עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב במקום הכרטיס המובנה. אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלוויזה באמצעות כבל HDMI 2.0 כדי לצפות בסרטים ובנוסף, לחבר מידי פעם אוזניות איכותיות (בשווי 1800 שח' ) ולשמוע מוזיקה . אני לא מעוניין בעריכת מוזיקה או כול דבר אחר, אלה בהאזנה בלבד. האם כרטיסי קול כמו שקונים ב IVORY \ KSP כגון Asus STRIX SOAR (לא מכיר את הכרטיס פשוט לקחתי דוגמא ממה שמוכרים שם שעולה בערך 550 שח') יעשה את העבודה או שיש משהו מומלץ בתקציב של עד 1000 שח' ? תודה, ארז

2. יש לי למשל שירים באיכות של128 קילובייט.. אני רוצה להעלות את האיכות..אני זוכר שפעם דוד שלי השתמש בתוכנה כזאת אבל אני לא יודע מה השם שלה.. תודה מראש [=

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by eyaldar,

היי, אני יודע שכבר פתחתי thread לפני שבועיים, אבל אז לא נתתי מספיק פרטים ולכן הומלץ לי משהו שהוא בעייתי מבחינתי(SOLO 6C) וגם עליתי בתקציב מאז.. אז אפרט יותר: אני מחפש מערכת 2.1\2.0, לחדר קטן(6-8 מ"ר), הרמקולים עצמם ישבו על שולחן(DxW: 70x100) והבאס על הרצפה ולכן צריכים לא יותר מדי גדולים (יש לי בערך 36 ס"מ גובה בשבילם). אני מעדיף שתהיה שליטה נוחה(דרך הsatelite או שלט) על עוצמה, באס וטרבל(Treble, אפשר לוותר). עם עדיפות למשהו איכותי (לא הכי מבין בנושא, אבל אני שומע מוזיקה דיי הרבה והייתי מעדיף משהו שישמע טוב במסגרת התקציב כמובן..) השימושים העיקריים: מוזיקה וסרטים. כרגע ממה שהצלחתי למצוא בארץ, אני נוטה יותר לכיוון צריך להיות יותר 2.1 כי מערכות של 2.0 נוטות לתפוס הרבה מק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם! ההורים שלי ניצלו את המחשב הישן שלי ושמו אותו בסלון בשבילם.. הכל כבר יש - מלבד רמקולים.. מדובר על מחשב לסלון, להורים, כן ישמעו בו מוסיקה מדי פעם אבל בואו נהיה גלויים - הם לא אודיופילים (בלשון המעטה, כן..) אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים, רצוי 2.1, טובים ואיכותיים ושגם נראים טוב (זה בסלון, אין מה לעשות - ויזואליות חשובה). תקציב בעיקרון מאוד גמיש - 300 ויותר ש"ח - גמיש מצד אחד, אבל אם אין צורך בכל התקציב אז גם מעולה.. אני אהבתי מאוד "בזמנו" את ATP3.. הבנתי שכיום כבר לא מייצרים אותם יותר.. מה אתם ממליצים? תודה.!

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by Avivo,

אני רוצה לקנות מחשב שישב בקולנוע הבייתי, השאלה היא איך אני מחבר את המחשב לרסיבר? האם האיכות קול שלי תרד כתוצאה מכך? ואיזה כרטיס קול הכי מתאים? (למוזיקה גרידא זה כמובן emu, אבל בגלל שזה הרבה סרטים, ו 5.1, אז מה עדיף?) אני בבוקר אבדוק את כל הדגמים של הרסיבר והרמקולים ואערוך את הת'רד...

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by ThomasB,

אני צריך המלצה לכרטיס קול שיתאים ל5.1 ל X-540 של Logitech מיועד בעיקר למשחקים וסרטים.. כרגע אין לי הערכת תקציב ככה שאת השיקול אני יעשה בסוף.. תודה.

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  7. כבר בערך שנתיים שהשתמשתי ב JBL 220, אהבתי אותן מאוד. לפני כמה ימים החיבור של הפלאג נדפק. כעיקרון הסתכלתי על ה CX300 של סנהייזר, אני זוכר שהמחיר שלהם בזמנו היה כמו של ה JBL, והיום פחות מחצי - כולה 100 שקל. גם שמתי לב שזאת גרסא מעודכנת יותר ל CX300 המקוריות. היא פחות טובה? ה CX400 עולות 170 שקל - נכנסות לי בתקציב. שמעתי איפהשהו שהן לא משהו. איך הן? ה CX500 שוות 240 שקל? אם הן באמת עד כדי כך יותר טובות מה CX300 למשל, אז אני אחרוג ואקח אותן כנראה. עוד דגם ששמתי לב אליו הוא ה 324P של AKG. איך הן בהשוואה ל CX300/400 ול JBL? כעיקרון אני לא מוכן לרדת ברמה. כבר רגיל לסאונד של ה JBL, והוא דיי סיפק אותי. בקיצור, איזה אוזניה הכי משתלמת היום במחירים האלו? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כרגע הסטריאו מחובר לי לכרטיס קול...וזה סבבה....אבל אני רוצה שגם הסטריאו וגם הטלווזיה יהיו מחוברים לכרטיס קול.... כשמשתמשים במפצל אמרו לי שהאיכות והווליום יורד גם בטלוויזיה וגם בסטריאו...יש פתרון מעשי? יש כרטיס קול שיכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  9. לא יודע אם זה מתאים לפה או לחומרה.. בכל מקרה הבעיה: שאני שומע שיר נגיד במדיה פלייר, יוטיוב או בכל מקום אחר אי אפשר ללחוץ על מקשים במקלדת.. כך שנוצר מצב שאני לא יכול לגלוש אם שיר, אי אפשר לכתוב אי אפשר כלום רק להשתמש בעכבר. שאני עוצר את השיר אפשר.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  10. נתקלתי בבעיה מתסכלת מאוד אני קניתי לא מזמן טלוזית LCD של PHILIPS הדגם 42PFL5604H בכול פעם שאני מנסה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוזיה עם כבל HDMI הסאונד כול הזמו נשאר בלפטופ ולא עטבר לרמקולים שח הטלוזיה ??? אני ניסיתי כבר לעדכן הכול גם כרטיס קול של הלפטופ גם את התוכנה של הטלוזיה חיברתי בחיבורי HDMI שונים של הטלוזיה שום דבר לא עוזר תוכלו בבקשה לעזור לי זה ממש מעצבן ומבאס תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by hai97,

אני רואה סרטים כמעט רק דרך המחשב כשהם מחוברים לטלויזיה אבל החיבור לא תומך קול אני רוצה רמקולים 5.1 באזור ה400, עד 500 גג רק עם יש הבדל משמעותי אני לא צריך עוצמה גבוהה בכלל אני שומע די חלש אין צורך לאיכות במשחקים

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת שתתחבר לטלוויזיה בסלון, אין לי אפשרות לחבר סט 5.1 בגלל שאין תשתית מוכנה, ואני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים דרך כל הסלון. ראיתי שיש עכשיו מערכות סאונדבר ( או מקרן קול) שמאוד קורצות לי בגלל היופי והסאב האלחוטי. רק שאני לא יודע מה האיכות שלהן. אם יש למישהו המלצה למערכת כזאת עד 2000 שקלים או לחילופין מערכת טובה 2.1 בתקציב הנ"ל אקבל אותה בשמחה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by danielbr,

קניתי לפני חודש את ה T5400 של קריאיטיב והכרטיס קול סוונד בלסטר ליוו 5.1 ומאז עוד שם דבר לא הפעיל את הסנטר חוץ מהתוכנת בדיקה של הכרטיס קול הפעלתי סרטים וסרטונים לבדיקת הסרוונד וכל הרמקולים עבדו מצויין חוץ מהסנטר מה יכולה להיות הבעיה? ד"א הגדרתי במחשב שיש לי 5.1.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by SomeoneUknow,

האוזניות שלי מתות ואני צריך חלופה טובה ! התקציב שלי הוא 50$ , אפשר לחרוג בקטנה אבל לא בהגזמה. אם אפשר, שהאוזניות יתמכו גם במוצרי אפל (מקרופון העברת שירים וכו'). יש לי חבר בחו"ל והוא יקנה לי את האוזניות, אז אם אתם מכירים חנות או רשת חנויות טובות בארה"ב שיש להם את האוזניות שאני מחפש זה ממש יעזור !

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by ren,

מישהו יודע (אבל ממש יודע) עם מה הוא מגיע... כל אחד ששאלתי בחנויות אמר לי משהו אחר... ספציפית, השאלה מופנית כלפי החלקים שמוגדרים כאופציונליים באתר של iaudio, כלומר האם הוא מגיע עם עריסה/כיסוי/שלט?!

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by RDS,

לפי מה שהבנתי הם רמקולים באיכות גבוהה למחירם... השאלה שלי (מקווה שזה לא עובר על חוקי הפורום), כמה מערכת כזאת צריכה לעלות? אם אפשר את המחיר הכי זול שראיתם... יש לי הצעה של 480... כדאי? תודה לנעול אם זה עובר על חוקי הפורום

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by yanro,

שלום, על ידי איזה כבל אני מחבר יציאת שמע דיגיטלית מהמחשב כאשר יש לי רק יציאת שמע אחת לאוזניות (שתומכת ב- S/PDIF)? לאן אני מחבר- למגבר? לטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  18. אז כמו בכותרת רציתי לשאול איך האיכות של הנגן הזה ואם למישהו יש ניסיון איתו, הוא בא בחיבור USB2.0 עם תמיכה ב ID3 TAGG ו LYRICS תת ספריות ועוד דברים. העניין הוא שגם הנגנים של HYTECHNOLOGY ה BXKING וה TOP באים עם אותם FEATURES כמו הSMART בקיצור יש המון נגנים שנראים אותו הדבר וההבדל היחידי הוא השם של החברה שבעיקרון רק כתוב על הדף מכירה של המוצר באינטרנט, אז רציתי לשאול יש מצב שזה בעצם אותו נגן רק פשוט כמה חברות קנו את הזכויות לשיווק כמו שיש כונני OEM במחשבים? תודה.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  19. שלום! אני מעוניין לרכוש LCD לחדר השינה. מרחק הצפיה הוא 2.5 מטר. אז חשבתי על איזה 22-26 אינץ' עם רמקולים מובנים. או שאם אפשר לקנות מערכת טובה בתקציב של 2500 לשניהם. אם נגיד אני קונה X530 של לוג'יטק יש אפשרות לחבר את המערכת לLCD? אשמח להמלצות למשהו אמין ואיכותי. כמובן שיהיה מסך רחב. ראיתי את הLCD הבאה: שיש לה רזולציה גבוהה ככה שיראו טוב ויחס ניגודית טוב http://zap.co.il/model.asp?model_id=589627 ואפשר לקנות בתקציב שנשאר רמקולים נחמדים. והמלצה לDVD שקורא את כל הפורמטים. תודה מראש אריאל

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  20. THE LEAMON SOUND DEVICE http://www.meaninglessdrivel.com/whatisthelsd/ הקץ לשאלה איפה לשים את הרמקולים בחדר.. פשוט בכל מקום אפשרי...

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  21. שלום, ברצוני לקנות כרטיס קול שיש לו יציאה אופטית, לצורך חיבור לרסיבר דגם ימהה RXV-620 (סידרת ה TopArt) . כרגע יש לי כרטיס קול של קריאיטיב 5.1 live אבל אין לו יציאה אופטית. לכן המליצו לי לקנות כרטיס קול כשהמטרה היא רק היציאה האופטית ולא איכות שאר היציאות והמעבד הדיגיטלי של הכרטיס. אלו שתי הכרטיסים שמצאתי: הראשון: Terratec 512i with Digital and Optical output http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-spec2/img/terratec512i.jpg אתרהיצרן: http://www.terratec.net/index.html השני: cyberSound ACS200 http://www.pandas.co.il/images/apache.jpg אתר היצרן: http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.apache-micro.com%2Fenglish%2Fhome-products%2Fmmedia.html מי מבי…

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  22. ככל הידוע לי רוב הרדיו דיסקים הם 4X35, 4X45, 4X50 אבל את זה אני יכול להשיג בזול בכ400-500 שח. האם לדעתכם זה שווה את זה ? וההספק לא נמוך מדי ? קורא דיסקים צרובים CD-R/CD-RW/MP3 סריקת תחנות אוטומטית או ידנית וחיפוש אוטומטי אלקטרוני RDS-EON ID3-Tag - לתצוגת שם הדיסק והשיר פאנל קדמי נשלף עם כיסוי מגן תצוגת LCD דיגיטלית גרפית מוארת אקולייזר - 5 מצבים יציאת קדם מגבר לחיבור מגבר שעון דיגיטלי יציאת RCA הספק - RMS 4x25W תכונות ה - MP3 / CD PLAYER: 1. קורא דיסקים צרובים CD-R/CD-RW 2. מזהה אוטומטית סוגי הדיסקים CD רגיל או CD עם MP3 3. בחירה ישירה של ספריות MP3 4. מציג שם השיר ID3-Tag 5. מנגנון טעינה אוטומטית 6. אנטישוק 20 שניות עבור MP3 7. דילוג קדימה/אחורה 8. Intro scan/Repeat/R…

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  23. אורח נימרוד
    Started by אורח נימרוד,

ועוד שאלה בהנחה שניתן, להזין אותו בכניסת RCA בודד או זוגי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני רוצה לקנות מסך 37 אינץ'.. עברתי בזאפ ומצאתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708598 קראתי את החוות דעת (היו 6) וכולם אומרים שהמסך טוב. עכשיו רציתי לראות אם גם פה יש אנשים שממליצים על המסך הזה. ראיתי גם שהמחיר ב-dailysale ממש שווה, ושיש המון ביקורות טובות על החנות הזאת. אז אם יש אנשים שקנו משם זה יעזור שתתנו לי חוות דעת. (למרות שיש המון חוות דעת על החנות הזאת בזאפ) תודה ענקית מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by n_aviv1,

כבל HDMI מעביר סאונד באיכות טובה או שיש חיבורים עדיפים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.