עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בוקר טוב. אני מעוניין לחבר מפצל אוזניות לDVD נייד. 1.האם חיבור של שתי אוזניות יוריד את האיכות לשתיהן ? 2.יש 2 סוגים בגדול,אחד זה פלסטיק שחור שמתחבר ישירות ,ואחד עם חוטים,יש הבדלים ביניהם? (החוט הרבה יותר יקר) 3.במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא כן,מה האופציה הכי טובה לשמוע באיכות מקסימלית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 64bit,

שלום חברים, קיבלתי רסיבר של ימאהה מדגם rx-v800 וכל פעם שאני מדליק אותו הוא נכבה ורושם "check sp wires". בדקתי את הכבלים של הרמקולים והם תקינים. בדקתי כל רמקול בנפרד ואפילו בלי ששום דבר מחובר לרסיבר ועדיין מופיעה אותה הודעה. האם יש מה לעשות, או שאני צריך לקחת את המכשיר לתיקון? בתודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם. לאחרונה החלטתי לקנות נגן MP3 של 512 MB זיכרון. בטווח המחירים 500 -700 ש"ח. לאחר חיפושים רבים וחרישה על כתבות רבות לא מצאתי מוצר המתאים לצרכיי. אם למישהו יש עצות לגבי מכשירים ספציפיים אשר לדעתכם יכולים לענות לצרכיי, יתקבלו בברכה. שיתוף בנסיון אישי יתקבל בברכה כפולה . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by Omerole,

לפי הביקורת H-120 כן...זה גם ב3XX?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  5. עד 100 שקל. אם יש משהו ממש איכותי עד אז 200. תודה.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  6. יש לחבר שלי רמקולים של קריאיטיב 2.1 כלומר 2 רמקולים ובאס 1 אבל משום מה שומעים רק מהבאס החיבור של הבאס שמתחבר לכרטיס קול הוא ירוק והחיבור של הרמקולים הוא שחור ויש רק 3 כניסות בכרטיס קול אדום ירוק וכחול ניסיתי לחבר את הבאס לירוק אבל שומעים מגעיל (יותר מידי באס) ואז חיברתי את הרמקולים לירוק(של הכרטיס קול) אבל שומעים חלש אני יכול לומר שיש איזה תוכנה במחשב שם שמכוונת את הקול אבל לא הצלחתי להבין אותה אולי יש תוכנה של קריאיטיב? מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by galgalgal2001,

אני צריך רמקולים למשחקי מחשב ועבודה במוזיקה כמו עריכת שירים, הקלטות, ויצירת מוזיקה ממוחשבת תאיתי את הסט הזה: Altec Lansing FX4021 אני מאד שומך על החברה הזו רק רציתי לשאול אם יש משהו אחר שיהיה יותר טוב? גם דעות שלכם יתקבלו בברכה בתקציב 700 ש'ח ומבנה רמקולים2.1 תודה רבה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by parlov,

אני מחפש תוכנה שתוכל לשלוט לי על כל ערוץ בנפרד. מעין אקווליזר לכל ערוץ ורצוי עם יכולת של השהייה לכל ערוץ או אפילו לתדרים מסוימים. הכוונה היא לא לעיבוד של קבצים אלא לעיבוד של קול "בזמן אמת". ראיתי כלמיני גאג'טים דיי יקרים שעושים את זה, למשל לבית יש את : http://www.avforums.com/forums/showthread.php?s=edb962915b93842a7ddf8ca345867798&t=490969 או לרכב: http://mobileaudiocontrol.com/product.asp?Product_Id=52108&d_Id=5247&l1=5247&l2 זה דיי הגיוני שתיהיה גם תוכנה שתוכל לעשות את זה.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  9. אהלן אני מחפש אוזניות כבר זמן מה אני בצבא אז אין לי כל כך זמן להתעמק בזה הייתי מאוד שמח אם הייתם מביעים את דעתכם ואומרים לי מה אתם הייתם קונים אני מחפש אוזניות קשת למוסיקה אני משתמש בנגן MP3 Sansa clip של SanDisk והייתי מוכן להשקיע עד 600 שקל קראתי על אוזניות ממש נחמדות וזולות ששמם Sannheiser HD205 שעולות 250 שקל קדימה זרקו הצעות. חג עצמאות שמח, רועי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם... MicroLab X23 כרגע אני משתמש במערכת 5.1 המצויינת מיקרולאב X23 .... המערכת במצב מעולה... רק הבעייה שאני אישית שומע שירים בעיקר HardStyle וטראנסים שפשוט יש להם באס מטורף ולא רגיל... אני לא יכול להגביר מעל החצי כי הוא כבר דורש מקסימום כוח מהבאס והמערכת בשבילי טיפה מרעידה את החדר ואני אוהב מערכות שמעיפות תחדר אל השכנים... ככה שרציתי לדעת בכמה אוכל למכור את המערכת הזאתי... חבר שלי רוצה לקנות אותה רציתי לדעת כמה היא שווה המערכת.. ( ברור שאני עוד יוריד לו מהמחיר כי הוא חבר טוב שלי ) ואני לא מתכוון למכור עכשיו אני תמיד מוריד בכמה ווליומים מהמקסימום שהיא יכולה להוציא איכותי בשביל לא לדפוק את המערכת ככה שהיא במצב מעולה Z5500 עכשיו לגבי הלוג'יטק Z5500... אני מוגבל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by orrm,

שלום כולם, היום ניסיתי בפעם הראשונה והצלחתי לשלב בין המערכות שלי. אז ככה: הדאבל קומפקט Gemini CDX-602 מחובר למיקסר Gemini PS-540i והמחשב גם כן מחובר למיקסר דרך הכרטיס קול ONBOARD... זאת אומרת שהמיקסר שולט על הסאונד במחשב ועל שני הקומפקטים ויכול להעביר ביניהם. המיקסר עצמו מחובר לGTXP דרך LINE IN והGTXP מחובר לרמקולים Logitech Z560. זאת אומרת שאני מעביר בין שלוש מקורות אודיו במיקסר ושומע דרך הרמקולים 560..... ;D עמדת DJ למתחילים!

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by FroggeR,

שלום רציתי לדעת אם קיים תוסף שמאפשר תמיכה בעברית בנגן IPOD 30GB צבעוני. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  13. אני מחפש איפה אפשר לקנות אוזניות של סוני בארץ דגם MDR-EX71SL. ביקשתי ממישהו שהיה בחו"ל לקנות לי אותן, אך הבנאדם לא מצא. אשמח אם מישהו ימליץ לי על חנות שיש את האוזניות הללו. חשוב שתהיה באיזור המרכז. שאלה אחרונה- האם יש אוזניות כפתור שיכולות להתחרות באוזניות האלה? כי היו לי MX400 ולא הייתי מרוצה בכלל בגלל חוסר הבאס וחוסר האיכות. תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by yoram101,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי, כדי לנצל את הרמקולים שלי כמו שצריך. הרמקולים שיש לי הם Logitech Z623 והתקציב שלי הוא עד 500 ש"ח. הכרטיס קול שיש לי כרגע הוא מובנה בלוח אם של Realtek ALC892.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  15. לא חובה IN EAR...... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  16. יש לי מערכת עם מגבר, ולפטופ, אך מדי פעם אני מתנייד בחדר או סביבו ואין לי אפשרות למשוך איתי כבל למערכת. רציתי לשמוע הצעות להעברת אודיו בצורה איכותית למגבר. אם יש אפשרות גם ל 5.1 לסרטים זה יהיה נפלא (לפעמים אני מנגן איזה סדרת טלויזיה ב HD), אך לא חובה, עיקר הצרה זה שמיעת מוזיקה (2 ערוצים)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by thrash,

שלום , יש לי מיני דיסק מדגם mz-n909 רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג קבל usb מהמינידיסק למחשב שיאפשר הורדת שירים למיני דיסק, ומה המחיר שלו בארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by galz,

היי, ההפרש במחיר בין שני הרמקולים הנ"ל בKSP הוא שבעה שקלים. solo 1 solo 4 למישהו יש הסבר לתופעה? אני מניח שהsolo 4 טובים יותר?

• 3 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. טוב כמו שכתוב בכותרת אני הולך לקנות X5 אבל יש לי כמה שאלות שמדאיגות אותי... 1.אם אני ירוץ עם הנגן יכול לקרות לו משהו (בגלל שהוא נגן hd)?? 2.אם אנגן ייפול נגיג מתוך ריצה יכול לקרות לו משהו (שוב פעם...בגלל שהוא מבוסס hd)??? 3.כמה זמן אחריות יש על הנגן?? תענו מהר!! תודה מראש!!~!

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by igal182,

שלום. יש ברשותי את הרסיבר הנ"ל ואני רוצה לחבר לו סאב. הסאב שיש לי הוא סאב של מערכת 5.1 של לוג'יטק. [X-540] [זה בא הסאב ואליו מתחברים כל הרמקולים]. השאלה היא אם יש אפשרות לחבר את הסאב לרסיבר שיש לי ושיעבוד פשוט בתור סאב. אם כן, איך? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. שלום. יש לי WINDOWS VISTA 32 - לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ובו כרטיס קול מובנה של REALTEK. אין לי אפשרות להקליט את מה שאני שומע במחשב ואין לי אופציה של STEREO MIX? ראו התמונה המצורפת כיצד ניתן לאפשר את זה? יש לציין שניסיתי לבצע הסרת דרייבר אבל מייד כשהמחשב עולה הוא אוטומטית מאתר מנהל התקן ומתקין אותו שוב מחדש. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי לוח asus p4p800 se קניתי מיקרופון וחיברתי בחיבור השמאלי בכרטיס קול מחובר קבל aux למערכת ולחיבור של האוזניות במערכת מחוברות אוזניות סטיראו שכוללות מיקרופון אבל תכבל שלו לא חיברתי קניתי מיקרופון בנפרד וניסיתי לחבר גם לחיבור האמצעי והימני אבל לא עבד שאני נכנס לתוכת ventrilo ואני מדבר הרמקול בתוכנה לא מראה שיש דיבור למיקרופון מה לעשות ????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם אני צריך מערכת סטיראו בייתית עם כונן דיסקים הקורא MP3, צריך עוצמת שמע גבוהה ואיכותית עד כמה שאפשר. אומנם אין הגבלת תקציב אך המערכת תמצא במקום יחסית חם בקיץ (מאמין שיכול להגיע ל-40-50 מעלות חום בקיץ) וקרה בחורף. וגם בתנאי אבק גדולים שכן עד חמש שעות ביום ולפעמים אף יותר הדלת (אשר פונה לגינה) תהיה פתוחה. משך ההאזנה עד שעתיים רצופות ביום. בגדול אני מחפש מערכת שתעמוד בתנאים הללו ותחזיק מעמד לפחות חמש שנים. התקציב לא רלוונטי אך כמובן שעדיף שלחסוך עד כמה שיותר. מאמין ש-1000-1500 יהיה מחיר הגון. אני חושד שמה שני רואה בזאפ לא מעודכן (התחלתי לבדוק בנושא עוד לפני שנה והיו אותם הדגמים בדיוק)

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by yuraxp,

שלום,יש לי מערכת 5.1, ואת הרמקולים האחורים אני רוצה לתלות על הקיר ולכן אני צריך כבל מאריך,קניתי בהום סנטר קבל 5 מטר (RCA שעלה 20 שח, וכמו גם מחבר בין הכבל המקורי ל מאריך 2 יחידות 10 שקל. אולם כשחיברתי את הרמקולים האחורים שומעים חלש משמעותית מהרמקולים שמחוברים עי כבל מקורי. האם קניתי כבלים לא איכותים? שמתי לב שהם גם קצת יותר דקים.האם יש כבלים מיוחדים בשביל זה? תודה יורה.

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  25. יש ברשותי כרטיס קוול ישן של קריאטיב AEW 64 ויש לו שתיי יציאות אז הייתי רוצה לדעת מה פשר כל אחת ומה ההבדל בינהן

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.