אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי התלבטות קשה בין כמה סוגי אוזניות, בעיקר הPX100 והPX200 וה KSC75 של KOSS. אני מחפש חנות שבא אוכל להקשיב לפחות לסנהייזרים האלה בשביל לקבוע סופית מה אקנה. אני גר בהרצליה, אגב.
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם הרמקולים שלי שווקים חיים, התעורר הצורך בחדרשים. אני צריך מערכת 5.1 סבירה, שתענה על הדרישות הבאות: -סאונד סביר -חוטים ארוכים לסאטלייטים -מגבר standalone ושלט רחוק עם כל השאר אפשר לשחק. אשמח לקבל המלצות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי רסיבר של denon , פרונט של series סאב של infinity , וסנטר+surround של westra. חיברתי הכל כשורה, ורק ה2 פרונט עובדים משום מה ... הסאבוופר חיברתי לא טוב כנראה ואיך שחיברתי אותו האור פשוט נכבה(כאילו הוא נשרף...) איך אני מתקן את זה ? את הרסיבר חיברתי לאייפון בעזרת כבל אדום שחור מצד אחד צד שני AUX וחיברתי אותו דרך הערוץ DVD . מה הבעיה לעזאזל ?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי שני רמקולים מוניטורים BEHRINGER MS 40 המחוברים ישירות לכרטיס קול אני מעוניין להוסיף אליהם סאבוופר. עכשיו אני יודע שבדרך כלל מחברים את הסאב למגבר ואז לכ.קול...ופה מגיע השאלה שלי,האם יש דרך כלשהי לחבר סאב ישר לכ.קול? כ.קול שברשותי הוא :AUDIGY ZS 2 NOTEBOOK את הסאב עצמו עוד לא בחרתי,אבל אשמח לקבל הצעות,במיוחד אם יש דגמים שמתחברים בקלות ישירות לכ.קול תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הנה עוד המלצה שהיא אולי קצת Overkill על הפורום הזה אבל אני חש שדווקא מקומו כאן. זהו מגבר סטריאו משולב, המיוצר ומתוכנן ע"י חברת אודיו בריטית העונה לשם Exposure. המגבר המשולב מדגם 2010 הוא חלק מליין מוצרים של החברה שיצאה במפתיע לאחר שנעלמה מאור הזרקורים לפני כמה עשורים, במטרה להשתמש במוניטין הקיים כדי לקבל דריסת רגל משמעותית בשוק... התרשמות ראשונית: כפי שאתם רואים מהתמונה, המגבר הזה ניחן בלוק יפהפה, חלק ומרשים. המגבר נותן תחושה שהוא בנוי היטב ועשוי מחומרים איכותיים. אני נוהג לומר: "בנוי כמו טנק". מעבר לכך, נורות ביקורת כחולות המוטמעות ב"מקומות הנכונים" מעניקות תחושה רומנטית ומשתלבות היטב עם CDP כגון הD-500SE של חברת Cambridge Audio שאת התרשמותי ממנו הזכרתי בביקורת קודמ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי חלק זוכרים שפתחתי דיון על המגבר SONY שיש לי והייתה לי בעיה לשמוע בעוצמה נורמלית כאשר אני מחבר את המגבר למחשב ולרמקולים של מערכת מיני סטריאו של aiwa. בכל אופן, היום סוף סוף התפניתי והעליתי את הרמקולים של המערכת (המקוריים) לחדר שלי וחיברתי הכל וזה נשמע מאוד חלש! ז כאשר אני מחבר R למגבר ואז לרמקולים וL למערכת סטריאו של aiwa אז אני שומע מצוין במערכת של aiwa אבל חלש מאוד במערכת של sony. מה יכולה להיות הבעיה? (אגב, חיברתי את המחשב לVIDEO 1 ולVIDEO2, שומעים אבל חלש מאוד)
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הזמנתי אוזניות Ultimate Ears ב-180$. האוזניות האלה נמכרות במחיר של E4C, אך מגיעות עם מפרט כמעט זהה כמו ל SHURE E5C. אם רק הייתי יכול לתאר לכם את הסאונד... חלומי! זה כאילו שהזמר שר בראשי! לאיפה אפשר להעלות תמונות?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות IN EAR, ושהמחיר לא יעלה על 100 שקלים בערך. הכיוון שלי הוא סדרת הCX של סנהייזר, וכרגע אני מתלבט בין הCX400 II לCX300 II. אני יודע שקיימים הרבה זיופים בארץ לאוזניות האלו, דיברתי עם היבואן בארץ(אם כי לא הבלעדי), והוא אומר שהחנויות שמוכרות ב90-100 שקל כנראה מוכרות זיופים, האם זה נכון? למישהו יש ניסיון עם האוזניות האלו? או שמכיר את החנויות הראשונות פה בקישור למטה ששמתי ויודע מה הן מוכרות? נינג'ה פולו למשל? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731921 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההורים שלי רוצים לקנות טלויזיה LCD לסלון 32-34 אינץ' התקציב הוא עד 3600 אבל אם יש משהו שווה בחריגה קטנה אז גם יתקבל..(אפשר לקבל רק דגם)
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תקציב נע בין 250-300 אלו רמקולים שמשמשים אותי גם לטלוויזיה אני רוצה משהו טוב יחסית למחיר לשמיעת מוזיקה הרבה ולמשחקים שיהיו בלי שלט, 2.1 אני רוצה גם העיצוב חשוב לי שלא יהיו מגושמים מידי תודה
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, קודם כל אם זה לא לכאן תעבירו.. לא היה לי ברור בכלל לאן זה מיועד. מה המחירים של Hercules Game Theater XP (בערך) בארץ? ומאיפה אני קונה את הכרטיס? אני מבין שהוא מאוד מומלץ.. באתר של הרקולס הוא לא מופיע בכל מקרה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
תגידו האוזניות האלה שוות משהו: KOSS TD-60 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, קניתי נגן MP3 חדש שאני רוצה לצאת לריצות איתו. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות ריצה טובות עד 300~ ש"ח עדיף כמה שפחות תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה מציעים לי את הרמקולים האלה ב 400 שח משומשים. האם המחיר טוב? ועוד שאלה - האם מישהו מכיר את החברה DUAL חברה גרמנית ? (מיצרת רמקולים)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני פותח שירים מסויימים עולה לי ההודעה הזו "לקובץ שאתה מנסה להפעיל יש סיומת (mp3) שאינה תואמת לתבנית הקובץ," מה אני יכול כדי להפעיל אותם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה הוצע לי לקנות מאדם שאני מכיר את זוג האזניות הנ"ל, חדשות באריזה. הבעיה היא שהמחיר שהוא רצה עליהם היה מאוד נמוך יחסית למחירים בחנויות ורציתי לדעת האם יש חשש לדאוג מזיופים מוכרים?, האם יש דרך לעלות על כך? תודה, Aviko
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מה דעתכם על המערכת הנ"ל טובה מספיק למחירה (1990 ש"ח) או שיש טובות ממנה משמעותית
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס של NVIDIA לא זוכר בדיוק ת'דגם אבל כתבתי אותו פה פעם ואמרתם לי שהוא מצויין (5.1) ויש לי YAMAHA 2.1. גם מע' האיכות יחסית גבוה הקטע הוא שהYAMAHA מתחברים לכרטיס בתוך STEREO ולא בתור 2.1 ואז אני מפסיד את הבאס אז זאת השאלה הראשונה איך אני עושה שהשניים והסאב יתחברו בנפרד על הלוח חוץ מזה אז חשבתי שאם הם מתחברים בנפרד אפשר לקנות עוד 2 (STEREO) ולחבר את כולם וככה יהיה לי 4.1 אז השאלה השנייה האם זה יעבוד והשאלה השלישית זה שאם כן אז אני צריך המלצה ל2.0 (בכוונה ה0 כדי לא לקנות גם סאב כי יש לי אחד טוב) באיכות יחסית גבוה במחיר יחסית נמוך (אני לא חושב שצריך להשקיע על זה יותר מידי) נ.ב. סליחה שהכותרת לא בדיוק קשורה פשוט היה לי קשה למצוא שם אם אתם רוצים תשנו בתודה עידו …
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי אני צריך לשלוח את ה - X5L שלי לתיקון בארה"ב (בטריה שנכנסה למצב "הגנה") מכיוון שקניתי אותו שם ביוני (תחת אחריות). מחפש שותפים להוזלת עלות המשלוח לארה"ב ובחזרה (cowon america רוצים שאשלם משלוח לשני הכיוונים). שוחחתי עם היבואן בארץ ולדבריו לפחות בחודש הקרוב לא יוכל לעזור ובאופן מובן יש לו בעיה לעזור מכיוון שזה נוגד את ההגיון העסקי. שאלה נוספת - האם ידרשו ממני מכס + מע"מ כשהמכשיר יחזור לארץ מהתיקון? האם יש למישהו נסיון בתחום? אשמח לתגובות ושותפים.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבצע הקלטות למחשב של VOCAL (מישהו ששר) + אורגן או גיטרה ברקע. יש לי כיום מיקרופון ב 20 שקל של Muller M-007 שמצליח להקליט בצורה טובה רק את הצלילים הגבוהים. הבנתי שכדי לשפר את איכות ההקלטה צריך כ.ק שעולה איזה 800 שקל + מיקרופון איכותי. אני כרגע מחליט לא לקנות כ.ק חדש אלא רק לשפר את המיקרופון. משהו עד 200 ש''ח. לא אכפת לי איך הוא ייראה העיקר שיקליט איכותי. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות in ear במחיר של משהו כמו 200 שקל (אבל אפשר יותר אם יש משהו טוב..) . חשוב לי הסאונד (שייתן הרגשה כמה שיותר "אמיתית" ולא צליל מכני) וגם חשוב לי עניין האחריות / עמידות. היה לי עד עכשיו vsonic gr02 ונהרסו לי תוך חצי שנה ואין לי כוח לשלוח לסינגפור.. אז אני צריך משהו שאני יכול להחליף בארץ או לפחות שיש אחריות נוחה. וגם שיחזיקו מעמד כמה שיותר זמן. אני שומע הרבה מטאל/פאנק אבל גם רוק שקט/מוזיקה קלאסית. אשמח להמלצות
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי , כבר 4-5 שנים שאני משתמש ב Audigy 1 הישן והטוב שלי.. וקניתי מחשב חדש שיש לו כרטיס קול OB כמו שרשמתי בכותרת (ד"א- הלוח זה Asus a8n-sli premium). אז השאלה שלי היא באיזה כרטיס עדיף להשתמש ? בזה של הלוח הוא ב Audigy ? למי יש איכות קול יותר טובה ?
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה, שהסיבה הראשית שאני קונה אותה היא בשביל לשחק ב-XBOX 360 ולראות באיכות הכי גבוהה שאפשר. פרטים: א. מרחק צפיה - 2 מטר. ב. גודל באינצ'ים - אני חושב ש-32 יספיק. ג. טווח מחירים - אם אפשר עד 2,500 זה יהיה מצויין. חריגה גג של עד 200 ש"ח וזה גם רק במקרה שבאמת זה משנה. ד. מה שחשוב לי בטלויזיה - שיהיה אפשר לראות באיכות הכי גבוהה כשאני מחבר את האקסבוקס. זה הסיבה שאני בעצם קונה טלויזיה חדשה ומחליף את הטלויזיה הישנה שלי. וקיבלתי המלצה על המסך הבא: Samsung LA32B530 איך הוא? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-