אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש רמקולים ניידים, לא משהו יקר מידי אבל שיהיו באיכות סבירה כמה דגמים שמצאתי http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=80&proId=1156&code=3 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2852864&refid=6 http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=71213&saleNo=1351787&comp=1 מישהו התנסה איתם? שומעים בסדר? אני יודע שהם לא מתקרבים לאיכות של קריאייטיב ולוג'יטק אבל בשביל רמקולים שאני ישמע בהם פעם ב.. לא צריך להוציא 400 שקל יש משהו אחר עד 150 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר ONKYO 606 שמחובר למחשב באמצעות כבל אופטי רמקולים 5.1 מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT כאשר אני שומע סאונד רגיל של המחשב אין לי בעיית סאונד אך כאשר אני רואה סרטים באמצעות VLC הסאונד הוא לא DD או DTS הרסיבר לא ננעל לי עליהם וגם כאשר הוא ננעל הוא מנגן את הסאונד יש "בריחת נעילה" ואיבוד סאונד לא יודע מה לעשות .... הדרייברים מעודכנים .. הסאונד במחשב יוצא דרך REALTEK HD אנא את עזרתכם ...
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי ערכה רמקולים 5.1 logitch X530 ועדיין רק שני רמקולים פועלים והתקנתי דרייברים לכרטיס קול..מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי רסיבר RX-5032V אני מעוניין לחבר אותה למחשב ולטלוויזיה אין לי מושג איך לעשות את זה אני ישמח אם תדריכו אותי או שתתנו לי מדריך למחשב ולטלויזיה יש את כל היציאות הדרושות . הרמקולים פשוטים אך אני לא צריך יותר מזה רמקולים של PILOT . אשמח על כל עזרה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר את המחשב בו זמנית למסך מחשב ולמסך טלוויזיה ושבמסך המחשב אפשר לעבוד במחשב ולעשות את הפעולות הרצויות ובטלוויזיה להדליק סרט או להשמיע מוזיקה ככה שהאחד לא יפריע לשני?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מי אמר שאין דברים טובים בזול. אז הלכתי על היקר. 2 אוזניות ברצף נדפקו באופן זה או אחר. לפני שנתיים קניתי QuietComfort 25, תוך שנה אחת הכריות נקרעה. אחרי זה קניתי QuietComfort 35. עברו 11 חודשים והיום הבלוטוס לא עובד. שלוש שעות שרפתי - קול שמאשר חיבור לא נשמע, נורית בלוטוס לא דולקת, אפליקצית Bose connect לא מזהה את האוזניות. 3000 שקל לפח. ניגשתי לאתר רשמי של Bose, פתחתי דיון בפורום שמתאר את המצב. תוך עשר דקות סומן כספאם ונמחק. כנראה לא אוהבים ביקורת שלילית. מחר אני חושב לקנות PXC 550. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם, אני מחפש את השילוב שרשום בכותרת. הלכתי לחנות והציעו לי את הצירוף של Omega Audio A5(אני לא יודע אם זה 5 או S, לא הבנתי את הכתב של המוכר), בצירוף של מגבר סטריאו של ימהאה AX396. הצירוף נראה (וגם נשמע) לי טוב מאוד. שמעתי בחנות את הרמקולים עם רסיבר של ימאהה שהוא עולה 3500 (לא זכור לי דגם מדויק) והאיכות הייתה מעולה! עם המגבר סטריאו האיכות אמורה להיות גבוהה עוד יותר. א: מה דעתכם על המוצרים הללו? ב: מה ההצעות שלכם בתקציב שכזה (4000 שקלים)? ג: למישהו יש מידע על הרמקול? לא מצאתי דבר ממשי ברשת. תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש מבצע בבאג לפי מה שהבנתי של 650 ש"ח ורציתי לשאול אם יש אוזניות טובות יותר באותו טווח מחירים? (אם האוזניות כוללות מיקרופון זה גם מעולה) אני שומע: דאבסטפ EDM האוס ורוק (לא מטאל) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה? מה התכונות\אופציות שלו? מה זה PLATINUM? לי יש LOGITECH Z560,כרגע עם כרטיס קול על הלוח,איך זה יהיה עם הכרטיס הזה בהשוואה לעכשיו? הכרטיס הזה מומלץ? איכותי? כי הוא לא כל כך זול.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזה ייתרון לCREATIVE לעומתם, והאם אפשר לקנות אותם ללא חשש. המלצות, אם הם טובים, וכו'.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי, יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם שעושה לי כל הזמן בעיות, זאת אומרת במחשב מאבד את הקול באורח מסתורי כל כמה זמן, פתאום שומעים "פלאק" ברמקולים ואין יותר קול! הדבר היחיד שעזר זה לפרמט את המחשב, ואז הוא החזיק את הקול לא יותר מ3 ימים, מצאתי לאחרונה פתרון, הלכתי למנהל החומרה והסרתי את הכרטיס קול משם, ואז עשיתי ריסטרט וזה זיהה אותו בהפעלה ואז הוא השאיר קול אבל רק ליום יומיים!, ומה גם שכנראה הוא פיתח חיסון לזה ככה שאני מנסה לעשות אותו דבר שוב פעם אז הקול ישר נפסק איך שהווינדוס עולה. הכרטיס קול שיש לי זה : creative audioPCI בבקשה תעזרו לי, אני משתגע מזה ואני שוקל ברצינות להחליף את כל המחשב בגלל השטות הזו, אם למישהוא יש פתרון שיכתוב בבקשה.. :'(
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מחשב חדש ורציתי לברר האם יותר כדאי לי להשקיע במערכת 5.1 או להסתפק ב4.1 אם אני יקנה את המערכת 5.1 רוב הסיכויים שזו תהיה המערכת הזו: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1319 אלא אם כן יש לכם הצעה אחרת, אך יש לי גם אופציה לקנות מערכת של 2.1 ופשוט לחבר עוד 2 רמקולים שיש לי מהמערכת סטריאו.. אז מה יותר כדאי לי??
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כרטיס קול אני שומע מצוין אבל אין לי את הסמל של הרמקול בשורת משימות נכנסתי ללוקח הבקרה בכדי לסדר את זה והמחשב אומר לי שאני צריך להתקין משהו הורדתי דרייבר לא עזר עזרו לי תודה חגי יש לי כרטיס קול VIA AC 97
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי. חבר הוריד קבצי mp3 מאתר רוסי (הוא עצמו ממוצא רוסי). הוא הוריד את הקבצים לדיסק והצליח לשמוע אותם במערכת שלו ובעוד cd rom אחר. כשהוא ניסה לשמוע את הדיסק באוטו, הדיסק הופיע כטרק אחד שלם אבל הוא לא הצליח לשמוע כלום למרות שהסידי הריץ את הדיסק כאילו הכל תקין. הוא חזר על הפעולה הזו עם עוד שני דיסקים אבל הבעיה חזרה על עצמה. מה יכולה להיות הבעיה? איך ניתן לפתור אותה? תודה לכל מי שיוכל לעזור. אגב אם מישהו יכוללהמליץ על תוכנת צריבה חינמית אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ברמקול אחד שאני שם במיטה ובו אני שומע מוזיקה קלאסית מהנט, היום כשהערוץ האינטרנטי לא פעל, שמתי לב שכשאני מצמיד את הרמקול לאוזן שומעים זמזום וברקע איזה ערוץ רדיו (הזמזום תמיד ידעתי שקיים אבל היום זה היה נראה חזק מתמיד), שומעים את הרדיו מאוד נמוך ולא ברור כך שקשה מאוד לזהות מילים (רק בתחילת השעה שומעים את קריאת החדשות ואז שומעים יותר טוב, אז הבחנתי פעם אחד במילים שר החוץ ג'ון קרי..., ושוב שום דבר לא עבד באינטרנט ולא במחשב, (זה המשיך גם כשכיביתי את המחשב) מה הפשר של התופעה הזו?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשדרג מעט את חווית הצפיה שלי (כרגע משתמש בHD חיצוני לחיבור לטלויזיה) ע''י חיבור המחשב לטלויזיה ב-HDMI ורכישת מגבר ורמקולים (סטריאו, לא סראונד). ועולה לי השאלה- איך לחבר את הכל נכון? המחשב יתחבר לטלויזיה בHDMI, המגבר יתחבר לטלויזיה עם עם יציאות האודיו והרמקולים בתורם יתחברו למגבר? יש פתרון יעיל וחכם יותר? תודה
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם .. היום בערב אני הולך ליקנות רמקולים למחשב.. שישמו לי גם רמקולים לפלטה (DJ ) בעוד ככמה זמן.... התקציב שלי הוא עד 650 ש"ח .. גג ... עדיף שיהיה עד 600 שקל .. אני צריך אותם בעיקר למוזיקה במחשב.. שיהיה סאב טוב .. ושישמעו באיכות. תודה לעוזרים.. זה קצת דחוף !
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, ברשותי מגבר YAMAHA מדגם HTR-6030. קניתי כבל TOSLINK על מנת לשמוע סרטים באיכות טובה. אני מעוניין שבעת השמעת קבצי סרטים יהיה שימוש בסראונד ואילו בעת השמעת קבצי מוזיקה יהיה שימוש רק בסטריאו. 1) מה אני צריך להגדיר בווינדוס 7? 2) מה אני צריך להגדיר בתוכנת REALTEK HD AUDIO MANAGER? יש אולי מדריך מפורט? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מה שלומכם? אז ככה תראו מה מצאתי בביקורת של הIPOD "אפשר להוריד ממצלמה דיגיטאלית ישר לאיי פוד מה שמקל על המשתמש אם ניגמר לו הכרטיס זיכרון במצלמה הדיגיטאלית." האם זה נכון? איך זה פועל איזה כבל ומאיפה? תודה רבה.. אם זה נכון זו עוד תכונה שאפשר לציין ליתרונות האייפוד.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ok so i need a very good stereo system(emp+speakers) i ususally listen to classical music ive got about 10k...any ideas? thanks
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני מחפש טלוויזיה FULL HD 1080p (לא פלזמה) במחיר של עד כ 3000 ש"ח. גודל המסך בין 40 ל 46 אינץ(מרחק של כ 3 מטרים מהמסך). השימוש העיקרי הוא צפייה בסרטים (HD) של בין 4 ג'יגה ל16 ג'יגה(שלפי מה שהם מוגדרים כאשר אני מוריד/מקבל אותם זה 720p או 1080p), בנוסף אני משחק בפלייסטיישן 3 ואולי בקרוב 4. השימוש הפחות עיקרי הוא צפייה בערוצי הטלוויזיה הרגילים. אני ממש לא בקיא בתחום ולא כל כך מכיר את כל העסק הזה ולכן צריך את עזרתכם. נ.ב. אני יודע שהמינוחים שלי בכל הנושא הזה לא הכי מדוייקים. סליחה מראש על חוסר הבקיאות בתחום. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה או בכלל אפשרות כזאת ברמת התוכנה להוסיף הד (ECHO) למיקרופון תוך כדיי דיבור ולא לאחר הקלטה ? חיפשתי בכל GOOGLE ולא מצאתי תשובה ענינית וממוקדת , בתודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שרב הדיונים על הנושא ישנים, לפחות כמו גילאם של הקלטות שלי ברצוני לדעתי מה עלי לרכוש חומרה/תוכנה בכדי לבצע את ההמרה. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך רגיל, (כניסת HDMI,VGA) תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, השאלה בכותרת, מחפש אוזניות IN EAR וכידוע ברשת ובעיקר איביי הל סיני וכנראה גם מזוייף... מישהו קנה ויודע איך להיזהר מזיופים? או לחילופין מה האיכות של הזיופים שם? שווה את הכסף? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל. זה צריך להתאים גם למוזיקה, גם למשחקים וגם לטללויזיה כי אני כנרה קונה כרטיס TV. אני לא מבין בזה אז פה בערך נגמרת ההודעה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-