עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כמו בכותרת, אני מחפש נגן שיתמוך לי בפורמט Evo, מיספר סרטים אינם עובדים לי מקורם הוא חלקם Blu-Ray וחלקם Hd-Dvd ניסתי את כול הנגנים האלה. Wmp Vlc Zoom Player Mpc PowerDvd RealPlayer כול אלה לא עבדו. תודה מראש לעוזרים!!

2. Started by gjook,

עד עכשיו חשבתי על הדגם של LG Scarlet 42LH70YR ב6500 ש"ח. ועכשיו מוכר מסוים המליץ לי על הטלווזיה TH-L42S10 של pansonic ב5690 ש"ח בטענה שהטלוויזה הנ"ל זולה וטובה יותר מהLG. אשמח לשמוע האם יש אמת בטענתו .

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  3. Started by luckybucky,

אני צריך עזרה בחיפוש אחר רמקולים. הרמקולים מיועדים למוזיקה וסרטים בעיקר ואני רוצה מערכת רמקולים גדולה (יותר מ 2.1) שתיצור סראונד ושאפשר לתלות אותה(הייתי רוצה רמקולים רצפתיים אבל עם הבלגן בחדר שלי לא כדאי לקחת סיכון... ) המחיר המקסימאלי- 2000 שח (אפשר גם לעבור את המחיר הזה ב100-200 שח) תודה לכל העונים (ושיהיו הרבה כאלה).

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  4. השימוש העיקרי שלי הוא למישחקים וסרטים וגם למוזיקה בדגש על איכות צליל בנוסף יש אפשרות להישתמש בערוציי קול וירטואלים עבור מישחקים באוזניות אלו ? צריך גם המלצה על כרטיס קול שינצל את מלו הפוטנציאל שלהם בימיוחד עבור מישחקיי מחשב כמו crysis2 וכו" אין מיגבלת תקציב עבור הכרטיס קול Sennheiser PC360 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_pc_pro-gaming_504122 Sennheiser HD595 קישור : http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headphones_audiophile-headphone-hd595-quality?Open&path=private_headphones_hifi_audiophile-headphones מעוניין לקנות ממשווק רישמי של היצרן בארץ איך משיגים אותו או עדיף יותר מחנות מסוימת ?…

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  5. אני הלכתי היום לחנות של PIONEER ורציתי לקנות רמקולים 6*9 ל IMPREZA שליץץ ומה מסתבר ש צריך לעשות חיתוכים מיוחדים מאחורה וזה.. בקיצור בלאגן בשביל להכניס 6*9 והוא אמר לי לא לעשות את זה למה זה יראה מכוער וזה להרוס חצי אוטו.. בקיצור הוא הציע לי לקחת תרמקולים האלה http://www.audionet.co.il/details.asp?id=486&lead_id=&look= מה אתם אומרים?!?

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by ytoledano,

אני עכשיו קונה נגן מבוסס הארד דיסק באיזור ה20 ג'יגה + וחשוב לי לשמר את האיכות שאני מקבל מהמחשב, כשאני שומע הכל בWAV לא מכווץ. זאת אומרת, כן מכווץ אבל רק ב APE ככה שלא מאבדים כלום. אני רואה את זה במעט מאוד נגנים, אבל הIPOD בולטים עם תמיכה בפורמט Lossless של Apple, ולא אכפת לי להמיר כל מה שאני מעביר למכשיר הנייד, אבל מה שכן אכפת לי זה זה לשלם יותר מדי על IPOD כשאני יודע שיש חלופות יותר טובות, והכי מעצבן אותי שזה לא כונן נייד שאפשר לחבר לכל מחשב. מעניין אותי אם קריאה של כזה פורמט גומרת את הבטריה יותר מהר, כי יש מצב שצריך לעבוד יותר על הפתיחה של הפורמט לWAV... עוד משהו שחשוב זה שידור בFM לאוטו, אבל לא אכפת לי אם זה בתאם נפרד שמתחבר למצית (רק שלא יעבוד על בטריות). אין איזה טבל…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  7. שלום, מחפש אוזניות לנגן cowon c2,מחפש הדגשה של הבאס אך גם דיוק בצלילים הגבוהים. האופציות שעליהן חשבתי: AKG K330 Sennheiser CX55 Sennheiser CX280 Shure 115 Shure 102 אפשר גם Soundmagic PL50 מבקש לדעת איזו אוזניה עדיף לרכוש מבחינת איכות צליל. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  8. שלום. אני מעוניין לקנות טלוזיה לחדר שינה תקציב *1500-2000. *גמיש - אם מצדיק את המחיר מוכן להוסיף עוד 500 ש"ח מעבר לתקציב. המרחק צפיה - קצת פחות מ 3 מטר. מה שמתוכנן לראות בו - שידורי טלויזיה בעיקר ספורט (לא רק). שאלות: - lcd, פלזמה או led - Full HD או Ready HD - איזה גודל מומלץ וכמובן איזה דגמים מולצים? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  9. השאלה בכותרת... מה יותר שווה לי לקנות סט רמקולים טוב למחשב או לחבר את המערכת סטיראו החדשה שלי למחשב (SONY-CMT NE5)? ביקרות על המערכת: http://www.reviewcentre.com/info-74298.html תודה לעוזרים נ"ב אם שווה לקנות סט רמקולים חדש-תמליצו על אחד כזה עד 500-700 ש"ח...

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by Guy King,

עד כמה ה-VS4121 טוב יותר מה-ATP3 והאם התוספת של ה-100שקל+- שווה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

???

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by shloosh,

קיבלתי לפני כמה ימים את הזן מיקרו של קריאטיב. ובהטענה הראשונה שלו חיברתי אותו לכמה זמן ל-usb כי אפשר לטעון אותו גם דרכו,ישר עדכנתי גירסא. התעסקתי עם המכשיר איזה דקה בערך וזהו. ואח"כ חיברתי לחשמל לכל הלילה. עכשיו היה לי 3 פעמים השבוע הזה בעיות איתו שאני מקווה שלא נגמרו מהקטע של ההטענה הראשונה. פעם אחת שלחצתי על פכתור כיבוי הוא לא נכבה(הכל פעל מצוין רק לא נכבה) זה קרה כאשר ניסיתי לשמוע שיר פגום אז אולי בגלל זה... ופעם אחת היום חיברתי את הנגן כדי להטעין אותו,והאור הכחול של המסך דלק אבל המכשיר לא נטען, כאילו שהוא נתקע. (הכפתורים אמורים להבהב בכחול שהוא נטען ובמקום זה המסך האיר באור כחול ולא נטעו. הבעיה הראשונה נפתרה לאחר הוצאת הבטריה, והשניה לאחר הוצאת התקע והחזרתו. לפי דעתכם…

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by Gliding,

מדובר ב LEADTEK 1TV PRO 1680 חיברתי אותו בכניסת אנטנה ליציאת CABLE OUT של הממיר, ואחרי שעשיתי סריקת ערוצים דרך הכרטיס הוא מוצא לי רק את הערוצים האנלוגיים. ביפ למשל איננו. ברור לי שאני עושה משהו לא בסדר, ואשמח אם תוכלו להסביר לי מה כן לעשות אגב, למסך אני מחבר אותו דרך ה VGA תודה מראש

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by RsC,

זה השלט שקיבלתי עם הרמקולים, אבל לצערי הוא התקלקל... מישהו יודע איפה אפשר לקנות שלט כזה? לא חייב להיות של אותה חברה, כל שלט שיחבר את המחשב לרמקולים ושאני אוכל לשלוט על הווליום יהיה מצוין.

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by soulsis,

שלום מה אתם אומרים על DDR5000 או אם יש המלצה על SAFA שמעתי שהם טובים בטייפ מנהלים. אשמח להמלצה קונקרטים עם שם החברה והדגם. תודה

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by ayalp,

הי, יש לי רדיו ישן נושן של פיליפס. היום הוא יושב אצל ההורים שלי לקישוט. אני מתכנן לעשות לו שיפוץ, כשהפנטזיה שלי היא לשמור על המארז החיצוני ובפנים להתקין מגבר חדש לשני רמקולים, עם כניסה לשתי קומפוננטות: טיונר ו CD. בכל מה שנוגע למגבר ראיתי המלצות ל B22 http://www.amb.org/audio/beta22/ כשהתכנון הוא לממש את ה 4-channel fully balanced הבעיה שראיתי באתר שיש לו רק כניסה אחת... אני אשמח להמלצות בנוגע למגברים אחרים או אופציות מימוש אחרות (אני יודע שהכי פשוט זה לקחת מערכת סטריאו קיימת ולזווד אותה בפנים... זאת תוכנית ב'. כרגע אני מחפש את האתגר) ואם מישהו עשה את זה כבר אז לשמוע חוויות. תודה מראש, איל

17. עריכת המנהל - הקנייה והמכירה בפורום אסורה, צונזר.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  18. היי על אילו אוזניות מבין השתים אתם יותר ממליצים?? אני יודע שה200 אטומות לרעשים אבל שמעתי של100 יש סאונד יותר טוב דבר אחרון, מישהו קנה את אחד מהדגמים האלו כבר ויכול להגיד לי מה המחיר בערך ואיך האיכות?? וכמובן איפה אפשר לקנות תודה

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by naelfr,

האלן, בקיובייס אצלי, ברשימה של ההתקנים של האסיו, ניתן לבחור בין: asio directx full duplex asio multimedia dirver creative asio עכשיו, ברשותי כרטיס קול אודיגי, וכשאני בוחר בשניים הראשון, הכל פועל טוב אבל עם עיכבה קצת מעצבנת. אבל כשאני בוחר באסיו של קראטיב, לא שומעים כלום ואי אפשר להקליט איתו. מישהו יודע למה זה קורה? ואיך אני יכול לצמצם אולי את העיכבה? כי כיבנתיים יש לי עיכבה כמו של כרטיס קול רגיל מעפן.. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  20. Started by raz2058,

יש לי לוח אם p43-es3g עם כרטיס קול מובנה כמובן אני שומע הפוך, שמאל זה ימין וימין זה שמאל זה ככה גם ברמקולים וגם באוזניות (עליתי על זה דרך אוזניות ששיחקתי באיזה משחק) שאני נכנס לדרייבר של realtek ועושה בדיקה לרמקולים שמופיע לי שמתנגן רמקול שמאל שומעים בימין וכך ההפך אני לא יכל להחליף בין המקומים של הרמקולים כי אני משתמש ברמקולים מובנים של טלוויזיה\מסך מחשב ובאוזניות אני לא יכל להפוך אותם כי המיקרופון יורד רק לצד אחד זה בעיה בכרטיס קול\לוח אם? או שיש אפשרות לשנות את זה במחשב? אני משתגע מזה.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  21. היי! אני דיי חדש בתחום ומכאן מגיעות מספר שאלות שאשמח אם תוכלו לעזור לי בהן. נתחיל במגבר: יש לי luxman lv-100. האם הוא טוב? מעבר לזה, האם מותר/רצוי לחבר אותו למחשב או שזה מסכן אותו? אם מותר לחברו למחשב, האם זה ל-aux? האם צריך לשמור את המחשב בווליום נמוך כדי למנוע שרפה במעגלי המכשיר? נעבור לפטיפון, יש לי dual 704, האם זה פטיפון טוב, אמין וכו? אם הוא דורש תיקון של 200-300 שקלים, שווה להשקיע? כמובן שכל התייחסות תתקבל בברכה

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  22. היי , אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה "42 לסלון, מרחק צפיה כ-3 מטר בערך בעיקר שיגורי SD (כבלים אנלוגי) ןוכמובן סרטי HD מספיק HD READY תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by Drek Boy,

שלום... אני מעוניין במשהו שיתן לי מוסיקה חזקה בחוץ... כאילו עם חוט מעריך לחשמל אבל שיוכל לנגן MP3 או שתיהיה לו כניסת AUX או כניסת אודיו אחרת אנערף. אני פשוט צריך משהו שינגן מוסיקה כאילו רק שיגביר תעוצמה מהנגן שלי... לא למסיבה... לא צריך עוצמות גבוהות.. משהו בינוני מספיק. השאלה היא האם אני צריך מערכת מיני/מיקרו? או שאפשר לקנות רק מגבר ולחבר רמקולים אליו? כי רמקולים כבר יש לי... חסר רק מגבר. ואני לא מחפש איכות.. אני מחפש משהו זול כי זה לא למטרת איכות... תודה לע העזרה

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  24. יש לציין שאני לא מעוניין ב2.1 אלא רק 5.1, השימושים העיקריים שלי במערכת יהיו סרטים ומשחקים, מוזיקה לפעמים אבל הרבה פחות. החדר שלי הוא חדר קטן יחסית (בערך 2.45x2.3 מטר). אני מתלבט בין כמה אפשרויות: Logitech® Z-640 - 5.1 לבין Creative Pc Works SBS LX520 E - 5.1 לבין עוד אפשרות: כעיקרון עד עכשיו אני תכננתי לקנות ממישהו רסיבר משומש (אך במצב חדש) ב700ש"ח בערך ואחרי זה לקנות רמקולים טובים למערכת קולנוע ביתית מאיפשהו, אולי מחבר, יכול להיות שחבר שלי בקרוב יקנה רמקולים חדשים וימכור לי את הרמקולים הישנים שלו: 5.1 של JAMO, 70W לכל רמקול, במחיר זול יחסית (400ש"ח או פחות), שמעתי את הרמקולים אצלו והם נשמעו מעולה לטעמי. הרסיבר שאני יכול לקנות משומש הוא: RX-6012VSL לא תצליחו למצ…

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן הייתי היום בחנות אלקטרוניקה שיש להם מלא אוזניות וכאלה הייתי בדרך לקנות שם PX100 אבל לא היה להם היה להם PX200 הוא היה ממש איכותי אבל עלה 440 שקל!! ממש לא שווה את זה E2C עולה פחות חחחח אז הוא הציע לי PX10 איכות ממש טובה יחסית למחיר 150 שקל מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים