עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by assafz,

אני רוצה להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר לחדר ואני רוצה לדעת אם מישהו ניסה לעבוד עם התוכנה של מיקרוסופט ואם היא שווה משהו בנוסף - האם היא תומכת בעברית תודה מראש

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by EladBr,

אז ככה: לאחר עיון בחיפוש לגבי אוזניות אני עדיין בהתלבטות(אני לא מבין באוזניות בכלל ויש פה אנשים שמבינים אז אני צריך את העזרה שלכם): התקציב שלי הוא 100-140 שקל ככה, וראיתי כמה אוזניות שמתאימות לי: האוזניות האלה(זה לא כפתור שכחתי איך האוזניות האלה נקראות): http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/93 איך הם??? או אוזניות כפתור: זה MX400 קישור: http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/83 או זה MX450 קישור: http://www.music10.co.il/shop/product_info.php/cPath/21_24/products_id/84 או שאתם יכולים להציע לי אוזניות יותר טובות ממה שהבאתי כאן עד 140 שקל.... תודה רבה לעוזרים... עריכה: ושכחתי לשאול, בדגמי ה-MX מה זה הדבר הזה …

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  3. רכשתי אוזניות רגילות (הכוונה לגודל רגיל- עורפיות אם זה עוזר למישהו). כאשר מחברים אותם למחשב, כל עוד הרמקולים פתוחים יש צליל כזה מעצבן, שדומה לצליל הזה כאשר פותחים את הרמקולים על עוצמה מלאה ולא מפעילים בהם כלום. כאשר האוזניות מחוברות, והרמקולים כבויים, אין את הצליל. רק כשפותחים אותם ישר הוא מתחיל (שוב אני אומר, גם כאשר העוצמה היא 0. העיקר שהם דלוקים). ניסיתי לחבר את האוזניות גם לרמקולים אחרים במחשב אחר, שוב - אותה בעיה בדיוק. כאשר אני מחבר אבל את האוזניות ישר לכרטיס הקול, אין את הרעש הנ"ל. כמובן שישר חשבתי שהבעיה היא באוזניות עצמן, לכן הלכתי והחלפתי לאוזניות עורפיות אחרות. הבעיה נשארה בדיוק אותו הדבר. האם למישהו יש מושג איך אפשר לתקן, או לפחות להפחית את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  4. Started by Tov_Tov,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את קצת את הסאונד בחדר שלי .. נכון לעכשיו יש לי מערכת ישנה מאוד שמשמשת כמגבר עם רמקולים מדפיים ישנים של SONY ss-h3500 6ohm שאמורים להיות איכותים יחסית לרמקולים ישנים, אין לי מושג מה שאר הנתונים שלהם.. ולא ממש הצלחתי למצוא באינטרנט. החדר הוא 3X4. הצורך שלי כרגע הוא במגבר\רסיבר שאליו יחובר ממיר של הוט (HDMI\RCA) ומחשב נייד (HDMI \יציאת סטראופנית של אזוניות ) הוידאו שיצא מהרסיבר אמור להתחבר למסך מחשב DELL 2007WFP דרך חיבור קומפוזיט או SVIDEO. מה לדעתכם הדרך הטובה ביותר לחיבור המכשירים אחד לשני ? אני כמובן מחפש רסיבר עם כמה שיותר אופציות לשדרוג בעתיד וכמובן גם כפתור להעברה בין הסאונד של הטלוויזיה לסאונד של המחשב ללא סירבול מיותר. אינני מבין גדול…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  5. יש לי טלויזיה 32 אינץ toshiba regza 32av700 שתומכת ברזולוציה 1366x768,כשאני מחבר את המחשב לטויזיה דרך חיבור HDMI אז אוטומטית מוגדר בדרייברים של הכרטיס מסך רזולוציה של 1920x1080 1080p,כפי שציינתי הטלויזיה שלי תומכת עד רזולוציה 1366x768 ונדמה לי שגם עד 1080i או 720p איך יכול להיות שהיא מסוגלת לעבוד על 1920x1080 1080p,האם עליי בכל זאת לבחור ברזולוציה 1366x768 עם720p או 1080i? פעם בהרבה זמן קורה שכשהמחשב מחובר לטלויזיה המסך נהייה שחור לשנייה וחוזר,זה קשור אולי לחוסר תאימות בין ההגדרות של 1920x1080 1080p לבין התמיכה של הטלויזיה של 1366x768 עד 1080i? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  6. Started by KF,

איך אני מעדכן את הכרטיס קול המובנה בלוח אם ? GA-EP35-DS3R 2.0 לא הצלחתי למצוא על איזה כרטיס קול מדובר,אפשר לקבל קישור ? [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]

7. Started by shloosh,

קיבלתי לפני כמה ימים את הזן מיקרו של קריאטיב. ובהטענה הראשונה שלו חיברתי אותו לכמה זמן ל-usb כי אפשר לטעון אותו גם דרכו,ישר עדכנתי גירסא. התעסקתי עם המכשיר איזה דקה בערך וזהו. ואח"כ חיברתי לחשמל לכל הלילה. עכשיו היה לי 3 פעמים השבוע הזה בעיות איתו שאני מקווה שלא נגמרו מהקטע של ההטענה הראשונה. פעם אחת שלחצתי על פכתור כיבוי הוא לא נכבה(הכל פעל מצוין רק לא נכבה) זה קרה כאשר ניסיתי לשמוע שיר פגום אז אולי בגלל זה... ופעם אחת היום חיברתי את הנגן כדי להטעין אותו,והאור הכחול של המסך דלק אבל המכשיר לא נטען, כאילו שהוא נתקע. (הכפתורים אמורים להבהב בכחול שהוא נטען ובמקום זה המסך האיר באור כחול ולא נטעו. הבעיה הראשונה נפתרה לאחר הוצאת הבטריה, והשניה לאחר הוצאת התקע והחזרתו. לפי דעתכם…

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  8. אילו רמקולים 2.1 הכי טובים בשיל מוסיקה בתקציב של עד 500 ש"ח... ? דיי חשוב שיהיה גם יציאה לאוזניות ... 1. Logitech Z4 2. Philips MMS430 מה אתם חושבים הכי טוב בשבילי?

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by godfather5114,

שלום לכולם. אני מחפש רמקולים. בינתיים האפשריות בטווח מחירים הזה : 1. Altec VS2421 Logitech X240 .2 Microlab FC661 .3 Sonicgear EVO7 .4 Divoom revo-3 .5 שמתי לב שאפשריות 4 ו 5 מאוד מאוד דומים, היכול להיות שאלה רמקולים שמיוצרים באותו מפעל וזאת רק חברת "מדבקה"? (קראתי בזאפ ביקורות טובות על ה-EVO7, מישהו התנסה איתם?) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  10. שלום לכולם. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P לפי חוברת ההוראות יש לTV חיבור S-VIDEO - VGA - DVI - HDMI ועוד כמה לסאונד ולכבלים אני קניתי כבל VGA שמתחבר לכ.מסך ולTV שיניתי רזולוציה ל 1024X768 וגם את ההרצים ל 60HZ הפעלתי את הPC הכל עולה והTV עובד אבל הצבעים בכלל לא במקום הכל נראה כחול-שחור-אפור מוזר כזה ואני לא יודע איך לפתור את הבעיה אולי מהכ.מסך או מההגדרות בTV למרות שניסיתי את שניהם ולא היתה כל תוצאה נורמאלית אני מבקש את עזרתכם בפתרום הבעיה *הכ.מסך בPC מאד…

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by zrmo,

מחפש אוזניות גיימינג עד 600 ש"ח שיהיו 7.1 , Over Ear , עם מיקרופון ורצוי אלחוטיות הנה שני האופציות שאני מתלבט בניהן: 1. Corsair Vengeance 2100 Wireless http://www.amazon.com/dp/B00EXPNFUA/ref=cm_sw_su_dp 2. Asus Vulcan Pro http://www.amazon.com/Vulcan-Gaming-Headset-Discontinued-Manufacturer/dp/B00AYA31QG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1421746350&sr=8-1&keywords=Asus+Vulcan+Pro אני צריך אוזניות גיימינג למשחקים כמו COD ו-CSGO וכל שאר המשחקים שדורשים סאונד טוב אם יש לכם הצעה משלכם תגידו אני לוקח בחשבון הכל תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by oryan mamane,

מתחיל את חיי כסטודנט ומחפש לקנות טלווזיה 32 אינץ טובה במחיר סביר ביותר. אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by tintin,

אוקי אני בטוח שהרבה כבר שאלו את השאלה הזאת אבל אני ממש רוצה לקנות ואני ממש לא יודע מה לבחור. בשום חנות שאני מכיר לא היה את שתי האוזניות האלו ביחד ולא יכולתי להשוות מה גם שלא שמעתי לא את זו ולא את זו. קראתי באיזה אתר שהPMX 100 יותר טובות מהפורטה פרו. מה דעתכם? האם הבאס בPMX100 רועש מדי? מבחינת נוחות וכל השאר לא מעניין אותי עדיפות ראשונה שלי היא איכות הסאונד בשמיעת כל סוגי המוזיקה. תודה!

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by CrashZone,

שלום, אחי קיבל מגזין של ניופאן שבו נגן MP4 מבית Crown, דגם CR-650. המחיר של הנגן נראה זול למדי, 256MB עולה שי איפ"א + 59 שקל, 512MB עולה השי + 189 שקל, ו1GB עולה השי + 396 שקל. הנגן בעל מסך קטן שאת מידותיו בדיוק אינני יודע, בעל 65000 צבעים, מסך OLED. יש לו רדיו FM ובגלל המסך בעצם יש לו אפשרות להעביר קבצי תמונה וסרטונים קצרים - גימיק ולא יותר אחרי הכל כמה שירים + סרטים אפשר להכניס ב1GB? מה שאני שואל בעצם האם זה שווה?כדאי?מחיר טוב? האם יש פרט כלשהו שכדאי לשאול את הנציג בעת רכישה? האם יש נגן דומה/יותר טוב/איכותי יותר במחיר פחות או יותר זהה? תודה!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. Started by iPsych,

שלום לכולם, יש ברשותי את הרמקולים הנ"ל, הייתי רוצה לשמוע דעות של אנשים עליהם (אני יודע שזה לא הטופ של הרמקולים) אבל יחסית לזוג איך הם? למישהו יש אותם? ודבר אחד שאני לא מבין... איפה כיוון הווליום שלהם? יש לי אותם דיי הרבה זמן ופשוט אני לא רואה שום כיוון של ווליום על הרמקול... מישהו יכול להעיר את עיני (אני יודע שזה נשמע דיי מטומטם שאני לא יודע איפה הווליום, אבל זה המצב) תודה מראש. :saint:

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by Kitt0s,

אני כבר משתגע.. כבר שעה אני מנסה לשים את הנילון הזה שבא עם הנגן על המסך.. אבל כל הזמן תמיד יהיו 2-3 בועות שיהרסו הכל!!! בההההההההה.. איך שמים את זה?!?!?? יש אפשרות אחרת? מלבד כיסוי לכל הנגן.. רק מגן למסך (יש לי כבר נרתיק)

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  17. שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  18. Started by aquarius,

הסוקר כתב בביקורת שהאוזניות המסופקות הם סנסהייזר MX300 ככל הידוע לי כל האריברים מגיעים עם MX400 זה טעות בכתבה או שזה תקדים ?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  19. חשבתי על האין אייר של JBL JBL Reference 220 כרגע עולות, 240 בבאג. האם לדעתכם זאת הבחירה ההכי טובה שלי? תודה.

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by TeaTime,

לא הכי בטוח שזה המקום אבל זה הכי קרוב למה כל כך קשה לסנטז קול? ראיתי לאחרונה את "איך עשו את סטאר וורז: ריפבליק קומנדו" וכל הקולות שמה הוקלטו, לדוגמא החרקים החייזרים קול הפסיעות שלהם זה שני חצאי כרוב שטיפפו איתם על משטח חיתוך כזה, אז נשאלת השאלה, למה גרפיקה, שלכאורה הרבה יותר מסובכת, אפשר לייצר לגמרי במחשב, בעוד גם קולות פשוטים עדיין צריך ל"ייצר" עם חפצים?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by WarMachine,

יש לי על המחשב הרבה קבצי OGG שWINAMP לא יכול לפתוח אז אני מעוניין להמירם ל MP3. חיפשתי וחיפשתי אך לא מצאתי תוכנה שעושה את זה בחינם וביעילות,אודה לכם אם תעזרו לי.

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by timac,

שלום אני צריך אוזניות בתקציב של 300 שקלים דרישות: פתוח קשת לא בתוף האוזן. השימוש העיקרי: מוזיקה שחורה עם באסים כבדים דגש על ביטים וגם שימוש כבד בסרטים וסדרות עם סראונד. לא משנה לא החברה. שהיו נוחות ולא אחרי חצי שעה יכאבו לי האוזניים. שיהיה חיבור גם לMP3. שיהיה כפתור לווליום כי אני מחבר אותם לכרטיס קול במחשב. תקציב כאמור 300 אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מדי. תודה לכולם!!

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by doker,

יש לי נגן S9 ואוזניות PX100 אני רוצה לשדרג את האוזניות באוזניות אחרות מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות יותר עד 400 שקל בהזמנה מEBAY שיספקו לי גם עוצמה וגם איכות? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  24. אהלן, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות סט רמקולים חדשים למחשב והבעיה היא שאני לא יודע איזה סט לבחור, קראתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=334685.0 אבל ראיתי שזה לא מעודכן כבר חצי שנה ולכן החלטתי לפתוח את הנושא הזה. הרמקולים הם בעיקר למוזיקה, לכן הבנתי שכדאי 2.1 ולא 5.1... אבל בכל זאת רציתי להתייעץ איזה רמקולים אתם מציעים לי (שוב, בעיקר למוזיקה), גם אם זה 5.1 וגם אם זה 2.1.... טווח המחירים הוא באיזור ה-500 ש"ח...

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by omfir,

כבר הרבה זמן שאני מחפש תשובה האם DVI TO HDMI מעביר קול?,לשני חברים שלי יש כבלים כאלו אחד עם 8600 GT ואחד עם 9800GT והם מצליחים להעביר סאונד. כבר עמדתי לקנות כבר כזה ב KSP ואמרו לי שסאונד לא יעבוד. אני רוצה לחבר את זה ל LCD 32. יש לי 8800GT האם זה יעבוד?

• 9 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.