עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי אוזניות סיניות זולות מאי ביי לשמוע מהמחשב באלחוטי... לא מצליח להגדיר אותן כדי לשמוע :s05: הן עובדות מול הפלאפון...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by omer1789,

שלום לאחר שחבר שלי רכש את האוזניות של סוני MDR V 700 החלטתי שגם לי בא משהו מפנק וטוב כזה, אני מחפש משהו עד 700 שקל, מה הכי מומלץ? שיהיו באסים טובים ואיכות ווליום מטורפת... אני מחפש סנסזייר או סוני... הבעיה שלי זה שרק לפני שבוע קניתי רמקולים ב200$ אז אני לא יודע מתי אני יוכל לקנות אוזניות אבל חפיף... מחכה להצעות, תודה רבה. עריכה: אוזניות מיוון, סבא וסבתא שלי טסים ליוון לאתונה, רציתי לשאול אם יש שם אוזניות טובות במחירים יותר זולים מהארץ, אם זה הבדל משמעותי של איזה 200 שקל אז אני בהחלט ישקול קניה...

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by talsa,

שלום לכולם בשעה טובה קיבלתי את ה HAIER 42 K1 ורציתי לשאול : יש לי מחשב חזק שמריץ בקלות תכני HD .אני רוצה לחבר אותו לLCD קניתי קבל HDMI 5 מטר ובזה נפתרה בעיית החיבור מה שאני לא מצליח להבין זה איך אני מעביר את הסאונד למגבר יש לי מגבר של YAMAHA 5.1 DOLBY DIGITAL +DTS אין לי בו כניסת HDMI או DVI חשבתי על זה שאם הייתה הייתי מחבר אליו את הכבל ומוציא DVI למסך http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200180&CTID=5000400&ATRID=1000&DETYP=ATTRIBUTE זה המגבר + היציאות שיש לו

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Zombiefied,

אני חושב שזה המקום לשאול טוב אז ככה היום בפתאומיות משהו קרה לאוזניות ואני שומע רק באוזן אחת(ימנית) ניסיתי לחבר את זה במקום אחר במחשב אבל זה לא עזר אני שומע ב2 אוזניות רק אם אני מחזיק את הכבל גבוה. יש לציין שזה קרה לי גם עם הזוג אוזניות הקודם שלי אחרי כמה זמן הם התחילו לעשות בעיות ואז הלכו קפוט יכול להיות שמשהו במחשב דופק אותם נגיד זרם חזק מדי שצולה אותם לאט לאט או משהו ? :'(

5. Started by Mr Gadget,

האם לאחד המשתמשים יש את הכרטיס והלוח הנ"ל שעובדים אחד עם השני?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by --Adidas,

Skullcandy 50/50 אלה הם האוזניות המחיר שלהם הוא 150 שקל . אני צריך אותם לאייפון 4 לאחר שהאוזניות שבאות עם המכשיר נאבדו לי): למישהו יש נסיון איתם ? איך החברה הזאת והאם הם שוות את המחיר ? אם יש משהו יותר איכותי במחיר הזה או אפילו פחות אני לא מחפש משהו יקר אשמח לשמוע הצעות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  7. אני כנראה קונה H10 6ג'יגה ואני מעוניין לדעת איך מתקינים ומאיפה נמורידים רוקבוקס תודה יונתן

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי אייפוד מיני. אני חיברתי אותו למחשב 1, מילאתי שירים באייפוד. אני רוצה לחבר למחשב אחר ורוצה למלאות שירים בנוסף לשירים שמליאתי במחשב ה-1 השירים לא ימחקו מהאייפוד כי חיברתי למחשב אחר? תודה

• 10 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by RDS,

אוקי אז קניתי את ה-X530, הכל טוב ויפה, אבל אז חשבתי מה לגבי חיבור דיגיטלי? נזכרתי שלא קיבלתי חיבור דיגיטלי עם הרמקולים, למרות שיש לי חיבור SPDIF בכרטיס קול. חיפשתי כבל או חיבור כלשהו ולא מצאתי כלום... האם קיים בכלל חיבור דיגיטלי לרמקולים הנ"ל? אם כן, איך אני מכניס אותו לפעולה? יש כבל לזה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by mindblast,

לא חייב 3D! אני מתלבט בין samsung d6000 ל sony 46ex720 ו philips 6606. הטלויזיה עומדת בסלון ויש אור מהחלון אליה , ככה שיש חשיבות איך האור מהחלון משפיע אל הראות.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. החלטתי שאני עומד לקנות דיסקמן משולב עם MP3 והכי חשוב מבחינתי- רדיו! אין לי ידע רב בנושא זה ואני יודע שיש שתי אפשרויות: או דיסקמן שקורא דיסק MP3 או דיסקמן עם כרטיס זיכרון למרות שגם שמעתי וקראתי (כשעשיתי חיפוש!) על דיסקמנים מבוססים HARD-DISK. אני אשמח אם תעזרו לי לבחור כשהתקציב שעומד לרשותי הוא בסביבות ה 1000 ש"ח ואם אזדקק לעוד כמה מאיות זה יהיה בסדר... נ.ב אני שוב אדגיש שאחד הדברים היותר חשובים לי זה הרדיו!

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  12. Started by ranj,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by skrew,

אני שוקל קניה של אוזניות ( לא ear phones ) , כשהתקציב הוא 200 ש"ח. יש אפשרות להזמין דרך mustop את הפיליפס מחיר של 180 ש"ח. השאלה היא אם יש זוג עדיף במחיר הזה ( עדיף בארץ כמובן ) ?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by kobiatti,

ברשותי כרטיס המסך 4870. כיצד אני מבצע חיבור זה...?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  15. Started by tamir245,

ככה,אז אני מחפש להשתדרג קצת בתחום. יש לי נגן MP3 ZEN MICRO שקיבלתי במתנה(די ישן),אני מחפש פשוט אוזניות IEM שיתאימו. וחוץ מזה אני אעשה בהם שימוש בלפטופ לצפייה בסרטים\משחקים\מוזיקה... יש לי אפשרות להביא מארה"ב עד 50 דולר,שמתי עין בעיקר על CX300 - השאלה האם הם יספקו אותי? האם יש הבדל משמעותי בינם לבין הCX400\500? האם יש אוזניות IE אחרות שאפשר להמליץ עליהם במסגרת התקציב הנ"ל? איך עובד עניין האחריות במקרה של אוזניות?האם יש מישהו שקנה מארה"ב והיה צריך לממש? סה"כ מדובר בהוצאה לא גבוהה במיוחד..אבל חשוב לי כל הפרטים הקטנים. תודה!

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  16. השימוש העיקרי באוזניות יהיה שמיעת רוק והאבי מטאל, ומשחקי מחשב מקוונים כגון Unreal Tournament 2004, Counter Strike (רצוי אוזניות שיתאימו גם למסיבות רשת אך לא חובה..) בינתיים חשבתי על: 1. Sony MDR-V6 2. Audio Technica - ATH-A500 3. Grado SR80 4. Sennheiser HD280Pro תודה מראש

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by amirn,

היי, אני עומד להחליף את ה SB 128 שלי ב FORTISSIMO-3 (או SB LIVE) ורציתי לדעת: 1. האם לפורטיסימו יש פריסת DD5.1 בחומרה כמו ל-SB LIVE או רק בתוכנה ע"י POWER DVD? 2. יש לי כרגע שני רמקולי-מחשב פשוטים, האם אני יכול לקנות מערכת 4.1 (למשל INSPIRE 4400) ולהשתמש באחד מהרמקולים הישנים בתור סנטר, וכך לקבל מערכת 5.1? (כי ראיתי שה-SUB והסנטר משתמשים באותה יציאה בכרטיס קול) 3. האם במערכת 4.1 (ו 5.1) כל הרמקולים (SATELITES) מתחברים דרך ה-SUB? או שאפשר לחבר אותם (אנלוגית) רק לכרטיס קול (בהנחה שהכרטיס תומך ב-5 רמקולים כמובן) תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מעוניין לדעת מתי יצא או האם יצא כבר.. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  19. שלום לכולם זו הפעם השנייה שאני פותח דיון שכזה, בפעם הקודמת (לפני זמן רב) לא נעניתי. אני מחפש סט 2.1 במחשב עם סטלייטים אלחוטיים, לא מצאתי כזה עד כה בחיפושיי. אני אשמח לדעת אם יש כזה בכלל בארץ, ואם כן אשמח אף יותר להמלצות. הדגם אמור להחליף את ה ATP3 שברשותי כעת, אז אני צריך משהו שעונה לדרישות ועם סאונד ברמה לא פחות טובה. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  20. שלום לכולם, ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות ל- Iriver החדש שלי אני מחפש אוזניות שיושבות על האוזן ולא נכנסות לתוכה (ז"א, לא אוזניות כפתור מציקות), שיהיו איכותיות ככל האפשר (יותר מה- MX400 שמקבלים עם הנגן, אם זה מתאפשר) , עד 400 ש"ח. אם יש אוזניות איכותיות שהן גם אלחוטיות במחירים גבוהים יותר, אני מוכן לשמוע תודה על העזרה מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. לשם השוואה, מי שמכיר את העוצמה של MicroLab M-200- אני מחפש משהו עוצמתי פי 2 מזה. המטרה היא בעיקר למוזיקה, ומעבר לבאסים חשובים לי כל שאר האלמנטים בשיר בכל טון. הביקורות אומרות דברים טובים על FC362, על M-530U ונדמה לי שגם על Z523 2.1 Logitech אבל אני לא יודע איך להשוות ביניהם. כמבון שהמטרה היא לחסוך כמה שניתן, אבל החיסכון לא יעזור אם הרמקולים לא משיגים את מטרתם שהיא איכות לא רעה בעוצמה גבוהה. אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה.

22. Started by בטיטi,

ברשותי כרטיס טלויזיה WinFast TV2000 XP Expret, אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם הכרטיס הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם הכרטיס הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? 3. במידה ואחליט לרכוש כרטיס חדש, על איזה כרטיס אתם ממליצים ? תודה !

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  23. Started by baloo,

שלום חברים, רכשתי מלשב חדש למוזיקה ומשחקים, בצפייה בדגמי הרמקולים מחנות ראיתי רמקולים וסאב מסוג: Microlab 2.1 M-880 אנא חוות דעתכם לסט. התודה כמובן מראש

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  24. Started by udicol,

ובכן לקראת השבוע החדש הריני להציג את מוצר השבוע. לאתר המוצר מערכת "שאיבת" דיסקים ל-DVD בודד. אני, הייתי רוצה אחד כזה. (אופס טעיתי... מדובר על צורב רגיל ) זה צורב DVD .

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by liko,

יש לי כרטיס מסך NVidia G.F4 עם יציאת svideo חיברתי לו מתאם לחיבור הרגיל (ה"בננות") שיניתי בהגדרות ל-PAL ואני רואה רק בשחור לבן! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.