. :-*

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  12. ידע היום פירסמה באתר שלה את מחיר האייפוד החדש (דור5) : 2423 ש"ח לדגם ה30 גיגה ה"זול יותר". כשלהזכירכם , המחיר הרישמי של אפל הוא זהה למחיר הדור הקודם - 299 דולר. כשבישראל אצל ידע היה 1994 ש"ח , אמנם "קצת" יותר מ300 דולר (עם קיזוז חישובי המע"מ) אבל שיהיה... לא ברור מאיפה התוספת הלא קטנה הזו , בארה"ב המחירים היו זהים לדור הקודם כבר מהיום הראשון. מדובר סה"כ במחיר של כמעט 450 דולר לפני מע"מ - תוספת של 50 אחוז מהמחיר הרישמי של אפל (150 דולר בנוסף ל300 של המחיר הרישמי) זה כבר יותר "מסריח" מאנשים שמיבאים שחור כדי לעשות רווח ,והם עוד קונים כצרכנים במחיר מלא. כדאי גם לציין שאריזת הדגם החדש קטנה יותר ואפשר על אותו נפח מכולה להכניס יותר מכשירים , בין אם זה משנה או לא - זה כבר מוגזם…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by payback,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170163,00.html שוס! רק צריך לחכות לירידת מכירים ותאימות גם ל-Iriver/IAudio ווואלה.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  14. יהיה הבדל באיכות אם אני יצרוב דיסק שירים שכולם 320K בשיטת שMP3 או AUDIO ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by garaion,

למרות כל ההמלצות עלGTXP אני עדיין דובק בכך שcreative הכוונה היא ללין של Audigy יותר טוב, ומכיוון שאני חושב להחליף את הSB live שלי במערכת 7.1 ידוע לי שהולך לצאת כזה כרטיס מבית הרקולס אבל מה אם creative?.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. טוב כנראה יש פרדוקסים לא קטנים בIRAA שנלחם קשות בפיראטיות של המוסיקה, עד כדי כך שהיו"ר שלהם משתמשת בנגן אייפוד ובעצם משתמשת בפורמט הMP3 שלקח את הפיראטיות צעד ענק קדימה 8) , ואני שואל איפה הדוגמא למשתמשים ואיפו הטקט ... הנה קישור.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אבא שלי החליט לפנק את הבית עם LCD 32" ומערכת קולנוע ביתית. לגבי המסך אנחנו כנראה נלך על Sharp. לגבי מערכת קולנווע אני מחפש משהו איכותי וטוב וחשוב שיקרא צרובים עם תרגום עברי ואופציה לשנות פונט וכו' אם קיים נגן כזה. קיצור אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by TomB,

אני הולך להעביר שבוע די משעמם (טפו טפו טפו בלי עין הרע) באיזה בונקר בצפון ואני צריך נגן נייד. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה-Zen Vision:m ל-IPOD 30G. יש נגן אחר שגם מנגן וידאו שכדאי לי לשקול? ומבין השניים, מי עדיף מבחינת זמן סוללה, מהירות העתקת שירים וקלות תפעול? וגם - מישהו מכיר חנות זולה באיזור תל-אביב עם מלאי מיידי של נגנים?

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  19. Started by Ohad Gefen,

אני מחפש נגן, שיתקרב לזמן הסוללה המפלצתי של הIPOD CLASSIC, שיהיה לו BLUETOOTH, ושיהיה בערך בגודל של הIPOD, אפשר גם קטן יותר. יש כזה דבר ? בכל הביקורות שמצאתי ראיתי זמני סוללה ביזיוניים של 10-15 שעות. נפח האחסון פחות קריטי אם יש לו תמיכה בMICRO SD וכו'. אני יודע שהשנה 2018, לא, אני לא אוהב לשמוע מוזיקה מהפלאפון. מחיר ? באיזה ה1000 גג, אפשר גם יד2, אפשר מEBAY וכו'... אני יודע שיש נגנים גם ב3000$, זה לא הכיוון.

20. Started by Clint Eastwood,

אני מעוניין לרכוש מערכת 2.1 לאחר חפירות בפורום הבנתי שהדגם המומלץ בעיקר הוא הfc330 ראיתי גם לא מעט ביקורות על הXF1 בנוסף ראיתי שאין ממש התלהבות לגבי הVS4121 שנמצא בטווח ה400 ש"ח- השאלה היא האם חוסר ההתלהבות נובעת מהעלות שלו ביחס לביצועים? שאלתי היא כזו: במידה ואני יכול לרכוש את VS4121 בפחות מ300 ש"ח- האם מומלץ לקנות אותו או שעדיין כדי ללכת על סט אחר? תודה וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by it_amit,

שלום לכולם, כשאני פותח קבצי HD מסוג MKV אני רואה שכולם מגיעים עם יחס תמונה (aspect ratio) של בסביבות 1450X609 וזה נותן יחס של 2.38. כשהיחס של רוב מסכי ה HD הוא 1280X720 או 1920X1080 שזה נותן יחס של 1.77. 16X9 מסכי המחשב הם ביחס של 16X10 ז"א 1.6. וזה גורם לכך שהתמונה מאוד רחבה ויש שוליים שחורים בצדדים או שניתן לעשות זום אבל לאבד את הקצוות של התמונה גם בטלוויזיה וגם במחשב. האם יש דרך לתקן את זה או שהקבצים שאני מוריד (מעל לעשרה סרטים) לא מתאימים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, האוזניות שלי jbl reference 220 שבקו חיים ולפי מה שהבנתי לתקן את הפלאג ,ששם הבעיה (חיבור 3.5 מ"מ),לא שווה תהשקעה. רציתי את האוזניות ue triple fi 10 אך מכיוון שאני סטודנט אני קצר במזומנים ואין ביכולתי להשקיע בסביבות 900 שקל כולל מיסים ומשלוח של האוזניות. לכן,החלטתי להתפשר לפחות לשנה הקרובה למצוא דגם שיאפיל על האוזניות שנהרסו מצד אחד ומצד שני שלא יחנוק את הכיס. חשוב לי מאוד מאוד הסאונד כמו כן גם איכות המוצר. בחיפושיי באינטרנט עלו בידי האפשרויות הבאות: 1.monster turbine ב 90 דולר 2.klipsch s4 ב 70 דולר 3.ultimate ears metrofi 220/170 X ב 80/45 דולר בהתאמה 4.ultimate ears superfi 4 אם יש למישהו הצעות נוספות אני אשמח,והייתי רוצה לדעת איזה זוג מבין כולם הכי מתאים לתקציב,…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by menos,

שלום, קודם כל אני רוצה לציין שהרצתי חיפוש בפורום, עברתי על כל ההודעות אך לא מצאתי תשובה. יש לי חבר בגרמניה, ואני מעוניין שהוא ייקנה לי 2 זוגות של אוזניות SENNHEISER, לי ולעוד חבר מדגמים: hd-570 או hd-590 (אני מחפש מחירים בגרמניה ואחליט מה לקנות). (למשחקים- ובעיקר מוזיקה בכיף - אני מאוד רגיש לסאונד :-\ ) רציתי לשאול כמה שאלות : קודם כל, מה אתם חושבים על הדגמים האלה. דבר שני - הוא מתכנן לשלוח את החבילה בדואר - האם ישנו מכס על אוזניות ? האם אצטרך לשלם מיסים - מע"מ ? - כמו שבטח הבנתם, אני ממש לא מתמצא בזה. בתודה.

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיתחברו למערכת שמחוברת למחשב בעיקר לסרטים ומוזיקה אני מעוניון להשקיע 200-+ יש לי כמה שאלות * מה ההבדל בין שידור אינפרא רד ו RF ומה עדיף? *איזה סוללות בדרך כלל יש באוזניות? אני ישמח להמלצות תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by Natishapiro,

אהלן, אחרי סקירת מאמרים רבים גיבשתי דעה, ופתחתי אשכול חדש: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=517580.new#new תודה רבה, והמשך יום נעים (:

• 2 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים